Din komplette guide til at ansætte webudviklere (fra start til slut)


Sådan ansættes en webudvikler


Hvorfor har du brug for en guide til at ansætte en webudvikler? Hvorfor skulle du først ansætte en webudvikler?

Er websitesetup.org ikke baseret på en forudsætning om, at enhver kan oprette et websted?

Det er sandt. Mens du tidligere havde brug for enten at være webudvikler eller leje en webudvikler, hvis du ville have et websted, er det i dag ikke tilfældet mere.

Indholdsstyringssystemer som WordPress, Joomla og Drupal har gjort det muligt for mange mennesker at selv bygge websteder. Derudover giver webstedsbyggere som Wix dig mulighed for at oprette websteder via simpelt træk og slip.

Der er dog stadig to meget gode grunde til at ansætte en webudvikler:

 1. Det ville spare tid.
 2. Du kunne måske har brug for hjælp til nogle af de mere tekniske bits.

I begge tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man finder, ansætter og arbejder med en webudvikler, så dit projekt fungerer problemfrit. Af denne grund vil vores guide til, hvordan man ansætter en webudvikler, gennemgå alle de nødvendige trin for at gøre det.

Lad os komme igang!

P. S. Brug blot en liste over websteder, hvor du kan leje webudviklere? Klik her (jump link).

Webudvikler ansættelsesvejledning – Definition af dit projekt

For at ansætte en webudvikler skal du først klarlægge, hvad du præcist prøver at opnå. Hvis du ikke ved det, ved du ikke, hvem du skal kigge efter, og hvad du skal fortælle dem.definere dit projekt

Ved webstedsændringer kommer opgaverne ofte fra to forskellige områder:

 1. Design – Dette kan være alt fra omdesign af dit logo eller headerbillede til revision af hele sidelayoutet eller tilføjelse af designeffekter.
 2. Funktionalitet / kodning – For eksempel at tilføje en indkøbsvogn, brugerdefineret billedskyder eller foretage ændringer i dit websteds styringspanel.

Afhængig af hvilket område dit projekt fokuserer på, skal du ansætte forskellige mennesker (mere om det nedenfor). Hvis du planlægger at oprette en hel webside, har du brug for folk til begge.

Her er den vigtigste del:

Du skal være helt klar over, hvad du har brug for, og skrive det ned i detaljer. Dette vil hjælpe dig med at:

 • Fjern de forkerte kandidater – Hvis jobbeskrivelsen er klar, kan du allerede udslette personer, der ikke er kvalificerede. Hvis du holder det vagt og bredt, vil meget flere kandidater anvende til dit indlæg i modsætning til hvis du giver oplysninger.
 • Spar tid på forhånd – Hvis du er klar over dine forventninger, kan din webudvikler bruge mindre tid i opdagelsesprocessen. I stedet kan de hoppe lige ind i, hvordan du implementerer dit projekt.
 • Modtag bedre estimater – At vide omfanget af arbejdet vil give kandidaterne mulighed for bedre at estimere tid og omkostninger på forhånd. Det vil også gøre dyre ændringer mindre sandsynlige.
 • Opnå klarhed for dig selv – At skrive ting ud er også en god øvelse for dig selv. Det hjælper dig med virkelig at tænke igennem, hvad du prøver at opnå og gør dine ideer mindre uklare. Det er et vigtigt skridt hen imod at udføre dem.

Hvilken type udvikler har jeg brug for?

Nu hvor du er klar over den type websted, du ønsker, eller de ændringer, du har brug for på dit eksisterende websted, er det tid til at tænke over, hvilken slags webudvikler du har brug for at ansætte. Udtrykket “webudvikler” dækker i virkeligheden forskellige færdigheder og jobbeskrivelser.

Udvikler vs Designer

Først og fremmest:

Der er forskel mellem en udvikler og en designer. En designer er en person, der ser på et websted og skaber aktiver som billeder, ikoner osv. Deres ekspertise er Photoshop og andre grafiske designprogrammer.

En ren grafisk designer implementerer ikke webstedet faktisk. I stedet forbereder de en repræsentation af, hvordan det vil se ud til sidst. En anden vil lave det egentlige websted baseret på det.

Pixography Photography Theme

I dag implementerer flere og flere designere også implementeringen. Disse kaldes normalt webdesignere og deres ekspertise inkluderer markeringssprog som HTML, CSS og i stigende grad JavaScript.

