2016’s Top 10 Premium e-handels-temaer til WordPress

I dag flytter flere og flere virksomhedsejere til eller tilføjer online butikker, hvor de kan benytte sig af et endnu større publikum og se efter innovative måder at markedsføre og sælge deres produkter og / eller tjenester på Internettet. eCommerce er en af ​​de hurtigst voksende brancher på World Wide Web, og det ser ikke ud til at være tegn på en afmatning. Faktisk udnytter flere mennesker denne mulighed og fortsætter med at finde gode måder at nå et bredere kundegrundlag på!


Ejere af små virksomheder vil helt sikkert drage fordel af at have deres eget e-handelswebsted. Nogle af dem har muligvis ikke infrastrukturen til at støtte voksende websteder lige så meget som deres store navn konkurrenter eller har måske ikke budgettet til at ansætte professionelle udviklere, men med et eCommerce-sted kan de konkurrere head-on og vil endda have chancen for at skiller sig ud fra konkurrencen. Et e-handelssted kan gøre vidundere, som ingen fysisk butik nogensinde kan gøre! Dette gælder især, hvis dit websted er bygget på det mest kraftfulde indholdsstyringssystem, WordPress.

WordPress er det bedste valg for dem, der søger at opbygge et magtfuldt websted til din virksomhed, da det har en række temaer, der er designet med e-handel i tankerne. Hvis du ser alvorligt på at oprette et navn til dig og din virksomhed online, kan du ikke gå galt med et smukt udformet, funktionspakke premium WordPress-tema. Følgende er de bedst sælgende og bedst bedømte e-handels WordPress-temaer på ThemeForest, lige fra enkle e-handels-temaer til multifunktionsskabeloner. Du er sikker på at finde den, der imødekommer dine online marketingbehov på denne liste, så uden videre, her er 2016’s top 10 premium eCommerce-temaer til WordPress!

WooPress – responsivt e-handel WordPress-tema

WooPress – Responsive eCommerce WordPress Theme er et premiumtema oprettet og designet af en berømt gruppe af WordPress temaudviklere og designere, 8Theme. Det er en af ​​de nyeste bestsælgere på ThemeForest, under kategorien e-handel. Temaet leveres med en masse cool indstillinger for layout og et avanceret panel med temaindstillinger, hvor du kan tilpasse udseendet og følelsen af ​​temaet i henhold til dine behov og præferencer. Det er en elegant og moderne løsning for alle, der ønsker at markedsføre og sælge produkter online.

WooPress er fuldt lydhør og netop klar, med et smukt og adaptivt design, der får et websted til at fungere problemfrit på enhver slags enhed, fra pc’er til smartphones. Dette tema er også ekstremt let at tilpasse og er optimeret til søgninger for at hjælpe din virksomhed med at rangere hurtigt i forskellige søgemaskiner som Google. Temaet er designet med minimalisme i tankerne og fremhæver dine varer, så kunderne nemt kan vælge mellem og købe produkter fra dig. Temaet opdateres regelmæssigt sammen med de nyeste WordPress e-handelstendenser, så forvent altid at være et skridt foran konkurrencen. Temaet leveres endda fyldt med premium plugins som Revolution Slider og Page Builder, samt 8Tema’s helt egne kortkoder og widgets til funktionsmåde uden for boksen. Læs hele anmeldelsen her.

ShopKeeper – Responsivt WordPress-tema

Når du starter et webprojekt med et fantastisk produkt, vil du helt sikkert oprette fantastiske ting! Udviklet af top-notch WordPress temaudvikler, Bliv bundet, ShopKeeper – responsivt WordPress-tema er den perfekte løsning for dem, der ønsker at opbygge et fuldt responsivt eCommerce-sted med pixel-perfekt design og omfattende funktionalitet.

Butiksejer er et godt eksempel på et WordPress-tema, der er omhyggeligt bygget til at imødekomme de kræsne behov hos WordPress-udviklere og webstedsejere, der ønsker at sammensætte et magtfuldt websted til deres kunder. Temaet har alt, hvad du muligvis har brug for for at starte et nyt webprojekt. Det er ikke kun et simpelt e-handels-tema – det er et multifunktionelt tema, der giver dig mulighed for at opbygge en bred vifte af websteder, fra en online butik til et porteføljesite. På trods af sin enkelhed har det et fedt design, der er sikker på at wow dine besøgende. Hjemmesiden alene kan prale af en glideskærm i dit ansigt på fuld skærm takket være det premium Revolution Slider-plugin, der kommer pakket gratis med temaet. Hvis dette er for meget for dig, skal du ikke bekymre dig, fordi du nemt kan ændre det, da butiksejer indeholder 10 forskellige hjemmesideplanlægning plus en foruddefineret Coming Soon-side! Der er snesevis flere layout til butiksider, produktdemo, blogs og mange flere. Temaet har også en lang række header-stilarter og fuldt tilpasselige designindstillinger, så du har ingen problemer med at få et fuldt funktionsdygtigt websted op og køre på få minutter.

