Yhteyslomakkeen lisääminen WordPress-verkkosivustoon tai blogiin


Yhteyslomakkeen lisääminenVerkkosivun omistajana sinun tulisi ehdottomasti oppia lisäämään yhteyslomake WordPressiin. Verkkosivustosi ei ole tuntematon kokonaisuus. Suurin osa ihmisistä haluaa tietää ja olla toisinaan vuorovaikutuksessa kuka tahansa lukemansa sisällön takana. Miksi luulet olevan kirjailijaprofiileja ja blogin kommentteja?


Tästä syystä tässä artikkelissa opit lisäämään yhteyslomakkeen WordPress-verkkosivustoosi. Viesti käsittelee ensin syyt, miksi se on hyvä idea, ja sitten saat vaiheittaiset ohjeet siitä, kuinka lisätä yhteyshenkilö lomakkeesi sivustoosi laajennuksen kautta.

Puhumme myös kuinka muuttaa lomakkeen mallia ja ottaa käyttöön roskapostisuojaus. Lisäksi tutkimme yhteyslomakkeita ja henkilötietojen suojaa – jotain, joka on viime aikoina keskittynyt enemmän. Lopuksi löydät luettelon laajennuksista, joiden avulla voit lisätä yhteystietolomakkeen WordPressiin.

Se saattaa kuulostaa paljon, mutta älä huolestu – pidämme sen yksinkertaisena!

Miksi sinun pitäisi käyttää yhteyslomaketta WordPress-sivustossasi?

Ennen kuin pääset tutkimaan, miksi se on välttämätöntä. On monia hyviä syitä käyttää yhteyslomaketta sivustossasi sen sijaan, että postittaisit esimerkiksi sähköpostiosoitteesi suoraan.

 • Suojaus roskapostilta – Roskapostit ovat tuholaisia. Huomaat sen nopeasti, kun sinulla on WordPress-verkkosivusto, joka käyttää blogin kommentteja. Yksi asia, jonka roskapostittajat tekevät, on etsiä verkkosivustoilta automaattisesti suojaamattomia sähköpostiosoitteita, jotta ne voivat lisätä ne postituslistoihinsa. Yhteyslomakkeet estävät tämän tapahtuvan antamalla kävijöille mahdollisuuden ottaa yhteyttä julkaisematta osoitteesi verkossa.
 • Kysy oikeita tietoja – Ihmiset, jotka ovat yhteydessä sinuun, eivät aina lähetä kaikkia tarvitsemiasi tietoja. Yhteyslomakkeella voit kysyä sitä etukäteen. Se antaa sinulle myös tavan suodattaa tiedusteluja, esimerkiksi tyypin mukaan. Tämä helpottaa elämääsi ja vähentää paljon edestakaisin.
 • Kerro asiakkaillesi – Toisaalta yhteyslomakkeet voivat toimia myös ensimmäisenä tietokohtana. Pystyt sisällyttämään tietoja soittajille, jotta he tietäisivät odotettavissa olevan vastausajan ja vaiheet, jotka he voivat tehdä etukäteen tutkimuksensa hoitamiseksi. Tämä vähentää todennäköisyyttä, että sama kärsimätön henkilö saa useita sähköpostia.

Oletko vakuuttunut siitä, että yhteyslomakkeet ovat hyödyllisiä? Siirrytään sitten tämän oppaan käytännön osaan.

Yhteyslomakkeen lisääminen WordPressiin Yhteyslomake 7: llä

Siellä on monia WordPress-laajennuksia, joiden avulla voit lisätä yhteydenottolomakkeen sivustoosi, sekä ilmaisia ​​että premium-luokkia. Puhumme muutamasta niistä myöhemmin tässä artikkelissa. Käytämme seuraavaa opetusohjelmaa Yhteydenottolomake 7.

