Ansæt en webudvikler, eller gør det dig selv?

Leje-en-web-Developer-eller-Gør-det-selv-guide


Hvis du vil starte et nyt websted – det være sig til forretningsformål eller et personligt projekt – er der to hovedstier, du kan tage:

 • EN: Ansæt en webudvikler og få dem til at håndtere opgaven for dig
 • B: Opret et websted selv (skræmmende, vi ved!).

Når du ansætter en webudvikler, kan du dybest set losse alle dine ideer / planer på dem, betale $ 200 til $ 3000 og vent bare på slutresultatet.

Fordele og ulemper ved at ansætte en webudvikler vs selv at bygge et (WordPress) site.

I tilfælde af at du har travlt, er her (næsten) alt hvad du behøver at vide uden at gå i detaljer:

Ansæt en webudvikler vs selv at opbygge et (WordPress) site
Ansæt en webudviklergør det selv
Nødvendigt budget: $ 500 – $ 3000 for et grundlæggende sted + $ 70 / år for domæne og hosting.Nødvendigt budget: $ 70 / år for domæne og hosting + (valgfrit) $ 40 for et premium WordPress-tema.
Ingen WordPress-oplevelse er nødvendig.Grundlæggende forståelse af, hvordan WordPress fungerer, er påkrævet.
Hjemmesiden kan bygges på et helt tilpasset design.Webstedet er bygget på et færdigt WordPress-tema.
Yderligere funktionalitet kan tilpasses.Yderligere funktionalitet leveres af WordPress-plugins.
Udvikleren kan registrere et domænenavn og købe hosting til dig.Du bliver nødt til at registrere et domænenavn og købe webhosting på egen hånd.
Du kan have enhver type websted bygget.Normalt godt til at bygge grundlæggende websteder.
Det kræver mindre tid fra din side.Det kræver meget tid fra din side.

Med det ude af vejen er her en mere dybtgående fordeling af emnet:

(Det følgende er en trinvis vejledning – dvs. en guide til hvert trin på vejen, vi vil prøve at hjælpe dig med at tage denne beslutning baseret på dine krav og erfaringsniveauet med websteder generelt.)

1. Har du budgettet?

Problemet nr. 1 med webudviklere er, at de har tendens til at være dyre.

Selvom markedsgennemsnittene er meget brede, kan vi med sikkerhed estimere, at ansættelse af en udvikler kan sætte dig tilbage fra alt fra $ 500 til endda $ 5.000 til et grundlæggende websted.

Sådan fungerer markedet. Vi taler om mennesker, der gør dette professionelt … dermed de har brug for at tjene til livets ophold, dermed de har børn at fodre, dermed de har regninger til at betale osv.

Så det første spørgsmål, du spørger dig selv, er, har du mindst $ 500 – $ 1000 eller mere at bruge på dit websted?

I så fald kan du overveje at ansætte en webudvikler. Hvis ikke… ja, har du dit svar – du bygger tinget selv. I så fald skal du ikke bekymre dig – vi har en rigtig cool guide, der fører dig gennem processen trin for trin.

2. Kender du WordPress?

Nu taler vi ikke om noget avanceret, opnåede-over-the-år viden her.

Alt hvad du har brug for på dette tidspunkt er en grundlæggende forståelse af, hvordan man arbejder med WordPress – offentliggør poster, sider, installerer plugins, installerer temaer.

Hvis det enten er et “ja” med det samme, eller du er villig til at lære, mens du går sammen, bør opbygning af et WordPress-websted selv være inden for din ramme. (Her er vores introduktion til WordPress for at få dig i den rigtige retning.)

Hvis du ikke kan blive generet, eller bare ikke har tid til at investere i at få sådan viden, så ked af det! Selvom WordPress er det forholdsvis let at mestre, det er det ikke walk-in-med-no-forberedelse let. Du har brug for en udviklers hjælp.

3. Vil du bruge et WordPress-tema eller få et helt tilpasset design lavet?

Der er mere end 4.500 bedste fleksible temaer tilgængelige i det officielle bibliotek og sandsynligvis 2-5 gange det på premiummarkedet.

Med al den overflod er det ikke svært at finde et tema, der er 99% perfekt til dine behov … tidskrævende – ja, men hårdt – nej!

Det er klart, at du ikke har brug for en udvikler, der hjælper dig med at kigge efter temaer. Du kan gøre det selv. Nogle almindelige steder at tjekke ud, for eksempel:

Men hvis du har brug for noget helt brugerdefineret, er det virkelig svært at lave sådan noget selv. Det, vi taler om her, er dybest set at bygge et helt nyt WordPress-tema / design fra bunden af. Hvis du vil gøre det, har du brug for professionel hjælp.

