A2Hosting anmeldelse

A2 Hosting har leveret højdrevet hosting i mere end 15 år. Uanset om du er en ekspert i webudvikling, eller du aldrig har dybt med at opbygge et websted, er virksomheden i stand til at levere en række webhosteløsninger, der er lette at bruge og skræddersyet til at imødekomme dine forskellige webhostingbehov.


A2Hosting-logo
OPPETID
975
HASTIGHED
965
SUPPORT
970
PRIS
988
FUNKTIONER
965
GRØN
945
INNOVATIVE
960

Mens de fleste hostingfirmaer leverer standard 24/7 kundesupport og løftet om hurtige og effektive servere, tager A2 Hosting det et hak højere ved at introducere tre funktioner, der kun er unikke for deres virksomhed:

Server spole tilbage – Server Rewind-funktionen er som din almindelige “Fortryd” -knap, men i stedet for bare at fortryde ændringer, der er foretaget i en tekst eller et billede, gemmer det din konto for at hjælpe dig med at gendanne en fil, en database eller en brugerkonto, du måtte have fjernet ved et uheld. Dette gøres muligt, da funktionen tager regelmæssige snapshots af dine filer som sikkerhedskopi. Det er gratis at bruge og kan fås hurtigt adgang via kontrolpanelet.

CloudFlare – Indlæsningstid er afgørende for succes på ethvert websted. Jo hurtigere en side indlæses, desto hurtigere formidles informationen til dine besøgende, hvilket altid gør dem engagerede. Det er her CloudFlare kommer ind. Denne CDN er designet til at indlæse dit webindhold 200 gange hurtigere sammenlignet med andre CDN’er på markedet. Det er også kendt at gemme og indlæse cache-indhold hurtigt, så du er sikker på, at dit websted viser alt dit indhold på én gang.

HackScan – Du kan aldrig gå galt med at have ekstra sikkerhed i dit hosting. Bortset fra det almindelige sikkerhedssystem, der følger med din hostingplan, inkluderer A2-hosting også HackScan-funktionen. At fungere som en firewall og er i stand til at forhindre uønskede angreb mod dit websted, selv før de opstår, hvilket giver dig ekstra sikkerhed og ro i sindet.

A2Hostings hostingplaner

A2 Hosting tilbyder et bredt udvalg af højdrevne webhosteplaner designet til specifikke behov. Hvis du kun ønsker at være vært for et personligt websted, eller du vil oprette din virksomheds websted, har A2 Hosting en tilsvarende plan, der giver dig det, du har brug for, for at hjælpe dig med at nå dette mål.

Delt hosting

Perfekt til dem, der ønsker at oprette deres eget webdomæne, er Shared Hosting-planen optimeret til WordPress, Joomla eller Drupal. Den bruger A2 Hosting’s Turbo-servere, der tillader, at dine websidesider indlæses tyve gange hurtigere end din gennemsnitlige hostingudbyder.

Shared Hosting-planen giver kunderne tre typer muligheder for webhosting:

 • Lite – Lite-løsningen er til kunder, der ønsker at oprette et enkelt websted. Til 3,15 pund pr. Måned kan kunder være vært for et websted med fem databaser. Det tilbyder også ubegrænset lager- og filoverførsel, en gratis SSD-hastighedsforøgelse og en pengene-tilbage-garanti, der kan kræves når som helst i abonnementsperioden.
 • Swift – Til £ 3,94 pr. Måned giver Swift-optionen kunderne god værdi for deres penge ved at give dem mulighed for at oprette ubegrænsede websteder, der er bakket op af ubegrænsede databaser, opbevaring og overførsel. Det leveres også med en gratis SSD-hastighedsforøgelse og en pengene-tilbage-garanti, som kan bruges til enhver tid.
 • Turbo – Anset for at være fastet blandt alle Shared Hosting-løsninger, og Turbo-hostingindstillingen giver ubegrænsede funktioner, men med en ekstra fordel – A2 Hosting’s Turbo-server, der gør den hurtigere og mere effektiv. Med Turbo-indstillingen kan du oprette ubegrænsede websteder med ubegrænsede databaser, overførsler og opbevaring. Det har også et gratis SSD-boost, en pengene-tilbage-garanti og A2 Site Accelerator for øget hastighed. Det koster dig £ 7,49.

VPS Hosting

For dem, der leder efter optimal hastighed og sikkerhed, er A2 Hosting’s VPS-plan for dig. Denne plan er designet til at være udviklervenlig og giver dig mulighederne for at tilpasse dit websteds samlede funktionalitet ved installation.

VPS-planen giver træstyrke muligheder, hver med deres eget unikke sæt fordele:

 • styrede – Fra kun £ 4,03 om måneden giver mulighed for ikke-administreret mulighed for fuld tilpasning, så du kan oprette og konfigurere dit websted fra bunden af. Indstillingen giver rodadgang til din systemadministrator sammen med muligheden for at køre dit websted på et Linux-operativsystem. Det leveres også med en 20 GB lagerplads, 2 TB overførelseskapacitet og 512 MB RAM.
 • Lykkedes – Den administrerede mulighed lader A2 Hosting’s supportteam administrere dit websted for dig lige fra starten. Til £ 26,56 om måneden giver indstillingen fuld Hostguard-styring, der overvåger dit websted for eventuelle hostingproblemer. Den administrerede mulighed leveres også med et gratis kontrolpanel, 75 GB lagerplads, en 2 TB filoverførelseskapacitet og 4 GB RAM også GRATIS SSL og SSD.
 • Core VPS – Samme som maneged, men med Root Access.

