10 Awesome gratis og premium WordPress Facebook-plugins

Lige siden Facebook blev lanceret i 2004, fødte det en helt ny slags sociale medier. Nu er det det største sociale samfund verden over, med millioner af mennesker, der bruger det hver dag. Og fordi det er den mest magtfulde sociale medieplatform derude, er det bydende nødvendigt, at du forbinder dit WordPress-websted til Facebook, så du kan benytte dig til et endnu større publikum.


Hvis du ønsker, at dine kunder og kundeemner skal kende dig bedre og altid holde kontakten med dig, har du brug for et par plugins for at gøre tingene meget lettere. Nedenfor er en liste over 10 fantastiske gratis og premium WordPress Facebook-plugins, som du kan bruge til at integrere Facebook på dit websted. Se, hvordan de kan hjælpe dig.

god fornøjelse!

reEmbed

reEmbed leverer websteder med tilpassede videoafspillere, analyse i realtid og indholdsanbefalinger ved hjælp af en enkelt kodelinie. Dette giver webstederne mulighed for at tage kontrol over alle deres videoer inklusive alt, hvad der er integreret fra YouTube, Facebook, Vimeo og Dailymotion.

Facebook-chat

Facebook Chat er et fantastisk gratis WordPress Facebook-plugin, der giver dig mulighed for at integrere et Facebook-chatsystem på dit websted eller din blog. Den tilføjer en bjælke, der ligner Facebook-chat, der vises i nederste højre hjørne på dit websted. Brugere kan logge på med deres Facebook-konto og begynde at chatte. Det er så enkelt!

Tilføj link til Facebook

Dette WordPress-plugin fungerer ved automatisk at tilføje links til indlæg eller sider, der offentliggøres til din Facebook-væg, sider eller grupper. Det er let at bruge og konfigurere. Du kan endda tilpasse, hvordan links vises på din Facebook-konto. URL-titlen vil være postens titel, mens linkbeskrivelsen er uddraget (eller en del af postteksten, hvis der ikke er nogen). Du kan også konfigurere et linkbillede, eller du kan lade Facebook vælge et for dig.

PlayPops til WordPress

PlayPops til WordPress bruger kraften fra Facebook og YouTube til at vokse dit publikum hurtigt. Plugin viser en popup-boks foran din YouTube-video, hvor du beder din læse om at deltage i din Facebook-side, når de sætter videoen på pause. Det er en cool måde at bede dem om at lide din side!

Alt i én Facebook

Denne WordPress-widget giver dig mulighed for at vise en tilpassbar ramme, der samler Facebook-sociale plugins sammen med muligheden for at vise eller ikke at vise dem i dit sidebar eller widget-område. Dette plugin leveres med kortkoder til næsten alt hvad du vil indsætte i dit indlæg. Det leveres også med en lignende og del-funktion samt integration af Twitter-feed.

NextGEN Facebook

NextGEN Facebook er et gratis WordPress Facebook-plugin, der sikrer, at du præsenterer dit indhold på den bedst mulige måde, uanset hvordan dit indlæg deles i forskellige sociale mediesider – det være sig fra delingsknapper på siden, browserudvidelser / udvidelser, eller links, der deles direkte i tidslinjeposter og private beskeder. Dette plugin giver dig fuld kontrol over de oplysninger, som sociale webcrawlerbehov har brug for, hvilket forbedrer dit websteds Google-søgerangering samt det sociale engagement og klikfrekvens på Facebook og andre sociale medieplatforme. Derudover tilbyder det mange af de populære sociale delingsknapper!

Facebook Seneste kommentarer widget til WordPress

Dette premium WordPress Facebook-plugin giver dig mulighed for at vise en liste over de nyeste Facebook-kommentarer fra din hjemmeside, på din startside eller i dit widgetområde.

Facebook Like-knap af BestWebSoft

Med Facebook Like-knappen kan du tilføje en Follow-knap på den nemmeste måde som muligt. Så hvis din virksomhed eller dit liv er tæt forbundet med din Facebook-konto, så er dette plugin det perfekte valg for dig. Det leveres med enkle og brugervenlige funktioner og indstillinger. Med blot et par klik kan du tilføje en Facebook-lignende-knap på dit websted eller din blog.

Multi FaceBook-sider & grupper-indlæg

Dette er et andet premium WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at vise nylige indlæg i Facebook-sider i dit websteds sidebar-widget. Du kan tilføje så mange Facebook-sider, som du vil, og du kan endda tilpasse farven på widget, ramme, tekst og URL. Det er kompatibelt med Internet Explorer, Chrome, Firefox, Operan og Safari.

Tilpasset Facebook Fan Gate

Brugerdefineret Facebook Fan Gate er et premium WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at tilføje en overlay-popup over hjemmesiden og på indlæg på din hjemmeside eller blog. Dette plugin hjælper dig med at opbygge din fanbase. Med en stor fanbase kan du øge trafikken til dit websted.

Bonus: FB Viral Downloader

Dette gratis WordPress-plugin er et kraftfuldt marketingværktøj, der lader dine slutbrugere downloade filer fra dit websted, så dit indhold kan blive viralt på Internettet. Downloadlinket vil sende brugere til en Facebook-login-side, hvor de kan downloade filen og dele dit indhold på Facebook. På denne måde kan du sikre dig, at hver download hjælper med at få dit indhold viralt. Det er en enkel, men alligevel kraftig metode til at få bred popularitet gennem Facebook.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map