Voinko siirtää sivustoni pois FatCow-palvelusta?

Kyllä, ja tässä on yhteenveto vaiheista:


 1. Hanki tili isäntänä, jonka haluat muuttaa että.
 2. Kopioi sivustosi FatCow -sivustolta uudelle hosting-tilillesi.
 3. Peruuta FatCow-tili

Jos sinulla ei ole vielä uutta hosting-tiliä, suosittelemme erittäin paljon BlueHostia, joka antaa sinulle:

 • ILMAINEN verkkotunnuksen ja sivuston rakentaja
 • 1-napsauta WordPressin asennukset
 • 24/7 tuki
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

Kaikesta edellä sanotusta seuraa, miten saadaan alhaisin hinta, joka on saatavana BlueHostissa:

Vaihe 1 – Siirry kohtaan BlueHost

Siirry osoitteeseen www.BlueHost.com ja napsauta “Aloita nyt” -painiketta. Jos käytät tätä linkkiä, saat myös alhaisimman hinnan ja ILMAISEN verkkotunnuksen.

Vaihe 2: Valitse Web-hosting-suunnitelmasi

Kun olet valinnut verkkotunnuksesi, voit valita isännöintisuunnitelmasi.

Valitse perustiedot vaihtoehto – se on täydellinen upouusille sivustoille.

Plus- tai Prime-tilejä ei tarvita, ellet halua isännöidä jo kahta tai useampaa verkkosivustoa tai jos jo saat jo yli 100 000 kävijää kuukaudessa sivustollesi.

Vaihe 3: Kirjoita sivustosi verkkotunnus

Kun olet napsauttanut “Aloita nyt”, sinua pyydetään valitsemaan verkkotunnuksesi nimi ja jatka napsauttamalla “Seuraava”.

Koska sinulla on jo olemassa verkkosivusto, jonka haluat siirtää BlueHostiin, kirjoita verkkotunnuksesi oikealla puolella olevaan “Minulla on verkkotunnuksen nimi” -ruutuun..

Vaihe 4: Suorita ilmoittautuminen

Jatka vain rekisteröintiprosessin loppua loppuun. Kun olet kirjautunut, saat sähköpostin kirjautumistietosi. Onnittelut! Olet nyt valmis siirtämään verkkosivustosi FatCowista BlueHostiin.

Vaihe 5: Päätä, kuinka siirrät sivustosi

Millainen sivusto sinulla on?

 • WordPress-sivusto / blogi
 • Staattinen HTML-sivusto (ei tietokantaa)
 • Dynaaminen sivusto (html / php / mysql-tietokanta ja vastaavat)

Jos sinulla on WordPress-sivusto, siirry vaiheeseen 6.

Jos sinulla on staattinen HTML-sivusto, siirry vaiheeseen 7. Jos sinulla on dynaaminen sivusto, jolla on tietokanta, mutta se ei ole WordPress, siirry vaiheeseen 8.

Vaihe 6A – Siirrä WordPress-verkkosivusto:

Helpoin tapa siirtää WordPress-verkkosivusto on ManageWP, jonka käyttö on ILMAINEN. Se on tosissasi pelastaja monien WordPress-verkkosivustojen hallinnassa samanaikaisesti kuin minä, ja suosittelen, että kokeilet sitä.

Vaihe 6B – Siirrä staattinen HTML-verkkosivusto:

Tässä tapauksessa te:

 1. Yhdistä fatcow-tiliisi FTP: n kautta käyttämällä esimerkiksi FileZillaa. Jos et ole varma FatCow FTP -käyttöoikeuksista, tarkista FatCow-ohjauspaneelista.
 2. Lataa kaikki tiedostosi uuteen kansioon tietokoneellasi
 3. Yhdistä uuteen hosting-tiliisi (esimerkiksi BlueHost) FTP: n kautta ja lataa kaikki siellä olevat tiedostot.
 4. Se siitä! Staattiset HTML-sivustot ovat yksinkertaisia ​​��

Vaihe 6C – Siirrä dynaaminen verkkosivusto:

Tässä tapauksessa te:

 1. Yhdistä fatcow-tiliisi FTP: n kautta käyttämällä esimerkiksi FileZillaa. Jos et ole varma FatCow FTP -käyttöoikeuksista, tarkista FatCow-ohjauspaneelista.
 2. Lataa kaikki tiedostosi uuteen kansioon tietokoneellasi
 3. Yhdistä uuteen hosting-tiliisi (esimerkiksi BlueHost) FTP: n kautta ja lataa kaikki siellä olevat tiedostot.
 4. Vie takaisin FatCow-tiliisi viemällä sivustosi tietokanta PHPMyAdmin-sovelluksen kautta, johon pääset ohjauspaneelista. Sen pitäisi ladata .sql-tiedosto sinulle.
 5. Siirry uudessa hosting-tililläsi (esimerkiksi BlueHost) MySQL Database Wizard -sovellukseen cPanelissa ja luo uusi tietokanta ja tietokannan käyttäjä ja anna sitten käyttäjälle kaikki kyseisen tietokannan oikeudet. Varmista, että käytät samaa tietokannan salasanaa, jota käytettiin FatCow-tilisi tietokannassa; tai käytä uutta salasanaa, jos haluat, mutta muista päivittää kaikki sivustosi konfigurointitiedostot, jotta se voi silti muodostaa yhteyden tietokantaan.
 6. Käynnistä PHPMyAdmin uudessa hosting-tililläsi ja avaa juuri luomasi tietokanta. Siirry sitten tuoda ja tuoda .sql-tiedosto, jonka olet ladannut aiemmin FatCow-tililtäsi.