Hvad det betyder er dette:

En udvikler er en person, der skriver kode. Dette betyder, at de kan komme ind på dit websted og redigere filer for at foretage ændringer eller oprette et helt sted fra bunden. De arbejder også med kodeditorer og andre udviklingsrelaterede værktøjer.

Front-end vs back-end udviklere

Udviklere har også undergrupper. De mest markante er front-end og back-end udvikling.

I tilfælde af at du ikke ved:

Frontend er den del af webstedet, som besøgende vil se i deres browser. Bagsiden er alt bag det. Det er både det sted, hvor du administrerer dit websted, såvel som hvordan webstedet kommunikerer med din server eller database.fornt-end udvikler vs back-end udvikler

Front-end udviklere og webdesignere er ofte de samme. De bruger de samme sprog og begge tager sig af udseendet og fornemmelsen af ​​dit websted. Front-end-udviklere kan også betegne den person, der implementerer designet, men ikke kommer på det i første omgang. Der er meget overlapning i disse områder.

Back-end udviklere er fokuseret på, hvordan dit websted fungerer. De beskæftiger sig med funktionaliteten og beskæftiger sig også med webstedshastighed og andre tekniske problemer. Deres færdighedsstabel inkluderer PHP (især når du arbejder med WordPress), Java, Ruby on Rails, Python og andre programmeringssprog.

Udvikler i fuld stak

Front-end og back-end udviklere er specialister. Det betyder, at de normalt er ret gode inden for deres eget domæne, men ikke kender til den anden persons disciplin.

Med andre ord:

Afhængig af dine behov skal du muligvis ansætte to eller tre personer (grafisk designer, front-end-udvikler, back-end-udvikler) for at implementere dit websted eller de ændringer, du har brug for. Det resulterer naturligvis i flere arbejdstider og højere omkostninger.

kode

Et andet valg at ansætte en webudvikler er at ansætte en generalist, der kan gøre alt, en såkaldt fuld-stack udvikler. Dette er donkrafte fra alle handler, der er i stand til at opbygge komplette websteder fra bunden inklusive design, implementering og kodning. Selv om deres viden ikke altid er så dybt på alle områder som hos specialisterne, er de stadig i stand til at producere de ønskede resultater.

Mens fuldstakkeudviklere kan være dyrere, kræver de mindre koordinering. Derfor kan det fremskynde processen og spare dig for penge.

Freelance vs fuld tid

Endelig, når man leder efter en webudvikler, er spørgsmålet, om man skal arbejde med en freelancer eller ansætte nogen på fuld tid. Dette afhænger af detaljerne i dit projekt.

Hvis du kun har en engangsjob, At arbejde med en freelancer er ofte godt nok. Du accepterer tidsramme, pris og levering, de opretter hjemmesiden, og du overtager derfra. Derudover kan du leje dem igen, hvis du har brug for ændringer.

Dette er det sædvanlige arrangement med hovedsagelig statiske websteder eller websteder, der ikke har brug for meget vedligeholdelse. Det er også en ideel måde, hvis du planlægger at udføre den daglige drift af dit websted selv.

Imidlertid…

Hvis du har brug for nogen til konstant tage sig af dit websted, kan du have det bedre med at ansætte en webudvikler på fuld tid. Dette giver for eksempel mening, hvis du bygger et komplekst nyhedssted, der har brug for meget praktisk arbejde, ændrer sig ofte og har meget forskellige indhold. En permanent kan også betyde for en begrænset tidsramme eller “projektbaseret”, som det er den officielle lingo i disse dage.

Har du en idé om, hvilken slags webudvikler du har brug for nu?

Godt, så lad os tale om, hvor du kan finde dem.

Hvor kan man leje en webudvikler

ansættelse af webudviklere

Takket være teknologi er det nu lettere end nogensinde at finde og ansætte en webudvikler. Tidligere havde du brug for at gennemse de lokale rubrikannoncer for at ansætte nogen. I dag har du websteder fulde af fagfolk over hele kloden, der vil arbejde med dig på kort varsel.

