Vuoden 2016 10 parasta premium-verkkokaupan teemaa WordPressille

Nykyään yhä useammat yritysomistajat siirtyvät verkkokauppoihin tai lisäävät niitä, missä he voivat saada entistä suuremman yleisön ja etsiä innovatiivisia tapoja markkinoida ja myydä tuotteitaan ja / tai palveluitaan verkossa. Verkkokauppa on yksi nopeimmin kasvavista toimialoista Internetissä, eikä se näytä osoittavan hidastumisen merkkejä. Itse asiassa yhä useammat ihmiset käyttävät tätä mahdollisuutta hyväkseen ja etsivät edelleen hienoja tapoja tavoittaa laajempi asiakaskunta!


Pienyritysten omistajat hyötyvät ehdottomasti omasta verkkokauppasivustostaan. Joillakin heistä ei ehkä ole infrastruktuuria, joka tukee kasvavia sivustoja yhtä paljon kuin isoilla kilpailijoillaan, tai heillä ei ehkä ole budjettia ammattimaisten kehittäjien palkkaamiseen, mutta verkkokauppasivustolla ne voivat kilpailla päin ja heillä on jopa mahdollisuus erottua kilpailusta. Verkkokauppasivusto voi tehdä ihmeitä, joita fyysinen kauppa ei voi koskaan tehdä! Tämä pätee erityisesti, jos sivustosi on rakennettu tehokkaimpaan sisällönhallintajärjestelmään, WordPress.

WordPress on paras valinta niille, jotka haluavat rakentaa tehokkaan verkkosivustosi yrityksellesi, koska sillä on useita teemoja, jotka on suunniteltu verkkokauppaa ajatellen. Jos haluat tosissasi nimetä sinulle ja yrityksellesi verkossa, et voi mennä pieleen kauniisti muotoillun, ominaisuuksilla varustetun premium WordPress-teeman kanssa. Seuraavassa on ThemeForestin eniten myytyjä ja parhaiten arvioituja verkkokaupan WordPress-teemoja yksinkertaisista verkkokaupan teemoista monikäyttömalleihin. Löydät varmasti listalta verkkomarkkinointitarpeitasi vastaavan, joten ilman ennakkoa, tässä on vuoden 2016 kymmenen parhainta WordPress-verkkokaupan teemaa!

WooPress – reagoiva verkkokaupan WordPress-teema

WooPress – reagoiva verkkokauppa WordPress-teema on premium-teema, jonka on luonut ja suunnitellut tunnettu WordPress-teemakehittäjien ja suunnittelijoiden ryhmä, 8Theme. Se on yksi uusimmista ThemeForest-myydyimmistä verkkokaupan kategoriasta. Teemassa on paljon hienoja asetteluvaihtoehtoja ja edistyneempi teemavaihtoehto-paneeli, jossa voit mukauttaa teeman ulkoasua ja tarpeita tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Se on tyylikäs ja moderni ratkaisu kaikille, jotka haluavat markkinoida ja myydä tuotteita verkossa.

WooPress on täysin reagoiva ja verkkokykyinen, kauniilla ja mukautuvalla suunnittelulla, joka saa verkkosivuston toimimaan saumattomasti kaikissa laitteissa, tietokoneista älypuhelimiin. Tämä teema on myös erittäin helppo mukauttaa, ja se on optimoitu hakuille, jotta yrityksesi sijoittuu nopeasti erilaisissa hakukoneissa, kuten Google. Teema on suunniteltu minimalismia ajatellen, korostamalla tuotteitasi, jotta asiakkaat voivat helposti valita ja ostaa tuotteita sinulta. Teema päivitetään säännöllisesti yhdessä uusimpien WordPress-verkkokaupan suuntausten kanssa, joten odotetaan aina olevan askel kilpailun edessä. Teema on jopa täynnä huippuluokan liitännäisiä, kuten Revolution Slider ja Page Builder, sekä 8Themen aivan omia lyhytkoodeja ja widgettejä toimituksen ulkopuolelle. Lue koko arvostelu täältä.

