Voinko siirtää sivustoni pois InMotionista?

Jos haluat siirtää InMotion-isäntäsivustosi toiselle web-palveluntarjoajalle, mutta olet epävarma siitä, onko siirto mahdollista, vastaus kysymykseesi on kyllä. Kyllä, voit ehdottomasti siirtää verkkosivustosi, jota nyt ylläpidetään InMotionissa, toiseen verkkoisäntään.
Vaikka siirto on hyvin mahdollista, se tulisi kuitenkin tehdä selväksi, onko haluamasi siirto vai yksinkertaisesti tilauksen peruuttaminen InMotion-hosting-palvelun avulla. Vaikka kukaan isännöintipalveluntarjoaja ei rakastaisi ajatusta siitä, että asiakkaansa siirtyvät toiselle isännöintipalveluntarjoajalle, melkein kaikki isännöintipalveluntarjoajat antavat sinulle vapauden siirtyä pois isännöintipalvelustaan ​​ja jopa auttaa sinua missä vain. Kysymykseen siitä, voidaanko peruuttaa nykyinen ja aktiivinen tilauksesi, on tärkeää huomata, että asiakas, joka haluaa peruuttaa tilauksensa, voi tehdä sen milloin tahansa haluamallaan ilmoittamalla siitä vain asiakaspalvelulle. Itse asiassa hosting-yritykset jopa korvaavat asiakkailleen allekirjoitetun sopimuksen mukaisia ​​sopimuksia ja sivuston ylläpitämisen ajankohdan mukaan.
On myös tärkeää ymmärtää, että verkkotunnuksesi rekisteröinti / hallinta ei ole sama ja se on erillinen isännöintipalvelustasi, ja verkkotunnuksen hallintaoikeuksien siirtäminen ei millään tavalla vaikuta hosting-tiliisi, jonka tulee pysyä aktiivisena. Ainoa tapa estää isäntätili on peruuttaminen.


Mitä teen, jotta sivustoni siirretään pois InMotion Hosting-palvelusta?

Peruutusprosessin aloittamiseksi tai verkkotunnuksesi siirtämiseksi pois InMotion-hosting-palvelusta yrityskäytäntö edellyttää, että lähetät pyynnön verkkotunnuksesi vapauttamisesta. Pyynnön tulee olla sähköpostin muodossa, ja se tulee lähettää osoitteeseen [email protected] Saman pyynnön tulee olla tilin vahvistuksen sekä järjestelmänvalvojan sähköpostiosoitteen kanssa. Kirjepyyntö käynnistää verkkotunnuksen rekisteröintiprosessin nopeasti, koska yritys tarvitsee näitä verkkotunnuksen avaamiseksi sinulle. Ennen kaikkea on kuitenkin tärkeää, että joudut poistamaan verkkotunnuksen yksityisyyden verkkotunnukseltasi vaikuttaaksesi lukituksen avaamiseen.

Heti kun verkkotunnus on vapautettu ja olet jo saanut valtuuskoodin, jonka saat järjestelmänvalvojan sähköpostilla, voit siirtyä uuteen verkkotunnuksen rekisteröijään ja aloittaa verkkotunnuksensiirtoprosessi..
Tyypillisesti siirron loppuunsaattaminen kestää 7-10 päivää, vaikkakin valmistumisaika vaihtelee rekisterinpitäjän mukaan. On myös tärkeää, että tiedät, että aina kun DNS-muutoksia tehdään tai verkkotunnuksia siirretään, havaitaan DNS-etenemisjakso, joka kestää noin 7 – 24 tuntia, kun vaihtaja tapahtuu.

Mitä vaiheita minun on noudatettava ennen siirtoprosessia ja sen aikana?

Uuden isäntäsivuston löytäminen verkkosivustollesi ja siirtäminen uudelle isäntäkoneelle voisi olla joko hyvä siirtyminen verkkosivustollesi tai valtava askel taaksepäin. Varmistaaksesi, että et tule katumaan ja pahoillani juuri tekemästäsi liikkeestä, sinun on varmistettava, että se mitä verkkosivustosi tarvitsee. Tässä on muutamia perussuosituksia, jotka asiakkaiden on tehtävä ennen siirtoprosessia ja sen aikana. Nämä ovat:

 •  Ensin ja ennen muuta, sinun on valittava sopivin web-palveluntarjoaja vertaamalla niitä nykyiseen tarjoajaasi. Harkinnan tulisi sisältää:
 •  Käytetty käyttöjärjestelmä; onko se yhteensopiva verkkosivustosi vaatimusten kanssa;
 •  Levytilavaatimukset; ja
 •  Kaistanleveys;
 •  Sinun tulisi tehdä varmuuskopio nykyisen verkkosivustosi kaikista tiedostoista lataamalla kaikki vanhat tilitiedostosi. Voit käyttää FTP Access -sovellusta tai viedä sen phpMyAdmin-sovelluksella riippuen siitä, mikä toimii. Yleensä kuin poikkeuksena etsi isäntä, joka tarjoaa FTP-pääsyn.
 •  Varmista, että voit vastaanottaa sähköposteja tarkistamalla kunnolla, ovatko sähköpostisi edelleen toimivia ja aktiivisia.
 •  On erittäin suositeltavaa varmistaa, että verkkosivustosi ja verkkotunnuksesi sähköpostitilit ovat valmiina ja käytettynä siirtoprosessin aikana pitämällä nykyinen web-hosting-tili auki, kunnes prosessi on valmis.
 •  Kun kaikki on valmis, älä unohda peruuttaa tiliäsi InMotion-hosting-palvelun avulla.

Mitkä ovat yleiset syyt, miksi ihmiset siirtyvät pois hosting-yrityksestä?

Syitä on niin monta kuin on niin monta henkilöä tai yritystä, miksi he haluavat siirtyä pois nykyisestä web-hosting-yrityksestä. Se vaihtelee hyvin yksinkertaisista monimutkaisimpiin syihin. Näistä syistä ovat seuraavat:

 •  Asiakas voi olla pettynyt ja tyytymätön palveluun.
 •  Yhtiö voi tarvita lisäresursseja, kuten tallennustilaa ja kaistanleveyttä, samoin kuin lisää sovelluksia, jota edellinen palvelin voi tarjota.
 •  Asiakkaalla on ehkä ollut vaikea ylläpitää kuukausittaisten laskujen määrää ja hän on löytänyt jonnekin paremman paketin edullisemmalla hinnalla.
 •  Asiakas voi olla tyytymätön asiakaspalveluun.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map