50+ måder til at drive webstedstrafik

50+ måder til at drive webstedstrafik


Har du prøvet enhver metode derude, men dit websted får stadig ikke webstedstrafik?

Kæmper du med at omdanne dit websted til et indkomstskabende aktiv?

Bare rolig – at køre trafik til dit websted kan tage lidt tid, men hvis du følger de rigtige trin, vil du fremskynde processen.

Her er 50 effektive måder at øge din webstedstrafik i 2020.

Contents

Sådan får du trafik til dit websted med SEO

# 1. Forbedr din SEO på siden

Hvad der kan hjælpe dig med at tilfylde dine resultater er at lære de rigtige SEO-strategier og den bedste praksis til brug af målnøgleord.

Du kan forbedre din SEO på siden gennem nøgleordsundersøgelser og lige den rigtige optimering til dit websteds indhold.

For eksempel kan du:

 • Optimer nøgleordene i din SEO-titel
 • Sæt centrale nøgleord i overskrifterne i dine artikler på websitet
 • Føj nøgleord til dine billedfilnavne, så søgemaskinerne ved, hvad de handler om
 • Lav dine webadresser så SEO-venlige som muligt ved at optimere sneglene.
 • Sørg for, at du mindst inkluderer dit vigtigste nøgleord i din metabeskrivelse

Googles algoritmefaktorer i alle disse rankingkriterier før det beslutter, hvordan du rangerer dit indhold.

For at gøre det lettere for dig selv at optimere SEO på siden skal du overveje at installere plugins som Yoast SEO og bruge Ahrefs eller HubSpots SEO-værktøjer.

# 2. Undersøg nye nøgleord

Søgeordsundersøgelser handler ikke om at finde et højtvolumen-søgeord og placering for det eneste søgeord alene.

Det handler om at komme med en nøgleordstrategi med en række forskellige termer, der er relevante for dit produkt og din branche.

Men hvis det er for smalt, skal du ikke være bange for at udvide til forskellige søgeord i din branche. For eksempel er det helt acceptabelt for et websted, der tilbyder hosting-tjenester, at oprette en indholdsstrategi til en blog, der dækker emner om hosting sammen med bredere emner om webudvikling, CMS-platforme, WordPress-fejl og mere.

Hvis du udvider med nye søgeordsfamilier, skal du bare glemme det identificere søge hensigt bag dem og prøv at tjene denne søgningsintention med dit indhold.

# 3. Optimer dit indhold med nøgleord med lang hale

Gå ikke med de mest populære overordnede nøgleord i din branche. Brug f.eks. Ikke “forretningsidéer” – fordi dette er et nøgleord på topniveau, der er meget konkurrencedygtig, og det ville være svært for et nyt websted at rangere efter det.

I stedet, Brug nøgle med lang hale som “mest rentable forretningsidéer 2020.” Nøgleord som dette har normalt et lavere volumen, men de er ikke så konkurrencedygtige – de er lave hængende frugter, der er lettere at snappe.

Ahrefs værktøj til søgeordsbesvær
Brug af værktøjer som Ahrefs eller Google Nøgleordsplanlægger kan hjælpe dig med at undersøge søgeordsvolumen og vanskeligheder.

Desuden rangerer søgemaskiner websteder baseret på faktorer som størrelse, popularitet og alder på en skala fra 1-100. Dette kaldes DA (domænemyndighed), en søgemaskine ranking score udviklet af Moz.

For eksempel, hvis dit websted er nyt – det har en domænemyndighed på 1, mens platforme som Facebook har en domænemyndighed på 99.

Det er vanskeligt for et websted med lav domænemyndighed at rangere efter nøgleord med korte hale med 100.000 søgninger pr. Måned. Et nyt websted har større chancer for at rangere efter nøgleord med lang hale, fordi der er langt mindre konkurrence.

# 4. Bygg videre på konkurrentens nøgleord

Du kan overveje at undersøge dine konkurrenters indhold og nøgleordstrategier, hvis du er ude af ideer.

Ahrefs 'indholdsgapværktøj

Funktioner som Ahrefs ‘Content Gap-analyse kan hjælpe dig med at identificere de nøgleord, som dine konkurrenter rangerer efter, men det er du ikke.

# 5. Lav et par gode gæsteposter hver måned

Linkbygning, eller for at være mere præcis, et websted backlink-profil er en af ​​Googles rankingfaktorer og en fantastisk måde at øge din websitetstrafik. Links, der fører til dit websted kaldes backlinks.

