6 kraftfulde gratis værktøjer til analyse af en hostingtjeneste

Der er tusinder af webhostingudbydere i England. Inden du vælger den, der bedst passer til dine behov, kan du læse vores artikel om faktorer, der skal overvejes, før du køber en webhosting og bruger disse gratis værktøjer til at evaluere deres målinger. Vær sikker på at du Gem denne side så du kan vende tilbage, når du har brug for at teste noget om din hostingtjeneste, eller hvis du sammenligner hostingudbydere. Her er de værktøjer, vi bruger i vores top 10 anmeldelser:


1. Kontroller flere hostingparametre med Hosting Checker værktøj

hostingchecker2Med HostingChecker.com du kan analysere flere vigtige ting ved en hostingudbyder. Skriv blot URL’en til selve hostingtjenesten eller et websted, du ved, at de leverer service til, og klik på parametrene. Så simpelt som det.

Du kan bruge dette hurtige og gratis værktøj til at finde ud af, hvor hurtigt Server svar er, for at få hostingsinfo såsom placering (vigtig for SEO og hurtig indholdslevering), ISP og IP-rækkevidde. En af de vigtigste faktorer, som søgemaskiner bruger til at rangere et domæne, er domænes alder. Brug dette værktøj til domænealder til at finde alderen på ethvert domæne, du kan også kontrollere domæne, der er.

Gratis SEO-checker på webstedet til websted denne SEO-analysator kontrollerer din URL og genererer testrapport for søgemaskineoptimering, webstedets score.

2. Analyser sidehastighedstest og indlæsningstid med Pingdom

Pingdom-værktøjDu kan bruge Pingdom værktøjer at analysere, hvordan din side fungerer på mange forskellige måder. Hvis du vil kontrollere, om webhostingens ydeevne er, skal du skrive det domænenavn, der er vært på den server, du undersøger, og klikke på Test nu. Når resultaterne er klar, viser den dig den server, den tester ud fra, den gennemsnitlige ydeevne, anmodninger, tid og downloadhastighed.

Hostingwise den vigtigste faktor er på den første linje. Når du hover på det, kan du se den tid det tager i MS at oprette forbindelse, finde DNS og så videre. Disse beregninger er vigtige, når du har en liste over hostingudbydere til sammenligning og analyse.

Mere nyttig information her kan give dig fanen Sideanalyse. Det viser en masse info om, hvor hurtigt hvert domæne indlæses, hvad det indlæses fra hvert domæne, filerne og så videre, så du kan se, hvad der skal optimeres.

3. Find eventuelle hosting- og serverrelaterede problemer med MxToolbox SuperTool

mxtoolbox-værktøjDette værktøj fungerer på autopilot. Bare gå til SuperTool side og skriv det domæne, du vil analysere, og klik på MX-opslagsknappen. Derefter vil du se en grøn knap, der siger Find problemer. Klik på det, og værktøjet vil analysere en masse faktorer, der er relateret til din hosting – Sortliste, Mailserver, WebServer, DNS og andre relaterede problemer.

Hvis der er en fejl eller en advarsel, kan du klikke på flere detaljer og se, hvad det drejer sig om, og du kan kontakte din hostingudbyder for at ordne det, eller hvis du overvejer at købe hosting hos dem, for at e-maile supporten og spørge dem om disse spørgsmål.

4. Gratis stresstest for din hosting fra Belastningspåvirkning

mxtoolbox-værktøjDet Belastningspåvirkning stresstester er et temmelig sødt værktøj. Det er gratis og kræver ikke engang tilmelding. Bare gå til siden og indsæt domænet. Det starter testen og viser dig, hvad der vil ske med belastningstiderne på din side eller den, du undersøger, om der er flere brugere på siden. Testen går til 150.

På den måde kan du estimere, hvad der vil ske med brugeroplevelsen, hvis du får et løft af besøgende på grund af tilføjelse af kampagne eller en viral post. Eller når din blog eller dit websted bliver meget populært. Det er en af ​​de vigtige faktorer, du skal teste, hvis du planlægger at gøre noget alvorligt på Internettet.

5. Uptime monitor fra Monitor.us

monitorus-værktøjDette er et meget praktisk værktøj. Det er gratis for oppetidsmonitoren. Du skal tilmelde dig dem med en gratis konto og derefter logge ind og tilføje det domæne, du vil overvåge. Du behøver ikke at købe noget andet fra dem. Der er linket til monitor.us værktøj.

Hvorfor er dette værktøj nyttigt? Mange af værtene reklamerer for, at de leverer 99,9% oppetid, og at dit indhold næsten altid er online, de giver også en pengene-tilbage-mulighed, hvis de ikke leverer det. Men de fleste mennesker ved ikke det, fordi de ikke overvåger deres websteder på nogen måde. Gå og hent en gratis konto på monitor.us, og hold oversigter over din server oppetid.

6. Alt i en serverinfo tjek med Mega Check

mega-check-værktøjMega Check er et alt i ét værktøj, der er meget hurtigt med et simpelt ligefrem interface.

Det har tre hovedkategorier – Domain Tools, IP Tools og Network Tools. I domæneredskaber og netværk skal du bare indtaste webadressen, så viser informationen informationen. WhoIs-opslaget er meget detaljeret.

Til IP-værktøjer har du brug for IP-adressen til det domæne eller den server, du skal kontrollere, du kan bruge http://www.ipchecking.com/ for det. Gå ind i domænet, tryk på pilen, og det viser dig IP-adressen. Brug det derefter i Mega Check for at kontrollere for spam, IP-oplysninger eller sporingsrute.

Vi bruger disse værktøjer til at kontrollere webhostingfirmaerne, som vi viser på vores websted, så hvis du vil spare tid, kan du tjekke vores side med de bedste britiske webhostinganmeldelser og bare vælge en tjenesteudbyder, der passer bedst til dine behov. Hvis du har et forslag til et værktøj, som du synes er nyttigt og passer godt på vores liste, kan du foreslå det i kommentarerne eller på vores Google + profil.

Og et bonusværktøj fra Google – PageSpeed ​​Insights

Indtast din url, og Google vil analysere sidehastigheden og sidens UX. Når resultaterne er gjort, skal du kontrollere serverens responstid. Hvis det er over 200mx, kan du tjekke denne artikel fra Google om, hvordan du gør det forbedre serverens responstid og overveje at købe en plan-hostingplan med flere ressourcer eller flytte til en anden hosting.

Nu kan du bruge disse værktøjer til at analysere webstedshostingfirmaer fra vores bedste britiske webhostingsanmeldeliste og finde den webhost, der passer bedst til dine behov.

En af de vigtigste faktorer, som søgemaskiner bruger til at rangere et domæne, er domænes alder. Brug dette værktøj til domænealder til at finde alderen på ethvert domæne, du kan også kontrollere domæne, der er.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map