Er InMotion kompatibel med Mac?

Som du måske har bemærket, tilbyder ingen enkelt webhostingudbyder en hostingløsning, der er specielt designet til at imødekomme Mac-maskiner. Mac, et mindskende for Macintosh, er en linje af personlige computere, der er designet, udviklet og markedsføres af Apple. Nuværende Macintosh-modeller er specifikt designet til at imødekomme behovene hos hjemme-, uddannelses- og professionelle brugere.
Blandt de mange grunde til, at webhotelleverandører ikke tilbyder Mac-hostingløsninger, er, at Mac-maskiner er designet til at gå hånd i hånd med Mac OS-operativsystem, som også er designet af apple, specielt til Mac-maskiner. Som sådan oplever nogle operativsystemer, der tilbydes af webhotelleverandører kompatibilitetsproblemer med Mac-maskiner.
Selvom der ikke er nogen specifik Mac-webhostetjeneste, er der masser af hostingudbydere, der tilbyder Mac-kompatible tjenester. Denne type service kaldes Mac Friendly hosting. Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle hostingtjenester er kompatible med Mac-maskiner. Det er også vigtigt at bemærke, at uanset om de vælges eller ikke, eller ved design eller ej, er nogle webhostingudbydere kompatible med en Mac, mens andre ikke er.
For de fleste af os skaber dette ingen bekymring, da de fleste af os bruger pc’er og desktops, der ikke har problemer med kompatibilitet med Windows, Linux eller Unix-baseret hosting. For dem, der er disciple til Mac, er søgningen efter en Mac-venlig hosting en enorm årsag til bekymring.
InMotion er et af de hostingfirmaer, der tilbyder Mac-kompatibiliteter, især i deres hosting-løsninger til e-handel. De fleste af deres e-handelsværktøjer, såsom deres indkøbsvogne, er kompatible med Mac-maskiner. Bortset fra dette favoriserer InMotion brugen af ​​Linux-servere, der vides at være kompatible med Mac’er, da de deler den samme UNIX-arv.


Understøtter InMotion Mac Mail?

Ja, InMotion understøtter ikke Mac Mail. Mac Mail er faktisk et e-mail-program, der er inkluderet i Apples OS X-operativsystem. For at kunne bruge Mac Mail med InMotion-hosting, skal du konfigurere e-mail-kontoen som din standard Apple-e-mail-klient. Sådan gør du det:

 •  Når du åbner Mac Mail, får du vist en boks, hvor du bliver bedt om at angive og udfylde de ønskede oplysninger, såsom dit fulde navn, din e-mail-adresse og din adgangskode. Når du har angivet de krævede oplysninger, skal du klikke på fanen “Fortsæt”, der findes i nederste højre hjørne;
 •  På det efterfølgende skærmbillede bliver du bedt om at give yderligere oplysninger, der inkluderer:

 Kontotypen

Vælg mellem POP og IMAP;

 Beskrivelse

Du kan indtaste enhver beskrivelse, du gerne vil beskrive kontoen;

 Indgående mail server

det sædvanlige servernavn vil være [email protected], som naturligvis erstattes med dit eget navn og domænenavn;

 Brugernavn

Dette vil være din fulde e-mail-adresse; og

 Adgangskode

Dette vil være adgangskoden til din e-mail-konto.

 • Når alt er til rådighed, skal du klikke på fanen “Fortsæt”.

 Det næste skærmbillede er siden Udgående mailserver. Her skal du også give følgende oplysninger:

 Beskrivelse

 Indtast igen, hvad du finder passende for din konto;

 Udgående postserver

Posten til dette felt skal matche den post, der bruges i serveren til indgående mails;

 Brug godkendelse

Sæt en afkrydsningsfelt i det medfølgende felt;

 Brugernavn

Dette skal også matche det brugernavn, der findes på den forrige side.

 Adgangskode  Dette vil være adgangskoden til den angivne e-mail-konto.

 • Klik på fanen “Fortsæt”, så snart alle de krævede oplysninger er angivet.
 •  Når installationen er afsluttet, får du siden Kontosammendrag vist. Glem ikke at sætte en afkrydsningsfelt i afkrydsningsfeltet til “Take Account Online”. Når alle de viste oplysninger er korrekte, skal du klikke på fanen “Opret konto”, og din vil være klar til at bruge dig Mac Mail i InMotion-hosting.

Hvorfor er Mac ikke kompatibel med alle hosting-tjenester?

Nogle synes måske, at grunden til, at Mac ikke er kompatibel med nogle hostingtjenester, er på grund af det operativsystem, der bruges af hostingudbyderen. En ting, du imidlertid skal vide, er, at websteder ikke er operativspecifikke, og at problemet ikke ligger på selve operativsystemet, men på browseren. Som sådan er løsningen på Mac-kompatibilitetsproblemerne ikke langt rundt om hjørnet, da en simpel opdatering af browseren måske kan gøre det. Det lyder enkelt nok, gør det ikke, men ikke alle hostingudbydere er villige til at gå gennem besværet med at opgradere deres browsere, når alle de andre platforme fungerer godt med det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map