eUKhost Hosting Review

EUKhost blev grundlagt i 2001, og siden da er de vokset til et af de største webhostingfirmaer i Storbritannien. eUKhost Ltd. drives fra deres hjemsted i Leeds og datacentre i Maidenhead og Milton Keynes. Hos eUKhost finder du lave omkostninger og pålidelige webhostingtjenester. I dag er de vært for over 35.000 kunder i deres to ultra-moderne datacenterfaciliteter i Storbritannien, der betjener over 70.000 websteder over hele verden. Fra entry level Shared Hosting-pakker helt op til private klynger vinder EUKhost 2. pladsen i vores diagrammer over de bedste britiske webhostingfirmaer.


logo eUKhost
OPPETID
910
HASTIGHED
865
SUPPORT
890
PRIS
945
FUNKTIONER
815
GRØN
800
INNOVATIVE
815

eUKhost Team – Med mere end 100 ansatte, der arbejder for eUKhost, venlig og kyndig teknisk support, er fakturering og salgsteam tilgængelige 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. De stoler på deres stærkt opbyggede team-enhed for at betjene klienterne på den mest grundige og hurtigste måde.

eUKhost Technology – Det er vigtigt at have pålidelig webhosting til din virksomheds eller organisations websted. Deres teknologi er virkelig det, der adskiller dem fra andre virksomheder. Deres webservere er placeret i datacentre i verdensklasse, som har avanceret redundans, fysisk sikkerhed og flere hurtige netværksforbindelser. Dette sikrer, at eUKhost giver det mest pålidelige webhostingmiljø og leverer dit indhold og websider i lynhurtige hastigheder. EUKhosts cPanel Web Hosting er perfekt til enkeltpersoner og fagfolk til at være vært for personlige websteder, blogs og fora. Uanset om du ønsker at flytte dit websted eller arbejde på dit næste store projekt, er cPanel-hosting et fantastisk allround-valg til små til mellemstore websteder og blogs. Det giver dig fuld kontrol over din webhosting med det branchen førende cPanel-kontrolpanel – med et nyttigt udvalg af tilføjelser, der er samlet som Softaculous til softwareinstallationer med et enkelt klik, SEO-værktøjer og meget mere.

eUKhost Services – Der er hidtil ingen skjulte gebyrer forbundet med deres produkter, eller den pris, du ser, er den pris, du betaler. De har også 30 dages returret på de fleste af deres produkter og tjenester. De leverer teknisk support 24x7x365 kvalitet via live chat, billetsystem, helpdesk, telefon og på deres webhosteforum.

eUKhost Web Builder – eUKhost annoncerede introduktionen af ​​sin første store nye service, der specifikt tages højde for ikke-tekniske brugere. Byg et websted – ved hjælp af den innovative Web Presence Builder fra Parallels – er en meget nem og enkel måde at designe, udvikle og administrere dit eget websted uden at kræve nogen teknisk viden overhovedet. Med den integrerede webstedsbygger er alt få klik væk og inden for perfekt rækkevidde med de over 100 skabeloner, der er tilgængelige på tværs af 10 kategorier, som du kan vælge imellem. Du kan tilpasse din skabelon så til dit websted. Med integrerede moduler som online shopping, kommentarer, blogs, social deling, indlejret video og mere.

eUKhost Server Location – eUKhost har over 1.200 servere placeret i to moderne datacenterfaciliteter beliggende i Maidenhead Berkshire, Storbritannien.

BESØG OG FÅ VORES £3,33/mo. PRIS

eUKhost hostede domæner

Teknisk

 • 99,95% oppetidsgaranti, hvis oppetiden ikke overholdes, refunderer de kunden 5% af det månedlige gebyr for hvert 30 minutters nedetid (op til 100% af kundens månedlige gebyr)
 • UK datacentre
 • Flere hurtige netværksforbindelser
 • BGP-netværksredundans af Simply Transit
 • Fuldt overvågningssystem
 • Fuld og trinvis sikkerhedskopi
 • Fuld beskyttelse på grund af automatisk e-mail-overvågning til virusdetektion og -rensning
 • 24/7 sikkerhedspersonale
 • Vi fandt ikke noget

Support

 • 24/7 Teknisk support
 • 24/7 e-mail support
 • 24/7 gratis telefonsupport
 • 24/7 billetsupport
 • 24/7 Live Chat Support
 • Meget hurtig live chat responstid
 • Rich Knowledge Base
 • 100% internt team support
 • Planer er tilgængelige på både Linux- og Windows-platforme
 • Ticket og mail responstid – inden for 1 time

Prisfastsættelse

 • Når som helst pengene-tilbage-garanti – 30 dage for fuld refusion. Anmodninger om tilbagebetaling efter 30 dage tilbagebetales i forhold til uforbrugt tid.
 • De tilbyder enorme rabatter – op til 50%
 • Kun førstegangskonti er berettiget til refusion

Webhost-ydelse

Til denne gennemgang brugte vi nogle af de bedste webhostingværktøjer til at evaluere eUKhosts målinger. For det første kontrollerede vi eUKhosts brugsstatistikker, hvilket betyder, hvor meget websteder der hostes af eUkhost. Som du kunne se på billedet herunder, tager eUkhost 1,1% fra det britiske webhostemarked eller omkring 70 000 af de hostede websteder.

eUKhost hostede domæner

eUKhost er vært for omkring 35 000 .UK-domæner, som du muligvis kan se det på billedet herunder:

eUKhost hostede domæner

Nedenstående liste rangerer websteder baseret på antallet af mennesker i verden, der besøger hvert websted inden for en måned. Det inkluderer top 20-websteder med estimeret trafik såvel som websteder med trafik, som Quantcast uafhængigt har verificeret og er vært af eUKhost. Vi besluttede at vælge webstedet: LINUXMINT.COM og teste det grundigt.

eUKhost top20 websteder

Vi valgte webstedet: LINUXMINT.COM / tilfældigt valgt, hostet af eUKhost / og test det grundigt: Traceroute test netværksforbindelse til en server; Belastningstest; Ping-test fra flere steder; Uptime monitorer og mange andre.

Konklusion

eUKhost giver dig alt hvad du har brug for for at oprette, være vært og vedligeholde et websted. Endnu bedre er tjenesten et solidt britisk hostingfirma med en stor tilstedeværelse over hele landet med to datacentre i Reading, Maidenhead og Milton Keynes. Mens eUKhosts pakker muligvis er mere begrænsede end nogle af dens rivaler, udgør tjenesten det med en stærk funktionsliste.

Besøg eUKhost: http://www.eukhost.com/

Og her er nogle af de webstedshostingstjenester, vi har gennemgået, og vi vil anbefale til dig:

1.Siteground 2.Godaddy 3.TSOHost.co.uk

og her kan du læse de bedste UK webhosting anmeldelser og vores Top WordPress hosting i England

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map