Toimiiko WebHostingHub iPhonessa ja iPadissa?

Toimiiko WebHostingHub iPhonessa ja iPadissa?

Monet ihmiset ottavat nyt yrityksensä mukanaan, kun he ovat liikkeellä. Tämä tarkoittaa, että heidän on saatava pääsy verkkosivustoilleen, verkkokauppoihinsa ja yksinkertaisesti mutta mikä tärkeintä, sähköposteihinsa kaukana toimistostaan. Hyvä uutinen on, että suurin osa verkkovastaavaa tarjoavista yrityksistä tukee nyt mobiililaitteiden yhteensopivuutta, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että yritykset voidaan nyt viedä minne tahansa verkkovastaavat, asiakkaat ja asiakkaat menevät.
Muutaman vuoden kuluttua yritysten tuominen mukanaan tarkoittaa, että liikemiesten on löydettävä hotelleista tietokonepäätteitä, joilla he pääsevät virtuaaliseen yritysmaailmaansa pöytätietokoneidensa kautta. Vielä muutamaa vuotta myöhemmin, liikkuvuus sai toisen merkityksen, kun pöytätietokoneet antoivat kannettaville tietokoneille, mikä toi enemmän etuja kuin heidän työpöydän kollegansa, koska kannettavat tietokoneet ovat mobiililaitteita ja niissä on langattomat yhteydet. Matkaviestinnän ja mobiililiiketoiminnan iällä on kuitenkin nyt tarkoituksenmukaisempi merkitys, koska matkaviestinnästä on tullut liikkuvampaa kuin koskaan ennen, eli älypuhelimen ja sen vastaavien toimijoiden myötä.


WebHostingHub on joukko verkkohotelleja tarjoavia yrityksiä, jotka tukevat ja ovat yhteensopivia mobiililaitteiden kanssa, erityisesti iPhonen ja iPadin kanssa. Kyllä, kuulit minut oikein, WebHostingHub on yhteensopiva iPhonen, iPadin ja muiden iOS-pohjaisten laitteiden kanssa.

Kuinka asennan iPhoneni ja iPadini vastaanottamaan sähköpostiviestejä WebHostingHubin kautta?

Jos olet iPadin tai iPhonen omistaja, voit tarkistaa ja lukea sähköpostiasi mobiililaitteesi kautta. Jotta laite voi vastaanottaa sähköpostiasi, sinun on kuitenkin määritettävä ja määritettävä laite. Seuraava opas on tarkoitettu iOS-laitteiden, kuten iPhone ja iPad, asentamiseen.

 •  Etsi laitteen aloitusnäytöltä Asetukset-kuvake, jota edustaa tyypillisesti kolmella vaihdekuvake, ja valitse se napsauttamalla.
 •  Kun olet Asetusnäytössä, etsi viestit, yhteystiedot, kalenterit ja valitse se uudelleen napsauttamalla.
 •  Napsauta Sähköpostit, yhteystiedot, kalenterit -näytössä Lisää tili, jonka avulla pääset näytölle, jossa on useita valittavissa olevia sähköpostipalveluita. Valitse Muut-välilehti, jonka pitäisi olla näytön alareunassa.
 •  Valitse sitten Mail-osiossa Lisää postitili.
 •  Täytä tarvittavat ja vaadittavat tiedot Uusi tili -osiossa oleviin ruutuihin. Osoitteen on oltava koko sähköpostiosoitteesi ja salasanan on oltava kyseisen sähköpostitilin vastaava salasana.
 •  Heti kun tiedot on toimitettu, iPhonesi tai iPadisi pitäisi etsiä tiliä ja käsitellä asetukset. Sen jälkeen sinun pitäisi viedä sinut automaattisesti seuraavaan näyttöön.
 •  Sitten sinua pyydetään valitsemaan IMAP tai POP, mutta koska olet mobiililaite, on suositeltavaa valita IMAP. Syynä tähän on se, että sähköposteja ei tallenneta iPhoneen / iPadiin.
 •  Kirjoita vaadittavat tiedot Saapuvan postin palvelin -osaan. Isäntänimen tulee olla seuraavassa muodossa: suojattu ##. Webhosting.com. ## on esitettävä palvelimen numerolla. Palvelimen numero löytyy isännästäsi. Esimerkiksi isäntänimi on ehub25.webhostinghub.com, palvelimen numero on sitten 25. Käyttäjätunnuksen tulisi olla koko sähköpostiosoitteesi ja salasana, joka on kyseisen tilin vastaava salasana.
 •  Sitten, vielä kerran Saapuvan postin palvelin -kohtaan, sinun on annettava samat tiedot, jotka olet aiemmin kirjoittanut.
 •  Napsauta Tallenna-painiketta, joka löytyy näytön oikeasta yläkulmasta.
 •  Kun olet napsauttanut Tallenna, iOS-laitteesi pitäisi käsitellä tiedot ja kun se on käsitelty, laitteen pitäisi nyt olla valmis vastaanottamaan sähköposteja.

Onko iPhone tai iPad yhteensopiva verkkokaupan pitämisen kanssa?

Ehdottomasti kyllä! IPhonesi tai iPadisi on yhteensopiva suorittamaan online-yhteyttä PrestaShop Mobile Store -sovelluksen avulla. Itse asiassa ei ole tarpeen erillistä PrestaShop Mobile Store -versiota, jotta sitä voidaan käyttää iOS-laitteillasi.

Mitä minun on tiedettävä Mobile PrestaShopista?

Mobile PrestaShop on sovellus, joka tarjoaa samat PrestaShop-ominaisuudet, joita käytetään verkkosivustosi tai online-liiketoiminnan hallinnassa. Tämä mobiili PrestaShop -sovellus antaa yrityksille mahdollisuuden hallita helposti ja liikkeellä ollessa, sekä mahdollistaa sovellusten luomisen PrestaShop-liikkeelle. Muita ominaisuuksia, joita Mobile PrestaShop tarjoaa, ovat:

 •  Mobiili PrestaShop Admin – tätä sovellusta käytetään PrestaShop-kaupan hallintaan iPhonen tai iPadin mukavuuksilla. Saatavana on myös ylimääräisiä mobiilisovelluksia, joiden avulla järjestelmänvalvojat voivat tarkastella raportteja ja tilauksia.
 •  MobiCart – MobiCart on palvelu, joka mahdollistaa sekä iOS- että Android-sovellusten luomisen Mobile PrestaShop -kauppaan.

Mitä muita etuja saan PrestaShop Mobileltä?

PrestaShop Mobile tuo mukanaan myös mobiiliteemanvaihtimen, jonka avulla voit vaihtaa teemoja liikkeellä ollessasi. Näihin kuuluvat helposti saatavilla olevat moduulit ja teemat. Sovellusten, joiden avulla voit tehdä tämän, ovat:

 •  PrestaShopM;
 •  pMobile-malli; ja
 •  DevilMobile-teema
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map