Det bedste af alt er, at Shopkeeper er fuldt kompatibel med WooCommerce eCommerce-plugin såvel som WPML-plugin, hvilket gør det oversat klar. Det er meget nemt at navigere, og det er også fuldt responsivt! Det er et veldokumenteret tema, der leveres med levetidssupport fra temaudviklerne samt regelmæssige opdateringer. Det er det ideelle tema for både butikkejere og udviklere! Læs hele anmeldelsen her.

Aurum – Minimalistisk shoppingtema

Aurum – Minimalistisk shoppingtema er et enkelt, men alligevel kraftigt WooCommerce-integreret premium-tema af LABORATOR, en duo af ekstremt talentfulde WordPress-temaudviklere. Temaet er bygget for at give brugerne og deres kunder en glat online shoppingoplevelse, der kan bruges til alle typer e-handelswebsteder, fra butikker og boghandlere, til tech-butikker og børns butikker. Det er et omhyggeligt udformet, fleksibelt premium e-handels-tema, der er designet til at hjælpe dig med at opbygge et ultrahurtigt websted.

Aurum er et fremragende valg for dem, der har produkter at fremvise online. Selvom det har masser af bloglayouts, skinner temaet bestemt i dets e-handelscentriske design. Med det kan du effektivt vise dine produkter på hjemmesiden ved hjælp af indholdsblokke. Mulighederne er uendelige, fra at vise dine mest populære varer, til at vise, hvad der er til salg, og hvad der er bedst bedømt. Aurum kommer med demonstrationer, header-stilarter og sidelayout, som du helt sikkert vil blive forkælet med, når du tilpasser udseendet på dit websted. Med det integrerede Visual Composer-plugin har du adgang til tonsvis af nyttige kortkoder og andre avancerede tilpasningsmuligheder.

Aurum har et fuldt responsivt og nethindeklar design med understøttelse af flere populære skyderplugins. Det fungerer også perfekt med populære sociale medieplatforme og er kompatibelt med WPML-plugin. Bedst af alt, det er fuldt integreret med det populære WooCommerce eCommerce-plugin! Nu er det lettere end nogensinde at markedsføre og sælge dine produkter til et globalt publikum. Temaet har et rent, lyst og minimalistisk look, der fremhæver dine tilbud effektivt. Parallax-effekterne tilføjer en smule pizzazz til det, der allerede er et fantastisk smukt WordPress-tema. Læs hele anmeldelsen her.

Nord | E-handelstema

Nord | E-Commerce Theme er et topsælgende premium WordPress-tema oprettet af et lille, men kraftfuldt team af temaudviklere kaldet FuelThemes. Temaet fokuserer på at give en smuk kundeoplevelse. Det kan prale af et forenklet, minimalistisk design med god brug af hvidt rum. Det hilser besøgende med en glideside på hjemmesiden på toppen af ​​smagfulde udformede parallaxeffekter, der passer perfekt sammen med resten af ​​elementerne og arbejder på at skabe et elegant overordnet udseende.

Temaet bliver endnu mere magtfuldt, da det er integreret med WooCommerce-plugin, inklusive flere andre værktøjer, der maksimerer, hvad det kan gøre, f.eks. PDF-faktura, tabelfrekvensforsendelse, dynamisk prisfastsættelse og rabatter og produktfilter. Visual pakket er også inkluderet i pakken, så du nemt kan tilpasse dit websteds udseende og fornemmelse. Og med WPML-plugin kan du nemt sælge dine produkter til enhver kunde i verden. Det er rigtigt, det er flersproget klar!

North er et rigtig godt tema at arbejde med, især hvis du ønsker at fremvise masser af produkter online. Det er 100% lydhør og meget let at bruge og tilpasse. Du kan endda installere demoen med bare et enkelt klik! Læs hele anmeldelsen her.