Laajennus on saatavana ilmaiseksi WordPress-hakemistossa ja se on ollut jatkuvasti kesken suosituimmat liitännäiset kaiken aikaa (itse asiassa tämän kirjoittamisen ajankohtana se on ensisijaisesti). Lisäksi se on helppo käyttää, siinä on mukava ominaisuusluettelo ja järkevät lisäosat.

Siksi valitsemme sen opettaaksesi sinulle lisäämään yhteyslomake WordPressiin.

Vaihe 1. Asenna yhteyslomake 7 -laajennus

Yhteyslomakkeen 7 asentaminen on yhtä helppoa kuin minkä tahansa muun WordPress-laajennuksen. Kirjaudu vain sivustollesi, mene Laajennukset> Lisää uusi ja kirjoita sen nimi hakukenttään.

asenna yhteyslomake 7 lisätäksesi yhteyslomakkeen WordPressiin

Sen pitäisi näkyä ensinnäkin. Klikkaa Asenna nyt ladataksesi sen sivustollesi. Kun se on valmis, napsauta Aktivoida aloittaaksesi laajennuksen.

Vaihe 2. Luo uusi yhteyslomake

Asennuksen jälkeen löydät uuden valikkokohteen nimeltä Ottaa yhteyttä WordPress-sivupalkissa. Napsauttamalla sitä pääset tälle näytölle.

yhteyslomake 7 päävalikko

Saat useita työkaluvihjeitä yhteydenottolomakkeen parantamiseksi, kuten roskapostisuojauksen käyttämiseksi. Pääset siihen juttuun myöhemmin.

Vielä tärkeämpää on, että löydät luettelon kaikista yhteydenottolomakkeista sivustoltasi. Se sisältää näytemuodon, jota voit teoriassa käyttää heti. Napsauta sitä aloittaaksesi muokkaamisen tai napsauta Lisää uusi näytön yläosassa. Molemmat vievät sinut tänne:

kuinka lisätä yhteyslomake wordpressiin yhteyslomakkeella 7

Se näyttää aluksi hieman salaperäiseltä, mutta älä huolestu – ymmärrät sen pian.

Yhteydenottolomake tarvitsee kentät toimiaksesi. Kentät ovat paikkoja, joissa kävijät kirjoittavat nimensä, sähköpostiosoitteensa tai viestin, jonka he haluavat lähettää sinulle, tai mitä tahansa muuta, jonka haluat ehkä lisäävän.

Yhteydenottolomake 7 luo ne, joilla on vähän HTML: tä ja mukautettuja tunnisteita. Kaikki välillä tarkoittaa yhteystietolomakkeen yhtä kenttää plus siihen kuuluvaa tekstikuvausta. Varsinaiset kentät luodaan hakasulkeiden välissä.

Tarkoittaako tämä, että kontaktilomakkeen luomiseksi sinun on opittava ohjelmointikielet? Onneksi lisäosassa on työkaluja näiden luomiseen automaattisesti.

Vaihe 3. Määritä lomake

Tällä hetkellä takaosan oletusmuoto näyttää tältä sivulta.

Ota yhteyttä lomakemäärityksiin
“Lisää yhteyslomake WordPressiin” esimerkki

Se on kaikki vakiona. Oletetaan, että haluat lisätä avattavan valikon valitaksesi yhteydenpidon tarkoituksen. Tällä tavalla voit heti nähdä viestit, joille annetaan etusija.

Sinun on ensin sijoitettava kohdistin kohtaan, johon haluat valikon näkyvän yhteystietolomakkeessa. Tässä tapauksessa se on sähköpostiosoitteen ja aiheen välillä.