Backlinks viser søgemaskiner, at dit indhold vinder branchegenkendelse, og at det giver værdi for både brugere og websteder.

Nu kommer vi også til at tale om naturlig linkopbygning, og det er den ideelle måde at få mere linkjuice – men det er mere en passiv strategi – når du producerer stort indhold, vil du sidde ænder.

Eller du kan bruge en mere proaktiv måde til at øge din backlink-profil – gæstepost.

Gæstepostering kan hjælpe dig med både landbacklinks og styrke din backlinkprofil og føre trafik til dit websted.

Hvis du når ud til sider i din niche og din branche betyder det, at du får dit link foran potentielle nye læsere og besøgende, der er i din målgruppe..

Nu indebærer naturligvis gæstepostering en slags udveksling mellem de to aktuelle websteder, og det kan være den gode gamle linkudveksling.

Men nøglen til at lande et par gode gæsteposter hver måned er en strømlinet e-mail-opsøgningsstrategi. Og da det ikke er noget, kan du nemt lære ved blot at læse 100 ord, læs mere om det og start med at optimere dine nuværende processer!

Husk, at nogle websteder har retningslinjer for indsendelse af gæsteposter. Så følg hvert websteds retningslinjer omhyggeligt, hvis du vil lande et link.

# 6. Natural Link Building

Naturlig linkbygning sker, når andre websteder, bloggere og webejere fra din nicheklink til dit indhold på egen hånd.

Nu, hvis det var let at tjene backlinks af kvalitet fra autoritative websteder, ville vi ikke have opfundet udtrykket “linkbygning.” Når det er sagt, med nok indsats vil du til sidst få dit websted derop, og den mest ligefremme måde at gøre det på er ved at oprette værdifuldt indhold, som folk vil linke til.

Men hvad er “værdifuldt indhold?”

Nå, mere om det i næste afsnit.

Sådan får du trafik med indholdsmarkedsføring

# 7. Opret indhold, som folk vil dele (og linke til)

Hvis du tænker over det, er de ting, vi har tendens til at dele eller linke til på egen hånd, normalt undersøgt, virkelig hjælpsomme eller relevante og noget, som vi betragter som pålidelige. Når det kommer til stort indhold, vil du opdage, at det centrale er at tænke på værdi, den giver.

Hvis du tror, ​​at kvaliteten af ​​din kopi er der oppe med storerne, er det næste trin at berige det med medier – ved hjælp af overbevisende og relevante billeder.

Men hvorfor ikke gå hele vejen? Det er altid en god ide at tilføje en video til dit websteds indhold (en vejledningsvejledning eller et produktudstillingsvindue for eksempel). Hvis du er bekymret for produktionsomkostninger, kan du altid oprette en infographic. Eller helvede, endda en brugerdefineret GIF.

Disse visuelle elementer har potentialet til at gøre dit indhold mere delbart – og medier gør det altid lettere at genbruge webstedets indhold til sociale medier.

# 8. Opret infografik

Hvert solidt indhold kan skubbes til fremragende med den rigtige infographic, der er både uddannelsesmæssig og underholdende.

Infographic om, hvordan man øger webstedstrafikken
Infographic om, hvordan man øger webstedstrafikken. Kilde: CometChat.

Iøjnefaldende infografik øger webstedstrafikken fordi de kan bruges af andre websteder, der udgiver indhold i den samme niche – og de kan let deles.

# 9. Producer videoindhold

Statistik viser, at marketingfolk der bruger video voksede omsætningen 49% hurtigere end dem, der ikke gør det og 92% procent af kunderne siger, at visuals er den mest indflydelsesrige faktor i deres købsbeslutninger.

# 10. Interviewledere i branchen

Hvis du brainstormer indholdsidéer, er her et tip: du vil blive overrasket over, hvor mange store navne i din branche vil være villige til at tage et interview, hvis du bare spørger dem. Send e-mails eller kontakt branchens ledere i din niche på sociale medier og anmod om et interview.

Forbered tankevækkende spørgsmål, og offentliggør dette indhold på dit websted.

Den bedste del? De vil sandsynligvis dele deres interviews med deres publikum.

# 11. Tilføj knap til sociale dele

Det er ikke sådan, at søgemaskiner tager højde for den mængde opmærksomhed, dit websted får på sociale medier. Men det kan forstærke de faktiske rangeringsfaktorer, og at tilføje knapper til social deling koster dig ikke noget.

Ikke at tilføje dem til dine webstedsindlæg glip af en kæmpe mulighed for at øge den organiske trafik.

# 12. Skriv Knowledge Base-artikler

Når det kommer til indholdsmarkedsføring, er der noget at sige om længde.

