Voinko maksaa BlueHost Paypalilla?

BlueHost on alan johtavia web-hosting-yrityksiä. Se on ollut olemassa jo 12 vuotta, ja siihen luotetaan heidän korkealaatuisiin, mutta edullisiin web-hosting-palveluihin. Muiden maiden verkkosivustojen omistajat eivät kuitenkaan saa palveluita heiltä maksuprosessin vaikeuksien vuoksi. Onneksi yritys hyväksyy nyt useita maksutapoja, kuten PayPal.


Mikä on BlueHost?

BlueHost perustettiin vuonna 2003. Se on yksi suurimmista yrityksistä, joka tarjoaa isännöintipalveluita. He ovat tarjonneet yli miljoona verkkotunnusta eri maille ympäri maailmaa. Valtavan suosionsa ja luotettavuutensa vuoksi BlueHost on yksi niistä isäntätoimittajista, joita käytetään tutkimaan web-isännöintipalveluita erilaisissa online-oppimisohjelmissa. Ne tarjoavat erityyppisiä web-hosting-suunnitelmia, mukaan lukien jaettu, VPS ja erillinen palvelin.

Tässä on katsaus heidän jaettuun hosting-suunnitelmaan:

BlueHostin päätavoite on tarjota parempia web-hosting-palveluita sivuston omistajille ja web-kehittäjille. Tällaisen tavoitteen saavuttamiseksi he käyttävät huipputeknologiaa ja rakensivat palvelimensa avoimen lähdekoodin tekniikan ympärille.

BlueHost-maksutavat

BlueHost hyväksyy kaikki tärkeimmät luotto- ja pankkikortit, ostotilaustarkistukset ja maksumääräykset (vain Yhdysvaltain asukkaat) ja tietysti PayPalin.

PayPal on ylivoimaisesti kätevin tapa maksaa laskujasi verkossa. Sinun on vain kirjauduttava sisään BlueHost-tilillesi ja hyväksyttävä kauppa. Kaikki nämä vain muutamalla yksinkertaisella napsautuksella! PayPal on yksi luotettavimmista ja turvallisimmista online-maksutavoista, joten sinulla on mielenrauha tietäessäsi, että sinua ei huijata. Joten jos haluat maksaa laskusi verkossa, PayPal on paras tapa edetä.

Tällä hetkellä BlueHost hyväksyy vain pikamaksut, jotta maksusi voidaan käsitellä onnistuneesti. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oltava luottokortti tai pankkitili, joka on suoraan linkitetty PayPal-tiliisi.

Käyttämällä PayPal-tiliäsi suostut asettamaan sen oletusmaksutapaksi kaikille tuleville automaattisille uusinnoillesi BlueHostissa. Voit tietenkin säätää asetuksia milloin tahansa PayPal-tililläsi.

Lyhyt kuvaus PayPalista

PayPal on suosittu online-maksupalvelu, jonka avulla voit suorittaa maksuja ja rahansiirtoja sähköisesti. Online-rahansiirrot ovat kätevä ja vaivaton vaihtoehto perinteisten paperimuotojen, kuten sekien tai käteisvarojen, käyttämiselle.

Voit käyttää PayPalia seuraaviin:

 • Toimita tai vastaanota rahamaksuja online-huutokaupoista ja muista sivustoista
 • Osta tai myy tuotteita / palveluita
 • Lähetä tai vastaanota taloudellisia lahjoituksia
 • Vaihda rahaa kenen tahansa kanssa

PayPal-tilillä voit tallettaa ja nostaa rahaa monin eri tavoin. Voit yhdistää PayPal-tilisi valitsemallesi pankkitilille tai luotto- / maksukortille. Nopeampien tapahtumien vuoksi kannattaa ehkä harkita tilisi linkittämistä luottokortteihin. Voit myös nostaa maksun pankkiautomaatiollasi.

PayPal tarjoaa online-myyjille, ostajille, huutokauppasivustoille ja muille kätevän tavan tehdä liiketoimia.

Ilmoittautuminen PayPalilla

Kirjautuminen PayPalilla on nopeaa ja helppoa. Aluksi se ei edes edellytä, että annat mitään pankkitilitietoja. Sinun on kuitenkin annettava luottokorttitietosi, jos aiot käyttää PayPalin muita ominaisuuksia. Tässä on sinun tehtävä, jos aiot rekisteröidä PayPal-tilin:

 • Siirry PayPaliin ja napsauta Kirjaudu -painike sivun oikeassa yläkulmassa.
 • Valitse tilin tyyppi ja napsauta Aloittaa Tilityyppejä on kaksi: Osta PayPalilla ja Vastaanota maksuja PayPalilla.

Jos valitsit Osta PayPalilla, sinua pyydetään täyttämään tarvittavat tiedot. Jälkimmäisen kanssa sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoitteesi.

 • Laita yhteystietosi (esim. Nimi, sähköpostiosoite) ja salasana. Salasanasi on oltava vähintään 8 merkkiä voimassa. Kun olet valmis, napsauta Hyväksy ja luo tili -painike lomakkeen alapuolella.
 • Vastaa turvakysymykseen. Tästä olisi hyötyä, jos unohdat salasanasi, vaikka unohdetut salasanat voidaan noutaa.
 • PayPal välittää sinulle vahvistusviestin. Napsauta vain viestissä olevaa linkkiä vahvistaaksesi sähköpostiosoitteesi ja aktivoidaksesi tilisi.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map