Napsauta yläreunan työkalurivin avattavaa valikkoa. Siirry tähän valikkoon:

yhteyslomake 7 luo avattava valikko

Voit täyttää eri kentät seuraavasti:

 • Kenttätyyppi – Valitse, tarvitaanko kenttä yhteystietolomakkeen lähettämistä varten.
 • Nimi – Tämä merkitsee tunnisteessa käytettyä nimeä. Sitä ei näytetä vierailijoille, mutta se helpottaa tagin tarkoituksen muistamista ja määrittää tilillesi myöhemmin lähetettävä sähköposti myöhemmin.
 • vaihtoehdot – Syötä vierailijoille käytettävissä olevat vaihtoehdot avattavan valikon avulla. Laita yksi riviä kohti. Voit myös sallia useita valintoja ja käyttää oletuksena tyhjää kohtaa.
 • Id / Class -attribuutti – Tässä paikassa voit määrittää CSS-luokan tai tunnuksen kenttään. Tämä on erittäin hyödyllinen mukautetussa muotoilussa. Puhumme siitä myöhemmin.

Täytimme sen seuraavasti:

täytetty lomakkeen tunnistegeneraattorin yhteyslomake 7

Kun olet tyytyväinen, napsauta Lisää tunniste laittaa se muotoon.

lisää lomakkeen tunnisteet avattavaan valikkoon yhteyden ottamiseksi lomakkeeseen 7

Huomaa, että kun ymmärrät tunnisteiden toiminnan, voit myös luoda niitä tai tehdä muutoksia tekstikenttään. Esimerkiksi, jos haluat tehdä uudesta avattavasta valikosta pakollisen kentän, voit poistaa tähdellä sen jälkeen valita. Mitä enemmän laajennusta käytät, sitä paremmin ymmärrät sen toiminnan.

Nyt on jäljellä vain tarran lisääminen. Se on yhteyslomakekenttään liitettävä teksti selittämään, mitä se tekee. Kopioi ja liitä olemassa oleva koodi muista kentistä ja säädä se sitten tarpeisiisi.

lisää html-koodi tagien muodostamiseen yhteyslomakkeeseen 7

Vaihe 4. Muokkaa sähköpostiasetuksia

Seuraavaksi sinun on määritettävä sähköpostiosoite, joka sinulle lähetetään yhteyslomakkeesta. Ei ole yllättävää, että teet tämän alla posti välilehti yläreunassa.

määritä Yhteydenottolomake 7 -postiasetukset

Löydät kentät, jotka on esitäytetty vastaavilla tunnisteilla kuin aiemmin otettu yhteyslomake. Se tarjoaa sinulle myös käytettävissä olevat kentätunnisteet, mukaan lukien kaikki aiemmin luomasi tunnisteet (jos olet tallentanut lomakkeen). Niiden avulla voit mukauttaa viestien vastaanottamista yhteyslomakkeestasi.

Kukin kenttä tarkoittaa seuraavaa:

 • jotta – Sähköpostiosoite, johon viestit lähetetään. Voit yleensä jättää tämän sellaisenaan.
 • alkaen – Sähköpostin lähettäjä. Oletuksena se on asetettu henkilölle, joka käyttää yhteystietolomaketta.
 • Lisäotsikot – Tila lisäviestin otsikkokenttiä varten. Vakioasetukset lähettävät vastauksen sinuun yhteyttä ottavan henkilön sähköpostiin, ei siihen sähköpostiin, josta se tuli (ts. Sivustosi), kun osut. Vastaa. Se on myös mahdollista laittaa vastaanottajat CC tai BCC sinne.
 • Viestin runko – Saamasi sähköpostin runko.
 • Poista rivit, joissa on tyhjiä postitunnisteita, tulostuksesta – Jos tarkistat tämän, jos jokin käytetyistä tunnisteista on tyhjä, laajennus sulkee ne pois viestistä.
 • Käytä HTML-sisältötyyppiä – Oletusarvoisesti viesti lähetetään selkeänä tekstinä. Valitse tämä valintaruutu, kun haluat käyttää HTML: ää sen sijaan.
 • Liitetiedostot – Jos lomakkeesi sallii tiedostojen lataamisen, näiden tiedostojen tunnisteet kuuluvat tähän. Voit myös käyttää sitä liitä palvelimellasi ylläpitämiä tiedostoja.
 • Posti (2) – Lisäpostimalli, jota käytetään usein automaattivastaajana. Valitse aktivoidaksesi.

