WPEngine -katsaus

8.5 Yleisarvosana
WPEngine

WPEngine on johtava johdettu WordPress-isännöintipalveluntarjoaja, jolla on erilaisia ​​hosting-suunnitelmia, jotka on suunnattu monille käyttäjille henkilökohtaisista blogeista aina kriittisiin verkkosivustoihin. Hallittuina hosting-ympäristöinä WPEnginen ympärillä olevia sitoutumista tukee yksinomaan heidän 24/7 asiakastuki.

PLUSSAT
 • Verkkosivun suojaus
 • Verkkokauppa ja sähköpostimarkkinointi
 • Erinomainen käyttöaika
 • Asiakaspalvelu
 • Rahat takaisin takuu
HAITTOJA
 • Vierailijoiden liput
 • Suhteellisen kallis
 • Ei puhelintukea henkilökohtaiselle suunnitelmalle
 • Sähköpostiosoitteen puute
9.2 Blogin luokitus

Hinta
$ 35

Kun halutaan isännöidä blogiasi tai verkkosivustoasi, on paljon järkevää olla kumppanina yrityksen kanssa, joka on palvellut yli 60 000 asiakasta ja jonka jalanjälki on yli 136 maassa. WPEngine on kehittänyt tekniikkaansa hallittuun WordPress-isännöintiin, joka on ylivoimaisesti yksi parhaista blogin isäntäympäristöistä. Heidän tekniikka on poikkeuksellista, ja tämä on tehnyt heidän alustoistaan ​​skaalautuvat, nopeat ja turvalliset.

Blogin ylläpitosuunnitelmat

Riippumatta isännöintitarpeistasi, löydät sinulle sopivan suunnitelman WPEngine-palvelusta. He tarjoavat 5 suunnitelmaa:

Henkilökohtainen suunnitelma – Tämä on tarkoitettu pienille verkkosivustoille ja uusille yrityksille. Sen mukana tulee 24/7 suora tuki ja 10 Gt paikallista tallennustilaa. Se maksaa 29 dollaria kuukaudessa.

Professional Plan – Tämä hyväksyy jopa 10 asennusta ja tarjoaa 20 Gt paikallista tallennustilaa. Liikennemäärä, jota se pystyy käsittelemään, on 100 000 käyntiä kuukaudessa ja maksaa 99 dollaria kuukaudessa.

Liiketoimintasuunnitelma – Jos sinulla on klusteriryhmä verkkosivustoja, joissa käy jopa 400 000 käyntiä kuukaudessa, tämä on suunnitelma. Saat 25 asennusta ja 30 Gt paikallista tallennustilaa 249 dollarilla kuukaudessa.

Premium Plan – Tämä on omistettu arkkitehtuuri, joka antaa sinulle korkean suorituskyvyn ja hallitun aluksella olon. Se mahtuu yli miljoona käyntiä kuukaudessa ja antaa sinulle 150 asennusta, joiden paikallinen tallennustila on jopa 300 Gt.

Yritystason suunnitelma – Tämä on lopullinen suunnitelma, jolla pystytään käsittelemään yli 5 miljoonaa käyntiä kuukaudessa erityisessä ympäristössä. Paikallinen tallennustila on 1 TB ja saat 24/7-lipputukia, sovellusten suorituskykyä ja strategista tilinhallintaa.

Mikä tekee WPEngine Blog -majoituksesta erityisen

No, paljon tekijöitä otetaan huomioon harkittaessa WPEngine-blogin isännöinnin ainutlaatuisuutta. Seuraava on nopea kuvaus siitä, mitä tarkoittaa verkkosivustosi isäntä täällä:

 • Vahva verkkosivustojen suojaus SSL-varmenteilla, haittaohjelmien tarkistuksilla ja palomuurilla
 • Erinomainen käytettävyys
 • Poikkeuksellinen asiakaspalvelu, johon sisältyy maksuton ympäri vuorokauden puhelintuki kaikille suunnitelmille paitsi henkilökohtaiselle, joka hyötyy 24/7 live-chatista.
 • Rahat takaisin -takuu – Saat jopa 60 päivän kokeilujakson vain saadaksesi suunnitelmat sopimaan sinulle.

