Voinko maksaa InMotion Paypalilla?

Hyväksyykö InMotion maksuja PayPalin kautta?

Monet ihmiset voivat todella ajatella, että kuin InMotion ei hyväksy PayPalin kautta suoritettuja maksuja. Syynä tähän väärään ajatukseen on, että toisin kuin muut hosting-yritykset, joissa sinulle annetaan automaattisesti valinta, haluatko laskutat luottokortilla tai PayPalilla rekisteröintiprosessin aikana, PayPal-vaihtoehtoa ei löydy koskaan Laskutus-osiosta rekisteröinnin aikana. . Paypal-vaihtoehdon, joka ei ole näkyvissä kassalle, on saanut monet ihmiset ajattelemaan, että InMotion ei hyväksy PayPalin kautta suoritettuja maksuja.
Mikään ei kuitenkaan ole kauempana kuin totuus. Totuus on, että InMotion hyväksyy maksut PayPalin kautta, vaikka vaihtoehto on pysynyt näkymätön heidän whpg-sivullaan. Muutama vuosi sitten tämä ajatus olisi toteutunut, mutta InMotion alkoi hyväksyä maksuja PayPalin kautta vuoden 2013 alusta, mutta se ei ole toistaiseksi julkistanut vaihtoehtoa.


Kuinka voin maksaa InMotion PayPalin kautta?

Toisin kuin muut hosting-yritykset, joissa PayPalin käyttömahdollisuus määritetään jo kirjautumisprosessin aikana, etenkin whpg-prosessin aikana, InMotionin PayPal-vaihtoehto aloitettiin juuri vuosi sitten eikä sitä ole edes asetettu julkisesti saataville. Jotta voit käyttää PayPalia maksamaan InMotion-hosting-palvelua, sinun on noudatettava seuraavia muutamia yksinkertaisia ​​vaiheita:

 •  Käy InMotionin kotisivulla URL-osoitteella www.inmotionhosting.com;
 •  Vie hiiri ylimmässä valikkopalkissa ”WEB HOSTING” päälle ja valitse sitten ensisijainen isännöintiratkaisu napsauttamalla sitä avattavasta valikosta;
 •  Napsauttamalla sitä pääset sivulle, jolla sinulle esitetään tarjotut paketit yhdessä niiden vastaavien ominaisuuksien ja hintojen kanssa. Kunkin pakkauksen alla on sininen välilehti ”Tilaa nyt”. Napsauta valintaa vastaavaa;
 •  Sitten sinua pyydetään valitsemaan paketti, jolla on vastaava maksutapa. Valitse napsauttamalla painiketta ja napsauttamalla sitten Jatka.
 •  Sinua pyydetään nyt valitsemaan Domain Name Options. On tärkeää, että annat verkkotunnuksesi nimen mukana olevaan ruutuun ja napsautat sitten Jatka.
 •  Seuraavalla sivulla kerrotaan, onko verkkotunnus edelleen käytettävissä vai ei. Napsauta “Jatka” -välilehteä oikeassa alakulmassa.
 •  Napsauttamalla “Jatka” -painiketta pääset Laskutus-sivulle. Sinun on annettava kaikki vaadittavat tiedot toimitetuissa ruuduissa. Sivun alaosassa on Maksutiedot-kentän alaotsikko.
 •  Tässä pääset päättämään, kuinka haluat maksaa InMotion-laskut. Maksutavat pyytävät sinua valitsemaan käytettäväsi korttityypit tai ”Ostotilaus tai sekki”
 •  Valitse ”Ostotilaus tai tarkista” -vaihtoehto.
 •  Kun tietojen syöttäminen on valmis, aseta valintamerkintä sopimuksen alle-otsikon alle ”Hyväksyn” ja napsauta sitten ”Ostotili”. On tärkeää, että napsautat välilehteä vain kerran, koska napsauttamalla sitä useita kertoja voi tarkoittaa, kuinka monta kertaa haluat ostaa sen..
 •  Kun olet napsauttanut ”Ostotili” -välilehteä, ota yhteyttä InMotion Hosting -myyntitukeen joko live-chatin tai maksuttoman puhelimen 888-321-4678 kautta ja kysy edustajalta, että haluat tehdä maksun Paypalin kautta. Saat sitten maksulinkin sähköpostitse muutamassa minuutissa.

Mitä hyötyä on InMotion-maksamisesta PayPalin kautta?

InMotion Hosting -laskujen maksaminen PayPalin kautta tuo monia etuja. Näiden etujen joukossa ovat seuraavat:

 •  Paypal on nopein, turvallisin ja helpoin tapa maksaa laskut.
 •  Paypal on niin joustava, että sen avulla voit jopa käyttää luottoasi maksamiseen Paypalin kautta, pankkitililtäsi ja pankkikortiltasi lukuun ottamatta.
 •  Se on ilmainen käyttää.
 •  Voit käyttää sitä kansainvälisten maksujen ja tapahtumien lähettämiseen ja vastaanottamiseen.
 •  Voit piilottaa luottokorttitietosi, kun käytät Paypalia.
 •  Yrityksen avulla voit seurata kaikkia liiketoimiasi verkossa.

Miksi PayPalia ei sisällytetä InMotion-maksuvaihtoehtoihin?

Syy siihen, miksi PayPalia ei sisällytetä InMotion-maksuvaihtoehtoihin, on kustannussäästö. Vaikka PayPal ei vaadi jäsenmaksuja, se veloittaa 4% koko laskusta, kun taas luottokorttiyhtiöt veloittavat vain 0,5–1%. Tämä tarkoittaa, että InMotion säästää jopa 5 dollaria laskua kohti, jos asiakkaat käyttävät luotto- tai pankkikorttia. InMotionin säästöt määrä sijoitetaan heidän web-hosting-infrastruktuuriin ja asiakaspalveluun parempaan web-hosting-palveluun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map