Vakiovaihtoehdot ovat melko hyviä. Ainoa asia, joka meidän on muutettava esimerkissämme, on aihe.

määritä suodatin postiohjelmaan

Yllä olevan muodon avulla voit nyt perustaa suodattimen sähköpostiohjelmassasi viestien lajittelemiseksi aiheiden mukaan, asettamalla etusijalle yrityskysymykset. Tämä koskee nyt postiasetuksia.

Vaihe 5. Lisää lomakeviestit

Seuraava on viestien välilehti. Sinulla on mahdollisuus määrittää viestit, joita kävijät saattavat kohdata lomaketta käyttäessäsi.

määritä lomakesanomat yhteyslomakkeelle 7

Nämä ovat virheilmoituksia, menestysviestejä tai vain vihjeitä lomakkeen oikeasta käytöstä. Huomaamme, että nämä ovat jo aika hyviä, joten yleensä jätämme kaiken sellaisenaan. Jos sinulla on syytä muuttaa jotakin niistä (esimerkiksi sopiaksesi verkkosivustosi sävyyn), voit tehdä niin.

Vaihe 6. Mukauta lisäasetuksia

Lopuksi pääset lisäasetuksiin.

yhteyslomake 7 lisäasetusta

Oletuksena nämä ovat tyhjät. Voit tehdä erilaisia ​​asioita – rajoittamalla vain kirjautuneiden ihmisten mahdollisuuksia lähettää yhteyslomake asettaaksesi lomakkeen demo-tilaan testaustarkoituksia varten. Se ei ole tärkeä tarkoituksillemme, mutta löydät kaikki eri vaihtoehdot dokumentointi.

Vaihe 7. Lisää lomake verkkosivustollesi

Nyt kun lomake on määritetty, on aika saada se sivustoosi. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on tallentaa lomake saman nimen painikkeella.

Ennen kuin teet niin, sinun kannattaa lisätä nimi alkuun. Tämä tekee lomakkeesta paremmin erotettavissa, jos luot useita muotoja.

Kun olet tallentanut lomakkeen, näyttöön tulee lyhytkoodi:

yhteyslomake 7 lyhytkoodi lisätäksesi yhteyslomakkeen WordPressiin

Käytät sitä lomakkeen sijoittamiseen minne haluat. Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on merkitä ja kopioida se. Kun se on valmis, siirry sivulle, johon haluat sijoittaa lomakkeen. Voit esimerkiksi luoda uuden sivun ja antaa sille nimen Ottaa yhteyttä. Liitä lyhytkoodi WordPress-editoriin.

yhteyslomake 7 lyhytkoodi WordPress Editorissa

Kun julkaiset sivun ja siirryt käyttöliittymään:

Yhteyslomake 7 lomake sivulla

Siellä se on. Huomaa aiemmin luomamme avattava valikko. Se on nyt osa yhteyslomaketta tarpeen mukaan.

Yksinkertainen, eikö totta? Lisäksi voit käyttää samaa menetelmää lomakkeen sijoittamiseen muualle.

Vaihe 8. Lisää yhteyslomake sivupalkkiin (valinnainen)

Ei ole mitään helpompaa kuin sijoittaa yhteyslomake sivupalkkiin. Mene vain Ulkonäkö> Widgetit. Lisää teksti-widget mihin tahansa widgettiin alueeseen, jonka haluat yhteystietolomakkeen näkyvän, ja liitä lyhytkoodi.

lisää yhteyslomake WordPress-widgettiin

Älä unohda tallentaa widgetiä! Kun palaat nyt sivustosi käyttöliittymään, siinä se on:

yhteyslomake WordPress-widgetissä

Olet juuri oppinut yhteydenottolomakkeen lisäämisen perusteet WordPressissä. Emme ole vielä lopussa. Vielä on joukko tekemistä muotojen parantamiseksi edelleen.