Artikelens længde er vigtig af flere grunde.

Først og fremmest, Google kan lide længde. En QuickSprout-undersøgelse fandt det længere indhold rangerer højere i Googles søgeresultater.

Den gennemsnitlige indholdslængde for en webside, der rangerer blandt de 10 bedste resultater for ethvert søgeord på Google har mindst 2.000 ord.

Anden, du ønsker ikke en masse mindre, lignende artikler, der fokuserer på lignende nøgleord, der kanibaliserer hinanden i SERP’erne.

Tredje, Hvis du fokuserer på at skabe den bedste, mest informative og udtømmende artikel om et givet emne, vil det også blive længere, har du mulighed for naturligt at tackle nogle mindre relaterede søgeord, hvilket betyder, at din artikel dukker op i flere søgeresultater.

Og sidst men ikke mindst, læsere elsker ægte nyttige søjle artikler og en let at navigere i vidensbase.

Det er fantastisk til webstedsstruktur, det er dejligt for læsere, og det er dejligt at linke til som en relevant ressource i gæsteposteringen, eller hvis du tilfældigvis laver en markedsføring med lave nøgler, der hjælper folk i fora som Quora eller Reddit.

# 13. Link dit indhold internt

Du kan se, styrken på dit websted bestemmes ikke kun af, hvor mange andre websteder der linker tilbage til dig. Det afhænger også af din intern linkstruktur.

Har en ny videnbase-søjleartikel klar?

Sammenkæd det med dine mindre eksisterende brikker for at sikre dig, at du giver en bedre brugeroplevelse og forbedrer dit websteds linkstruktur.

På den måde tillader du dine læsere at blive på dit websted et stykke tid længere, gobler andre ressourcer i stedet for at forlade dit websted, når de er færdige med at læse din artikel.

# 14. Tilføj nyt indhold ugentligt

Regelmæssig aktivitet på din blog giver dig mulighed for at fremskynde din vækst – jo mere indhold du har, jo større er dine chancer for placering på flere søgeresultater. Når du begynder at etablere din tilstedeværelse, kan du også lære dit publikum at forvente nyt indhold på et bestemt tidspunkt.

Hvis du ikke kan klare at skrive nye artikler ugentligt, skal du ansætte en indholdsforfatter.

Brug lidt tid på at planlægge en reel indholdsstrategi og bruge en eller anden type indholdskalender. Din indholdsproduktion burde ikke være en eftersmag.

# 15. Hold dit indhold opdateret

Åh, og en ting til – hvis du vil forblive en relevant spiller i din niche – skal du opgradere gammelt indhold.

Søgemaskiner kan lide frisk og nyt indhold og opgradering er en god måde at booste en side på det er ikke helt rangerende.

Her er nogle gode måder at opgradere forældet indhold på:

 • Tilføj medier – billeder, infografik, videoer
 • Fjern forældede oplysninger
 • Sikkerhedskopier dit indhold med flere eksterne kilder
 • Interlink med nyere indhold for at øge dit websteds struktur

Kør trafik ved at dele ekstra godbidder

# 16. Opret gratis produkter / værktøjer

Nu hvor emnet med kvalitetsindhold er ude af vejen, er der plads til nogle særlige omtaler: at give dit publikum endnu en grund til at besøge dit websted ved at give dem noget gratis.

Den type gratis godbidder, du kan tilbyde, afhænger naturligvis af din branche, så det er smart at undersøge, hvad dine konkurrenter laver til inspiration. Men det kan være en hvilken som helst type produkt – noget, du kan gave til kunderne til et specifikt antal ordrer eller til at købe et specifikt produkt.

Moz tilbyder gratis værktøjer til at give besøgende et incitament til at vende tilbage til deres websted.
Moz tilbyder gratis værktøjer, der giver besøgende et incitament til at vende tilbage til deres websted.

Det kan endda være et gratis værktøj – en strategi, der f.eks. Fungerer godt for SaaS-virksomheder.

# 17. Værtskonkurrencer og Giveaways

En anden måde at trække flere besøgende på dit websted på er ved at være vært konkurrencer og udsendelser.  De spiller på kraften i presserende hastighed og frygt for at gå glip af, og de er gode til at generere kundeemner og maksimere eksponering af brand.

De kan også efterlade dig med alle mulige værdifulde data, du kan spore og analysere – ved at A / B teste dine giveaway-annoncer kan du få indsigt i, hvad der tiltrækker dine kunder.