WPEngine-blogin isännöinnin haittapuoli

Seuraavat tekijät heikentävät WPEngine-luokitusta:

 • Vierailijoiden lippuja erityisesti henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia suunnitelmia varten
 • Kalliita suhteessa joihinkin heidän kilpailijoihinsa
 • Puhelintuen puute henkilökohtaisessa suunnitelmassa

Kaiken kaikkiaan, punnitsemalla etuja ja haittoja, WPEngine tarjoaa silti erinomaisia ​​blogin isännöintipalveluita, joita kaikki yritykset voivat harkita.

 • Vakaa verkkosivustojen suojaus
 • Erinomainen käytettävyys
 • Poikkeuksellinen asiakaspalvelu
 • Rahat takaisin takuu

.


Rahat takaisin takuu
60 päivää
Levytila
10 Gt – 400 Gt
Verkkotunnus
N / A

Emme ole vielä tarkistaneet WPEngine-palvelun omistettua hosting-vaihtoehtoa, koska ne eivät näytä tarjoavan tämän tyyppistä hosting-palvelua.

Emme ole vielä tarkistaneet VPEngine-sovelluksen VPS-hosting-vaihtoehtoa, koska ne eivät näytä tarjoavan tämän tyyppistä hosting-palvelua.

9.4 WordPress-luokitus

Hinta
$ 35

Lähes 30% verkkosivustoista toimii WordPressillä, ja tämä on tärkeä tilastotieto web-hosting-alustojen suosion mittaamisessa. WPEngine tarjoaa nopeamman ja turvallisemman tavan tuotemerkin kasvattamiseen useiden hallittujen WordPress-alustojen kautta. Näissä suunnitelmissa hoidettujen yritysten valikoima on laaja alaosassa olevista henkilökohtaisista blogisivustoista korkeamman luokan kriittisiin verkkosivustoihin.

WPEngine WordPress -majoitussuunnitelmat

WPEnginen tarjoamia isännöintisuunnitelmia on kiitetty luokan parhaaksi arkkitehtuuriksi ja skaalautuvuudeksi.

Henkilökohtainen suunnitelma

60 päivän riskittömän kokeilujakson aikana henkilökohtainen suunnitelma sopii parhaiten asiakkaille, joilla on yksinkertaiset sivustot ja minimaaliset budjetit. Tämä suunnitelma sisältää tehokkaan tekniikan ja vankan asiakaspalvelun, joka on käytettävissä 24 tuntia vuorokauden ympäri live-chatissa. Se on jaettu suunnitelma, joka tarkoittaa, että verkkosivustosi on alustalla, jossa monet muut jakavat resursseja. Tästä syystä se mahtuu jopa 25 000 käyntiä kuukaudessa ja paikallinen tallennustila on 10 Gt. Saat myös ilmaisen SSL-varmenteen tilausta kohden. Tämän suunnitelman hinta on 29 dollaria kuukaudessa.

Ammatillinen suunnitelma

Suunnitelma on suunnattu yrityksille, joilla liikenne on tasaista tai joilla on paljon pienempiä sivustoja. Voit isännöidä jopa 10 verkkosivustoa, kunhan käyntien kokonaismäärä kuukaudessa ei ylitä 100 000. Paikallinen tallennustila on 20 Gt, ja tilauksen yhteydessä saat myös ilmaisen SSL-varmenteen. Professional-suunnitelman hinta on 99 dollaria kuukaudessa, mutta suunnitelman soveltuvuuden mittaamiseen on 60 päivän koeaika..

Liiketoimintasuunnitelma

Aivan kuten kaksi yllä olevaa, tämä on myös jaetulla alustalla, mutta siihen mahtuu paljon korkeampi liikenne, 400 000 käyntiä kuukaudessa. Paikallista tallennustilaa on jopa 30 Gt, ja siihen mahtuu jopa 25 asennusta. Ilmaisella SSL-sertifikaatilla voit taata asiakkaillesi heidän tietoturvansa heidän toimiessaan verkkosivustosi kanssa. Hinta on 249 dollaria kuukaudessa ja saat jälleen 60 päivän riskitön kokeilujakso.