Kort sagt – hvis du har fundet et tema, du kan lide, og du vil bruge det på dit websted, kan du oprette tingene på egen hånd. Ingen udvikler behov.

4. Har du brug for nogen brugerdefineret funktionalitet, som du ikke kan finde i et WordPress-plugin?

WordPress-temaer er den ene side af spektret, WordPress-plugins er den anden. Plugins-markedet er måske endda 10 gange større.

Og det er godt! Med mere end 45.000 (!) Plugins, der er tilgængelige i det officielle bibliotek, er det næsten bestemt at finde en, der indeholder den funktion, du har brug for. På samme måde som hvordan ting fungerer for Apple-produkter – “der er en app til det!” – der er et WordPress-plugin tilgængeligt for næsten enhver tænkelig funktion. Du kan se efter plugins her:

Kort sagt, hvis du kan finde alle de funktioner, du har brug for enten i WordPress selv eller via plugins, har du sandsynligvis ikke brug for en udvikler til at installere plugins til dig.

I et sjældent tilfælde 1 ud af 1000 har du muligvis brug for en funktion, der ikke er tilgængelig via et plugin. Måske leder du efter noget helt originalt, der er afgørende for, at din virksomhed kan fungere. Eller noget, der simpelthen har en differentierende faktor sammenlignet med hvad din konkurrence har på deres websteder osv. Hvis det er din situation, har du brug for en udvikler, der bygger denne funktion til dig.

5. Er du komfortabel med domænenavne og hosting?

Til sidst lad os tale om de mest tekniske aspekter, når du bygger et nyt websted – du har brug for et domænenavn og en hosting-konto for at få alt til at fungere.

I al ærlighed er det ikke så svært at få den ene eller den anden, som nogle mennesker gerne vil have dig til at tro.

Men først bare for at sikre dig, at vi er på den samme side:

 • Et domænenavn er dit websteds adresse på internettet. Dette websteds domænenavn er websitesetup.org. For at få et domænenavn skal du bare gå til en domæneregistrator og købe det.
 • En hosting-konto – eller en webserver – er hvor dit websted er gemt (dette involverer alle dine webstedsfiler og -data). Mere om emnet her.

Som sagt, selvom det kan lyde skræmmende, er det ikke svært at få et domænenavn og hosting. For eksempel, hvis du beslutter at gå med et firma som SiteGround (et af vores gennemgåede virksomheder), kan du få både domænet og hosting alt sammen ét sted.

SiteGround fører dig gennem tilmeldingsprocessen for hånd. I slutningen af ​​det kommer du ud med et registreret domænenavn, en hosting-konto oprettet og endda en ren forekomst af WordPress installeret på den hosting-konto. Højt anbefalet!

(Følg denne vejledning, hvis du vil installere WordPress manuelt.)

Hvis alt det, vi siger her, ikke lyder særligt lokkende for dig, kan du måske ansætte en udvikler, der vil håndtere alle de hosting- og domænerelaterede opgaver til dig.

Endelig dom: Ansæt en webudvikler eller byg dig selv et websted?

Under hensyntagen til alt det ovenstående kan vi opsummere dette:

Hvilken af ​​disse beskriver dig bedre?

(EN)(B)
 • Alt hvad jeg har brug for er “et grundlæggende websted.”
 • Jeg er bekendt med WordPress eller vil lære.
 • Jeg har fundet (eller vil finde) et WordPress-tema til min hjemmeside.
 • Jeg bruger eksisterende plugins til tilføjet funktionalitet.
 • Jeg kan håndtere (eller er villig til at prøve) at oprette et domænenavn og være vært for mig selv.
 • Jeg har den nødvendige tid til at gennemføre dette.
 • Jeg har mindst $ 500 – $ 1000 at bruge på webstedet.
 • Jeg har brug for brugerdefineret funktionalitet. (I hvilket tilfælde vil prismærket vokse mere …)
 • Jeg har brug for et brugerdefineret design. (I så fald skal du tilføje yderligere $ 500 +.)
 • Jeg er ligeglad med domæneregistreringer eller hosting.
 • Jeg har lidt tid til at arbejde på mit websted.
 • Hvis du er en (EN) type person, så kan du gå videre og bygg tinget selv. Her er vores vejledning, så du kan komme i gang.
 • Hvis du er mere (B), leje en webudvikler.

Det opsummerer stort set det. Der er virkelig ikke en universelt bedre vej blandt disse to. Baseret på dine behov vil den ene altid være bedre end den anden. Det handler om at finde ud af, hvad dine forventninger er, og hvor meget tid og penge du kan investere.

Hvis du selv vil oprette et websted, skal du læse denne trin for trin-guide.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map