# 18. Opret GRATIS onlinekurser

Hvis du ønsker at etablere dit websted som en autoritet i din branche, kan det at være en måde at gøre det at oprette et gratis onlinekursus være.

Desuden får du medtaget blygenerationsformularer til alle, der ønsker at tilmelde dig!

Afhængig af dit dygtighed, viden og arten af ​​din virksomhed – find et emne, du tror vil være relevant for dine kunder. Selvfølgelig skal dette være et emne, som du kan give nyttig og dybdegående viden om.

Hvis du imidlertid ønsker at skabe et kvalitetskursus på nettet, er du nødt til at tænke på produktionsomkostninger, så planlæg i forvejen og overveje, om det er fornuftigt at investere i det i øjeblikket giver mening til din marketingstrategi.

# 19. Kør webinarer

Online-kurser er stedsegrønne, men hvis du vil have noget lignende, der aktiverer FOMO, kan du vælge et webinar.

Webinarer er en fremragende måde at dele din ekspertise og få kontakt med andre fagfolk og din målgruppe.

I modsætning til konferencer er der ingen geografiske eller praktiske begrænsninger for deltagerne på et webinar.

# 20. Opret quizzer med en funktion “Del resultater”

Hvorfor er quizzer effektive marketingværktøjer?

Når brugere afslutter en quiz, får de delbare resultater, og hvis de finder disse resultater interessante eller sjove, vil de sandsynligvis dele dem på deres sociale mediekonti, sprede ordet og tiltrække flere besøgende på websitet.

# 21. Brug e-mail-marketing

En undersøgelse udført af Backlinko afslørede, at 91% af forbrugerne tjekker deres e-mail dagligt. Så det er ikke underligt, at ifølge de samme undersøgelser brugte amerikanske virksomheder 360 millioner dollars på e-mail-annoncering lige i 2019.

I lyset af denne statistik kan et par velkomne tilføjelser til din e-mail-marketingstrategi føre til mere trafik til dit websted.

For eksempel kan hvem som helst oprette en tilmeldingswidget, der giver brugerne mulighed for at abonnere på et nyhedsbrev.

Hvis du har problemer med at oprette en e-mail-liste eller styre dine e-mail-marketingkampagner, anbefaler vi, at du bruger et af de mange kvalitets-e-mail-marketingværktøjer, der findes derude.

# 22. Brand partnerskaber

En anden måde, du kan benytte til nye målgrupper og køre dem til dit websted på, er ved at samarbejde med mærker. Et solidt varemærkesamarbejde kan bygges på:

 • Gensidig forfremmelse
 • Delte projekter

At samarbejde med andre mærker om et delt projekt kan føre til publikumsovergang – og mærkerne behøver ikke nødvendigvis være i den samme nøjagtige niche.

Jeffree Star og Shane Dawson udsolgt deres skønhedspalet på mindre end 24 timer
Jeffree Star og Shane Dawson udsolgt deres skønhedspalet på mindre end 24 timer. Kilde: Jeffree Star.

F.eks. Samarbejdede skønhedsgiganten Jeffree Star for nylig med en anden berømt YouTuber, Shane Dawson, for at skabe en skønhedskollektion, der kørte så meget trafik til deres Shopify-butik på lanceringsdagen, at det styrtede, og de ikke kunne behandle ordrer.

Sådan styres webstedstrafik gennem sociale medier

# 23. Opret en Facebook-side og opbyg et samfund

Når det kommer til at drive trafik (både organisk og betalt), er sociale medier stadig en af ​​de bedste måder at skabe brummer omkring dit brand, og at opbygge en stærk online tilstedeværelse på Facebook er simpelthen social media marketing 101.

Mens engagement i sociale medier ikke nøjagtigt er en rangerende faktor alene, er der en stærk sammenhæng mellem antallet af sociale medier og backlinks. Ifølge EarnedLinks.com, “Social deling kan øge webstedslink med op til 245% i løbet af et år.”

Så opret en Facebook-side og del dit blogindhold! Desuden skal du sørge for at optimere det til webstedsklik ved at tilføje CTA’er designet til at føre kundeemner til dit websted.

Børst op med den bedste praksis for markedsføring af Facebook – brug oprindelige Facebook-videoer, tilføj overbevisende billeder – som med alt indhold, tilføjelse af visuelle elementer skaber større engagement.

# 24. Start en YouTube-kanal

Som Jeffree Star-eksemplet tydeligt viser, med mere end en milliard aktive brugere, Youtube er blevet et vigtigt værktøj for marketingfolk på udkig efter måder at få webstedstrafik på.

