Yksityiskohtainen arvostelu Nizzan hotellista – WordPress-teema

Matkailusta ja turismista on tullut nopeimmin kasvava globaali ala vuonna 2016. Se edustaa noin 3,1% maailman BKT: stä ja on kasvanut suurempi kuin auto- ja kemianteollisuus. Hotellit ja muut matkailuun liittyvät yritykset laajentavat kattavuuttaan rakentamalla omia verkkosivuja, joiden avulla ne voivat tarjota palveluja maailmanlaajuiselle yleisölle. Yritysten omistajat hyödyntävät tätä mahdollisuutta, koska se on helpompaa, kustannustehokkaampaa ja tehokkaampaa kuin painettujen mainosten kautta tapahtuva mainonta. Jos aiot laajentaa hotelli- tai matkatoimistosi verkossa, on järkevää rakentaa myös oma verkkosivusto!


WordPress on epäilemättä paras alusta rakentamaan minkä tyyppisiä ja kokoisia blogeja tai verkkosivustoja. Sen lisäksi, että sillä on valtava laajennuskokoelma sivuston toiminnallisuuden parantamiseksi, monet kehittäjät jatkavat WordPress-teemojen luomista melkein kaikenlaisille verkkosivustoille. Jos sinun on rakennettava hotelli- tai majoitussivusto WordPressin avulla, premium-teema antaa sinun luoda helposti ammattimaisen sivuston. Yksi sellaisista teemoista, jotka tekevät melkoisen surinaa ThemeForest-markkinoilla, on Nizza Hotel – WordPress-teema.

Nizza Hotel on premium-luokan WordPress-teema, joka on suunniteltu tarkoituksella hotelli- ja majoitussivustoille. Se sisältää erityisiä majoitusominaisuuksia, kuten online-varaus- / varausjärjestelmän, mukautetut sivuasettelut huoneiden esittelyyn, kuvagalleriat ja muut hotellin verkkosivuilla vaadittavat elementit.

Tässä yksityiskohtaisessa Nizza Hotel – WordPress Theme -katsauksessa selvitetään, onko se todella täydellinen teema varaustyyppisten verkkosivustojen varaamiseen. Kuten minkä tahansa sivuston kanssa, sinun on silti varmistettava, että joitain lisäoptimointeja tehdään maksimoi sivustosi nopeus käyttäjille.

Yleiskatsaus

Nizza Hotel – WordPress-teema on premium-teema, joka on tarkoitettu hotelleille, lomakohteille, kylpylöille, palveluperustaiseen luksusyritykseen ja muuhun palveluun, joka vaatii varaus- tai varaustyyppijärjestelmää. Se on uusi ThemeForest Elite -kirjailijan mestariteos, QuiteNiceStuff, joka antoi nimen itselleen kehittämällä ja suunnittelemalla korkealaatuisia premium WordPress-teemoja ja HTML-malleja.

Nizzan hotelli tarjoaa runsaasti ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka hotellit ja muut palvelutyyppiset yritykset voivat löytää kätevistä. Siellä on yksi palveluiden ja majoituksen hallintaan, tapahtumien hallinta, suositusosasto ja jopa varausjärjestelmä. Muita huomionarvoisia ominaisuuksia ovat blogiosa, täysin toimiva yhteyslomake, Google Map -integraatio, joukko räätälöityjä pikakoodeja, kauniit sosiaalisen median kuvakkeet ja paljon muuta.

Design

Nizza Hotel – WordPress-teema sisältää joukon helppokäyttöisiä teemavaihtoehtoja, joiden avulla voit määrittää sivustosi mahdollisimman vähän aikaa ja vaivaa. Siinä on edistyksellinen teemapaneeli, joka on täysin merkkituote, jonka avulla voit helposti lisätä yrityksen nimen ja logon siihen. Sillä on myös reagoiva muotoilu, joten se toimii täydellisesti kaikissa laitteissa ja näytön kokoissa, kuten iPhones ja iPad. Sillä on yksinkertainen ja moderni asettelu, joka tekee siitä toiminnallisen ja helpon käyttää verkkosivustoissa, jotka vaativat paljon sisältöä (tai jopa niissä, joissa on vain vähän sisältöä).

