Vauhtipyörän arvostelu

9.2 Yleisarvosana
Erinomainen nopeus, luotettava käyttöaika, hakkeriton, hallittu WordPress-hosting

Vauhtipyörän hallitsema WordPress-isännöinti on rakennettu loppukäyttäjää ajatellen. Oletpa freelancer, tuleva yritys tai vakiintunut yritys, Flywheelin isännöintiominaisuudet ja ympäristö antavat virtaviivaistaa prosessiasi ja työnkulkuja.

PLUSSAT
 • Hakkeriton suojaus
 • Nopea
 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • Globaalit tietokeskukset
 • Yksinkertaistettu SFTP-käyttö
 • Räätälöity WordPressille
 • 24/7 tuki
HAITTOJA
 • Puuttuu sisäänrakennetusta Git-ympäristöstä.
 • Ei SSH-yhteyttä
 • Tyyris

Emme ole vielä tarkistaneet vauhtipyörän blogin isännöintivaihtoehtoa, koska ne eivät tällä hetkellä näytä tarjoavan tämän tyyppistä majoitusta.

Emme ole vielä tarkistaneet vauhtipyörälle tarkoitettua erillistä hosting-vaihtoehtoa, koska ne eivät tällä hetkellä näytä tarjoavan tämän tyyppistä majoitusta.

Emme ole vielä tarkistaneet VPS-isäntävaihtoehtoa vauhtipyörälle, koska ne eivät tällä hetkellä näytä tarjoavan tämän tyyppistä majoitusta.

9.2 WordPress-luokitus

Hinta
$ 15

Ylläpito WordPress-isännöinti antaa sinulle kokemuksen siitä, että sinulla on valmiustilan henkilökohtainen tekninen tiimi kaikkien hosting-ongelmien selvittämiseksi. Vauhtipyörä tekee tästä kokemuksesta entistäkin paremman WordPress-sivustojen optimoiduilla ominaisuuksilla.

Yhtiö kohdistaa freelancereita, toimistoja ja yrityksiä isännöintiratkaisuissaan. Siksi, jos etsit hosting-ratkaisua, joka takaa sinulle turvallisen ympäristön, automaattiset päivitykset, nopeuden, automaattiset varmuuskopiot ja tuen, tämä on oikea foorumi tilaamiseen.

Isäntäsuunnitelmat ja hinnoittelu

Vauhtipyörällä on yhteensä 5 suunnitelmaa, jotka mahtuvat kaikkiin web-hosting-tarpeisiin yksittäisistä sivustoista pieniin toimistoihin ja monikansallisiin yrityksiin.

Pikkuruinen

Tämä on aloittelija isäntäratkaisu vauhtipyöräsuunnitelmissa. Sillä on seuraavat ominaisuudet:

 • Se voi käsitellä jopa 5000 käyntiä kuukaudessa
 • 5 Gt tallennuslevyä
 • Kaistanleveys jopa 250 Gt

Lisäksi saat ilmaisen SSL-varmenteen ja siirtotuki. Jos maksat kuukaudessa, hinta on 14 dollaria, kun taas vuodessa, tästä suunnitelmasta laskutetaan 165 dollaria.

henkilökohtainen

Tämä yhden sivuston suunnitelma antaa sinulle paljon suuremman levyaseman, jopa 10 Gt ja 500 Gt kaistanleveyden. Jos projisoit sivustosi suurta liikennettä tai tallennat tällä hetkellä korkeintaan 25 000 kävijämäärää tai siellä, tämä suunnitelma on oikea sinulle.

Ilmaisen SSL-sertifikaatin ja siirtymistuen lisäksi saat ilmaisen lavastuksen tulevalle verkkosivustollesi. Kaikki nämä maksavat 28 dollaria kuukaudessa tai 330 dollaria, jos maksat vuosittain.

ammattilainen

Tämä suunnitelma on tarkoitettu yrityksille ja yksityishenkilöille, joiden toiminta alkaa melko nopeasti. Huolimatta yhden sivuston suunnitelmasta, ammattipaketti pystyy käsittelemään jopa 100 000 kävijäliikennettä kuukaudessa 20 Gt: n levytallennuksen ja 1 TB: n kaistanleveyden ansiosta.