Dedikeret hosting

Den dedikerede plan er designet til at imødekomme de mest intensive forretningsbehov. Det giver dig muligheden for at konfigurere dine webressourcer, give fuldstændig isolering og giver dig mulighed for at vælge dit websteds styringsniveau.

Den dedikerede hostingplan leveres med fire muligheder:

 • Semi-dedikeret server – Til £ 7,49 om måneden giver Semi Dedicated plan kunderne mere kontrol og isolering end dine almindelige delte hostingplaner. Det leveres med et gratis kontrolpanel og tilbyder fuld Hostguard-administrationssupport for at sikre, at dit websted kører problemfrit. Indstillingen giver også 75 GB lagerplads, 2 TB filoverførelseskapacitet og 4 GB RAM.
 • Ustyret Flex Server – For dem, der ønsker at få deres udviklere til at oprette deres websted, leverer den ikke-administrerede Flex-server komplet websted og hostingtilpasning. Indstillingen giver en root-adgang og muligheden for at vælge det Linux OS, du vil bruge. Det leveres også med 2×500 GB lagerplads, 10 TB overførelseskapacitet og 8 GB RAM. Det koster dig £ 80,17.
 • Administreret Flex Server – Til £ 113,58 pr. Måned giver indstillingen Managed Flex Server fuld Hostguard-support, hvilket eliminerer besværet med at administrere dit websted og dets hosting på egen hånd. Bortset fra fuld håndterbarhed kommer optionen med sit eget cPanel-kontrolpanel, 2×500 GB lagerplads, 10 TB overførelseskapacitet og 8 GB RAM.
 • Core Flex Server – Det samme som Managed Flex Server, men med root-adgang. Prisen er £ 113,58 pr. Måned.

Hvorfor vi rangerede A2Hosting som nr. 2

Alle A2Hosting-planer leveres med et cPanel-kontrolpanel og gratis SSL & SSD.

A2 Hosting-kontrolpanelet

Enkel og nem at bruge – det er hvad du kan forvente af A2 Hosting’s Kontrolpanel. Viser kun A2 Hosting-logoet på en grøn baggrund, giver kontrolpanelet et ligetil udseende, der viser alle de værktøjer, du kan bruge og applikationer, du kan køre.

På et øjeblik giver kontrolpanelet dig marketing- og salgsfremmende værktøjer som MailChimp, Constant Contact og Free Bing / Yahoo-kreditter. Det giver dig også adgang til applikationer, som du kan integrere på din hjemmeside som WordPress, Drupal, Pivik og Elgg.

Endelig giver det dig en række SEO- og marketingværktøjer, der kan hjælpe dig med at optimere dit websted og dets indhold, når det er gået i live.

BESØG A2Hosting logo OG FÅ VORES 50% RABAT

Teknisk

 • 99,9% oppetidsgaranti
 • SSD-drev til alle planer
 • Perfekt til basale websteder, blogs og e-mail-hosting
 • Flere serverplaceringer
 • Meget hurtig hostinghastighed
 • cPanel og SSH Access
 • A2Hosting bruger egne webservere
 • Har ikke datacenter i England

Support

 • 24/7 Teknisk support
 • Support til live chat
 • Guider og ofte stillede spørgsmål
 • 24/7 Support Line
 • E-mail support med 24-timers svar vindue
 • Billet support
 • Vi fandt ikke noget

Prisfastsættelse

 • Meget billigt til de leverede tjenester
 • Fleksible planer
 • Servermigrationsafgifter
 • Fluktuerende priser
 • Turbo-server er kun tilgængelig for Turbo-brugere

Konklusion

Hastighed er A2 Hosting’s højeste prioritet, og for at sikre, at dets kunder får glæde af dette, har virksomheden oprettet en række hardware- og softwarefunktioner, der hjælper med at øge deres hostinghastighed. Dens delte hostingplaner kører på en blanding af 10 GB netværk, 12-core server, 64 GB RAM og er samlet med CloudFlare CDN-support, hvilket giver dem rigelig hastighed til at behandle information. Turbo-planbrugere på den anden side får også adgang til Railgun Optimizer-funktionen, der giver deres websider mulighed for at indlæse 140% hurtigere.

Spredt over Michigan, Amsterdam og Singapore, behøver du ikke at bekymre dig om, at publikum i disse regioner oplever langsom indlæsningstid, når de besøger dit websted. Ved at sprede deres servere sikrer A2 Hosting, at deres hostede websteder indlæses hurtigere og spreder information hurtigere.

Takket være dets pålidelige og stabile servere er A2 Hosting i stand til at levere maksimalt 99,9% oppetid, hvilket sikrer, at deres hostede websteder forbliver i drift på alle tidspunkter. Forekomster af nedetid er ganske sjældne, og hvis det forekommer, vil A2 Hosting’s 24/7 supportteam være klar til at få dit websted i gang på kort tid.

A2 Hosting er kendt for sin Turbo Server-funktion, der giver klienter en downloadtid, der er tyve gange hurtigere end almindelige hosting-servere. Problemet her er, at det kun er tilgængeligt med Turbo-planer. Da de fleste af disse er høje niveau planer, vil basale og mellemste niveau hosting plan ejere ikke være i stand til at benytte sig af dette, hvilket får dem til at gå glip af en forbedring af serverhastigheden.

Du kan også kontrollere de andre bedste webhostingfirmaer i England her.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map