Toisin kuin muut premium-hotellin WordPress-teemat, Nizza Hotel on melko ainutlaatuinen, koska se on kaukana kaikista tavanomaisista moderneista, litteistä malleista, jotka ovat nykyään yleisiä teemoissa. Sen sijaan se tarttuu siihen, mitä tunnemme parhaiten kirjautuessasi Internetiin. Hienoa on, että se onnistuu näyttämään niin houkuttelevalta huolimatta siitä, että se ei sopeutua trendikkämpään estetiikkaan. Nice-hotellissa on kiinteä leveys ja tyylikäs paikka sivun yläosassa, johon voit sijoittaa yrityksesi logon. Voit jopa löytää sosiaalisen median painikkeet myös sivun yläosasta, kun taas Varaa nyt -painike on sijoitettu sinne, missä vieraasi ja vierailijat näkevät sen ensin. Kaikki yhteystietosi annetaan kävijöiden näkeväksi heti, mikä pysyy sivun yläosassa myös silloin, kun kävijät käyttävät sivustoasi mobiililaitteillaan. Samaan aikaan liukusäädin on täydellinen paikka valokuvien näyttämiseen hotellihuoneista (tai muista tarjoamista palveluista), mukaan lukien päällekkäin asennettava moduuli, jonka avulla vierailijat voivat rentoutua, kun he haluavat yöpyä hotellissa..

Nizza -hotellissa on myös taustanhallinnan hallinta-alue, jonka avulla voit lisätä ja poistaa tiettyjä huoneita, kuvia ja kuvauksia. Varausjärjestelmä puolestaan ​​lähettää pyynnöt suoraan postilaatikkoosi. Tämä tekee asioista sinulle helpompaa, koska vieraiden ei enää tarvitse soittaa sinulle puhelimitse, jolloin voit viettää enemmän aikaa muihin yritykseesi.

Teema on käännösvalmis, mikä tarkoittaa, että vieraat muista maista ymmärtävät sivustosi sisällön äidinkielellään. Tämä on erittäin tärkeää palvelutyyppisille yrityksille, koska sinulla on pakko olla ihmisiä tulemaan yritykseesi kaikkialta maailmasta. Tämän lisäksi voit valita 4 eri nahasta ja lisätä tapahtumien hallinta-alueen, jolla voit esitellä suuria tapahtumia, jotka tapahtuvat sinun alueillasi. Siellä on myös suositusosa, yhteystiedot, valokuvagalleria ja blogi. Näiden avulla Nice Hotel on juuri mitä tarvitset menestyvälle verkkosivustolle!

Avainominaisuudet

Joten mikä tekee Nice Hotel – WordPress -teemasta erotettavan kilpailusta? Tässä on tärkeimmät ominaisuudet, joita sinun pitäisi odottaa tässä hämmästyttävässä teemassa:

 • Helppokäyttöinen asetuspaneeli. Voit muokata teema-asetuksia ja luoda sivustollesi ainutlaatuisen ilmeen.
 • Muokatut sivumallit. Luo upeita sivuja valmiilla malleilla, joissa on erityiset asettelut ja toiminnot.
 • Majoituksen hallinta. Tämän avulla voit lisätä kuvauksia ja kuvia käytettävissä olevista huoneista ja muista tarjoamista palveluista.
 • Ohjattu varaus. Täällä asiakkaat voivat varata huoneen / palvelun, joka lähetetään suoraan postilaatikkoosi.
 • Täysin toimiva Ota yhteyttä sivu. Helppo määrittää yhteystiedot -sivun avulla asiakkaasi voivat ottaa sinuun yhteyttä nopeasti ja kätevästi. Se on integroitu myös Google Mapsiin, jotta vieraat voivat helposti löytää yrityksesi.
 • Sosiaalisen median jakaminen. Käyttäjät voivat napsauttaa sosiaalisen median kuvakkeita, jotta he voivat jakaa sisältöäsi ystävien kanssa.
 • 4 ennalta suunniteltua nahkaa. Nice-hotellissa on 4 nahkaa sekä mahdollisuus luoda omia värinvalitsimella.
 • Lightbox. Napsauttamalla kuvaa se tulee suurempana tummalla taustalla.
 • Avattavat valikot. Osa teeman navigointiin ovat avattavat valikot ja alavalikot.
 • Tapahtumien hallinta. Täällä voit lisätä kaikki uusimmat ja suurimmat tapahtumasi sisäänrakennetun tapahtumien hallintaohjelman avulla.
 • Lausuntojen hallinta. Kerro muille ihmisille kuinka tyytyväisiä asiakkaasi ovat palvelusi kanssa! Valitse suosittelut, jotka pidät eniten, ja lisää ne automaattisesti sivustosi kotisivulle.
 • Mukautetut widgetit. Mukautetut widgetit tarjoavat verkkosivustollesi erityisiä toimintoja.
 • Muokatut lyhytkoodit. Lisää erityisiä elementtejä viesteihisi ja sivuillesi.
 • Kerrostetut grafiikatiedostot. Ihanteellinen niille, jotka haluavat täydellisen hallinnan teeman suunnittelussa.
 • Käännös valmis. Nice Hotel on yhteensopiva ja se on testattu täysin uusimman WPML-version kanssa.
 • Yhteensopiva mobiililaitteiden kanssa. Tämä teema on herkkä ja sitä voidaan käyttää useissa mobiililaitteissa, kuten iPhonessa ja iPadissa.

Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat:

 • Kiinteä leveys
 • Ylävalikko
 • 2 saraketta
 • Google Map -integraatio
 • BuddyPress-integraatio
 • YouTube- ja Vimeo-integraatio
 • Skype-, LinkedIn- ja Gravatar-integraatiot
 • Blogi-osa
 • lokalisointi
 • Automaattinen kuvan koon muuttaminen
 • Kartoitus
 • Kierteiset kommentit
 • Muokatut postityypit

QuiteNiceStuff tarjoaa myös korkealaatuista tukea, joka on vakiona kaikissa tuotteissa. Ne vastaavat yleensä 24 tunnin sisällä työpäivien aikana. Kaikki tarpeesi ovat melko paljon katettu tällä teemalla!

Hyvät ja huonot puolet

Premium-teemoista on tullut tärkeä osa ammattilaisille WordPress-pohjaisia ​​verkkosivustoja, jotka on suunnattu matkailuun ja turismiin. Kuitenkin, koska paljon premium-teeman kirjoittajia ja myymälöitä on tekemisissä, voi olla hankalaa harkita tuotteen mahdollisia haittoja. Toivottavasti seuraavat edut ja haitat auttavat, jos harkitset Nizza Hotel – WordPress-teeman valitsemista:

Plussat
 • Ensiluokkaisilla teemoilla, kuten Nizzan hotellilla, on virallinen tuki, yleensä foorumin, puhelimen, sähköpostin jne. Välityksellä. Teemakäyttäjät saavat yleensä teemavastaajalta nopean vastauksen ja apua virheiden korjaamiseen tai tietoturvaongelmiin..
 • Ensiluokkaisten WordPress-teemojen, joiden tavoitteena on tuottaa tuloja, laatu on paljon korkeampi kuin ilmaisten teemojen. Ensiluokkaisille teematekijöille ja kaupoille korkea laatu luo positiivista palautetta, jossa heidän teemansa paranevat edelleen, kun enemmän käyttäjiä tulee käyttämään niitä.
 • Nice-hotellin mukana on edistykselliset toiminnot, kuten sisäänrakennettu teemavaihtoehtopaneeli, joka tekee räätälöinnistä ja sivuston määrityksistä paljon helpompaa, edistyneet laajennukset, varaus- / varausjärjestelmä ja monet muut.
 • Ensiluokkaisten WordPress-teemojen suunnittelu on yleensä paljon parempi lähes kaikilla osa-alueilla, sivuasetteluista, aina widgetteihin ja backend-järjestelmänvalikkoihin. Hotelli- tai majoitusteemalla, jolla on puhdas ja houkutteleva muotoilu, menee pitkä matka brändisi mainostamiseen ja uusien vieraiden ja mahdollisuuksien houkuttelemiseen.
 • Turvallisuus on ensisijainen tavoite huipputeemoille, kuten Nizza Hotel. Saadakseen jalansija kilpailumarkkinoilla, premium-aihepiiriläisten kirjoittajien on panostettava käyttäjien korkeiden turvallisuusstandardien täyttämiseen.
 • Ensiluokkaisilla WordPress-teemoilla päivityssykli on tiukempi verrattuna heidän ilmaisiin vastineisiinsa. Tämä ei koske vain teeman yhteensopivuutta WordPressin viimeisimmän version kanssa, vaan myös monien muiden tärkeiden asioiden kanssa, joihin on puututtava, kuten virhe- ja tietoturvaongelmat. Vanhentuneesta WordPress-teemasta voi aiheutua paljon ongelmia, joten ainoa tapa välttää niitä on usein tapahtuvat päivitykset, joihin premium-teeman kirjoittajat yleensä ovat hyviä.
Haittoja
 • Tämän kauniin ja monipuolisen premium-WordPress-teeman hinta saattaa ylittää budjettisi, ja silti se vaatii lisämaksuja lisenssistä. Jos sinulla on pieni verkkosivusto, jonka budjetti on rajallinen, tai vain harrastuksena, se ei ehkä ansaitse tarpeeksi rahaa aiheen kustannusten korvaamiseksi. Teema, joka edellyttää, että maksat käyttöoikeusmaksut vuosittain, voi polttaa lompakkoasi vakavasti!
 • Tällä hetkellä maksettuihin WordPress-teemoihin ei vielä ole virallista tarkistusprosessia, toisin kuin ilmaisissa teemoissa, jotka käyvät läpi WordPressin standardin tarkistusprosessin. Tämä tarkoittaa, että premium-teemakehittäjät voivat helposti sivuuttaa WordPress-kehityksen parhaat käytännöt tietyistä näkökohdista. Tämä voi aiheuttaa pieniä ongelmia tai maksaa paljon enemmän.
 • Premium WordPress -teemat kärsivät yleensä paisumisesta. Tämä on yleensä lisäominaisuuksien ja parempien toimintojen kompromissi. Jotkut käyttäjät saattavat kuitenkin pitää jotkut näistä ominaisuuksista tarpeettomina ja saattavat jopa hidastaa verkkosivuston nopeutta.
 • Kun maksettu teema on otettu markkinoilta tai kirjoittaja lopettaa sen myynnin, et enää saa tukea ja päivityksiä. Kun näin tapahtuu, sinun on siirryttävä toiseen teemaan (joka voi olla aikaa vievää), ja olet menettänyt sijoitettasi rahaa.

Ei todellakaan ole selvää vastausta siihen, onko premium-WordPress-teema parempi kuin ilmainen. Viime kädessä päätät valita premium-teeman, ja se riippuu verkkosivustosi tarpeista sekä budjetistasi. Joten ennen kuin ostat Nizzan hotellin (tai minkä tahansa muun aiheen), punnitse edut ja haitat ja tutustu asiakaskokeiluihin saadaksesi selville, mitä he sanovat tästä aiheesta.

Lopullinen tuomio – kauniisti suunniteltu teema mukavalla varausjärjestelmällä

Nizza Hotel – WordPress-teema on yksi suosituimmista, parhaiten myydyistä WordPress-hotelliteemoista ThemeForestissa – ja monista hyvistä syistä! Sen lisäksi, että se on edullinen ja luotettava, se on kauniisti suunniteltu ja sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet, jotta voit rakentaa ammattimaisen ja täysin toimivan hotellin, lomakohteen, kylpylän tai muun tyyppisen verkkosivuston, joka vaatii toimivan varausjärjestelmän. Siihen ei tule “fluffia” – vain oikea määrä työkaluja ja vaihtoehtoja, joita käytät varmasti, ja sellaiset, jotka eivät vedä verkkosivustosi nopeutta ojaan. Joten jos etsit täydellistä teemaa varaustyyppisiin verkkosivustoihin, muista tarkistaa Nice Hotel. Et varmasti tule katumaan sitä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map