ShopKeeper – reagoiva WordPress-teema

Kun käynnistät verkkoprojektin mahtavalla tuotteella, luot varmasti uskomattomia asioita! Kehittänyt huippuluokan WordPress-teemakehittäjä, Hanki Bowtied, ShopKeeper – reagoiva WordPress-teema on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat rakentaa täysin reagoivan verkkokauppasivuston, jolla on pikselitäyteinen suunnittelu ja laajat toiminnot.

Kauppias on loistava esimerkki WordPress-teemasta, joka on huolellisesti rakennettu vastaamaan WordPress-kehittäjien ja sivustojen omistajien haastaviin tarpeisiin, jotka haluavat koota tehokkaan verkkosivuston asiakkailleen. Teemassa on kaikki mitä tarvitset mahdollisesti uuden Web-projektin käynnistämiseksi. Se ei ole vain yksinkertainen verkkokaupan teema – se on monikäyttöinen teema, jonka avulla voit rakentaa monenlaisia ​​verkkosivustoja verkkokaupasta portfoliosivustoon. Yksinkertaisuudestaan ​​huolimatta siinä on rohkea muotoilu, joka varmasti houkuttelee vierailijoita. Pelkästään kotisivulla on kokoruudun in-your-face-liukusäädin ensiluokkaisen Revolution Slider -laajennuksen ansiosta, joka tulee ilmaiseksi pakattuna teemaan. Jos tämä on sinulle tarpeeksi, älä huolestu, koska voit muuttaa sen helposti, koska Kauppiasvastaava sisältää 10 erilaista kotisivun asettelua sekä valmiiksi laaditun Coming Soon -sivun! Kauppojen sivuille, tuotedemoille, blogeille ja monelle muulle on kymmeniä muita asetteluja. Teemalla on myös laaja valikoima otsikkotyylejä ja täysin muokattavia suunnitteluvaihtoehtoja, joten sinulla ei ole ongelmia saada täysin toimiva sivusto käyttöön ja käydä muutamassa minuutissa..

Mikä parasta, Shopkeeper on täysin yhteensopiva WooCommerce eCommerce -laajennuksen sekä WPML-laajennuksen kanssa, mikä tekee siitä käännöksen valmiiksi. Se on erittäin helppo navigoida, ja se on myös täysin reagoiva! Se on hyvin dokumentoitu teema, johon liittyy teemakehittäjien elinikäinen tuki ja säännölliset päivitykset. Se on ihanteellinen teema kaupan omistajille ja kehittäjille! Lue koko arvostelu täältä.

Aurum – Minimalistinen ostosteema

Aurum – Minimalistinen Shopping-teema on yksinkertainen mutta tehokas WooCommerce-integroitu premium-teema Laborator, duo erittäin lahjakkaille WordPress-teemakehittäjille. Teema on rakennettu antamaan käyttäjille ja heidän asiakkailleen sujuvaa verkkokaupoittelukokemusta, jota voidaan käyttää kaikentyyppisissä verkkokauppasivustoissa, putiikkeista ja kirjakaupoista tech-kauppoihin ja lasten kauppoihin. Se on huolellisesti muotoiltu, joustava premium-verkkokaupan teema, jonka tarkoituksena on auttaa sinua rakentamaan erittäin nopea verkkosivusto.

Aurum on erinomainen valinta niille, joilla on tuotteita esittelyyn verkossa. Vaikka sillä on paljon blogisuunnitelmia, teema loistaa ehdottomasti verkkokauppaan keskittyvässä suunnittelussaan. Sen avulla voit esitellä tuotteitasi tehokkaasti kotisivulla käyttämällä sisältölohkoja. Mahdollisuuksia on loputtomasti, suosituimpien tuotteiden esittelystä, myynnissä olevien ja parhaiten arvostettujen tuotteiden näyttämiseen. Aurum on varustettu demoilla, otsikkotyyleillä ja sivuasetteluilla, jotka sinut varmasti pilataan valintaan, kun mukautat sivustosi ulkoasua. Integroidulla Visual Composer -laajennuksella sinulla on pääsy moniin hyödyllisiin lyhytkoodeihin ja muihin edistyneisiin mukautusvaihtoehtoihin.