YouTube-statistikker
YouTube-statistik. Kilde: HubSpot.

Da du ikke bruger YouTube som en primær indtægtskilde, men som en værktøj For at øge trafikken til dit websted skal du overveje, hvordan du som brand kan udnytte dets potentiale.

Generelt kan vi kun skitsere et par meget effektive typer videoindhold, så tænk over hvilke der passer bedst til dine behov:

 • Kundevurderinger
 • Sådan gør du og tutorial-videoer
 • On-demand produkt demonstrationsvideoer
 • Begivenhedsvideoer

YouTube-videoer kan let genbruges – forkortes til brug som indbyggede videoer på Facebook og Instagram eller indlejret i et blogindlæg på dit websted.

# 25. Gå live

Statistikker viser, at 80% af brugerne hellere vil se live video fra et brand end læse et blogindlæg. Brug af livevideoer til at markedsføre dit brand giver dig muligheden for at tiltrække opmærksomhed fra publikum.

Live-videoer er især effektive til at dele virksomhedsnyheder og promovere kommende begivenheder og produktlanceringer – så sørg for at bruge dem til at få mere brandeksponering.

# 26. Brug Instagram til at skabe trafik

En nylig undersøgelse foretaget af HubSpot viste, at syv ud af ti hashtags på Instagram er mærket.

#PutACanOnIt - RedBull-brandet hashtag
#PutACanOnIt – RedBull-brandet hashtag kørte mere end 1.000 følgere til at tage billeder af sig selv med en RedBull-dåse. Kilde: Instagram.

Så hvis du ikke har været ude med at oprette en brugerdefineret hashtag til dit brand, er det nu det rigtige tidspunkt!

Når alt kommer til alt er dette platformen, hvor brugerne mest engagerer sig med brandet indhold. Statistikker viser det mærker får 10 gange højere engagement på Instagram, end de gør på Facebook.

Det siger sig selv, at du er nødt til at lægge billeder i høj kvalitet, der er i tråd med dit brandets æstetiske.

Men det alene vil ikke klippe det – hver bruger på Instagram gør nøjagtigt den samme ting.

Så hvad er nogle yderligere måder, du kan styre webstedstrafik gennem Instagram?

 • Føj en opfordring til handling til dine Instagram-indlæg
 • Opret engagerende, korte videoer (eller genbruge dem) og inkluder dit websteds URL
 • Partner med influencere
 • Giv dit Instagram-publikum noget ekstra – bonusser, rabatkoder og specielle kampagner, der hjælper dig med at køre dem til dit websted
 • Medtag omkring 5 hashtags i dine indlæg for at sikre dig, at de vises i relevante hashtag-feeds
 • Del brugergenereret indhold
FashionNova på Influencer marketing og UGC på Instagram
FashionNova ved hvordan man kan drage fordel af Influencer-marketing og UGC på Instagram og snige sig i en opfordring til handling.

# 27. Bliv involveret med influencere

Her er en sjov kendsgerning: 89% af marketingfolk siger, at ROI fra influencer marketing er højere sammenlignet med andre marketingkanaler.

At nå ud til influencere med store følger kan være en spiludveksler, men det kan også være en stor investering, så uanset hvad du gør, skal du ikke glemme det mikro-indflydelsesrige.

Selvom de har et mindre publikum (lad os sige mellem 1000 og 100 000), har de en tendens til at have større engagement, og med lidt research kan du identificere personer, hvis niche matcher din, og hvis mærke-persona er på linje med din brand image.

# 28. Opbyg et loyal samfund på Twitter

Der er mange muligheder for at føre trafik gennem Twitter (afhængig af din branche naturligvis), og hashtags er i centrum for det hele. På denne platform er det vigtigt at bruge nichespecifikke hashtags og også oprette dine hashtags.

Men den vigtigste ting på Twitter er at vide WHO du taler med. Giv dit brand en markant stemme, eller vink dine Twitter-indlæg for at adressere din målgruppe specifikt. Gnistrende samtaler og brummer er kernen i tweeting.

Glem heller ikke at snige overbevisende grafik i dine tweets. Ifølge Buffer, tweets, der har visuelle modtag 1,5x flere aktier.

# 29. Vær aktiv på LinkedIn

Glem ikke LinkedIn. Dette er en platform, der er specielt oprettet til forretningsnetværk og fungerer usædvanligt godt for B2B-virksomheder. Statistikker viser det 97% af marketingfolk bruger LinkedIn til indholdsmarkedsføring.