Royal – WordPress-tema til flere formål

Royal – Multi-purpose WordPress Theme er et andet godt tilbud fra 8Theme. Det er et rent, professionelt og brugervenligt premium e-handels-tema, der giver dig mulighed for at opbygge din drømmewebsite med bare et par tweaks her og der. Det har et elegant præg på det, med masser af funktioner og muligheder, der giver dig mulighed for at oprette næsten enhver form for hjemmeside, fra en simpel personlig blog til en fuldstændig virksomhedswebsite.

Med Royal finder du alle de værktøjer, du kunne forvente af et førsteklasses premium-tema, inklusive Revolution Slideshow, Mega Menu, Page Builder, samt 8Temes shortcodes og widgets, som du kan bruge ud af boksen. Alle elementerne er tilpasset og klar til at tage din WordPress-oplevelse til det næste niveau. Derudover har det et fuldt responsivt layout med alle sider, der fungerer perfekt på alle moderne enheder, fra pc’er på stor skærm til smartphones og tablets. Med deres installationsprogram og prøveindhold kan du nemt opbygge et fuldt blæst eCommerce-websted på så hurtigt som 10 minutter! Læs hele anmeldelsen her.

Oxygen – WooCommerce WordPress Theme

Oxygen – WooCommerce WordPress Theme er et andet tema fra LABORATOR der fortjener et sted i vores top 10 premium e-handels-temaer til WordPress. Det er fuldt integreret med WooCommerce og er udelukkende bygget til online butikker. Temaet har masser af funktioner og indstillinger, der giver dig mulighed for at tilpasse dets udseende og fornemmelse via panelet med avancerede temaindstillinger.

Oxygen giver dig mulighed for at vælge mellem 4 forskellige header-stilarter, ubegrænsede skrifttyper og farveskemaer; og endda konfigurere shop- og blogindstillinger. Opret et unikt sidelayout ved hjælp af Visual Composer-plugin, som er tilgængeligt gratis med dette tema. Dertil kommer, at du også får Revolution Slider gratis, så du kan oprette opmærksomhedsfangende lysbilledshows til at vise dine bedste produkter. Læs hele anmeldelsen her.

Venedor – WordPress + WooCommerce Theme

Venedor – WordPress + WooCommerce Theme er et premium eCommerce-tema udviklet og designet af SmartWave-temaer, et populært webfirma, der specialiserede sig i at skabe bedst sælgende WordPress- og Magento-temaer. Det er et fuldt responsivt og nethindeklar tema, der er let at bruge og tilpasse. Temaet er en topsælger i ThemeForest, og er et ideelt valg til websteder med blog, forretning, e-handel og portefølje. Mange udviklere bruger også dette tema som udgangspunkt for forskellige brugerdefinerede webprojekter.

Venedor leveres pakket med et kraftfuldt admin-panel, der giver dig mulighed for at opbygge et fuldt funktionelt e-handelswebsted, selv uden at røre ved en enkelt kodelinje. Med 14 layouts og 6 farveskins kan du hurtigt tilpasse temaets udseende, så det passer til dine præferencer. Derudover er det fyldt med premium plugins, der giver dig mulighed for yderligere at udvide dit websteds funktionalitet, herunder WooCommerce, LayerSlider, Revolution Slider og Visual Composer. Det er over $ 100 besparelser værd! Tal om et premium-tema, der pakker et stempel! Læs hele anmeldelsen her.

Mr. Tailor – Responsivt WooCommerce-tema

Mr. Tailor – Responsive WooCommerce Theme er et andet fantastisk premium-tema af Bliv bundet. Som forventet af en top-notch temaudvikler skuffer Mr. Tailor ikke med sin fuldt lydhøre, designdrevne tilgang, der hjælper brugere med at fortælle en god historie og sælge produkter online smukt og effektivt.

Bygget med onlinebutikker i tankerne, har Mr. Tailor et kraftfuldt temaindstillingspanel med en Visual Page Builder, der giver dig mulighed for nemt at tilpasse udseendet af temaet. Det er fyldt med masser af foruddannet demoindhold, herunder opstart, bred / bokset stil, Lookbook, Parallax, Indie og mange flere. Det har også masser af header-stilarter, hundreder af Google Web-skrifttyper, underordnede temaer, Adobe TypeKit-integration og er også oversættelsesklar. Det inkluderer også premium plugins som Revolution Slider og Visual Composer plugins, så du kan spare omkring $ 50. Så hvis du planlægger at oprette en online shop, der får dig til at skille sig ud fra mængden, kan du aldrig gå galt med Mr. Tailor. Læs hele anmeldelsen her.