Steder, du kan ansætte webudviklere:

 • Codeable – Outsourcing-service specifikt til WordPress. Kortfattet, hvad du har brug for, og match hurtigt med de rigtige webudviklere. Fra små opgaver til fuld-stack-udvikling – du kan have det hele.
 • oDesk – Det mest populære sted at ansætte freelancere. Let at bruge og leveres med en masse værktøjer som tidssporing og automatiske betalinger for opnåede milepæle.
 • Freelancer.com – Ligner Upwork med millioner af tilgængelige fjernarbejdere. Det leveres i realtid-chat, et milepæl-betalingssystem med mere.
 • Guru – En tredje mulighed. Mere end tre millioner freelancere, der venter på at arbejde sammen med dig. Funktioner inkluderer forskellige betalingsmuligheder (pr. Milepæl, pr. Opgave, time) og sikre betalingsportaler.
 • Toptal – En freelance ansættelseswebsted med meget høje standarder. De accepterer kun tre procent af ansøgere, så du ved, at du arbejder med top talent (deraf navnet). Ingen offentlig information om priser, men sandsynligvis dyrere end andre muligheder.
 • Outsourcely – Ansæt fjernarbejdere direkte og betaler dem direkte. Fokuserer på stabilt, langsigtet arbejde. Ideel, hvis du ønsker at få en permanent webudvikler.
 • 99designs – Oprindeligt en crowddsourcing-tjeneste for grafiske designere, og det giver dig nu også mulighed for at finde web-designere og -udviklere. Send det, du har brug for, og fagfolk fra hele verden sender dig deres ideer. Du kan se resultaterne, tilbyde feedback og vælge en vinder. Betal kun, når du er tilfreds.
 • Dribbble – Ikke rigtig et sted, hvor du kan ansætte folk. Imidlertid præsenterer freelancere deres arbejde på Dribbble, og du kan komme i kontakt med dem via platformen, hvis du kan lide, hvad de gør.
 • Craigslist – Gratis rubrikannoncerets websted. Godt, fordi det giver dig mulighed for at finde lokale mennesker. Husk, at det kan være mere udfordrende at bedømme kvaliteten af ​​en webudvikler der.

Et par flere muligheder er Stabeloverløbsjobberfjernbetjening OK, og Autentiske job. Du kan også bruge LinkedIn at søge efter webudviklere. Derudover har mange webstedsbygningsapplikationer deres egne markedspladser, hvor du kan finde freelancere:

Webudviklingsbudget – Hvad man kan forvente

beregning af webstedets budgetDet er et af de sværeste trin at vurdere hvor meget et webstedsprojekt koster. Prisen afhænger af mange faktorer – udviklerens dygtighed og oplevelsesniveau, projektets størrelse, hvor udvikleren er baseret, den type jobportal, du brugte til at finde dem og mere.

Hvordan opretter du et budget?

Her er et par tip.

Timebetaling mod fast gebyr

programmerer ser uretDet første spørgsmål er, om du betaler din webudvikler pr. Time eller et fast gebyr. Begge har fordele og ulemper. Hvilket der er rigtigt afhænger af dit projekt, og hvem du arbejder med. Her er en måde, hvordan man beslutter:

 • Lille projekt (op til en uge) + erfaren webudvikler = HOURLY BAY
 • Lille projekt + uerfaren udvikler = FAST PRIS
 • Stort projekt (flere uger eller måneder) = FAST PRIS

Argumentet er enkelt:

Erfarne udviklere er hurtigere og laver færre fejl. Derfor kræver de mindre frem og tilbage, hvilket sparer tid. Af den grund kommer timeløn ofte billigere ud.

Uerfarne arbejdstagere har sandsynligvis brug for flere revisioner og rettelser. Det betyder flere arbejdstimer, derfor er du bedre stillet med at blive enige om et fast gebyr fra begyndelsen.

Store projekter har endnu flere potentielle fejl, defekte estimater, designændringer, revisioner og rettelser. Hvis det betales hver time, kan dette medføre en masse omkostninger på halen. Af den grund er det bedre for dig at få en udvikler til at estimere den samlede indsats (inklusive potentielle korrektioner) og blive enige om en fast pris.

Det betyder også, at du skal være grundig i dit projektforslag og kommunikation. Jo mere præcis du er i projektomfanget, desto mindre sandsynligt vil det være nødvendigt med ekstra arbejde.

Grove estimater for prisfastsættelse

Hvad betyder det i tal? Hvor meget skal du forvente?