Vaihe 6D – Muuta verkkotunnuksesi DNS-osoitetta

Nyt on aika muuttaa verkkotunnuksesi DNS-merkinnät osoittamaan uuden isäntäsi nimipalvelimet. Jos verkkotunnuksesi nimi on FatCow, menisit hallitsemaan verkkotunnusta ohjauspaneelissa ja päivittämään siellä oleva DNS (verkkotunnuksen nimipalvelimet).

Koska käytämme tässä esimerkissä BlueHostia, se olisi ns1.bluehost.com ja ns2.bluehost.com.

Vaihe 7: Valinnainen – Siirrä verkkotunnuksesi nimi FatCow-palvelusta

 1. Sinun on kirjauduttava sisään FatCow-tiliisi, siirry kohtaan Yleiskatsaus ja valitse Suojaus. Napsauta vain Poista verkkotunnuksen yksityisyyden suoja. Napsauta sitten myös Poista verkkotunnuksen tietosuoja käytöstä.
 2. Tarkista verkkotunnuksesi sähköpostiosoitteet ja varmista, että ne on päivitetty, jotta saat vahvistussanan siirrosta. Etsi vain yhteystietosi tilisi Yhteystiedot-välilehdeltä.
 3. Siirry FatCow-verkkosivustotilin tilisi Domain Centeriin, napsauta kyseistä verkkotunnusta ja valitse Siirrä. Napsauta sen jälkeen Lähetä automaattisen informaation koodi. Valtuutuskoodi lähetetään kyseiselle verkkotunnukselle osoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
 4. Sivuston, jonka haluat siirtää, tulisi olla aktiivinen. Yksinkertaisesti sanottuna kyseisen verkkosivuston verkkotunnuksen tulisi olla olemassa, ja siihen voidaan päästä Internetissä.
 5. Tähän mennessä sinun olisi pitänyt valita uusi isäntäyritys, johon haluat siirtää sivustosi. Itse yritysyrityksen osalta sinun on lähetettävä sähköpostitse kyseisen hosting-yrityksen hallintoon ja pyydettävä verkkotunnuksesi siirron hyväksyntää. Liitä sähköpostiviestissäsi perustiedot verkkosivustostasi, sen verkkotunnuksesta, aikaisemmasta Web-palveluntarjoajasta, nimipalvelimista ja yhteystiedoista. Odota heidän vastaustaan.
 6. Jos pyyntösi oli hyväksytty, rekisteröidy sitten kyseiseen isännöintiyritykseen ja tilaa webhosting-suunnitelma.
 7. Kirjaudu sisään kyseisen uuden palveluntarjoajan verkkosivustotilillesi. Siirry tilisi ohjauspaneeliin.
 8. Siirry tilin Domain Centeriin ja valitse Lisää olemassa oleva verkkotunnus. Täytä verkkotunnus, jonka siirrät FatCow-tililtäsi, ja napsauta sitten Lisää.
 9. Napsauta verkkotunnusluettelossa äskettäin lisättyä verkkotunnusta. Odota valintaikkunoiden lataamista.
 10. Syötä valtuuskoodia pyytävästä ruudusta verkkotunnuksen siirron avaimet. Valitse Siirrä.
 11. Tarkista sähköpostiosoitteesi verkkotunnuksen siirron vahvistuksesta. Lue ja noudata muita ohjeita. Napsauta vahvistuslinkkiä, jos se on annettu.
 12. Odota enintään viikko verkkotunnuksen siirron onnistumisesta.
 13. Myöhemmin sinulle ilmoitetaan, että olet siirtänyt sivustosi onnistuneesti pois FatCowista uuden verkkopalveluntarjoajan hoitoon..
 14. Älä unohda lukita verkkotunnustasi uuden isännöintipalveluntarjoajasi verkkotallennustilillä verkkosivustosi tiedostojen suojaamiseksi.

Jos esimerkiksi haluat siirtää sivustosi iPagelle, noudata vain vaiheita ja nimeä iPage uudeksi palveluntarjoajaksi. Verkkotunnuksen siirron päätyttyä ei ole piilotettuja maksuja. Sivusi siirtäminen muille isäntäille merkitsee heidän tilaamistaan. IPage: lla verkkotunnuksen siirtäminen FatCow: lta tai muilta verkkovastaavan tarjoajilta ei ole vain vaihtoehto. On mahdollista, että ohitat verkkotunnuksen siirron vaihtamalla verkkosivustosi DNS-asetukset iPage-palvelimien hoitoon, mutta se aiheuttaa melkein saman työmäärän, koska joudut häiritsemään itseäsi DNS-asetuksilla. Joten paremmin vain noudata 14 verkkotunnuksen siirron vaihetta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map