Premium-suunnitelma

Tämä on hallittu WordPress-hosting-suunnitelma aktiivisesti kasvaville yrityksille, jotka priorisoivat optimaalisen suorituskyvyn. Saat erityisen ympäristön, jossa verkkosivustosi isännöi yhtä palvelinta, johon räätälöity asiakaspalvelutiimi osallistuu. Asennusten enimmäismäärä on 150 ja vierailuja kuukaudessa yli miljoona.

Yritystason suunnitelma

Jos liikenteesi on yli viisi miljoonaa kuukaudessa ja haluat omaa ympäristöä, jonka paikallinen varastointi voi olla jopa 1 TB, tämä on suunnitelma. Vain yritystasolla ja Premium-suunnitelmalla ei ole koeaikaa, koska kaikesta neuvotellaan ja räätälöidään.

WPEngine WordPress -palvelun edut

Tämän isännöinnin etuihin kuuluvat muun muassa:

 • Huipputeknologia, joka mukauttaa suurta liikennettä
 • Globaali verkko, jossa tietokeskukset ovat levinneet EMEA: n, Yhdysvaltojen ja Aasian ja Tyynenmeren alueille.
 • Erilaisia ​​web-hosting-suunnitelmia palvella tarpeitasi
 • Erinomainen asiakaspalvelu
 • Haittaohjelmien tarkistus ja päivittäiset varmuuskopiot
 • Poikkeuksellinen käyttöaika

Miksi WPEngine WordPress -majoitus ei välttämättä ole sinulle

 • Suhteellisen kallis
 • Ei puhelintukea tilaajille henkilökohtaisessa suunnitelmassa
 • He eivät myy verkkotunnuksia eivätkä tarjoa sähköpostin ylläpitoa
 • Ikkunapohjaista palvelinympäristöä ei ole
 • Vierailijoiden liput

Jokainen, joka etsii keskitason WordPress-isännöintipalveluntarjoajaa, WPEngine seisoo korkealla tällä markkinaraolla.

 • Huipputeknologia
 • Globaali verkko strategisesti sijoitetuilla tietokeskuksilla
 • Erilaisia ​​web-hosting-suunnitelmia Erinomainen asiakaspalvelu
 • Haittaohjelmien tarkistus ja päivittäiset varmuuskopiot
 • Poikkeuksellinen käyttöaika

.


Rahat takaisin takuu
60 päivää
Levytila
10 Gt – 400 Gt
Verkkotunnus
N / A

Nykymaailmassa brändit ovat paljon tärkeämpiä kuin sata vuotta sitten. Tuotemerkit yhdistävät tieteen ja psykologian siitä, mitä yrityksesi tarjoaa tuotteiden ja jopa palvelun toimituksen suhteen. Jos haluat, että brändisi ylittää tuotteesi ja tuottaa uskottavuutta, laatua ja kokemusta, sinun on vaalittava sen digitaalista komponenttia. Tätä WPEngine tarkoittaa. Hallitsevana WordPress-isännöintipalveluntarjoajana tämä yritys auttaa tuotemerkkejä lisäämään digitaalista kokemustaan ​​erilaisilla suunnitelmilla.

Tiesitkö, että joka toinen viive verkkosivustosi latausaikaan voi aiheuttaa yli 7% tuloksen menetyksestä? Ja 2 sekunnin viive voi johtaa 87%: n hylkäämiseen? No, jos et olisi, tiedät nyt. Siksi on välttämätöntä valita alusta, joka antaa sinulle oikean sekoituksen tekniikoita ja palveluita lisäämään yrityksesi suorituskykyä.

