BlueHost MySQL-databasevejledning

Lige siden det blev grundlagt i 2003 har BlueHost løbende levet op til, hvad dets endelige mål er, hvilket er at give uovertruffen webhostingoplevelse til deres kunder. For at nå dette mål fortsætter de med at inkorporere bemærkelsesværdige og nyttige hostingfunktioner, værktøjer og tjenester til deres klienter til nemt at oprette og administrere deres websted (er) samt effektivt at gemme og hente vigtige filer og data.


Med BlueHost’s MySQL-database kan du være sikker på, at dit websteds data er sikre og sikre.

Hvad er en MySQL-database?

En database er ganske enkelt en samling af data. For eksempel fungerer din computer som en database for dokumenter og filer, du har gemt og gemt. I mellemtiden er et databaseprogram en type computersoftware, der er designet til at håndtere store datamængder. I stedet for bare tilfældigt at gemme og dumpe dine data overalt, lagrer et databaseprogram dem effektivt på en sådan måde, at du nemt kan hente eller gendanne dem. Det er her, MySQL kommer ind i billedet.

Der er mange webbaserede programmer, der skal lagres og hente data regelmæssigt. Dette inkluderer blogs, content management systems (CMS) og billedgallerier. For eksempel skal en blogsoftware gemme artikler og hente dem, når en besøgende besøger dit websted. Det samme gælder for billedgallerier, hvor information om fotos gemmes i databasen. Men i stedet for at implementere deres eget system til datalagring og -indhentning, bruger denne software specialiserede databaseprogrammer.

En masse databasesoftware understøtter et computersprog kaldet “SQL”, som er specielt designet til et sådant formål. SQL bruges af dem, der ønsker, at databasesoftwaren skal håndtere arbejdet med at styre data ved at sende instruktioner til den. Der er masser af databaser derude, der understøtter SQL, inklusive MySQL.

MySQL er faktisk et populært mærke databasesoftware, der kører på websteder. Du ser sandsynligvis, at det bliver annonceret på listen over webhosts samt på systemkravene til nogle websoftware som i blogs og CMS.

Hvorfor har jeg brug for MySQL?

På dette tidspunkt er det, du skal huske, om din webhostingudbyder har den databasesoftware, som din webapplikation har brug for. Normalt kommer populær blogging og CMS-software med MySQL. Faktisk har næsten alle kommercielle webhotelleverandører MySQL som en af ​​de mest væsentlige dele af deres hostingplaner, så du behøver sandsynligvis ikke at bekymre dig om dette.

Som nævnt tidligere, hvis du bruger en blogging eller CMS-platform, f.eks. WordPress eller Drupal, skal du placere din blog eller dit websted på en webhost, der giver dig en MySQL-database, fordi den vil blive brugt til at gemme alt dit indhold, websider samt besøgendes kommentarer.

Hvordan kan jeg oprette en MySQL-database?

Heldigvis er BlueHost en af ​​disse webhostingfirmaer, der tilbyder en brugervenlig grænseflade, der giver dig mulighed for at oprette din egen MySQL-database i hurtige og enkle trin. Her er hvad du skal gøre:

 1. Log ind på cPanel.
 1. Under Databaser kategori, søg efter MySQL-databaser og klik på det.
 1. Derfra vil du se Ny database felt, hvor du skal indtaste et navn til databasen.

Klik derefter på Opret database.

 1. Klik på Gå tilbage for at kontrollere, om den nye database allerede er vist i din aktuelle databasetabel.

Hvordan kan jeg slette en MySQL-database?

Sletning af en MySQL-database er lige så let som at oprette en. Alt hvad du skal gøre er at gå til Aktuelle databaser sektion og derfra kan du klikke på Slet database link.

Hvordan kan jeg oprette en databasebruger?

Når du har oprettet en database, skal du tildele en bruger såvel som de privilegier, du vil føje til den nyoprettede database. Her er hvad du skal gøre, når du opretter en databasebruger:

 1. Gå til kontrolpanelet til MySQL-brugere afsnit af MySQL-databaser
 1. Indtast et brugernavn under Tilføj ny bruger Dit brugernavn skal højst indeholde 7 bogstaver.
 1. Fra Adgangskode indtast dit foretrukne kodeord. Skriv den igen under Kode igen)
 1. Når du er færdig, skal du klikke på Opret bruger.

Når du har oprettet en databasebruger, bliver du nødt til at definere dens privilegier. Disse privilegier bestemmer brugerens funktioner og interaktion med databasen. For eksempel er et af privilegierne for brugeren at kunne tilføje og slette oplysninger. Det afhænger af, hvilke specifikke privilegier du inkluderer for den pågældende bruger.

Hvordan kan jeg slette en databasebruger?

For at slette en databasebruger skal du blot navigere til Nuværende brugere sektion, og klik derefter på det røde “X” -ikon ud for den bruger, du vil slette. Det er så enkelt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map