Aurumilla on täysin reagoiva ja verkkokykyinen muotoilu, joka tukee useita suosittuja liukusäätimiä. Se toimii myös täydellisesti suosittujen sosiaalisen median alustojen kanssa ja on yhteensopiva WPML-laajennuksen kanssa. Mikä parasta, se on täysin integroitu suosittuun WooCommerce eCommerce -laajennukseen! Nyt on helpompaa kuin koskaan markkinoida ja myydä tuotteitasi globaalille yleisölle. Teemalla on puhdas, kirkas ja minimalistinen ilme, joka korostaa tarjontasi tehokkaasti. Rinnakkaisvaikutukset lisäävät hieman pizzazzia jo hämmästyttävän kauniiseen WordPress-teemaan. Lue koko arvostelu täältä.

Pohjoinen | Verkkokaupan teema

Pohjoinen | Verkkokaupan teema on myydyin premium-WordPress-teema, jonka on luonut pieni, mutta voimakas teemakehittäjätiimi nimeltään FuelThemes. Teema keskittyy tarjoamaan kauniita asiakaskokemuksia. Siinä on yksinkertainen, minimalistinen muotoilu, jossa on hyvä käyttää tilaa. Se tervehtii sivuston kävijöitä verkkosivun koko sivun liukusäätimellä, tyylikkäästi muotoiltujen paralaksi-tehosteiden päällä, jotka sulautuvat täydellisesti muiden elementtien kanssa ja luovat tyylikkään kokonaisuuden.

Teema muuttuu entistä tehokkaammaksi, kun se integroidaan WooCommerce-laajennukseen, mukaan lukien useita muita työkaluja, jotka maksimoivat sen mahdollisuuden, kuten PDF-lasku, Taulukkohintainen toimitus, dynaaminen hinnoittelu ja alennukset sekä tuotesuodatin. Pakettiin sisältyy myös Visual Composer -laajennus, jonka avulla voit helposti mukauttaa sivustosi ulkoasua. Ja WPML-laajennuksen avulla voit helposti myydä tuotteitasi jokaiselle asiakkaalle maailmassa. Se on totta, se on monikielinen valmiina!

Pohjoinen on todella hieno teema työskennellä, varsinkin jos haluat esitellä paljon tuotteita verkossa. Se on 100% reagoiva ja erittäin helppo käyttää ja mukauttaa. Voit jopa asentaa esittelyn yhdellä napsautuksella! Lue koko arvostelu täältä.

Kuninkaallinen – monikäyttöinen WordPress-teema

Royal – Monikäyttöinen WordPress-teema on toinen hieno tarjonta 8Theme. Se on puhdas, ammattimainen ja käyttäjäystävällinen premium-verkkokaupan teema, jonka avulla voit rakentaa unelmasivustosi vain muutamalla kohdennuksella täällä ja siellä. Sillä on tyylikäs kosketus siihen, paljon ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, joiden avulla voit luoda melkein minkä tahansa verkkosivuston yksinkertaisesta henkilökohtaisesta blogista täydelliseen yrityssivustoon.

Royalin avulla löydät kaikki työkalut, joita voit odottaa huippuluokan premium-teemasta, kuten Revolution Slideshow, Mega Menu, Page Builder sekä 8Themen lyhyet koodit ja widgetit, joita voit käyttää laatikosta. Kaikki elementit ovat räätälöityjä ja valmiita siirtämään WordPress-kokemuksesi seuraavalle tasolle. Lisäksi siinä on täysin reagoiva asettelu, jossa kaikki sivut toimivat täydellisesti kaikilla nykyaikaisilla laitteilla, suurikokoisista tietokoneista älypuhelimiin ja tablet-laitteisiin. Niiden asennusominaisuuden ja näytesisällön avulla voit helposti rakentaa täysimittaisen verkkokauppasivuston jopa 10 minuutissa! Lue koko arvostelu täältä.

Happi – WooCommerce WordPress -teema

Happi – WooCommerce WordPress-teema on toinen teema Laborator joka ansaitsee paikan WordPressin kymmenen parhaan e-kaupan teemassa. Se on täysin integroitu WooCommerce-palveluun ja on rakennettu yksinomaan verkkokauppoihin. Teemalla on paljon ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, joiden avulla voit mukauttaa sen ulkoasua edistyneiden teema-asetusten paneelin kautta.