Katsaus WPEngineen

WordPress on ylivoimaisesti luotettavin selkäranka, joka tukee miljoonia verkkosivustoja ympäri maailmaa. Juuri tästä syystä jotkut web-isännöintipalvelut, kuten WPEngine, ovat päättäneet keskittyä yksinomaan isännöintiin tähän sisällönhallintajärjestelmään. Useat markkinoiden pelaajat, mukaan lukien suuret brändit, ovat arvioineet WPEngineen enemmän kuin päteväksi hosting-palvelun tarjoajaksi erinomaisen käytettävyyden, rajoittamattoman kuukausittaisen tiedonsiirron, WordPressiin keskittyneen tietoturvan ja muiden erinomaisten ominaisuuksien takia..

Hallittuina hosting-ympäristöinä WPEnginen ympärillä olevia sitoutumista tukee yksinomaan heidän 24/7 asiakastuki. Ympäristö on suunniteltu erityisesti WordPress-asennuksia ja laajennuksia ajatellen. Itse asiassa WPEngine-sovelluksessa sinun ei tarvitse asentaa WordPress-ohjelmaa samalla tavalla kuin muiden Web-isäntien kanssa. Jokainen ostamasi WPEngine-suunnitelma esiasennetaan sisällönhallintajärjestelmän mukana. Kuvittele, että avaat johdanto-sähköpostisi nähdäksesi kirjautumistietosi ja huomaa, että et tarvitse mitään lisäasetuksia aloittamiseksi.

Sisällön luomisessa WPEngine tuo esiin WordPress-isäntäpalvelun edut ja antaa sinulle asiakasystävällisen ympäristön, jossa voit luoda sivuja, viestejä ja gallerioita paljon helposti. Kaikki WordPress-laajennukset, joista törmäät, eivät ole automaattisesti yhteensopivia WPEngine-sovelluksen kanssa. Tämä johtuu siitä, että yritys arvioi laajennukset ennen niiden sisällyttämistä alustaan. Negatiiviset suorittavat laajennukset ja sellaiset, jotka kopioivat mitä WPEngine jo on, ovat poissuljettuja.

WPEngine-järjestelmänvalvojat WordPress-hosting-suunnitelmat

Jos etsit yritystä, jolla on erilaisia ​​hosting-paketteja, et löydä sitä WPEngine-palvelusta. Tämä johtuu siitä, että tämä yritys on omistautunut tutkimukselleen, innovaatioilleen ja tuotteiden luomiseen WordPress-isännöinnin ympärillä. Joillekin ihmisille tämä saattaa kuulostaa haittana, mutta kääntöpuolella se on auttanut WPEnginea olemaan auktoriteetti tällä markkinaraolla.

Siksi, jos aiot perustaa henkilökohtaisen blogin tai jopa monimutkaisen ja monimutkaisen verkkosivuston tuotemerkkiäsi varten, WordPress on yksi alustoista, joita voit harkita, ja WPEngine laajennuksena isäntäkumppanikseen. Vaatimuksistasi riippumatta tällä web-palveluntarjoajalla on suunnitelma, jonka avulla voit saavuttaa tavoitteesi. Alla on lyhyt kuvaus siitä, mitä kukin suunnitelma tarjoaa.

Henkilökohtainen suunnitelma

Jos sinulla on yksi ylläpidettävä sivusto, kuten henkilökohtainen blogi tai yksinkertainen myymäläsivusto, tämä paketti sopii sinulle. Myös ihmiset, jotka haluavat toteuttaa suuremman projektin, mutta jostain syystä haluavat aloittaa pienten ja testata useiden web-hosting-yritysten kokemuksia ja suunnitelmia ennen asettamista yhteen, tämä on myös hyvä pääsyympäristö. Yksi henkilökohtaisen suunnitelman erinomaisista asioista on, että se perustuu innovatiiviseen tekniikkaan ja ympärivuorokautiseen asiakaspalveluun.

Paikallisen tallennustilan suhteen tämä suunnitelma antaa sinulle jopa 10 Gt tilaa, jonka teknisesti pitäisi voida majoittaa latauksesi ja sivustosi ominaisuudet hidastamatta sitä. Runsan paikallisen tallennustilan kauneus on se, että sen avulla voit tallentaa turvallisella tavalla suuria määriä tietoja vain verkkotunnuksellesi ja protokolllesi. Et jaa tätä tallennustilaa kenellekään.

