Yksityiskohtainen kuvaus Vellum – reagoiva WordPress-teema

Matkakokemusten jakaminen verkossa on paljon kuin elämäsi kauneimpien muistojen tallentaminen. Nykyään yhä useammat ihmiset käyvät verkossa päivittääkseen kokemuksiaan blogin kirjoituksina ja kartoittaen kohteitaan ilmoittaakseen muille, mihin heidän pitäisi mennä seuraavaksi. Matka- ja matkailuyritykset hyödyntävät tätä myös tarjoamalla palveluita niille, jotka haluavat tyydyttää vaelluksensa. Matkatoimistoille, hotelleille ja muille vastaaville yrityksille annetaan mahdollisuus houkutella lisää asiakkaita online-varauspalvelun avulla ja tietoa eri matkakohteista sekä leukaa pudottavia valokuvia sijainnista.


Jos haluat luoda matkablogin tai täydellisen sivuston matkatoimistolle tai matkayritykselle, saat paljon hyötyä matkakeskeisestä WordPress-teemasta. Travel WordPress -teemalla voi olla portfolio tai aikakauslehdetyyli tai kuva, videoita tai muuta mediamuotoa keskittyvä teema. Yksi tällainen teema, joka on ollut melko suosittu ThemeForestissa, on Vellum – reagoiva WordPress-teema.

Vellum on voittaja premium-WordPress-teemoista ja monista hyvistä syistä. Sillä ei ole vain kaunis muotoilu, se on myös monipuolinen ja sisältää oikeat työkalut, joiden avulla voit rakentaa tehokkaan blogin tai verkkosivuston. Tänään aion esitellä sinulle tämän monipuolisen teeman matkasivustoille ja miksi monet ihmiset valitsevat sen minkä tahansa muun markkinoiden matkateeman yli. Joten tässä viipymättä, tässä on yksityiskohtainen katsaus Vellum – Responsive WordPress -teemaan.

Nauttia!

Yleiskatsaus

Vellum – reagoiva WordPress-teema on kaunis premium-valokuvausteema, jonka on kehittänyt ja suunnitellut Parallelus, ThemeForest Elite -kirjailija, joka sai yli miljoona dollaria myyntiä teemamarkkinoilla. Tämä veteraaniyhtiö on jo julkaissut yli tusina korkealaatuisia WordPress-teemoja, joista jokainen ylittää vaativimpienkin sivuston omistajien ja kehittäjien odotukset.

Vellum on suosittu valinta käyttäjien keskuudessa, jotka haluavat rakentaa valokuvaussivustoja, blogeja ja matkasuuntautuneita verkkosivustoja. Sillä on puhdas ja intuitiivinen asettelu, joka tekee siitä helposti yhden parhaimmista WordPress-teemoista, jonka voit ostaa. Se on uudenlainen teema, jolla on niin paljon valmiuksia, sinun täytyy vain nähdä se uskoa siihen. Se on täysin reagoiva ja SEO-ystävällinen teema, jossa on ainutlaatuinen rakenne, jonka avulla voit luoda minkä tahansa mallin tai tyylin brändisi tai yrityksesi mukaan. Riippumatta siitä, millaista verkkosivustoa tarvitset, olipa kyse sitten henkilökohtaisesta matkablogista tai täydellisestä hotellien tai matkatoimistojen sivustoista, Vellum tekee kaiken fantastisesti.

Design

Vellum – reagoiva WordPress-teema voidaan soveltaa kaikenlaisiin verkkosivustoihin, mukaan lukien liiketoiminta, luova portfolio, kiinteistöt ja tietysti matkat. Sillä on universaali muotoilu ja helppokäyttöiset ominaisuudet, jotka tekevät verkkosivuston rakentamisesta hauskaa ja jännittävää. Teema on rakennettu kiitotien runkorakenteen päälle, jolloin siitä voi tulla monipuolinen verkkosivustoratkaisu. Tämä on myös vankka perusta vahvojen ja mukautuvien kuvioiden luomiseen.

