Voinko maksaa BlueHostilla pankkikortilla?

BlueHost hyväksyy kaikki tärkeimmät luotto- / pankkikortit, PayPal-maksut, ostotilaukset, maksumääräykset (vain Yhdysvalloissa) ja sekit (vain Yhdysvalloissa). Kirjoittamishetkellä he eivät hyväksy ei-ladattavia ennakkomaksuvia luottokortteja, lahjakortteja, PayPal-saldosi kautta maksuja ja pankkisiirtoja.


Tässä artikkelissa selitetään, kuinka voit maksaa BlueHostille pankkikortilla.

Kuinka rekisteröityä käyttämällä maksukorttia maksukortilla

Tässä on mitä sinun on tehtävä, jos aiot kirjautua BlueHost-palveluun käyttämällä maksukorttisi pankkikorttia:

 1. Siirry BlueHostin kotisivulle.
 2. Klikkaa Aloita nyt -painike, joka ohjaa sinut uudelle sivulle.
 1. Sieltä joudut valitsemaan suunnitelman.
 1. Kun olet valinnut suunnitelman, sinun on rekisteröitävä uusi verkkotunnus tai kirjauduttava sisään olemassa olevalla verkkotunnuksella.
 1. Kun olet antanut verkkotunnuksesi, joudut toimittamaan kaikki vaadittavat kentät Tilitiedot. Tämä sisältää etu- ja sukunimesi, yrityksen nimen (valinnainen), maan, sähköpostiosoitteesi jne.
 1. Alla Pakkaustiedot, valitse haluamasi suunnitelma ja lisätuotteet, jos sellaisia ​​on.
 1. Täytä laskutustiedot tarvittavat tiedot, kuten pankkikorttinumerosi, viimeinen voimassaolopäivä ja allekirjoitus / CVV2-koodisi.

Kun olet valmis, napsauta Lähetä painiketta. Sitten sinut ohjataan maksun vahvistussivulle.

BlueHostin avulla kaikki liittyy asiakastyytyväisyyteen ja mukavuuteen. Voit myös suorittaa samat vaiheet, jos haluat käyttää luottokorttia tai PayPalia.

Web-hosting-yritysten määrän kasvaessa nykyään voi olla vaikeaa etsiä parasta mahdollista isäntää sivustollesi. Miksi sivustosi kuitenkin tarvitsee isäntää? Tämä johtuu siitä, että sinun täytyy esitellä verkkosivustosi mahdollisimman monelle ihmiselle ja tehdä siitä pääsy muille tietokoneille ympäri maailmaa. Web-isäntä voi tehdä juuri sen.

Kun valitset verkkosivustollesi sopivan web-palveluntarjoajan, kannattaa ehkä ottaa huomioon seuraavat tekijät:

 • Todistettu luotettavuus ja luotettavuus
 • Sopimukselliset suunnitelmat, joissa voit päättää tilisi lopettamisen, jos et ole tyytyväinen heidän palveluihinsa
 • Rahat takaisin takuu
 • Rajoittamaton palvelinresurssi
 • Tukiryhmän saatavuus
 • Kätevät maksutavat

Miksi valita BlueHost?

Web-isännöinnin ja verkkosivustojen luomisen suhteen monet ihmiset pitävät BlueHostin tarjoamista palveluista. He ovat toimineet web-hosting-alalla vuodesta 2003, ja ne ovat tunnettuja tarjoamaan laadukkaita palveluja kohtuulliseen hintaan.

Tässä ovat tärkeimmät syyt, joiden vuoksi sinun pitäisi valita BlueHost verkkosivustosi ylläpitämiseen:

 • BlueHostin päätavoite on pystyä pitämään asiakkaansa tyytyväisinä ja tyytyväisinä palveluihinsa. Lisämukavuuden vuoksi ei ole olemassa termiinisitoumuksia, jotka lukitsisivat heidän palveluihinsa. Merkitys, jos et enää ole tyytyväinen heidän tarjoamiinsa palveluihin, voit päättää lopettaa BlueHost-tilisi milloin tahansa. Saat jopa hyvityksen, jos päätät peruuttaa tilisi 30 päivän kuluttua kirjautumisesta. Kuten Bluehostin kautta rekisteröidyissä verkkotunnuksissa, verkkotunnusmaksu ei ole sinun tapaan palauttaa. Sen sijaan voit saada verkkotunnuksesi millä tahansa tavalla, esimerkiksi siirtää sen toiselle valitsemallesi palveluntarjoajalle. Tavallaan voit silti säilyttää verkkotunnuksesi omistajuuden, vaikka et enää olisi sidoksissa BlueHostiin, siihen asti, kunnes sen rekisteröintiaika päättyy.
 • Bluehostin tukijärjestelmä on avoinna ympäri vuorokauden, joten voit olla varma, että voit tavoittaa heidät milloin tahansa ja keskustella jonkun kanssa, jos sinulla on isännöinti- tai teknisiä ongelmia. Voit tavoittaa heidät puhelimitse, sähköpostitse tai live-chatissa. Löydät myös online-tukiresursseja heidän verkkosivuiltaan, mukaan lukien laaja tietokanta ja yhteisöfoorumi.
 • Oman verkkosivustosi omistaminen on nykyään tärkeää, etenkin jos yrityksesi toimii verkossa. BlueHost on peittänyt sinut. Ne tarjoavat erilaisia ​​verkkosivustojen rakentajia (esim. WordPress, Weebly), joiden käyttäjäystävällinen käyttöliittymä on täydellinen tavalliselle tietokoneen käyttäjälle. Nämä työkalut tukevat myös verkkokauppaa. Ostoskärryillä voit myydä tuotteita verkossa.
 • BlueHost tarjoaa luotettavia web-hosting-ominaisuuksia ja -työkaluja rajattomasti levytilaa ja kaistanleveyttä, joiden avulla voit tallentaa tietoja ja siirtää suuria määriä dataa ja tiedostoja. Lisäksi sen avulla sinulla voi olla useita verkkotunnuksia yhdessä tilissä.
 • Optimaalinen verkkoturvallisuus.
 • Kätevät maksutavat PayPalin, luotto- ja pankkikorttien kautta.

Jos olet vielä aidalla BlueHostista, muista tarkista BlueHost-arvostelu TÄYTÄ yksityiskohtia ja välttämättömiä vinkkejä hyödyntääksesi BlueHost-tiliäsi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map