Tämä suunnitelma antaa sinulle myös ilmaisia ​​SSL-varmenteita yhteyksien suojaamiseksi selaimelta palvelimellesi. Jos sinulla on pieni verkkokauppasivusto, tämä on varmasti lisäetu, koska asiakkaasi uskovat sinulle helposti tietonsa tietäen, että ne ovat turvallisia ja kukaan ei voi peukaloida niitä. Tyypillisesti suunnitelmaan mahtuu verkkosivustoja, joissa käy keskimäärin 25 000 käyntiä kuukaudessa.

Ammatillinen suunnitelma

Tämä WPEnginen hallinnoima WordPress-isännöintisuunnitelma on palvella asiakkaita, jotka hallinnoivat jatkuvasti liikennettä käyviä verkkosivustoja, kuten suuria verkkokauppasivustoja, apuohjelmasivustoja ja jopa keskisuuria uutisia. Ammattisuunnitelmien todellinen asia on heidän joustavuus. Sen avulla voit asentaa jopa 10 sivustoa, mikä tarkoittaa, että sinulla voi olla kaikki verkkotunnuksesi samalla alustalla hallinnan helpottamiseksi.

Liikennetason ammatilliset suunnitelmat majoittavat heidät suurimmalle osalle asiakkaista. He voivat hoitaa jopa 100 000 käyntiä kuukaudessa, mikä on valtavaa kaikille yrityksille, joilla on asianmukainen muutossuunnitelma. Paikallisen tallennustilan suhteen tämä suunnitelma on kaksinkertainen henkilökohtaiseen suunnitelmaan verrattuna, 20 Gt. Etuna on myös ilmainen SSL-varmenne, joka johtaa verkkosivustojen suojaukseen.

Liiketoimintasuunnitelma

Tämän suunnitelman avulla sinulla voi olla jopa 25 asennusta. Tämä saattaa tuntua melko paljon, mutta jos olet yritys, jolla on eri verkkosivustot tuotteillesi tai toimit useammalla kuin yhdellä alueella, löydät siitä hyödyllisen. Tämän suunnitelman liikenneraja on neljä kertaa enemmän kuin ammattisuunnitelman 400 000 käyntiä kuukaudessa. Tämä tarkoittaa, että päivässä keskimäärin on noin 13 000, mikä on hyvä määrä jokaiselle varatulle verkkosivustolle. Paikallinen tallennustila tarjoaa sinulle jopa 30 Gt ilmaisten SSL-varmenteiden lisäksi.

Tämän suunnitelman erinomainen piirre on GeoIP. Tämä on pohjimmiltaan huipputeknologiaa, joka auttaa tunnistamaan tietokonepäätteen maantieteellisen sijainnin käyttämällä sen IP-osoitetta. Kun tuotat sisältöä ja haluat kohdistaa tai räätälöidä sen tiettyyn sijaintiin, tämä tekniikka on hyödyllinen. Myös kohdennettu mainonta, roskapostin estäminen ja sijaintiin perustuva rajoitettu pääsy voidaan toteuttaa hyvin GeoIP: n avulla.

Premium-suunnitelma

On organisaatioita, joiden ensisijaisena tavoitteena on verkkosivustojensa optimaalinen suorituskyky. Lyhyesti sanottuna, et voi antaa edes sekunnin ajan verkkosivustollesi hidastua tai mennä alle. Jos olet sellainen asiakas, niin palkkiojärjestelmä on mitä tarvitset. Erityistä tässä suunnitelmassa on, että siinä yhdistyvät yhden palvelinympäristön ainutlaatuiset piirteet. Itse asiassa tämä suunnitelma antaa sinulle oman ympäristösi, joka sisältää kohdennetun asiakaspalvelun ja paljon innovaatioita, joiden avulla voit ajaa korkean suorituskyvyn kokemuksia.

