BlueHost tilmeldingsvejledning

Sådan tilmelder du dig BlueHost

Tilmelding til en konto hos BlueHost er enkelt og let. Her er hvad du skal gøre:


Trin 1: Gå til BlueHost

Gå til www.BlueHost.com, og klik på knappen “Kom godt i gang nu”. Hvis du bruger dette link, får du også den laveste pris og et GRATIS domæne.

Trin 2: Vælg din plan.

Trin 3: Vælg dit domænenavn

Derfra skal du klikke på “vælg” for den ønskede plan. Derefter bringer det dig til det næste trin: valg af dit domænenavn, som vist nedenfor.

Hvis du endnu ikke har et domænenavn og starter fra bunden, kan du være glad for at vide, at dit domænenavn med BlueHost er gratis. Gå videre og skriv det ønskede navn i feltet “nyt domæne” til venstre.

Hvis du allerede har et domænenavn fra et andet sted, og du vil være vært for dit websted på BlueHost, kan du indtaste dette domænenavn i højre side-boksen, “jeg har et domænenavn”

Tip: Hvis du overhovedet ikke er sikker på dit domænenavn, skal du flytte musen op til venstre, som om du vil forlade siden, så vises det et tilbud om at vælge dit gratis domæne senere og bare fortsætte med din hosting tilmelding for nu. Hvis du vil, er du velkommen til at vælge denne mulighed. Det er let at tilføje dit domæne senere fra dit kontokontrolpanel (som for nylig blev redesignet og jeg ELSKER det nye layout. Så meget enklere, men strømfunktioner er der stadig).

Trin 4: Indtast kontoinfo, og vælg ønskede indstillinger

Du er næsten der! Indtast dine ønskede kontooplysninger. Vælg derefter de tilføjelser, du ønsker, i afsnittet om “pakkeudstyr”. Som standard kontrolleres SiteLock Security og Codeguard Basic. Jeg anbefaler, at du lader dem kontrolleres, da de beskytter dit websted mod ondsindede angreb og malware. Du kan dog stadig oprette et fantastisk websted uden dem bare for at være klar. Det er forholdsregler, så du ikke absolut har brug for dem. Derudover kan du altid tilføje dem til din konto senere, hvis du vil spare penge i dag.

Til sidst skal du vælge din foretrukne betalingsmetode og klikke på indsende for at oprette din hosting-konto.

Tillykke! Nu har du en BlueHost-konto!

… og hvad nu? Hvis du opretter et helt nyt websted fra bunden, kan du prøve min gratis guide til Sådan oprettes et websted med WordPress (trin for trin fra start til slut).

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig! Jeg prøver at hjælpe på fritiden.

-Johnny

==============

I tilfælde af at du er nysgerrig … her er BlueHost’s historie

BlueHost har eksisteret i godt over et årti. De har fortsat med at give deres kunder hosting-tjenester af høj kvalitet siden 2003. Og som ethvert populært webhostingfirma er deres ultimative mål at yde fremragende service til en overkommelig pris.

Gennem årene har BlueHost bestræbt sig på at nå dette mål ved at udvide og forbedre deres tjenester uden at tilføje ekstra omkostninger til deres hostingplaner. Indtil videre er de vært for mere end en million domæner, samtidig med at de opretholder 750 servere for værtens effektivitet og hastighed.

BlueHost har en overflod af hostingplaner med forskellige funktioner og muligheder, der kun tager minutter at installere. De har også indbygget et brugervenligt kontrolpanel (kaldet cPanel), der giver dig mulighed for nemt at administrere din konto. Oven på disse indeholder BlueHost webstedsbyggere, der giver dig mulighed for at oprette nye websteder på den hurtige og lette måde.

Her er nogle af grundene til, at du skal vælge BlueHost:

 • Top-notch kundesupport, hastighed og fleksibilitet
 • 24/7 support fra eksperter
 • Et-klik-installationer fra SimpleScripts
 • SSH sikker shell-adgang
 • Bevist track record
 • Lynhurtige servere

BlueHost frynsegoder og fordele

BlueHost er et af de førende webhostingfirmaer, der tilbyder fremragende ydelse spækket med nogle andre fantastiske funktioner. Her er nogle af kernefunktionerne i BlueHost’s webhosteplaner:

 • Tilbyder support til forskellige platforme som WordPress, Drupal, Pligg og Zen Cart, bare for at nævne nogle få.
 • Tilbyder et gratis genereret certifikat (SSL-certifikat), som er vigtigt, når du kører et e-handelssted.
 • Tilmelding til en BlueHost-konto giver dig ret til at tilmelde dig CloudFlare’s CDN-service gratis.
 • BlueHost-tjenester er meget billigere end andre tjenesteudbydere for kun $ 5,95 pr. Måned for den 5-årige plan og $ 3,95 per måned for den 3-årige plan. De tilbyder også regelmæssige særtilbud.
 • Tilbyder et ubegrænset antal domæner på en enkelt konto.
 • Giver ubegrænset disklagring og båndbredde.
 • Indeholder cPanel, et kontrolpanel, der kan hjælpe dig med let at tilpasse din hosting-konto.
 • Tillader klienter at have ubegrænset e-mail-konti.
 • BlueHost giver dig 24/7 kundesupport via live chat, e-mail og telefon.
 • BlueHost tilbyder også en pengene tilbage-garanti til sine kunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map