Som nævnt afhænger det af mange faktorer, ikke mindst placeringen af ​​den person, du arbejder med. For at give dig en idé, her er et par referencepunkter for timepriser og projektpriser, du kan forvente:

 • Grafisk designer: $ 25 – $ 120 / t
 • Front-end-udvikler: $ 15 – $ 150 + / t
 • Back-end udvikler: $ 35 – $ 150 + / t
 • Udvikler i fuld stak: $ 75 – $ 150 + / t
 • Hele webstedet
  • WordPress: $ 3.000 – $ 15.000
  • Joomla: $ 1.500 – $ 7.000
  • Webstedsbygger: $ 600 – $ 2.500
  • E-handel: $ 3.000 – $ 20.000+
 • Rettelse af problemer med plugin eller kode: $ 40 – $ 600
 • Tilpassede plugins og funktioner: $ 100 – $ 1.000

Udstationering af dit projekt

Nu er det tid til at oprette det egentlige jobtilbud. Som nævnt skal du være krystalklar om, hvad du vil have. Først da kan du effektivt kommunikere det til en anden person.webudvikler ønsket annonce

Vigtige detaljer at medtage

Her er hvad der bestemt skal være i din stillingsopslag:

 • Baggrundsinformation – Præsentere dig selv, din virksomhed og dit brand. Angiv dine forretningsmæssige mål såvel som den målgruppe, du har catering til. Dette giver webudviklere en idé om projektets område.
 • Projektoversigt – Hvad er fuglens syn på projektet? Komplet webstedsdesign, webstedsimplementering, ændringer? Vær præcis.
 • Leverancer – Hvad vil du ende med? En Photoshop-fil? Et WordPress-tema? En komplet webside? Lad freelancere vide, hvad de skal levere i slutningen og i hvilket format.
 • Eksisterende aktiver – Angiv alt, hvad du vil levere fra din side. Dette kan være designretningslinjer, eksisterende aktiver, farveskemaer, webstedskopi, logoer, wireframes eller hvad du ellers allerede har på lager.
 • Den ideelle kandidat  – Angiv både det ekspertiseniveau, du leder efter, såvel som andre egenskaber, der er vigtige for dig.
 • Tidsramme – Hvornår har du brug for dit projekt for at være klar? Vær opmærksom på, at der oftest vil være forsinkelser, så det er en god ide at sende en strammere frist, end du faktisk har. På den måde har du en buffer, hvis noget går galt.

Ekstra point

Bortset fra ovenstående er her nogle ekstra oplysninger for at gøre din stillingsopslag mere effektiv:

 • mockups – Opret visuals for at vise, hvordan du forestiller dig dit websted eller den nye funktion. En skitse på papir kan være nok, men der er også værktøjer som Balsamiq eller billedredaktører som Photoshop.Balsamiq
 • eksempler – Hvis du kender websteder, der ligner det, du ønsker, skal du medtage dem. Det samme for alle andre aktiver, du kan lide. Dette vil give din webudvikler et udgangspunkt. Du kan også medtage eksempler på ting, du ikke kan lide og gerne vil undgå.
 • Medtag en mini-opgave – Masser af mennesker spiller et talespil og sender blindt konserverede e-mails til alle stillinger, de finder. For at luge dem, skal du medtage en mini-opgave i din stillingsopslag, som at bruge en bestemt emnelinje eller besvare et hurtigt spørgsmål. På den måde ved du, hvem der har læst den ordentligt.

Oprettelse af dit budget kontra bede om et pristilbud

dollartegnDette efterlader kun spørgsmålet, hvis du medtager dit projektbudget eller venter på, at ansøgere vil angive deres pris?

Du har normalt muligheden for begge, og hver har sine fordele og ulemper.

Hvis du ikke har nogen fleksibilitet i dit budget, medtag det i dit forslag. På den måde tiltrækker du kun kandidater, der er villige til at arbejde for det. Selvfølgelig vil det også skræmme nogle mennesker, men det ville alligevel ikke have arbejdet sammen med dem.

Hvis du har noget spillerum, bede om tilbud. På den måde diskvalificerer du ikke potentielt store kandidater, bare fordi du undervurderer budgetkravene.

Giver mening? Fedt nok.

Sådan evalueres kvaliteten af ​​en webudvikler

Når dit projekt er online, vil du forhåbentlig se applikationerne rulle ind. Nu er det store spørgsmål: Hvordan bestemmer du, hvem du skal arbejde med? Nedenfor er et par retningslinjer for at forbedre dine chancer for at vælge den rigtige kandidat.