GoodStore – WooCommerce-tema

GoodStore – WooCommerce Theme er uden tvivl et af de bedste premium WordPress eCommerce-temaer, der nogensinde har ramt markedet. Med blot et kort glimt af preview-billederne vil du straks blive imponeret over deres forudbestemte hjemmesideslayout og andre seje funktioner. Udviklet af professionelt WordPress studio, JawTemplates, GoodStore er et funktionspakke WordPress-tema, der kommer med 22 forskellige skins og demoer, komplet med demoindhold. Det er også oversat til 7 sprog, med flere kommer virkelig snart. Temaet opdateres regelmæssigt for at arbejde problemfrit på alle populære webbrowsere og enheder samt de nyeste WordPress-opdateringer.

GoodStore er SEO og mobilvenlig, hvilket betyder, at du nemt kan oprette en kraftfuld online butik, der let kan fås adgang til, uanset hvilken enhed dine kunder og besøgende bruger. Det har et fladt, moderne og nethindeklar design med ubegrænsede farver, skind og layoutindstillinger. Pakket med temaet er også træk-og-slip-sidebyggeren, RevoComposer, som er en kraftfuld layoutadministrator, der giver dig mulighed for at tilpasse og konfigurere næsten ethvert aspekt af temaet. GoodStore er optimeret til detailprodukter, kundevurderinger og produktvurderinger. Med dets moderne og fleksible design kan du bruge GoodStore til fremvisning af alle slags varer, herunder tøj, elektronik, bøger, legetøj, smykker, tilbehør, sundhedsprodukter, kæledyrsartikler og mange flere. Læs hele anmeldelsen her.

Blaszok e-handels-tema

Blaszok eCommerce Theme er udviklet af Massive Pixel Creation (MPC) og er et bedst sælgende WordPress-tema, der ikke kun er smukt, men også let at bruge og fuldt tilpasses. Fra preview-billederne alene kan du se, at dette tema er designet til at passe til næsten enhver form for websted.

Blaszok er et lydhørt og nethindeklar tema, der ser godt ud på enhver opløsning og på tværs af alle moderne enheder. Det understøtter også WooCommerce, hvilket betyder, at du nemt kan opbygge et kraftfuldt eCommerce-sted med en glat shoppingoplevelse. Temaet giver dig også mulighed for at spare over $ 100, fordi det allerede er fyldt med premium plugins som Visual Composer og Revolution Slider-plugins. Temaudviklerne har også kastet masser af nyttige brugerdefinerede kortkoder og tilføjelser i pakken. Blaszok er også WPML-klar, hvilket betyder, at du nemt kan bruge dette fantastiske flersprogede plugin og oversætte dit websted til ethvert sprog, du kan lide, så du kan imødekomme et internationalt kundegrundlag.

Blaszok er meget let at installere og konfigurere med komplet dokumentation og gratis support og opdateringer, så du er altid ajour med de nyeste e-handelstrends. Læs hele anmeldelsen her.

Hvis du er seriøs med at tage din forretningsproces til det næste niveau, er du bestemt i gode hænder med disse top 10 premium WordPress-temaer, der er udviklet specifikt til e-handelswebsteder. Vi ved, at det ikke er let at kigge efter det ideelle tema, der passer til dine behov, og der er bestemt mange faktorer, der skal overvejes først, inden du tager springet og køber et premium WordPress-tema. Du kan dog være sikker på, at de ovenstående temaer blev omhyggeligt valgt af vores team og uden tvivl er de bedste og mest bedømte premium e-handels-temaer i ThemeForest. Disse temaer har genereret tusinder af salg med solide 5-stjernede ratings fra kunder, der er mere end tilfredse med, hvad de har at tilbyde. Lad antallet af salg tale for sig selv, og lad disse funktionspakke premium-temaer hjælpe dig med at opbygge et forbløffende smukt og kraftfuldt eCommerce-websted, som helt sikkert vil generere indtægter i det øjeblik du starter det online.

Hvis du ønsker at oprette et veludviklet e-handelswebsted uden besværet med at kode eller ansætte en professionel, så lad denne omfattende liste over 2016’s top 10 premium e-handels-temaer til WordPress guide dig i den rigtige retning. Held og lykke!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map