Voinko peruuttaa BlueHost milloin tahansa?

Harkitsetko BlueHostin käyttöä ja haluat vain olla varma, ettet ole lukittu mihinkään?


Hienoa – BlueHost on viisas valinta web-hosting-palveluihin. Sinulla on ilo tietää, että kaikki BlueHost-suunnitelmat voidaan peruuttaa milloin tahansa.

BlueHost tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, mikä tekee sijoituksesta huoleton. Lisäksi ne tarjoavat raskaita alennuksia 12 kuukauden, 24 kuukauden ja 36 kuukauden suunnitelmiin.

Jos sinulla ei vielä ole BlueHost-tiliä, siirry www.BlueHost.com ja napsauta “Aloita nyt” -painiketta. Jos käytät tätä linkkiä, saat myös alhaisimman hinnan ja ILMAISEN verkkotunnuksen.

Voit myös verrata BlueHostin tarjousta huippukilpailijaan, kuten HostGator:

Paras hinta
$ 2,95 / kk $ 5,95 / kk
Kuukausittainen maksu
Kuukauden hinta
Ei kuukausimaksua. $ 14,95 / kk
Tämä maksaa sinulle 179,40 dollaria kuukaudessa 12.
Ei alennusta.
12 kuukauden suunnitelma
59,40 dollaria (4,95 dollaria x 12 kuukautta) 95,40 dollaria (7,95 dollaria x 12 kuukautta)
Käytä kuponkikoodia GET60OFF kassalla.
24 kuukauden suunnitelma
94,80 dollaria (3,95 dollaria x 24 kuukautta)
Säästä 179 dollaria tällä suunnitelmalla!
166,80 dollaria (6,95 dollaria x 24 kuukautta)
Säästä 24 dollaria kuponkikoodilla GET60OFF kassalla.
36m suunnitelma
106,20 dollaria (2,95 dollaria x 36 kuukautta)
Säästä 144 dollaria tällä suunnitelmalla!
214,20 dollaria (5,95 dollaria x 36 kuukautta)
Säästä 72 dollaria kuponkikoodilla GET60OFF kassalla.
Käy sivustolla
Käy HostGatorissa

Lisätietoja BlueHostin peruutus- ja palautuskäytännöistä

Kuten kaikki web-palveluntarjoajat, sivuston omistajat voivat peruuttaa tilinsä BlueHostissa milloin tahansa sopimuskauden aikana. Palautusarvo sivuston omistajalle on kuitenkin suhteellinen ja se ei sisällä tiettyjä verkkosivustojen kehittämiskustannuksia, kuten verkkotunnuksen rekisteröintiä.

BlueHostin ensisijainen tavoite on tarjota laadukkaita palveluita asiakkailleen, ja he ovat vakuuttuneita siitä, että olet tyytyväinen heidän palveluihinsa. Mutta jos et ole tyytyväinen siihen ja päätät, että tilisi ei vastaa tarpeitasi, tiedä, että voit peruuttaa milloin tahansa hyvityksen.

BlueHostin 30 päivän rahat takaisin -takuu

BlueHost tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, jonka avulla voit peruuttaa tilisi milloin tahansa palautuksen saamiseksi seuraavin ehdoin:

 • Jos peruutat 30 päivän kuluessa, saat täyden hyvityksen.
 • Jos peruutat 30 päivän kuluttua, saat hyvityksen jäljellä olevasta hosting-ajasta.
 • Verkkotunnus, jota ei palauteta, sisältyy hintaan, kun olet rekisteröinyt verkkotunnuksen BlueHostissa. Se kattaa yrityksen kustannukset ja varmistaa, että et menetä verkkotunnustasi. Voit siirtää sen vapaasti vaadittujen lukitusaikojen jälkeen tai voit tehdä haluamallasi tavalla mitä haluat. Tämä tarkoittaa, että pidät verkkotunnuksesi omistajuuden rekisteröintijakson loppuun saakka, ellet halua pidentää sitä.
 • BlueHostin 30 päivän rahat takaisin -takuu koskee kaikkia heidän web-hosting-suunnitelmiaan, mutta ei sovelleta useimpiin heidän lisätuotteisiin. Tämä sisältää verkkotunnukset.
 • BlueHost ei ota käyttöön piilotettuja maksuja tai sakkoja toimikauden päättymisestä ennenaikaisesti. Myöskään tiliisi ei ole liitetty termiinisitoumuksia.

Peruuttamismenetelmät

BlueHost-tilisi peruuttamiseen on olemassa neljä tapaa, mukaan lukien:

 • Online-keskustelu
 • Lipun lähettäminen
 • Tilin peruutuslomakkeen pyytäminen
 • Soittaminen BlueHost-asiakaspalveluun puhelinnumerolla (888) 401-4678 # 4-alaliittymän kautta

Tilin peruuttamisen vähimmäisvaatimukset

Ennen kuin voit käyttää mitä tahansa edellä mainituista peruutusmenetelmistä, sinulla on ensin oltava seuraavat vaatimukset:

 • BlueHost-tilisi profiilisivulla lueteltu aktiivinen sähköpostiosoite
 • BlueHost-ohjauspaneelin salasanan neljä viimeistä merkkiä

Jos olet jo BlueHost-tilin haltija ja olet unohtanut ohjauspaneelin salasanan, älä huolestu, koska voit lähettää salasanan palautuspyyntösähköpostin BlueHostille. He lähettävät sinulle automaattisesti uuden salasanan.

Salasanan vaihto-sähköposti löytyy tilin kirjautumissivulta Unohtuiko salasana -linkistä.

Vaiheet BlueHost-tilin peruuttamiseen

BlueHost lähettää peruutuslinkin luettelossa olevan sähköpostiosoitteesi kautta, kun tilin peruutuspyyntö on hyväksytty. Sitten sinua pyydetään kirjautumaan BlueHost-ohjauspaneeliin varmistaaksesi tärkeät tiedot ennen tilin sulkemista.

 • Sinun on vahvistettava, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedostojen, tietokantojen ja sähköpostien varmuuskopiot. Laskutusosasto voi sitten peruuttaa ja poistaa kaiken tiliisi liittyvän BlueHostin palvelimilta.
 • DNS-alueen muutokset eivät ole käytettävissä. Saadaksesi nämä palvelut sinun on osoitettava nimipalvelimesi toiselle palveluntarjoajalle tai uusittava hosting-tili. Näiden muutosten tarkoituksena on tarkistaa, onko verkkosivustosi jo siirretty toiselle Web-palveluntarjoajalle. Jos et siirtänyt verkkosivustosi osoitetta peruutettuasi BlueHost-tilisi, BlueHost ei enää ole vastuussa virheistä tai menetyksistä.
 • Sinun on vahvistettava, että ymmärrät kaikki käyttöehdot, kun peruutat tilisi. BlueHost poistaa sen jälkeen kaikki tilisi kaikkien verkkotunnusten tiedostot ja verkkosivustot.
 • Sinun on vahvistettava etunimesi ja sukunimesi.
 • Sinun on määritettävä halutut uusimisasetukset BlueHostissa rekisteröimillesi verkkotunnuksille ja kaikille sovellettaville lisätuotteille.
 • Sinun on määritettävä syy tilisi peruuttamiseen ja liitettävä lyhyt kommentti valinnastasi.

Kun olet täyttänyt peruutuslomakkeen, napsauta Lähetä -painike löytyy lomakkeen alaosasta. Sitten saat viestin BlueHostilta, kiitos lähettämästäsi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map