Dybdegående anmeldelse af butiksindehaveren – Responsivt WordPress-tema

Det er ikke altid nemt at vælge et WordPress-tema til din kommende online shop. Penge er næsten altid involveret i processen, så du er nødt til at tage den rigtige beslutning og undgå at sidde fast med et tema, der ikke rigtig opfylder dine behov eller et, der gør det svært for dine kunder at købe produkter fra dig og whpg hurtigt. Ting bliver ikke lettere, når du gennemser temamarkeder som ThemeForest. Der er ingen tvivl om, at det er en fantastisk – hvis ikke den bedste – temabutik, men den har et omfattende udvalg af premium-temaer, du har en masse muligheder at vælge imellem!


Heldig for dig, vi er her for at hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning uden at gå gennem besværet med at skure Internettet efter det perfekte tema! Hvis du leder efter en måde at føre din eksisterende forretning eller brand til det næste niveau, er du kommet til det rigtige sted. I dag introducerer vi dig et fantastisk e-handels-tema, der for nylig har fået vores opmærksomhed. Det er et af de bedst klassede WordPress-temaer på markedet med et solidt kundegrundlag, der fortsætter med at vokse, mens vi taler. Vi taler om Butiksejer – Responsivt WordPress-tema. Det er et yderst tilpasseligt, funktionspakke WordPress-tema, der er skabt for at give unikke virksomheder som din kanten og den funktion, den har brug for for at tiltrække flere kunder og øge salget.

I dag vil vi se nærmere på dette meget populære tema og dybt ned i dets design og nøglefunktioner. Selvfølgelig skal du tage en masse ting i betragtning, når du køber et WordPress-tema, så vi også diskuterer fordele og ulemper ved at vælge et tema som Shopkeeper. Så uden yderligere skyld, her er en dybdegående gennemgang af butiksindehaveren – responsivt WordPress-tema!

Oversigt

Når du starter med et fantastisk produkt, er du garanteret at skabe fantastiske ting. Sådan er tilfældet med butiksejer – responsivt WordPress-tema, der er bygget med e-handelswebsteder i tankerne. Det er 100% responsivt og netop klar, med et pixel-perfekt design og masser af cool funktionaliteter i vente for brugeren.

Butiksejer blev bygget specielt til WordPress-udviklere og webstedsejere, der ønsker at sammensætte et magtfuldt websted til at imødekomme deres kunder. Det er ikke kun den ideelle løsning til e-handelswebsteder, da den er fleksibel nok til at blive brugt til en lang række websteder og til kickstart af et nyt projekt. Temaet blev oprettet og designet af Get Bowtied, et lille, men alligevel magtfuldt team af webudviklere og designere, der er kendt for deres innovative og lydhøre WordPress-temaer som Mr. Tailor, The Retailer og selvfølgelig Shopkeeper.

Som forventet af et tema lavet af Get Bowtied, er butiksholder fuldt lydhør og er meget tilpasselig, så du kan finjustere det på enhver måde, du ønsker. Det er kompatibelt på større browsere såvel som forskellige moderne enheder, fra pc’er på stor skærm til smartphones og tablets. Det leveres med en masse nyttige værktøjer og muligheder, der giver dig mulighed for at oprette et websted, nøjagtigt, hvordan du forestillede det at være. Det er fyldt med masser af seje komponenter, som du helt sikkert vil nyde godt af, inklusive premium plugins, der forbedrer online shoppingoplevelsen yderligere. Det er alt hvad du har brug for i et tema, alt sammen pakket i en fantastisk pakke til en gunstig lav pris på $ 59 (for almindelig licens).