Kaikki muut ominaisuudet, kuten ilmainen SSL-varmenne, ilmainen vaiheistus ja ilmainen siirtotuki ovat samat kuin muut suunnitelmat. Hinta on 69 dollaria kuukaudessa, mutta kun maksat vuosittain, laskun hinta on 825 dollaria.

Freelance

Kasvavan asiakasluettelon palveleminen vaatii huippuluokan hosting-ratkaisua. Freelance-suunnitelma on laajentanut WordPress-sivustojen asennuskapasiteettia. Voit perustaa jopa 10 sivustoa ja hallita helposti 150 000 käyntiä kuukausittain.

Levyn tallennustila on 40 Gt, ja sinulla on jopa 4 TB kaistanleveyttä. Tämä suunnitelma tarjoaa myös CDN-tallennuksen palvelimen latausaikojen nopeuttamiseksi. Kustannus on 92 dollaria kuukaudessa, ja jos haluat laskuttaa vuosittain, hinta on 1100 dollaria.

Virasto

Jos haluat asentaa joukkosivustoja, tämä on suosituin suunnitelma. Sen avulla voit asentaa jopa 30 WordPress-sivustoa, joiden yhteenlaskettu kuukausittainen vierailukapasiteetti on jopa 600 000. Tämän mittakaavan virittämiseksi Flywheelillä on omistettu 120 Gt: n levymuisti ja kaistanleveys jopa 8 TB.

Viraston suunnitelma erottaa sen, että sinulle on nimetty oma tilivastaava ja nautit alennetuista CDN-maksuista. Hinta kuukaudessa on 229 dollaria ja jos maksat vuosittain, laskun hinta on 2750 dollaria.

Jos jokin yllä mainituista suunnitelmista ei vastaa tarpeitasi, Flywheel antaa sinulle mahdollisuuden räätälöityyn hosting-pakettiin. Tätä varten yritys nimeää sinulle yritysratkaisujen asiantuntijan, joka opastaa sinua parhaimmissa ominaisuuksissa, jotka sisällytetään räätälöityyn suunnitelmaan.

 • Hakkeriton suojaus
 • Nopea
 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • Globaalit tietokeskukset
 • Yksinkertaistettu SFTP-käyttö
 • Räätälöity WordPressille
 • 24/7 tuki

Aloita vauhtipyörä nyt.


Rahat takaisin takuu
72 tuntia
Levytila
5 Gt – 120 Gt
Verkkotunnus
N / A
Katso suunnitelmat

Vauhtipyörä on hallittu WordPress-isännöintiratkaisu, joka on suunniteltu freelancereille, toimistoille, suuren liikenteen sivustoille ja yritystiimille. Ratkaisu sisältää myös työnkulun työkaluja, joiden avulla voit nopeasti ja helposti rakentaa ja hallita WordPress-sivustoitasi.

Toimintaasi kasvaessa foorumin avulla voit skaalata verkkoresursseja vastaamaan asiakaskunnan vaatimuksia ja odotuksia. Jos muutat muilta isäntiltä Vauhtipyörälle, täällä työskentelevät ammattilaiset auttavat sinua käsittelemään yksityiskohtia ilmaiseksi.

Yleiskatsaus vauhtipyörästä

Verkkosivustollesi sopivan isännän etsiminen on tärkeä liiketoimintapäätös, joka vaatii aikaa, teknistä näkemystä ja hyvää budjettia. Siellä on monia hosting-yrityksiä, jotka lupaavat sinulle huipputeknologiaa ja huippuluokan ominaisuuksia, joiden avulla voit siirtää sivustosi aivan uudelle tasolle. Jotkut eivät täytä lupauksiaan, mutta Vauhtipyörä täyttää. Ne ovat johdonmukaisia ​​ja seuraavat läpi varmistaaksesi kokemuksesi kannattavuuden.