Tästä syystä suunnitelma on hyvin räätälöity ja se voidaan järjestää heti, kun WPEngine ymmärtää yksilölliset tarpeesi. Toisin kuin muut, joilla on kiinteä summa kuukaudessa, tällä suunnitelmalla ei ole nimenomaista lukua. Hallitulla laivalla asettamisella, joka on yksi premium-suunnitelman pääominaisuuksista, voit helposti siirtää sivustojasi ilman, että sinulla on seisokkeja.

Yritystason suunnitelma

Tämä on WPEngine-laitteen käytettävyyden, suorituskyvyn ja skaalautuvuuden kannalta äärimmäinen suunnitelma. Tämä on suunnitelma, joka on varattu kriittisille sivustoille ja niille, joiden liikenne on erittäin suurta. Sivustoillesi on omistettu erityinen klusteroitu ympäristö. Tälle suunnitelmalle omistettu asiakaspalvelu on korkealaatuista.

Aivan kuten palkkio-suunnitelma, yritysluokan suunnitelma on onnistunut alukseen pääsyn helpottamaan sivustojen liikkumista. Kuitenkin jotain, joka on ainutlaatuinen tälle suunnitelmalle, on kuormituksen tasapainotustekniikka. Kuorman tasapainotus on teknisesti tekniikka, jonka avulla voit jakaa työmäärät useille resursseille, kuten tietokone klusterille. Tästä on hyöty, että resurssien käyttö on optimoitu erittäin hyvin ja suorituskyky maksimoitu. Jokainen sivustossasi käyvä asiakas arvostaa minimoitua vastausaikaa ja sivuston nopeutta. Se on myös ainoa suunnitelma, jolla on strateginen tilinhallinta, 24/7 lipputuki ja sovellusten suorituskyky.

WPEngine -etu

WPEngine-palvelusta kerättyjen tilastojen mukaan yrityksellä on kokemusta yli 60 000 asiakkaan isännöinnistä 136 maassa ympäri maailmaa. Heidän tietokeskukset ovat EMEA: ssa, Yhdysvalloissa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella. Tämä varmistaa, että asiakassivustojen nopeus on aina korkea sijainnistaan ​​riippumatta. Tämän kokemuksen pohjalta WPEngine: llä on seuraavat keskeiset edut.

Verkkosivun suojaus

Jos olet yritys, jonka tavoitteena on myydä tuotteita verkkosivustosi kautta, yksi asia, jota sinun pitäisi etsiä ja jolla on takuu, on Secure Socket Layer (SSL) -sertifikaatti. Tämän sertifikaatin etuna on, että se suojaa tiedonkulkua asiakkaalta palvelimillesi. Tämän luottamus auttaa ansaitsemaan maineen, joka voi helposti muuttua tulokseksi. WPEngine-asiakkaiden eduksi on yksi ilmainen SSL-varmenne, joka tarjotaan kaikille isännöintitilauksille henkilökohtaisesta yritysluokkaan.

Tämän lisäksi WPEngine tarkistaa haittaohjelmia päivittäin ja sillä on vahva palomuuri, joka on suunniteltu estämään uhat. Heillä on lupaus, että heidän ryhmänsä korjaa kaikki hakkeroituneet sivustot ilmaiseksi.

Verkkokauppa ja sähköpostimarkkinointi

WPEnginen erikoistuminen WordPress-isännöintitilaan on tuonut mukanaan monia muita etuja, joita asiakkaat voivat helposti hyödyntää kasvattaakseen online-yrityksiään. Yksi näistä aarteista on massiivinen kirjasto sisällönhallintajärjestelmän laajennuksille, jotka on suunniteltu erityisesti verkkokauppaan. Joitakin laajennuksia ovat WooCommerce ja Shopify.

Tämän lisäksi on olemassa lukuisia sähköpostimarkkinointitekniikoita, kuten Mailflow, Drip ja DirectIQ. Vaikka sähköpostimarkkinointi- ja verkkokauppayritykset veloittaisivat pienenkin maksun, toimit paremmin tässä tilassa.