Yhteyslomakkeet WordPressissä – Seuraavat vaiheet

Kun lomake on sivustossasi, työ ei lopu. Vielä on tärkeitä asioita, joista huolehtia, esimerkiksi muotoilla lomake, suojata sitä sähköpostin roskapostittajilta ja toteuttaa henkilötietoja suojaavat toimenpiteet. Tehdään tämä järjestyksessä:

Lomakkeen suunnittelun muuttaminen

Ihannetapauksessa sinun ei tarvitse muuttaa yhteyslomakkeen muotoilua. Tämä on todennäköistä tapauksessamme, koska Yhteyslomake 7 käyttää tavallista HTML-koodia kuten etiketti tai input [type = "text"] luoda lomakekenttiä.

Hyvissä WordPress-teemoissa nämä määritellään tyylitaulukossa. Näin ollen yhteyslomake sopii todennäköisesti automaattisesti sivustosi suunnitteluun. Voit nähdä tämän yllä olevassa verkkosivustossa. Jos joudut vielä tekemään säätöjä, sinulla on useita vaihtoehtoja.

Kuten mainittiin, Yhteydenottolomake 7 -lomakkeissa on tavallinen HTML-merkintä. Voit yksinkertaisesti muuttaa liittyvää CSS: ää ja siten lomakkeiden tapaa. Muista vain, että tällä on vaikutuksia myös muihin sivustosi syöttökenttiin, joilla on sama merkintä.

Lisäksi jokaisella Yhteyslomakkeella 7 luodulla lomakkeella on lisäosakohtainen koodi. Voit löytää koodin selaimen kehittäjätyökalujen avulla.

muuta yhteyslomakkeen muotoilu css: n kautta

Voit esimerkiksi tehdä muutoksia koko lomakkeen muotoiluun käyttämällä .wpc7-muoto CSS-luokka. Huomaa, että sillä on vaikutuksia kaikkiin lomakkeella, joka luodaan Yhteyslomake 7: llä, mutta se jättää muut sivustosi syöttökentät koskemattomiksi.

Jos haluat tarkentaa ja muuttaa tyyliä vain tietyille muotoille, olet onnekas. Kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta voi nähdä, jokaisella Yhteyslomake 7 -lomakkeella on oma CSS-tunnus.

Voit käyttää tätä kohteiden kohdistamiseen lomakekohtaisesti. Lisäksi lomakkeiden elementeille on mahdollista antaa omat CSS-luokat ja tunnuksensa.

lisää css-luokka ja tunnus yhteyslomakkeeseen 7

Niiden avulla voit kohdistaa heidät entistä tarkemmin.

Lyhyesti sanottuna, riippumatta siitä, mitä haluat muuttaa lomakkeidesi suunnittelua, sinulla on kaikki työkalut siihen tehdä.

Toteutetaan roskapostisuojaus

Roskapostit ovat iso aihe verkkoon ja yleensä verkkosivustoihin. Jos jätät sähköpostiosoitteesi suojaamattomaksi sivustossasi, siellä on paljon automaattisia ohjelmia, jotka noutavat ne ja alkavat lähettää sinulle ei-toivottuja tarjouksia, kalastussähköposteja ja pahempaa.

Valitettavasti sama pätee yhteyslomakkeisiin. Ellet ole asettanut toimenpiteitä sen estämiseksi, on myös ohjelmia, jotka voivat lähettää sinulle roskapostia yhteyslomakkeiden kautta.

Onneksi yhteyslomake 7 tarjoaa helpoita tapoja estää tämä. Yksi niistä on yksinkertainen: sisällytä lomakkeeseen kysely, johon robotit eivät voi vastata, kuten yksinkertainen yhtälö.

yhteydenottolomake 7 roskapostisuojaus tietokilpailun kautta

Tietokilpailu mahdollistaa sen. Se on yhtä helppokäyttöinen kuin kaikki muut lomakkeessa 7 olevat tunnisteet ja löydät lisätietoja tässä.