Työympäristöstäsi riippumatta, tehokkaan WordPress-alustan avulla voit pelastaa sinut toisaalta isännöinnin vaivoista ja toisaalta auttaa virtaviivaistamaan prosessejasi..

Vauhtipyörä on eronnut hallitsevastaan ​​WordPress-isännöinnistä seuraavasti:

 • Pikkuruinen – Tämä on yhden sivuston aloitusvaihtoehto, jolla pystytään käsittelemään jopa 5000 kuukausittaista käyntiä. Se maksaa 14 dollaria kuukaudessa.
 • henkilökohtainen – Tämä on yhden sivuston suunnitelma, josta laskutetaan 28 dollaria kuukaudessa ja levymäinen tallennustila jopa 10 Gt.
 • professional – Kun yrityksesi huiput ja palvelimesi vaatimukset kasvavat, ammatillinen suunnitelma on katettu. Saat 20 Gt levytilaa ja 1 TB kaistanleveyttä 69 dollarilla kuukaudessa.
 • Freelance – Tämä on suunnitelma, joka antaa sinulle jopa 10 WordPress-asennusta ja 4TB kaistanleveyttä 92 dollarilla kuukaudessa.
 • Virasto – Tämä on todellinen kauppa siirtääksesi yrityksesi uudelle tasolle. 229 dollarilla kuukaudessa saat jopa 30 WordPress-asennusta ja kapasiteetin käsitellä 600 000 kuukausittaista käyntiä.

Jos etsit räätälöityä hosting-ratkaisua yrityssivustoillesi, Flywheelillä on yritysratkaisujen asiantuntijoita talossa keskustelemaan tarpeitasi yksityiskohtaisesti. Yrityssuunnitelmat alkavat 1 500 dollaria kuukaudessa.

Kuka on vauhtipyörä rakennettu?

On 4 käyttäjäryhmää Vauhtipyöräkohteet isäntäratkaisunsa kanssa.

freelancereita

Freelansoinnin keskeinen pylväs on yhteistyö. Vauhtipyörä antaa freelancereille vankan WordPress-alustan, jonka avulla he voivat rakentaa WordPress-sivustoja, tehdä yhteistyötä asiakkaidensa kanssa ja purkaa lopputuotteita siirtämättä alustoja. Niitä ominaisuuksia, joita freelancerit nauttivat vauhtipyörästä, ovat:

 • Ilmainen esittelysivusto – Tämä on nolla dollarin sijoitus, joka on demo-palvelin, joka aloittaa projektisi, kun sivustoasi siirretään tai rakennetaan tyhjästä..
 • Luo verkkosivumallit nopeasti – Jos sinulla on suosikki laajennuksia ja teemoja, Flywheel antaa sinun pilata upouusi sivuston nopeammin joutumatta asentamaan kaikkea yksi kerrallaan..
 • Yhteistyö helppouden kanssa – Vauhtipyörän WordPress-alustalla voit lisätä yhteistyökumppaneita erillisillä kirjautumilla, jotta voit päivittää tietokantaa, muokata tiedostoja ja hallita verkkosivustoasi.
 • Siirrä laskutus asiakkaille – Kun rakennat sivuston asiakkaalle ja on aika siirtyä elämään, voit siirtää omistajuuden heti asiakkaalle. Asiakas saa sitten laskutuksen sähköposti-ilmoituksen, jossa häntä pyydetään maksamaan vasta luodusta sivustosta.

virastojen

Jos sinulla on toimisto, sinulla on epäilemättä paljon liikkuvia osia. Vauhtipyörä tarjoaa yhden luukun WordPress-alusta jonka avulla voit hallita isäntääsi, tehdä yhteistyötä tiimisi kanssa ja laskuttaa asiakkaitasi.

Flywheelin ylläpitämässä WordPress-alustassa toimistoille avoimien ominaisuuksien avulla voit skaalata palveluitasi, lisätä uusia tuloja ja tehdä yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kanssa. Saat myös pääsyn vaiheittaiseen ympäristöön, jonka avulla voit tehdä sivustomuutoksista stressitöntä ennen kuin ne alkavat näkyä.

