Toimiiko InMotion iPhonessa ja iPadissa?

 


Toimiiko InMotion iPhonessa ja iPadissa?

Koska elämäntahti on nyt noussut huomattavasti nopeammin kuin muutama vuosikymmen sitten, monet ihmiset ottavat nyt yrityksensä mukanaan missä tahansa. Heillä on oltava jatkuva pääsy verkkosivustoilleen, verkkokauppoihinsa ja verkkokauppasivustoihin. Vielä tärkeämpää on, että heidän on oltava jatkuvasti yhteydessä liiketoimintaansa joko sähköpostien tai muiden nykyaikaisen viestinnän muotojen kautta. Siksi verkkopalveluntarjoajat, tarkemmin sanottuna InMotion-isännöinti, tukevat mobiililaitteiden yhteensopivuutta, joka on suunniteltu liikemiehille tien päällä ottamaan liiketoiminnan mukanasi minne ikinä he menevätkin.
Kymmenen vuotta sitten yritystoiminnan mukana pitäminen tarkoittaa, että liikemiesten on löydettävä hotelleista tietokonepäätteitä, joilla he pääsevät virtuaaliseen yritysmaailmaansa pöytätietokoneidensa kautta. Vielä muutamaa vuotta myöhemmin, liikkuvuus sai toisen merkityksen, kun pöytätietokoneet antoivat kannettaville tietokoneille, mikä toi enemmän etuja kuin heidän työpöydän kollegansa, koska kannettavat tietokoneet ovat mobiililaitteita ja niissä on langattomat yhteydet. Matkaviestinnän ja mobiililiiketoiminnan iällä on kuitenkin nyt tarkoituksenmukaisempi merkitys, koska matkaviestinnästä on tullut liikkuvampaa kuin koskaan aikaisemmin, toisin sanoen älypuhelimien ja vastaavien parien myötä. Matkapuhelimet ovat pienempiä, pienempiä, mutta ovat usein paljon tehokkaampia verrattuna pöytätietokoneisiimme vuosikymmen sitten.
InMotion vie mobiililaskennan askeleen pidemmälle, koska se kuuluu joukkoon webhosting-yrityksiä, jotka tukevat ja jolla on mobiililaitteiden yhteensopivuus, erityisesti iPhonen ja iPadin kanssa. Kyllä, se on totta, InMotion toimii hyvin iPhonissa ja iPadissa sekä muissa iOS-pohjaisissa laitteissa.

Mitä minun pitäisi tehdä asettaaksesi iPhoneni ja iPadini vastaanottamaan sähköpostia InMotionin kautta?

Jos olet iPadin tai iPhonen tai iOS-pohjaisen laitteen omistaja, voit käyttää tätä laitetta tarkistaaksesi ja lukemaan sähköpostiasi missä tahansa. Jotta laite voi vastaanottaa sähköpostiasi, sinun on kuitenkin määritettävä ja määritettävä laite. Seuraava opas on tarkoitettu iOS-laitteiden, kuten iPhone ja iPad, asentamiseen.

 •  Etsi laitteesi aloitusnäytöltä Asetukset-kuvake, jota tyypillisesti edustaa kuvake, jossa on kolme vaihta, ja valitse se napsauttamalla.
 •  Kun olet Asetusnäytössä, etsi ”Viestit, yhteystiedot, kalenterit” ja valitse se uudelleen napsauttamalla.
 •  Napsauta ”Sähköpostit, yhteystiedot, kalenterit” -näytössä ”Lisää tili” -painiketta, joka vuorostaan ​​vie sinut näyttöön, jossa on useita valittavissa olevia sähköpostipalveluita. Valitse ”Muu” -välilehti, jonka pitäisi olla näytön alareunassa.
 •  Valitse sitten Posti-osiosta Lisää posti-tili.
 •  Täytä vaadittavat tiedot Uusi tili -osiossa oleviin ruutuihin. Osoitteen on oltava koko sähköpostiosoitteesi ja salasanan on oltava kyseisen sähköpostitilin vastaava salasana.
 •  Heti kun tiedot on toimitettu, iPhonesi tai iPadisi pitäisi etsiä tiliä ja käsitellä asetukset. Sen jälkeen sinun pitäisi viedä sinut automaattisesti seuraavaan näyttöön.
 •  Sitten sinua pyydetään valitsemaan IMAP tai POP, mutta koska olet mobiililaite, on suositeltavaa valita IMAP. Syynä tähän on se, että sähköposteja ei tallenneta iPhoneen / iPadiin.
 •  Kirjoita vaadittavat tiedot Saapuvan postin palvelin -osaan. Isäntänimen tulee olla seuraavassa muodossa: suojattu ##. Webhosting.com. ## on esitettävä palvelimen numerolla. Palvelimen numero löytyy isännästäsi. Esimerkiksi isäntänimi on cathleen07.inmotionhosting.com, palvelimen numero on sitten 07. Käyttäjätunnuksen tulee olla koko sähköpostiosoitteesi ja salasana, joka on kyseisen tilin vastaava salasana.
 •  Sitten, vielä kerran Saapuvan postin palvelin -kohtaan, sinun on annettava samat tiedot, jotka olet aiemmin kirjoittanut.
 •  Napsauta Tallenna-painiketta, joka löytyy näytön oikeasta yläkulmasta.
 •  Kun olet napsauttanut Tallenna, iOS-laitteesi pitäisi käsitellä tiedot ja kun se on käsitelty, laitteen pitäisi nyt olla valmis vastaanottamaan sähköposteja.

Mitä muita sovelluksia iPhone tai Ipad tukevat InMotion-isännöinnin kautta?

IPhonesi tai iPadisi on myös yhteensopiva suorittamaan online-yhteyttä PrestaShop Mobile Store -sovelluksen avulla. Itse asiassa ei ole tarpeen erillistä PrestaShop Mobile Store -versiota, jotta sitä voidaan käyttää iOS-laitteillasi. InMotion tekee tämän välttämättömäksi, koska se on heidän työkalunsa verkkokaupan järjestämisessä.
Mobile PrestaShop on sovellus, joka tarjoaa samat PrestaShop-ominaisuudet, joita käytetään verkkosivustosi tai online-liiketoiminnan hallinnassa. Tämä mobiili PrestaShop -sovellus antaa yrityksille mahdollisuuden hallita helposti ja liikkeellä ollessa, sekä mahdollistaa sovellusten luomisen PrestaShop-liikkeelle. Muita ominaisuuksia, joita Mobile PrestaShop tarjoaa, ovat:
 Mobiili PrestaShop-järjestelmänvalvoja

Tätä sovellusta käytetään PrestaShop-kaupan hallintaan iPhonen tai iPadin mukavuuksilla. Saatavana on myös ylimääräisiä mobiilisovelluksia, joiden avulla järjestelmänvalvojat voivat tarkastella raportteja ja tilauksia.

 MobiCart

MobiCart on palvelu, joka mahdollistaa sekä iOS- että Android-sovellusten luomisen Mobile PrestaShop -sovellukselle .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map