 1. Tekniske krav – Længere ovenfor har vi talt om de færdigheder, som de forskellige typer udviklere har brug for. Den første ting du skal gøre er at sikre dig, at dine kandidater markerer disse felter.
 2. Responstid – At være i stand til at nå din freelancer er vigtigt. Hvis du har brug for at ændre noget ved projektet, vil du ikke vente flere dage med at høre fra dem. Skriv frem og tilbage et par gange og se, hvor lang tid det tager at komme tilbage til dig, før du ansætter en webudvikler.
 3. Kommunikationsegenskaber – Kontroller samtidig deres samlede kommunikation. Taler de tydeligt? Besvare alle dine spørgsmål? Ser de ud som mennesker, du gerne vil arbejde med? Du vil tale meget med dem, så sørg for at oplevelsen er produktiv og behagelig.
 4. Tidligere projekter – Spørg efter og kontroller det forrige arbejde for dine webudviklere. På den måde får du en bedre forståelse af deres oplevelse, styrker og svagheder. Dette kan også være på deres eget websted i form af skærmbilleder eller endda kodeuddrag.
 5. Kundevurdering – Mange af de ovennævnte jobportaler tilbyder feedback fra kunder. Se ikke bare på den samlede bedømmelse, men læse også kommentarer fra tidligere klienter, før du ansætter en webudvikler. Dette er en god måde at lære mere om personens arbejdsmoral, behandlingstid og andre funktioner.
 6. Erfaring – Erfarne udviklere laver færre fejl, har kortere behandlingstid men koster mere. Begyndere koster mindre, men kan tage længere tid og skabe flere problemer. Det er op til dig at beslutte, hvad der fungerer bedst for dig og ofte er afhængig af projektets tidsramme.
 7. Betalte test – Når du har vippet ned på listen til kun et par kandidater, er det en god ide at bede dem om at gennemføre en betalt test. Giv dem en lille opgave at udføre og se, hvordan det går. Vær opmærksom på både arbejdet og deres kommunikation igennem. Det er en god forudsigelse for fremtidig adfærd.

At få dit projekt fra start til slut

Når du er kommet til en webudvikler, du gerne vil arbejde med, er det på tide at angribe projektet for rigtigt. Her er de trin, du vil tage fra start til slut:

 1. Opret et møde – Tal med kandidaten, helst via videoopkald. Kør gennem projektet fra front til slut, adresser spørgsmål eller potentielle problemer, spørg om deres input.
 2. Opret milepæle – Specielt til større projekter er det en god ide at komme med mindre milepæle. På den måde kan du gennemgå, hvad der sker, mens det sker i stedet for at se det færdige produkt (og potentielle problemer) ved udløbet af fristen.
 3. Enig om en betalingsplan – Udarbejd en tidsplan for den betaling, der fungerer for jer begge.
 4. Betal depositum – Dette er et tegn for begge parter, at de er engagerede i projektet. Webudvikleren skal begynde at arbejde på det tidspunkt.foretage en betaling via Google Pay
 5. Opfølgning med milepæle – Gennemgå enhver aftalte milepæl. Slip betalinger, når du er tilfreds med det, du ser, ikke før.
 6. Foretag en endelig gennemgang – Når arbejdet er udført, skal du foretage en endelig revision. Betal det resterende gebyr, når du er tilfreds. Det giver også mening at blive enige om en garantiperiode, hvor udvikleren fortsætter med at rette ting, som du måske har overset.

Din guide til at ansætte webudviklere i et nøddeskal

Selvom enhver kan bygge et websted i disse dage, er der stadig mange gode grunde til at ansætte en webudvikler. En professionel kan gøre ting, som du ikke er i stand til, og får arbejdet hurtigere end dig. Outsourcing af denne opgave til en anden giver dig også muligheden for at koncentrere dig om vigtigere ting.

I vores guide til ansættelse af webudviklere fandt du tip til, hvordan du sømmer hvert trin i processen. Det kan være nervepirrende i starten, men det bliver lettere med erfaringen.

Når du først har et samarbejde med gode kandidater, kan du ofte fortsætte med at arbejde med dem. På den måde behøver du ikke gøre alle trin hver gang.

Har du erfaring med at ansætte en webudvikler og vil gerne dele din oplevelse? Er du selv en webudvikler og har noget at tilføje? I så fald skal du gøre det i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map