Sen lisäksi on olemassa reCAPTCHA. Tämä on Google-palvelu roskapostin torjumiseksi. Tarvitset API-avaimen ja integroit sen yhteyslomakkeeseen 7. Etsi ohjeet tässä. Tällä voi olla vaikutuksia henkilökohtaisten tietojen suojaamiseen. Lisää siitä seuraavassa osiossa.

Voit käyttää reCAPTCHA-tunnistetta lisätäksesi sen lomakkeeseesi. Yhteyslomakkeen 7 valmistajalla on myös Captcha-laajennus nimeltään Todella yksinkertainen CAPTCHA jota voit käyttää samaan tarkoitukseen.

Sinulla on myös mahdollisuus käyttää kolmannen osapuolen liitännäisiä roskapostisuojaukseen. Tunnetuin on tietenkin, Akismet ja Yhteyslomake 7 tarjoaa yksityiskohtaiset ohjeet kuinka käyttää kahta yhdessä.

On muitakin, esim Ota yhteyttä lomakkeeseen 7 Honeypot tai WPBruiser. Jälkimmäiselle tarvitset maksettu jatko jotta se toimisi yhteyslomakkeen 7 kanssa. On myös muita vaihtoehtoja, jotka löydät helposti.

Tärkeä sivuhuomautus: Yhteyslomakkeet ja GDPR

Saatat olla tietoinen siitä, että Internet-tietosuojalakeihin on viime aikoina tehty joitain muutoksia Euroopassa. 25. toukokuuta 2018 Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) tuli voimaan.

Se toi joukon muutoksia lakiin, jotka koskevat henkilökohtaisten tietojen käyttöä verkossa. Se uhkaa myös ankarat sakot jokaiselle, joka rikkoo asetuksia.

Miksi se on tärkeää? Yhteyslomakkeet keräävät henkilötietoja. Tästä syystä, jos kuulut asetusten lainkäyttövaltaan (ja suurin osa ihmisistä on nyt), sinun on kiinnitettävä huomiota joihinkin asioihin.

Ensimmäiset asiat ensin: Emme ole lakitoimisto!

Alta löydät joukon vinkkejä siitä, kuinka tehdä yhteydenottolomakesi GDPR-yhteensopivaksi. Nämä vinkit on koottu parhaan kykymme mukaan.

Kukaan täällä websitesetup.org ei ole asianajaja, emmekä pelaamme yhtä televisiossa. Tästä syystä alla oleva ei korvaa ammatillista lakikonsultaatiota, eikä sitä pidä pitää oikeudellisena neuvonna.

Ok, niin paljon “jos joudut vaikeuksiin, älä tule takaisin ja haasta meitä” -osaan. Katsotaanpa vinkkejä!

Vinkkejä, joiden avulla yhteyslomakesi saatetaan GDPR-yhteensopivaksi

Tietosuojatietoiset yhteyslomakkeet luodaan seuraavasti:

 1. Älä kerää tarvitsemiasi tietoja – Yhteyslomakkeilla voit valita, mitkä kentät sisällytetään. Jos sinulla on tietoja, joita et todella tarvitse, lopeta niiden kerääminen. Siten, jos rikkomus on olemassa, et voi kadottaa sitä.
 2. Poista kaikki seuranta käytöstä – Jos käytät yhteyslomaketta, joka seuraa evästeitä, käyttäjäagentteja ja / tai käyttäjän IP-osoitteita, sinun on poistettava se käytöstä GDPR-yhteensopivana. Yhteyslomake 7 ei näytä tarjoavan kumpaakaan, joten mitään ei tehdä. Tarkista valitsemasi yhteystapa, jos käytät jotain muuta.
 3. Hanki ehdoton suostumus – Lisää lomakkeeseesi tapa, jolla ihmiset voivat hyväksyä tietojen keräämisen. Esimerkiksi Yhteydenottolomake 7 tarjoaa vastaanottolaatikko. Tärkeää: Älä aseta valintaruutua oletuksena käytössä. Käyttäjien on tehtävä se itse. Sisällytä myös viesti, jossa kerrotaan, mitä keräät ja mihin tarkoitukseen, sekä linkki tietosuojakäytäntöösi.
 4. Ota käyttöön tietosuojakäytäntö – Puhumme siitä, että GDPR: n mukaan jokaisella ammattimaisella verkkosivustolla on oltava yksityisyydensuojakäytäntö, joka selittää mitä tietoja he keräävät ja miten käyttävät. Sinun on myös annettava vierailijoille mahdollisuus pyytää henkilötietojaan ja saada ne poistettavaksi. Tämä on monimutkaisempi aihe kuin voimme käsitellä täällä. Löydä lisätietoja alla olevasta linkistä.
 5. Ota käyttöön HTTPS – SSL / HTTPS: n käyttö salaa tiedonsiirron selaimen ja palvelimen välillä. Tämä on tärkeää yhteyslomakkeille henkilökohtaisten tietojen suojaamiseksi. Sitä pidetään myös nykyään yleisenä käytäntönä. Tutustu oppaan ohjeisiin sen toteuttamiseksi.

Kaikesta, mitä olemme lukeneet, yllä olevan pitäisi riittää saattamaan yhteydenottolomakkeet uuden lain mukaisiksi. Tietysti tästä aiheesta on enemmän verkkosivustojen omistajille. Voit saada lisätietoja tässä ja tässä.

Muut WordPressin loistavat yhteyslomakelaajennukset

Yhteyslomakkeen 7 lisäksi, siellä on joukko lisää laajennuksia, joilla luodaan yhteyslomakkeita WordPressiin. Tässä on muutama muu hyvä ehdokas.

Jetpack-lomakkeet (vapaa)

jetpack-lomakkeet

Jetpack on joukko tehokkaita plugineja, jotka on tuottanut WordPress.com (katso WordPress.org vs. WordPress.com vertailu). Ne sisältävät moduulin yhteyslomakkeiden luomiseksi. Kun kytket sen päälle, voit aloittaa lomakkeiden syöttämisen WordPress-verkkosivustoosi heti viesti- ja sivueditorista.

Tässä on eräitä ominaisuuksia:

 • Nopea ja helppo käyttää
 • Sähköposti-ilmoitukset, jotka kertovat lomakkeen lähettämisestä
 • Tee kaikki säädöt WordPress-editorin sisältä
 • Erinomainen ratkaisu yksinkertaisten lomakkeiden luomiseen

Kun käytät Jetpack-lomakkeita, muista ottaa käyttöön jonkin tyyppinen roskapostisuojaus. puhumme kokemuksesta. Edellä mainittu WPBruiser on ilmainen vaihtoehto.

HappyForms (vapaa)

HappyForm-logoHappyForms on suhteellisen uusi markkinoilla. Se integroituu WordPress Customizer -sovellukseen, mikä tekee aloittamisesta todella helpon. Sen lisäksi sillä on seuraavat ominaisuudet:

 • Kevyt ja nopea
 • Täysin ilmainen käyttö (mutta mukana tulee brändäys)
 • Voit rakentaa lomakkeita vetämällä ja pudottamalla
 • Näyttää lomakkeiden lähettämisen WordPress-hallintapaneelissa
 • Mukana sisäänrakennettu roskapostisuojaus

Yhteydenottolomake 7 (vapaa)

Yhteydenottolomake 7

Yhteyslomakkeella 7 voit hallita useita erilaisia ​​yhteyslomakkeita helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla. Heillä on myös premium-versio, mutta se on tarkoitettu lahjoitukseksi. Palkkio ei todellakaan tee tai anna mitään (uuden hiiren latausanimaation lisäksi).