Statistik over B2B-marketingfolk, der bruger LinkedIn
Statistik over B2B-marketingfolk, der bruger LinkedIn. Kilde: Ironpaper.

Så hvordan man bygger en stærk tilstedeværelse på LinkedIn?

Først og fremmest, skab en god strøm mellem dit websted og LinkedIn – sørg for at have en LinkedIn-deleknap på dine indlæg og e-mail dit webstedsindhold direkte til dine forbindelser ved hjælp af LinkedIn-e-mail.

Men uanset hvad du gør, glem ikke at engagere dig i dit netværk! Kommenter indlæg fra andre kanaler. Når du poster artikler, skal du medtage dit personlige syn og tilføje spørgsmål og afstemninger.

Jo mere engagerende du er, desto større er chancerne for at få forbindelse til dit LinkedIn-community og opbygge din vej til autoritet.

# 30. Brug kraften i en god podcast

Podcasts er enorme lige nu. En nylig undersøgelse viste det 22% af amerikanerne lytter til podcasts mindst en gang om ugen. De er sjove, populære og når et bredt publikum, så de er en fantastisk måde at både øge webstedstrafikken og øge brandmærke – som du måske bliver opdaget af et nyt publikum.

Hvis du starter en podcast, kan du foretage interviews med tankeledere i din branche. Eller, hvis du ikke ønsker at gå ud i denne form for markedsføring helt, kan du selv gøre et gæsteforestilling på en podcast – tænk på dette som et ækvivalent med gæstepost.

Sådan får du trafik med reklame

# 31. Kør Facebook-annoncer

Med sine algoritmer devaluerer konstant organisk rækkevidde (forskning udført af LYFE Marketing viste, at sider kun når 2% af deres publikum gennem organiske indlæg) en 100% organisk strategi vil bare ikke skære den ned.

Når alt kommer til alt ser 98% af dit publikum ikke dit indhold regelmæssigt i deres feeds.

For at være virkelig effektiv med dine annoncer skal du køre split-test og opdage, hvad der fungerer bedst for dit publikum til at gøre Facebook-annoncer til en bæredygtig, rentabel del af din virksomhed.

# 32. Kør Reddit-annoncer

Bortset fra at være det tredje mest populære websted i U.S.A, viser statistikker også det Reddit har 330 millioner aktive brugere hver måned.

For at få succes med at drive trafik gennem Reddit er den første ting, du skal gøre, at finde en god subreddit med et publikum, der vil være interesseret i dine produkter eller tjenester.

Resten er blot at vide, hvordan man kan finde en god balance mellem at tilbyde værdifuld information og at være reklamekampagner.

Hvis du vil have succes, skal du samarbejde med Reddit-samfundet virkelig. Først da kan du slippe af med at placere annoncer og links til dit websteds indhold, der er relevant til diskussionen.

Dette er vigtigt, fordi marketingfolk, der netop lægger annoncer på Reddit, normalt nedstemmes.

Når du engagerer dig i samfundet i din subreddit, kan du investere i et sponsoreret indlæg, der garanterer, at dit indlæg bliver fastgjort til toppen af ​​subreddit.

# 33. Kør Twitter-annoncer

Som det er tilfældet med nogle andre sociale medienetværk, takket være algoritmeopdateringer, er organisk rækkevidde på Twitter også faldende.

Ikke underligt at det 75% af B2B og 65% af B2C virksomheder kører Twitter-annoncer – og hvis du ikke annoncerer på Twitter, er dine konkurrenter allerede et skridt foran dig.

For at få din Twitter-kampagne godt i gang skal du integrere disse teknikker:

 • Vær kortfattet
 • Brug billeder
 • Målnøgleord
 • Stil spørgsmål

# 34. Kør Google Ads (PPC)

Investering i Google-annoncer kan være en hurtig måde at øge webstedstrafik fra søgninger med høj værdi af kommercielle formål – “65% af alle klik foretaget af “brugere, der har til hensigt at købe”, går til søgeannoncer.”

Selvfølgelig har Google-annoncekampagner lidt af en læringskurve, men der er ikke noget en god ekspertguide om emnet og nogle A / B-test kan ikke løse.

# 35. Kør YouTube-annoncer

Inden du starter en YouTube-annoncekampagne, skal du tænke på din målgruppe og hvordan de forbruger indhold. Men som altid er tilfældet med annoncer, er der en masse prøve og fejl – du kan udføre A / B-test for at finde ud af, hvilke typer annoncer der fungerer bedst.