Design

Det Butiksejer – Responsivt WordPress-tema kan prale af ubegrænsede avancerede temaindstillinger, der giver dig mulighed for at oprette et fantastisk format til dine forretningsbehov. Dette tema er fleksibelt, let at tilpasse og kræver ikke, at du lærer dig komplekse kodningsevner eller viden. Kort sagt kan du begynde at bygge din drømmeside ud af boksen! Temaet er integreret i Visual Composer, hvilket sparer dig meget tid og forenkler tilpasningen yderligere. Du kan vælge mellem tonsvis af forudbyggede layout eller endda tilpasse dine egne til at passe til dit ønskede udseende.

Du er forkælet med valg med seje funktioner og indstillinger, da butiksejeren kan tilpasses helt fra top til bund. Du kan starte lige fra overskriftsstilen, hvor øjnene stopper først. Du kan oprette en opmærksomhedsfangende headerstil, der bedst passer til dine behov og kunne udnytte dit brand yderligere. Du kan endda fjerne begrænsninger og bruge en hvilken som helst af de forudbyggede stilarter for at få dit websted til at se professionelt og så strømlinet eller så detaljeret som du vil.

Butikmand bruger skarp nethinnegrafik og er fuldt lydhør, så den kan se ud og arbejde glat på enhver skærmstørrelse. Dette betyder, at dette tema er tilgængeligt på alle enheder, på alle platforme og på alle metoder. Det er rigtigt, shoppere kan se alle dine produkter i high definition, uanset hvilken enhed de bruger – det være sig pc, Mac, laptop, smartphone eller tablet! Dine kunder vil helt sikkert nyde alt, hvad du har at tilbyde uden at gå glip af et beat!

Nøglefunktioner

Butiksejeren – Responsive WordPress Theme er en skattekiste af muligheder for virksomhedsejere, der ønsker at udvide deres rækkevidde online og ønsker et tema, der kan hjælpe deres produkter med at få den opmærksomhed, de fortjener. Nedenfor er de kernefunktioner, som dette tema har at tilbyde:

 • Let at installere og konfigurere
 • Let opdateret med Envato Toolkit
 • Fuldt lydhør og retina-klar design
 • Automatiske og GRATIS levetidsopdateringer
 • Pålidelig og venlig kundesupport
 • Kraftigt admin panel
 • Tilføj dit eget logo
 • Muligheder med flere overskrifter
 • Porteføljefunktionalitet
 • Inkluderet murlayout til gran af din blog
 • Ubegrænsede farver og skrifttyper
 • Oversættelse klar
 • Børnetema inkluderet

Med alle de mulige tilpasningsfunktioner, du har brug for, kan du hurtigt og let ændre butiksejerns stil til dine behov. Du kan uploade dit eget logo, ændre skrifttyper og farver, opbygge dine egne layouts og mange flere – alt gennem det avancerede temaadministratorpanel. Det bedste af alt er, at du ikke rører ved en enkelt kodelinje!

Shopkeeper – Responsive WordPress Theme leveres også fyldt med premium plugins som Visual Composer og Revolution Slider plugins, som hver koster omkring $ 46. Sidstnævnte lader dig problemfrit fremhæve dine bedst sælgende eller nye produkter og / eller kampagner attraktivt og let. Og som nævnt tidligere er temaet oversættelseklart med understøttelse af flere sprog. Dette er alt takket være WPML-plugin, hvilket betyder, at brugere let kan sælge deres produkter globalt.

Butiksejer, som navnet antyder, er designet med e-handel i tankerne. Det er fuldt ud kompatibelt med det stadigt populære og kraftfulde WooCommerce eCommerce-plugin, der giver dig mulighed for at markedsføre fysiske og digitale produkter online, der kan sendes til ethvert sted. Dette plugin gør også shopping-, whpg- og kommunikationsprocessen glat og let for både sælgeren og kunden. Selv styring af lagerbeholdningen, sporing af ordrer og katalogisering gøres enkelt med dette værktøj. Udover disse kommer butiksejer med alt hvad du muligvis har brug for for at opbygge en stærk, veletableret online butik, der gør shoppingoplevelsen glat og professionel.