Sen lisäksi, että Vellum on täysin reagoiva, siinä on myös verkkokalvoon valmistettuja elementtejä, mukaan lukien teksti, joten muotoilu ilmestyy upeasti jopa mobiililaitteissa. Teeman mukana tulee myös aina suosittu ja tehokas Visual Composer -sivun rakennustyökalu, jonka avulla voit luoda omia mukautettuja sivujasi tyhjästä vetämällä ja pudottamalla elementtejä sivulle. Visual Composerin lisäksi sillä on myös dynaamiset ja joustavat Slider Revolution -liukusäätimen toiminnot, UberMenun megavalikot, ja se on integroitu jopa bbPressiin, jonka avulla sinulla voi olla oma yhteisöfoorumi sivustossasi..

Jos et halua luoda omaa tyyliäsi, älä huolestu, koska Vellum sisältää myös monia valmiiksi rakennettuja sivuasettelut, joita voit käyttää laatikosta yrityksesi markkinaraon perusteella. Sivunrakentajan ja esivalmistettujen asettelujen lisäksi teema tekee myös sivujen määrittämisen ja mukauttamisen nopeaksi ja helpoksi. Sinun ei tarvitse edes huolehtia siitä, että joudut selaamaan säätimiä ja mukautusvaihtoehtoja, koska Vellum on rakennettu älykkäiden teemavaihtoehtojen paneelin avulla. Joten vaikka muut käyttäjät ovat hukkuvia valittujen teemojensa labyrintti-asetuksista, Vellum keskittyy selvästi vain tärkeisiin säätimiin. Tämä antaa sinulle täyden hallinnan teemaan ja säästää arvokasta aikaa.

Sen lisäksi, että Vellum on kaunis ja monipuolinen teema, se on myös optimoitu verkkohakuihin, koska se on integroitu rakenteen parhaisiin ja uusimpiin SEO-käytäntöihin. Tämän ansiosta valitsemasi toimialan paras oleminen on ulottuvillasi! Joten riippumatta siitä, minkä tyyppistä sivustoa haluat rakentaa, Vellum toimittaa varmasti.

Avainominaisuudet

Vellum – reagoiva WordPress-teema on kuin tuhat teemaa, jotka kaikki on pakattu yhteen hämmästyttävään pakettiin. Sen avulla voit luoda minkä tahansa haluamasi mallin erilaisilla asetteluilla ja tyyleillä, jotta se näyttää ainutlaatuiselta. Tämän teeman pääpiirteet ovat seuraavat:

 • Reagoiva asettelu ja verkkokohtainen grafiikka
 • Mukana visuaalinen säveltäjä vetämällä ja pudottamalla
 • Mega-valikot, joissa on UberMenu
 • Liukusäätimen vallankumous
 • WPML-yhteensopiva
 • Käännös valmis (mukana .po- ja .mo-tiedostot)
 • Sisältää 12 ainutlaatuista aloituspakettia nopeaa ja helppoa verkkosivuston luomista varten
 • Yhden napsautuksen esittely-asennus
 • Viestimuodot (vakio, galleria, kuva, video, ääni, linkki, tarjous)
 • Parallax-taustat
 • Modernit ja perinteiset blogi-tyylit
 • Lajiteltava salkku
 • Tyhjät sivumallit
 • Ota yhteyttä lomakkeen rakentajaan
 • Sivupalkin generaattori
 • Rajoittamaton otsikot, alatunnisteet ja asettelut
 • Rajoittamaton kotisivumuunnelma
 • Rajoittamaton värivaihtoehto
 • Rajoittamaton asettelu ja malli
 • Yli 500 Google-fonttia
 • Oma isäntä HTML5-videosoitin
 • Mukautettu audiosoitin
 • Sisältää demon sisällön
 • PSD-tiedostot mukana
 • Hyvin dokumentoitu, hyödyllisin ohjein
 • Huippuluokan teematuki
Hyvät ja huonot puolet

Suunnitteletko ostamaan Vellum – Responsive WordPress -teemaa? Oletko edelleen hämmentynyt valinnasta ilmaisen ja premium-WordPress-teeman välillä? Seuraavat WordPress-teeman ostamisen edut ja haitat saattavat auttaa sinua tekemään järkevän päätöksen:

Plussat
 • Ensiluokkaisissa teemoissa, kuten Vellumissa, on teema-kirjoittajan korkealaatuista tukea – ominaisuus, joka puuttuu usein ilmaisista WordPress-teemoista. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että kehittäjät luovat premium-teemoja tulonlähteensä ja tarjoavat siten erinomaista teematukea.
 • Premium-teemoja päivitetään säännöllisesti, ja niihin liittyy usein laajennettu tai elinikäinen tuki sekä laaja dokumentaatio ja oppaat, jotka aloittelijoille ovat käteviä.
 • Vellumilla on useita ainutlaatuisia ja hyödyllisiä ominaisuuksia, joista puuttuu muuten ilmaisia ​​ominaisuuksia. Ja kilpailun takia monet premium-teemapalveluntarjoajat yrittävät parhaansa saamaan tarjouksensa erottumaan muista, joten nykyään useimmat premium-teemat ovat rikas ominaisuuksista.
 • Vellum, kuten monet muut premium-teemat, kiinnittää erityistä huomiota yksityiskohtiin. Sillä on parempia mukautusasetuksia ja -työkaluja, kuten SEO ja premium-laajennusten lisääminen.
 • Toisin kuin ilmaiset teemat, monet premium-teemat ovat helposti muokattavissa ja saatavana useissa muodoissa sopimaan kaikenlaisiin verkkosivustoihin, missä tahansa koossa.
 • Ensiluokkaiset WordPress-työkalut lisäävät premium-teemat nopeuttaaksesi sivuston kehitysprosessia jopa 10 kertaa.
Haittoja
 • Ensiluokkaiset teemat tulevat tietysti maksulliseksi, ja rahan käyttäminen verkkosivustolla ei välttämättä vastaa kaikkien tarpeita.
 • Toisin kuin ilmaisissa WordPress-teemoissa, jotka yleensä lisätään viralliseen teemavarastoon ja joille tehdään tarkistusprosessi, jotkut premium-teemoista ovat pelkästään kaupallisia yksiköitä, jotka saattavat täyttää tai olla noudattamatta lisensoinnin vakioehtoja..
 • Vaikka se ei koske kaikkia WordPress-premium-teemoja, jotkut muuttuvat liian paisuneiksi ominaisuuksilla, jotka saattavat olla tarpeettomia joillekin käyttäjille. Tässä tapauksessa premium-teema voi olla ylenmääräinen.

Kuten huomaat, premium-teemavalinnalla on monia etuja. Sillä on kuitenkin myös oma osuutensa haitoista. Ei ole selvää vastausta siitä, onko maksettu WordPress-teema parempi kuin ilmainen. Siellä on paljon hyviä teemoja, joita voit käyttää ilmaiseksi, ja ne ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat vain rakentaa sivuston tai blogin harrastuksena. Jos kuitenkin odotat kasvua sivustollesi, sinun kannattaa ehdottomasti harkita premium-teema, kuten Vellum, valitsemista.

Lopullinen tuomio – hyvin pyöristetty matkateema juuri oikeilla ominaisuuksilla

Vellum – reagoiva WordPress-teema ei ole vain yksi teema – se on tuhat teemaa yhdessä! Se on luotettava ja edullinen premium-teema, joka on helposti yksi parhaista vaihtoehdoista matkablogin tai verkkosivuston luomiseen. Voit mennä all-out ja antaa luovuuden mennä villiin tämän teeman kanssa, ja sen helppokäyttöisyys palvelee kaikkia kaikkia taitotasoja. Teema antaa sinulle kaikki tarvitsemasi työkalut ja antaa sinulle täydellisen hallinnan kaikesta, väreistä ja kirjasimista aina sivun asetteluihin ja blogin tyyliin saakka. Joten jos tarvitset monipuolista teemaa matkasivustoille, et voi mennä pieleen Vellumin kanssa – Responsive WordPress -teema!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map