 • Nopea ja helppo käyttää
 • Voit tehdä säätöjä WordPressin sisällä
 • Ehdollinen logiikka yhteyslomakkeille

Upea ilmainen vaihtoehto.

Ninja-lomakkeet (Freemium)

Ninja-lomakkeet

Tämän laajennuksen avulla voit luoda lomakkeita käyttäjäystävällisen käyttöliittymän kautta. Se on ilmainen versio, mutta tarjoaa myös premium-painos lisäominaisuuksia, lisäosia, tukea, asetteluja ja paljon muuta. Nämä sisältävät:

 • Yhdistä helposti tavallisiin sähköpostimarkkinointipalveluihin
 • Kyky hyväksyä maksuja lomakkeidesi kautta
 • Synkronoi lomakkeet CRM: n kanssa, kuten Salesforce

Ninja Forms -jäsenyydet maksavat 99 dollaria vuodessa ja sitä enemmän.

Painovoimamuodot (Palkkio)

painovoiman logo

Gravity Forms on luultavasti suosituin premium-ratkaisu. Se on melko edistyksellinen, siinä on hyvä käyttöliittymä ja hyvä tukijärjestelmä. Toisin kuin muut tämän luettelon merkinnät, tämä laajennus on vain palkkio, mutta saat paljon rahaa.

 • Yli 30 tyyppisiä lomakekenttiä
 • Laaja valikoima lisäosat
 • Tiedostojen lähettäminen
 • Mahdollisuus käyttäjän lähetyksiin näkyä käyttöliittymässä
 • Monisivulomakkeet
 • Ehdollinen logiikka ja edistyneet laskelmat

Jos olet kiinnostunut painovoimamuodoista, heidän suunnitelmat alkavat 59 dollaria / vuosi.

Caldera-lomakkeet (Freemium)

kaldera muodot

Tämän luettelon viimeisen merkinnän avulla voit myös luoda lomakkeita graafisella käyttöliittymällä. Sen lisäksi sillä on seuraavat ominaisuudet:

 • Anna kävijöille mahdollisuus lähettää omia viestejään
 • Auto-vastetta
 • Roskapostin estävät ominaisuudet
 • Täysin reagoivat verkkolomakkeet

Ilmaisen version lisäksi on myös aloituspainos alkaen 6,24 dollaria / kuukausi – 74,99 dollaria / vuosi.

WordPress-yhteyslomakkeet pähkinänkuoressa

Jokaisen verkkosivuston omistajan tulee tehdä oppiminen lisätä yhteyslomake WordPressiin. Se on yksi tärkeimmistä tavoista, joilla ihmiset voivat ottaa sinuun yhteyttä. Yhteyslomake tekee sivustostasi ammattimaisemman, suojaa sinua roskapostittajilta, varmistaa, että saat tarvitsemasi tiedot ja toimii kuin ovimies.

Tässä artikkelissa olemme käsitellyt, kuinka lisätäksesi yhteyslomakkeen WordPressiin käyttämällä Yhteyslomake 7 -lomaketta. Olemme ohittaneet lomakkeesi kehittyneen muotoilun ja roskapostisuojauksen. Lisäksi viesti sisälsi tärkeän aiheen GDPR-vaatimustenmukaisuudesta yhteyslomakkeissa ja vinkkejä sen saavuttamiseksi. Lopuksi tarkastelimme useita muita erinomaisia ​​laajennuksia, joiden avulla voit lisätä yhteyslomakkeen WordPress-sivustoosi.

Tähän mennessä tiedät kaiken, mitä tarvitset lomakkeen lisäämiseen omaan verkkosivustoosi. Toivomme sen johtavan suuriin mahdollisuuksiin ja kiinnostaviin uusiin kontakteihin.

Onko sinulla kysyttävää yhteydenottolomakkeen lisäämisestä sivustoosi? Jos näin on, ota meihin yhteyttä alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map