Fordele og ulemper

WordPress er uden tvivl det mest populære Content Management System (CMS) og blogging platform der er. Der er bogstaveligt talt millioner af websteder drevet af denne platform, så det er ikke overraskende, at det er blevet ekstremt magtfuldt og fleksibelt. Men med flere brugere kommer endnu flere temaindstillinger at vælge imellem. For en WordPress-bruger, der leder efter det perfekte tema, der bedst passer til hans / hendes brand, kan dette blive virkelig forvirrende! I betragtning af at du har valgt butiksejer – responsivt WordPress-tema som dit ideelle tema, skal du stadig huske på følgende fordele og ulemper, før du beslutter at klikke på knappen “Køb nu”.

Fordele
 • Premium-temaer som Shopkeeper opdateres regelmæssigt og oftere end et gratis tema, så dit websted er altid på linje med den nyeste version af WordPress og er beskyttet mod ethvert sikkerhedsproblem.
 • Butiksejer har masser af forudbyggede layouts og har muligheden for at lade dig tilpasse dine egne, så du nemt kan indstille dit websteds udseende bortset fra titusinder af websteder derude.
 • De fleste premium-temaer som Shopkeeper leveres med detaljeret dokumentation, der forklarer, hvordan du kan få mest muligt ud af det. Dette er mindre almindeligt med gratis WordPress-temaer.
 • Get Bowtied tilbyder den bedste support til temabrugere med en kombination af et forum, live chat og e-mail-billetsystem. Gratis tema har normalt ikke løbende support og har typisk bare et fællesskabsforum, som måske ikke er nok for nogle.
Ulemper
 • Du bliver nødt til at investere overalt mellem $ 30 og $ 300 i et premium WordPress-tema.
 • Premium-temaer som Shopkeeper kommer med deres eget brugerdefinerede adminpanel med forskellige tilpasningsindstillinger, som kan overvælde begyndere og kan tage et stykke tid at lære og konfigurere.
 • Nogle premium WordPress-temaer har en masse uønskede funktioner (dvs. plugins, ekstra skins), der ofte oppustes pakken. Selvom dette gør et tema alsidigt, kan nogle temaer muligvis bare komme med en masse klokker og fløjter.

I slutningen af ​​dagen er det vigtigste aspekt at se efter i et tema – det være sig præmie eller gratis – den kvalitet og pleje, der følger med det. Kvalitet af koden er en vigtig faktor, der skal overvejes, herunder sikkerhed og sidehastighed. Get Bowtied har naturligvis taget disse ting i betragtning, i betragtning af at mange kunder er tilfredse med deres køb af dette tema, med flere og flere brugere, der vender sig til det for alle deres brandbehov. Den bedste måde at måle dens kvalitet er at læse, hvad brugerne siger. Community forum er det bedste sted at finde ud af om alle slags problemer, som brugerne har haft med dette tema, og hvor lydhøre temaudviklerne er med at løse dem.

Endelig dom

Hvis du er en nybegynder, der ikke er sikker på, hvor han skal starte, eller en erfaren iværksætter, der ønsker at give WordPress-temaer et skud, så Butiksejer – Responsivt WordPress-tema er bestemt et smart valg. Det er meget fleksibelt med rige funktioner og slank funktionalitet, der ikke altid er til stede med andre premium eCommerce WordPress-temaer. Tilføj også det faktum, at temaet leveres med fremragende design og omfattende kundesupport. Sendingen af ​​frihed, dette tema giver, er simpelthen forbløffende, hvilket hjælper dig med at svæve højt på det konkurrencedygtige online marked.

Det betyder ikke noget, hvilken type produkt eller service du ønsker at markedsføre og sælge online. Hos Shopkeeper vil slutresultatet altid være en online shop, der ikke kun ser professionel og opdateret ud, men en, der også er bestemt til succes. Det er problemfri e-handel når det er bedst!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map