Suuren liikenteen sivustot

Kun verkkosivustosi tallentaa kävijätilastoja satoja tuhansia kuukaudessa, tarvitset erinomaisesti toimivia web-resursseja, mukaan lukien luotettavat hosting-ratkaisut. Vauhtipyörä käyttää konttitekniikkaa antamaan verkkosivustollesi tilaa nousta heti liikenteen noustessa.

Käytettävissä oleva käyttöaika on yritysluokkaa, Google Cloudin ylläpitämä. Tämä tarkoittaa, että jokainen verkkosivustollesi tuleva asiakas ei saa hukka-napsautusta ei-vastaavien sivujen läpi.

Voit myös tehdä yhteistyötä tiimisi ja asiakkaidesi kanssa reaaliajassa. WordPress-alusta on tehnyt sivustonhallinnasta yksinkertaisen.

Yritysjoukkueet

Yrityksen omistajana tai johtajana ensisijaisena tavoitteena on viedä tuotantosi markkinoille. Menestyäksesi tässä kuitenkin tarvitset isäntäalustan, jonka avulla ryhmäsi voi toimia nopeasti ja tehokkaasti.

Vauhtipyörällä on yksi turvallisimmista Amazon Web Services -palvelun (AWS) käyttämistä yritysratkaisuista. Tämä varmistaa, että verkkosivustosi on suojattu ja palveltu luotettavasti käsittelemään jokaista pyyntöä. Voit myös nauttia henkilökohtaisesta tuesta ja vankasta työnkulusta, joka on räätälöity jokaiselle ryhmäsi jäsenelle.

Plussat vauhtipyörästä

Se, että Vauhtipyörä on omistautunut voimilleen ja asiantuntemukselleen tarjota vain hallittuja WordPress-hosting-palveluita, merkitsee yrityksille paljon. WordPress-isäntä on dynaaminen ja asiantuntijaryhmän hallinnassa se muuttuu helposti kultastandardiksi web-isännöinnille. Niiden etujen joukossa, joita Flywheel tarjoaa asiakkailleen, ovat:

Hakkeriton suojaus

Kun etsit hosting-ratkaisua, turvallisuus on ensisijainen tavoite. Kun verkkosivustosi hakkeroidaan ja Web-resursseja väärennetään, katastrofin hallinnan ja sen hallintaan saattamisen kustannukset voivat olla huomattavia. Tästä syystä Flywheel on keskittynyt tietoturvan hallintaan useiden prosessien ja työkalujen avulla.

Seuraavassa on joitain yrityksen toteuttamista toimenpiteistä.

 • Salasanan noudattaminen – Vauhtipyörä varmistaa, että sinulla on vahvat salasanat kaikille kirjautumistunnuksille.
 • Rajoitetut sisäänkirjautumisyritykset – Useat epäonnistuneet yritykset kirjautua sisään sivustoosi tai palvelimellesi pyytävät estämistä. Tämä estää haitalliset kirjautumiset.
 • Älykäs IP-estäminen – Vauhtipyörän turvajärjestelmä tunnistaa nopeasti tunkeilijat ja estää heidän IP-osoitteensa sekunneissa.
 • WordPress-päivitykset – WordPress-tietoturvaryhmä käsittelee kaikki ydinpäivitykset sinulle varmistaaksesi, että suoritat WordPressin turvallisimman ja päivitetyn version..

Nopea

Liikennemäärästäsi riippumatta viimeinen haluamasi asia on hitaasti ladattava verkkosivusto. Vauhtipyörillä on maine parantaa verkkosivustojen suorituskykyä nopeuttamalla niiden nopeutta. He tekevät tämän useiden mekanismien, kuten sisällönjakeluverkon (CDN) ja vankan välimuistitekniikan, avulla.

Ne auttavat myös suorituskyvyn virityksessä arvioimaan asennustasi ja verkkosivustosi koodia. Tällä tavoin verkkosivustosi voi saavuttaa huippunopeuden kaikissa ulottuvuuksissa.

