WebHostingHub ja sen omistautuminen auttamaan Äiti Maan pelastamisessa

Mikä on Green Hosting?

Yksi suurimmista energian kuluttajista on nykyään web-hosting-teollisuus. On vain kuviteltava energia, jota tarvitaan suurten palvelimien käynnistämiseen, joita tarvitaan verkkosivustojen ylläpitämiseen ja päivittäiseen käyttöön. Tässä huomiossa ei ole edes otettu huomioon loppukäyttäjien käyttämien tietokoneiden virrankulutukseen tarvittavaa energiaa. Kun otetaan huomioon tämä huomio maailmanlaajuisesti, voidaan vain kuvitella, kuinka paljon polttoainetta tarvitaan pelkästään isäntäteollisuuden tarvitseman energian tuottamiseksi. Päivittäin poltetun polttoaineen määrän kasvaessa myös kaasujen sekä muiden sivutuotteiden ja epäpuhtauksien määrä kasvaa suhteellisesti. Tämä herättää kysymyksen siitä, kuinka vahingollisia voivat olla isäntäteollisuuden vaikutukset ympäristöön.


Koska maailmanlaajuinen huolenaihe on ympäristön suojeleminen sekä fossiilisten polttoaineiden ja muiden energialähteiden heikentyvän tarjonnan säilyttäminen, ajattelijoita on vaikea löytää mahdollisia ratkaisuja ongelmaan. Yksi ratkaisuista, joiden havaitaan vähentävän vaikutuksia, on Green Hosting. Vihreä hosting määritellään periaatteessa isäntäksi ympäristöystävällisinä pidetyillä tavoilla. Vihreällä hosting-toiminnolla on yleensä kaksi tapaa. Yksi on isäntäyrityksen käyttää uusiutuvia energialähteitä palvelimiensa virran lisäämiseksi. Yleisesti käytettyyn tekniikkaan sisältyy aurinkopaneelien käyttö, joka valjastaa aurinkovoiman energian tuottamiseksi, tuulivoimaloiden käyttö, jotka perustuvat tuulen voimaan energian tuottamiseksi, ja geotermisen energian käyttö tarvittavan energian tuottamiseen. pitää palvelimet yllä ja käyttää sekä huolehtia yrityksen muista liitännäistarpeista. Toinen tapa Green Hosting on, että hosting-yritys ostaa uusiutuvan energian sertifikaatteja. Yhden ostaminen tarkoittaa, että yritys sijoittaa rahaa ympäristöystävällisen sähkön tuottamiseen joko aurinko- tai tuulienergian avulla. Vaikka ne eivät ehkä ole tuottaneet uusiutuvaa energiaa itse, ne tosiasiassa auttavat tuottamaan vihreää, uusiutuvaa energiaa ostamalla sertifikaatin.

Onko WebHostingHub vihreä yritys?

Se ei välttämättä tarkoita, että kun yritys on jo ostanut uusiutuvan energian sertifikaatin, se on todella vihreä hosting-yritys. Green Hosting ei koske todistuksia, vaan yrityksen perusarvoja. WebHostingHub kuuluu niiden joukkoon, joille on myönnetty Green Hosting -sertifikaatti pyrkimyksistään vähentää yrityksen hiilijalanjälkeä. Vaikka he eivät ehkä ole tuottaneet uusiutuvaa energiaa itse, yritys pyrkii vakavasti keskittymään vähentämään tietokeskuksensa hiilijalanjälkeä. Yksi tärkeimmistä askeleista, jonka he ottivat, on tekemällä yhteistyötä tulevaisuuden puiden kanssa, jossa yritys istuttaa puita kompensoidakseen palvelimiensa käyttämiseen käyttämän voiman. He panivat myös täytäntöön jätteiden vähentämistä koskevan politiikan ja samalla edistävät käytettyjen tuotteiden kierrätystä. Yhtiö on myös ottanut käyttöön politiikan, jonka mukaan paperituotteita ei käytetä aina kun mahdollista ja kierrätetään niiden käyttö aina kun mahdollista.

Näiden toimien avulla WebHostingHub-hosting-yritykselle myönnetään Green Hosting -sertifikaatti.

Miksi minun pitäisi valita Green Hosting?

Koska ihmiskunnan pilaavien aineiden ja muiden kaasujen käytön mahdollisesti aiheuttama ilmaston lämpenemisen vaikutus on tänään huolestunut, verkkosivustojen on erittäin tärkeää valita Green Hosting -yhtiöt. Vihreän hosting-yrityksen valitseminen antaa sinulle mahdollisuuden:

 •  Auta vähentämään isäntäteollisuuden tuottamaa hiilijalanjälkeä.
 •  Osoita, että olet vastuullinen yritys ja haluaa auttaa säästämään ympäristöä.
 •  Toimi esimerkkinä ihmisille, että yrityksen tai teollisuuden johtaminen ei ole vain rahaa ja voittoa; ja tuo
 •  Se auttaa sinua luomaan asiakasuskollisuutta ympäristölle tekemistäsi toimista.

Mitkä ovat vihreän isännöintiyrityksen valitsemisen edut??

Vihreän hosting-yrityksen valitseminen tuo mukanaan useita etuja. Näistä ovat seuraavat:

 •  Autat osaltaan auttamaan ympäristöä pelastamaan edelleen pilaantumiselta ja estämään tai vähentämään ilmaston lämpenemistä. Tämä johtuu siitä, että autat vähentämään haitallisten kaasujen ja muiden epäpuhtauksien päästöjä ympäristöön.
 •  Kun yleisö on tietoinen ponnisteluistasi säästää ympäristöä, houkuttelette paljon enemmän asiakkaita, jotka ovat tietoisia myös ympäristön säästämisestä.. Tämä johtuu siitä, että et vain tarjoa heille laadukasta palvelua, mutta samalla edistät ympäristönsuojelua ja ympäristönsuojelua. Tämä auttaa rakentamaan yrityksesi mainetta yrityksessä, joka huolehtii enemmän ympäristöstä kuin vain jonkin verran voittoa.
 •   Voit säästää rahaa käyttökustannuksistasi säästöjen seurauksena, jotka saat maksamalla vähemmän virrankulutuksesta.Tämä voi lopulta kääntyä alhaisemmiksi kuukausittaisiksi kustannuksiksi isännöintipalveluntarjoajasta, koska he tuottavat itselleen paljon voimaa. Vaikka alkuperäinen summa voi olla hiukan suuri, pitkällä tähtäimellä saamasi säästöt voivat suuresti ylittää ennakkomaksun korkeat kustannukset.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map