Hapen avulla voit valita neljästä eri otsikkotyylista, rajattomista kirjasimista ja värimaailmista; ja jopa määrittää myymälä- ja blogiasetukset. Luo ainutlaatuinen sivun asettelu Visual Composer -laajennuksen avulla, joka on ilmaiseksi saatavana tämän teeman kanssa. Tämän lisäksi saat myös Revolution Slider -sovelluksen ilmaiseksi, jolloin voit luoda huomion kiinnittäviä diaesityksiä parhaiden tuotteiden esittelyä varten. Lue koko arvostelu täältä.

Venedor – WordPress + WooCommerce-teema

The Venedor – WordPress + WooCommerce Theme on premium-verkkokaupan teema, jonka on kehittänyt ja suunnitellut SmartWave-teemat, suosittu verkkoyritys, joka on erikoistunut luomaan parhaiten myyviä WordPress- ja Magento-teemoja. Se on täysin reagoiva ja verkkokykyinen teema, jota on helppo käyttää ja muokata. Teema on ThemeForest-myydyin myyjä, ja se on ihanteellinen valinta blogi-, yritys-, verkkokauppa- ja portfolio-sivustoille. Monet kehittäjät käyttävät tätä teemaa myös lähtökohtana monille räätälöityille Web-projekteille.

Venedor on varustettu tehokkaalla hallintapaneelilla, jonka avulla voit rakentaa täysin toimivan verkkokauppasivuston jopa koskematta yhtä koodiriviä. 14 asettelulla ja 6 värinahdalla voit mukauttaa teeman ulkonäön mieltymystesi mukaan nopeasti. Lisäksi se on varustettu premium-plugineilla, joiden avulla voit edelleen laajentaa sivustosi toimintoja, kuten WooCommerce, LayerSlider, Revolution Slider ja Visual Composer. Se on yli 100 dollarin säästö! Puhu premium-teemasta, joka sisältää punssin! Lue koko arvostelu täältä.

Mr. Tailor – reagoiva WooCommerce-teema

Mr. Tailor – reagoiva WooCommerce-teema on toinen mahtava premium-teema Hanki Bowtied. Kuten huipputekniseltä teemakehittäjältä odotetaan, Mr. Tailor ei petä täysin reagoivasta, suunnittelupohjaisesta lähestymistavastaan, joka auttaa käyttäjiä kertomaan upeaa tarinaa ja myymään tuotteita verkossa kauniisti ja tehokkaasti.

Verkkokauppoja ajatellen Mr. Tailorilla on tehokas teemavaihtoehtopaneeli, Visual Page Builder -sovelluksella, jonka avulla voit helposti mukauttaa teeman ulkonäköä. Se on täynnä runsaasti valmiiksi esiteltyä sisältöä, mukaan lukien Startup, Wide / Boxed Style, Lookbook, Parallax, Indie ja monet muut. Siinä on myös paljon otsikkotyylejä, satoja Google Web-fontteja, alateemoja, Adobe TypeKit -integraatio ja myös käännös valmis. Se sisältää myös premium-laajennuksia, kuten Revolution Slider- ja Visual Composer -laajennuksia, joten voit säästää noin 50 dollaria. Joten jos aiot luoda verkkokaupan, joka erottaa sinut yleisöstä, et voi koskaan mennä pieleen herra Tailorin kanssa. Lue koko arvostelu täältä.

GoodStore – WooCommerce-teema

GoodStore – WooCommerce-teema on epäilemättä yksi parhaimmista premium-WordPress-verkkokaupan teemoista, joka on koskaan tullut markkinoille. Vain lyhyellä katsauksella esikatselukuviin saat heti heti vaikutuksen heidän ennalta suunnitellusta kotisivun asettelusta ja muista hienoista ominaisuuksista. Kehittänyt ammattimainen WordPress-studio, JawTemplates, GoodStore on ominaisuuspakattu WordPress-teema, johon kuuluu 22 erilaista nahkaa ja demoa, sekä demosisältö. Se on myös käännetty 7 kielelle, ja uusia tulee todella pian. Teema päivitetään säännöllisesti toimimaan saumattomasti kaikissa suosituissa selaimissa ja laitteissa, samoin kuin viimeisimmät WordPress-päivitykset.