Päivittäiset varmuuskopiot

Edes parhaalla mahdollisella turvainfrastruktuurillaan ei voi koskaan kertoa päivien tai tuntien päässä olevasta katastrofista. Tätä harkittaessa Vauhtipyörällä on käytössä vara-aikataulu, joka kulkee joka ilta. Kaikkia varmuuskopioituja resursseja pidetään turvallisesti 30 päivän ajan, mikä antaa sinulle riittävästi aikaa palauttaa tarvittaessa.

On myös mahdollisuus tehdä manuaalisia varmuuskopioita asennettaessa laajennusta tai päivitettäessä teemaa niin, että voit olla turvallisella puolella, jos asiat menevät reunalle. Kaikki varmuuskopiot tallennetaan Amazon S3 Cloudiin. Tämä takaa luotettavuuden ja turvallisuuden.

Globaali saatavuus

Vauhtipyörä on päättänyt sijoittaa sinut suoraan globaalin yleisösi keskipisteeseen. Osa heidän pyrkimyksistään tämän lupauksen toteuttamiseen on antaa sinulle jopa 10 tietokeskusta valita verkkosivustoasi isännöidessään. Neljä tietokeskuksista on Yhdysvalloissa; kaksi Aasiassa (Singapore ja Tokio); yksi Torontossa, Kanadassa ja kolme Euroopassa (Amsterdam, Frankfurt ja Lontoo).

Yksinkertaistettu SFTP-käyttö

Sen sijaan, että yrittäisit muistaa useita kirjautumistietoja, sinulla voi olla vain yksi Vauhtipyörän käyttäjänimi ja salasana, joka antaa sinulle SFTP-pääsyn kaikille yhteistyöhön ja omistamillesi sivustoille. SFTP-palvelin yhdistää kaikki verkkosivustosi yhteen paikkaan, josta voit käyttää niitä yhdellä käyttöoikeustunnuksella. Voit myös peruuttaa tai myöntää pääsyn muille ihmisille.

Räätälöity WordPressille

Palvelinmäärityksestä optimoituun välimuistitekniikkaan, Flywheel-isännöinti antaa WordPress-sivuston omistajille erinomaisen 24/7-tukipalvelun.

Vauhtipyörän isännöinnin haittapuoli

Koska Vauhtipyörä on hallittu isännöintiratkaisu, SSH: n käyttäminen on mahdotonta tiedostojen ja kansioiden hallitsemiseksi ja niiden käyttöoikeuksien muuttamiseksi. Asiantuntijaryhmän ja SFTP-pääsyn kanssa tuskin tarvitaan SSH-yhteyttä.

Jos olet web-kehittäjä, saatat olla hieman hankalaa, koska Vauhtipyörä ei tarjoa sisäänrakennettua Git-ympäristöä. Siksi sinulla on oltava tili DeployHQ: ssa. SSL-sertifikaateissa Vauhtipyörä antaa sinun vain asentaa, mutta ei ostaa niitä.

Verrattuna muihin verkkoisäntäihin, Vauhtipyörän 14 dollaria kuukaudessa yhdestä sivustosta on hiukan jyrkempi. Jos kuitenkin harkitset paljon lisäominaisuuksia, jotka saat vastineeksi, hintakohta voi olla perusteltu.

johtopäätös

Vauhtipyörän hallinnassa WordPress-isännöinnissä on kaunis ja hyvin suunniteltu käyttöliittymä etu- ja takaosaan. Kojetaulussa on helppo navigoida myös aloittelijoille, joilla on vähän kokemusta tai jotka ovat uusia isännöintiä. Tämä säästää aikaa ja vie sinut nopeammin määränpäähän, mikä parantaa tuottavuutta.

Heidän kumppanuutensa Sucurin kanssa varmistaa, että nautit turvallinen hosting-ympäristö yrityksellesi. Tukitiimi on myös vaikuttava ja aktiivinen. Missä tahansa oletkin maailmassa, voit käyttää heitä ympäri vuorokauden. Jos olet freelancer, toimisto tai yritys, joka etsii luotettavaa hallittua WordPress-hosting-ratkaisua, Flywheel on hyvä valinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map