Youtube har tre typer annonceformater du kan vælge mellem:

TrueView-annonce

Efter 5 sekunder med at se denne annonce kan brugere vælge at klikke på “spring over”. Du betaler for dette tilføj, hvis brugere ser det i 30 sekunder, eller de klikker på annoncen.

TrueView Discovery

Disse typer annoncer viser under-anbefalede videoer eller i YouTube-søgning. Du betaler for denne annonce, hvis brugerne klikker på den og ser videoen.

Kofanger

Kofangerannoncer er kortere, men også ikke overspilbare. De er vist før, under eller efter en video. Du betaler for kofangerannoncer, når din annonce vises 1000 gange.

# 36. Køb annonceplads på lignende websteder

Annoncering på sociale medier er en ting, men reklame på lignende websteder er også en god måde at øge webstedets trafik på.

Her er nogle af måderne, hvorpå du kan købe annonceplads:

# 37. Annoncer via annoncenetværk

Ved brug af annoncenetværk kan hjælpe dig med at generere annonceindtægter fra dit indhold. Dette giver dig chancen for at oprette digitale annoncer, der er målrettet mod en fokuseret gruppe af kunder.

Annoncenetværk forbinder købere og sælgere. De er målrettet mod kunder baseret på deres opførsel, placering, job og interesser, hvilket vil være umuligt for dig at gøre det på egen hånd.

# 38. Brug Retargeting

De fleste besøgende får adgang til dit websted et par gange, før de foretager et køb. Der er dog et stort antal besøgende, der åbner dit websted kun én gang og aldrig kommer tilbage.

Retargeting er en cookie-baseret teknologi, der bruger simpel Javascript-kode til at følge dine kunder og bringe dem tilbage ved at placere en annonce for det produkt eller den tjeneste, de har gennemgået.

Genmarkeret annoncer giver dig mulighed for at føre potentielle kunder tilbage til dit websted, som altid øger oddsen for konvertering.

Kør trafik ved at samarbejde med samfund

# 39. Deltag i fora

Find hvor dit samfund er, og nå ud til dem. Bruger de Quora, Reddit eller Yahoo Answers? Eller måske er der et andet digitalt samfund, hvor fagfolk i din niche har diskussioner og deler værdifuld indsigt?

Brug ikke fora til bare at markedsføre dine produkter – det er generelt rynket af. I stedet for at deltage i diskussioner og tilføje værdifuldt indhold. Dette vil hjælpe dig med at opbygge relationer med fagfolk i din niche og i tide, de vil blive interesseret i din virksomhed.

# 40. Vær aktiv i nichefokuserede onlinefællesskaber

Er du bekendt med nogen niche-fora relateret til din branche? Hvis ikke, skal du starte din søgning med det samme. Denne type online community er en fantastisk måde at nå meget specifikke målgrupper på.

# 41. Deltag i Quora

Quora er et populært forum, hvor folk deltager i diskussioner om ethvert muligt emne, du kan forestille dig. Det er et fantastisk sted at opdage, hvordan kunder reagerer og oplever tjenester og produkter i din branche – eller endda om din virksomhed.

Denne type info kan være uvurderlig – det kan hjælpe dig med at lære, hvordan du kan forbedre dine produkter og tjenester.

En ting du kan gøre er at tage aktiv deltagelse i Quora. Besvar folks spørgsmål om emner, der er forbundet med din branche – men prøv at undgå at lyde sælgende.

I disse fora-typer er du nødt til at opbygge relationer og tjene tillid som medlem – ikke skynde dig med at sende links til dit websteds blog. Vær relevant og vær hjælpsom.

Med tiden opbygger du et loyalt samfund, der vil være modtageligt for dit websteds produkter og tjenester.

# 42. Brug Reddit til at markedsføre dit indhold

Hvis du vil have store mængder trafik, skal du engagere dig i samfundet på Reddit.

Men vær forsigtig, dette er en platform, hvor læserne ønsker at få et indgående, værdifuldt og nyttigt indhold. Kort og generisk klarer sig ikke godt – som vi sagde, kan du nemt blive nedstemt.

Så foretag en smule research på din subreddit, find ud af, hvilken type stillinger der er populære, og skriv kun dit bedste indhold.

# 43. Del billeder på Pinterest

Hvis du har et B2C-firma, kan regelmæssig udstationering (eller genanvendelse) af tiltalende produktbilleder og brugerdefinerede visuals og oprettelse af tavler (med dine branche nøgleord) hjælpe dig i trafikafdelingen.

Faktisk viser statistikker det Pinterest får 33% mere webstedstrafik til shoppingsteder end Facebook.