GoodStore on SEO- ja mobiiliystävällinen, mikä tarkoittaa, että voit helposti luoda tehokkaan verkkokaupan, johon pääsee helposti riippumatta siitä, mitä laitetta asiakkaasi ja sivustosi kävijät käyttävät. Se on litteä, moderni ja verkkokalvoon valmistettu, rajattomilla väreillä, nahoilla ja asetteluvaihtoehdoilla. Teeman mukana on myös vetämällä ja pudottamalla -sivun rakentaja RevoComposer, joka on tehokas asettelunhallintaohjelma, jonka avulla voit mukauttaa ja määrittää melkein mitä tahansa teeman osaa. GoodStore on optimoitu vähittäiskaupan tuotteisiin, asiakasarviointeihin ja tuotearviointeihin. Modernilla ja joustavalla suunnittelullaan voit käyttää GoodStorea kaikenlaisten tavaroiden esittelyyn, mukaan lukien vaatteet, elektroniikka, kirjat, lelut, korut, tarvikkeet, terveystuotteet, lemmikkitarvikkeet ja monet muut. Lue koko arvostelu täältä.

Blaszokin verkkokaupan teema

Massive Pixel Creation (MPC) kehittämä Blaszok eCommerce Theme on myydyin WordPress-teema, joka ei ole vain kaunis, vaan myös helppo käyttää ja täysin muokattavissa. Pelkästään esikatselukuvista voit nähdä, että tämä teema on suunniteltu sopimaan melkein mihin tahansa verkkosivustoihin.

Blaszok on herkkä ja verkkokykyinen teema, joka näyttää hyvältä kaikissa resoluutioissa ja kaikissa nykyaikaisissa laitteissa. Se tukee myös WooCommercea, mikä tarkoittaa, että voit helposti rakentaa tehokkaan verkkokauppasivuston, jolla on sujuva ostoskokemus. Teeman avulla voit myös säästää yli 100 dollaria, koska sen mukana tulee jo premium-laajennuksia, kuten Visual Composer- ja Revolution Slider -laajennuksia. Teemakehittäjät ovat myös heittäneet pakettiin paljon hyödyllisiä mukautettuja lyhyitä koodeja ja lisäosia. Blaszok on myös WPML-valmis, mikä tarkoittaa, että voit helposti käyttää tätä uskomattoman monikielisen laajennuksen ja kääntää sivustosi haluamallesi kielelle, jotta pystyt palvelemaan kansainvälistä asiakaskuntaa.

Blaszok on erittäin helppo asentaa ja asentaa täydellisen dokumentoinnin, ilmaisen tuen ja päivitysten avulla, joten olet aina ajan tasalla uusimmista verkkokaupan suuntauksista. Lue koko arvostelu täältä.

Jos olet tosissasi yrittäessäsi viedä yrityksesi uudelle tasolle, olet ehdottomasti hyvissä käsissä näiden kymmenen parhaimman WordPress-teeman kanssa, jotka on kehitetty erityisesti verkkokaupan sivustoille. Tiedämme, ettei ole helppoa etsiä tarpeisiisi sopivaa teemaa, ja on ehdottomasti paljon tekijöitä, jotka on ensin harkittava ennen kuin otat sympyrän ja ostaaksesi korkealaatuisen WordPress-teeman. Voit kuitenkin olla varma, että tiimimme on valinnut yllä luetellut teemat huolellisesti ja että ne ovat epäilemättä ThemeForestin parhaat ja parhaiten arvioidut premium-verkkokaupan teemat. Nämä teemat ovat tuottaneet tuhansia myyntitapahtumia, ja asiakkaidemme on saanut vahvoja 5 tähden arvosteluja, jotka ovat enemmän kuin tyytyväisiä tarjottuihinsa. Anna myyntimäärien puhua puolestaan, ja anna näiden ominaisuuksilla varustettujen premium-teemojen auttaa sinua rakentamaan häikäisevän kauniin ja tehokkaan verkkokauppasivuston, joka tuottaa varmasti tuloja heti, kun käynnistät sen verkossa..

Jos haluat luoda hyvin suunnitellun verkkokauppasivuston ilman vaivaa koodata tai palkata ammattilaista, anna tämä kattava luettelo vuoden 2016 kymmenestä WordPressin premium-verkkokaupan 10 parhaasta teemasta opastaa sinua oikeaan suuntaan. Onnea!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map