Erinomainen käyttöaika

Kaikkien suolansa arvoisten isännöintipalvelujen on priorisoitava verkkosivustojen käytettävyys. Tämä johtuu yksinomaan siitä, että sivustot, joiden käyttöaika on ennustamaton, turhauttavat asiakkaita ja heikentävät suuresti tarjottavien tuotteiden ja palvelujen saatavuutta. Voit testata kirjaimellisesti WPEnginen käyttöaikaa verkkosivuston tarkkailutyökalun avulla ja todistaa niiden uskomattoman vakauden. Uptime myötävaikuttaa suuressa määrin asiakkaiden verkkokokemukseen.

Asiakaspalvelu

Sillä ei ole merkitystä, kuinka hyvin tuotetta markkinoidaan tai markkinoidaan, ellei sitä ole tukevaa asiakaspalvelutiimiä tukemaan sitä, tuloksen merkitys ei ole merkittävä. Ymmärtäessään, että kaikki eivät ole guru-online-palveluita, WPEngine asetti yhden hyödyllisimmistä asiakastukilinjoista huolehtia eri kyselyistä ympäri maailmaa. Heillä on oma puhelinlinja, joka on avoinna ympäri vuorokauden ja maksuton.

Lisäksi heillä on online-live-chat-alusta, joka on jälleen auki ympäri vuorokauden, jotta asiakkaat voivat jakaa kokemuksiaan, kysyä kysymyksiä ja pyytää selvennystä. Tämä foorumi on erityisen edullinen henkilökohtaisen suunnitelman tilaajille, koska näitä ei oteta huomioon ilmaisessa puhelintuessa.

Rahat takaisin takuu

Web-palveluntarjoaja, joka on varma tarjoamistaan ​​tuotteista, ei voi välttää antamasta asiakkailleen viipaletta piirakkaa ennen kuin he tekevät ostositoumuksen. WPEngine ylittää selvästi sen, mitä suurin osa heidän kilpailijoistaan ​​tarjoaa kokeiluikkunaksi. He antavat 60 päivän rahat takaisin -takuun henkilökohtaiselle suunnitelmalle, ammatilliselle suunnitelmalle ja liiketoimintasuunnitelmalle. Tämä ei kuitenkaan koske Premium- ja Enterprise Grade -verkkosivustosuunnitelmia.

WPEnginen haittapuoli

Erinomaiset ominaisuudet ja innovatiivinen tekniikka syrjään jättäen, jotkut asiakkaat tuntevat jättäytyvänsä WPEngine-ohjelmasta tiettyjen tekijöiden takia:

 • Vierailijoiden lukumäärä – Sivustolle kävijöiden lukumäärän rajoittaminen on este etenkin aloittaville yrityksille, jotka haluavat hyödyntää edullisia paketteja.
 • Suhteellisen kallis – Vaikka henkilökohtainen suunnitelmansa hinta on 29 dollaria kuukaudessa, WPEngine on edelleen kallista verrattuna joihinkin kilpailijoihin. Vuodessa tämän suunnitelman asiakkaat maksavat 348 dollaria, mikä on melko valtava summa vain blogin pitämiseen.
 • Ei puhelintukea henkilökohtaiselle suunnitelmalle – Tämä on yksi tärkeimmistä alennuksista tämän kategorian tilaajille, koska he odottaisivat enemmän kyseiseen hintaan. Tämän vuoksi tilaajat ovat riippuvaisia ​​vain live-chat-tuesta.
 • Sähköpostimajoituksen puute – Asiakkaat odottavat sähköpostin isännöinnin osana WPEnginen tarjoamia paketteja. Tämä ei kuitenkaan ole tilanne, ja jossain määrin se on turhauttanut joitain tilaajia, joiden on etsittävä isännöintiä muualta.

Bottom Line

WPEngine tarjoaa sekä hyviä että huonoja puolia, ja siinä on tärkeitä toimintoja, joissa on hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka voivat antaa sinulle pehmeän laskun etsiessään jalansijaasi verkossa. WordPress-ystävälliset ominaisuudet tekevät kokemuksestasi arvokkaan erityisesti asiakaspalvelun avulla, joka on aina verkossa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map