Husk bare, at Pinterest fungerer nøjagtigt det samme som andre sociale medieplatforme – at offentliggøre regelmæssigt er nøglen til succes.

# 44. Udvikle SlideShare-præsentationer

Vidste du, at SlideShare er på listen over de 150 mest besøgte websteder i verden?

Undervurder ikke denne platform – over 80% af SlideShare’s 70 millioner besøgende på webstedet kommer gennem organisk forskning!

Desuden kan du nemt genbruge blogindhold til en præsentation og bruge SlideShare som endnu en kanal, der fører trafik til dit websted.

Markedsfør dit websted offline

# 45. Sponsor Begivenheder

Sponsorering af begivenheder er en fantastisk måde at øge din brandeksponering og etablere forretningsmyndighed i din branche.

Vælg en begivenhed, der passer til dit brand image og sandsynligvis vil blive overværet af din målgruppe. Eksponering for medier og en chance for at få dit brand logo derude er altid en kraftfuld måde at skabe mere interesse på.

# 46. Annoncer ved konferencer

Hvis du får chancen for at tale på en konference om et emne, der er relateret til din branche eller din virksomhed, skal du ikke gå glip af det. Desuden er netværk med ledere i branchen aldrig en dårlig ting, og det er heller ingen mulighed for at tiltrække nye kundeemner fra puljen af ​​deltagere.

Kør trafik ved at optimere dit websted

# 47. Fokus på mobil brugbarhed

Internet-browsing foregår ikke længere udelukkende på desktops – flere og flere mennesker bruger mobile enheder til at få adgang til internettet. Faktisk, forskning viser, at 70% af webstedstrafikken sker på en mobilenhed.

Hvis dit websted ikke er optimeret til mobil, kommer dine mobile besøgende sandsynligvis ikke tilbage.

Så sørg for, at dit websted reagerer på alle enheder, vælg et mobil-responsivt tema, og sørg for, at dit websteds indhold ser godt ud på mobilen!

# 48. Fremskynde dit websted

At have en hurtig webside oversætter til god brugeroplevelse. Undersøgelser viser, at besøgende på webstedet er sandsynligvis forlader dit websted, hvis det tager mere end 3 sekunder at indlæse.

Så hvad du altid kan gøre er at hurtigt teste dit websted, vælge en god hostingudbyder og optimere dine billeder (mindske billedstørrelse) i det mindste.

# 49. Optimer din CTR

Din CTR (klikfrekvens) er en af ​​dine vigtigste målinger.

Mens CTR-optimering ikke altid er den mest enkle ting, kan du:

 • Medtag nøgleord i dit titeltag, URL og metabeskrivelse
 • Hold dem alle inden for tegngrænsen ved hjælp af et værktøj som SeoMofo Snippet Optimizer
 • Brug magtord
 • Skriv overbevisende titler (se værktøjer som Overskriftanalysator)

# 50. Undersøg Analytics-data

Analytics-værktøjer såsom Google Analytics giver dig mulighed for at spore:

 • Hvordan og hvor dit indhold deles.
 • Mobil trafik
 • Mest besøgte sider
 • Henvisninger
 • Organiske nøgleord

Dette kan give dig utrolige indsigt i dit publikum og meget meget mere.

I stedet for at operere på en blind gæt, hjælper et værktøj som Google Analytics dig med at tage datadrevne beslutninger om, hvordan du forbedrer dit websted.

# 51. Undersøg dine konkurrenter

Nogle af disse måder at få webstedstrafik vil fungere for dig, nogle af dem gør det ikke.

I slutningen af ​​dagen er der ingen generel regel for enhver type virksomhed.

Men hvad der generelt fungerer for enhver virksomhed er at finde vellykkede eksempler på deres forretningsmodel i den samme branche og lære af brancheledere.

Derfor er du nødt til at lave en lille grave – undersøge, hvad dine konkurrenter bruger!

 • Hvad er deres indholdsstrategi?
 • Hvilke nøgleord bruger de vedvarende i PPC?
 • Hvem samarbejder de med?

Det vil altid være den viden, der er mest relevant for du.

# 52. Bestem din bedste trafikskilde og skala

Endelig er det op til dig at spore dine resultater, holde øje med din analyse og bestemme, hvor det meste af din trafik kommer fra.

Når du har et godt kendskab til den type kilder, der driver den højeste mængde trafik, og hvilken procentdel af den trafik, der konverteres, ved du, hvad du skal investere i. Dobbelt ned på, hvad der allerede udfører!

Har du flere ideer til, hvordan du skaber mere webstedstrafik?

Del dem nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map