TMDHosting -katsaus

Kuinka TMD pääsi Ison-Britannian web-hosting-yritysten kärjessä? TL, DR


Kuten jo tiedät, listaamme vain hyvämaineisia yrityksiä, joilla on paras laitteisto, joka tekee projektisi sujuvasta. Eroa on siinä, kuinka vakava yritys ottaa tukea ja turvallisuutta.

TMDHosting-uusi-logo-Black-500px
KÄYTTÖASTE
995
NOPEUS
998
TUKI
977
HINTA
982
OMINAISUUDET
972
VIHREÄ
970
INNOVATIVE
989

TMDHostingilla heillä on molemmat sydämensä. Voit kysyä mistä tahansa lippujärjestelmästä, johon vastataan keskimäärin 15 minuutissa, tuki on sisäinen sysadmin-henkilökunta, joka on paikalla ympäri vuorokauden jopa lomalla. Heillä on varmuuskopioaikataulu, joka tallentaa kaikki tiedostosi etäpaikkaan vähintään kerran viikossa. Pingin Lontooseen Amsterdamista sijaitsevasta datakeskuksesta on vain 8,5 ms. Saat CPanelin ja Softaculoun, jotta voit ottaa projektisi käyttöön 30 sekunnissa. Ja lisäksi heillä on 60 päivän rahat takaisin -käytäntö, jotta voit testata palvelun turvallisesti. Kokeile sitä osoitteessa www.tmdhosting.com ja kerro meille mielipiteesi.

Yleiskatsaus

TMD hosting on perustettu vuonna 2007 ja sillä on 4 työntekijää. Seitsemän vuoden aikana he kasvavat yli 70 työntekijäksi ja noin 70 000 ylläpitämään verkkosivustoon. Tämä tasainen kasvu on yksi isäntäpalvelun laadun indikaattoreista.

Yhtiö on perustettu Orlandossa, FL, mutta ne ovat laajentuneet ja nyt sijoittaneet huipputason laitteistot neljään tietokeskukseen, joista yksi sijaitsee Amsterdamissa ja jolla on nopea vastausaika Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, ja kuten tiedämme, projektisi sijainti on tärkeä sekä SEO että UX-viisas.

Isäntä on skaalautuva ja voit aloittaa pienenä. Jos projektisi kasvaa ajan myötä, TMD-hosting-palvelun pojilla on valta saada sinut parempaan koneeseen. Ne tarjoavat erilaisia ​​suunnitelmia, kuten jaetun web-hosting, jälleenmyyjän web-hosting, omistettu palvelin hosting, verkkokaupan hosting.

tekniikka

Viimeisen kalenterivuoden käyttöaika on 99,9996%, ja täällä on ping-anturi yhdeltä Amsterdamin palvelimelta kohti Lontoossa sijaitsevaa GTMetrix-testi-IP-osoitetta:

root @ node01 [~] # ping-c10 217.27.250.160
PING 217.27.250.160 (217.27.250.160) 56 (84) tavua dataa.
64 tavua luvusta 217.27.250.160: icmp_seq = 1 ttl = 56 aika = 8.53 ms
64 tavua luvusta 217.27.250.160: icmp_seq = 2 ttl = 56 aika = 8.45 ms
64 tavua luvusta 217.27.250.160: icmp_seq = 3 ttl = 56 aika = 8.48 ms
64 tavua luvusta 217.27.250.160: icmp_seq = 4 ttl = 56 aika = 8.44 ms
64 tavua luvusta 217.27.250.160: icmp_seq = 5 ttl = 56 aika = 8.49 ms

He käyttävät huipputason laitteistoja SSD-asemilla, jotka vaihdetaan muutaman kerran vuodessa ja palvelimet ovat erittäin nopeita. Voit testata sen asentamalla WordPressin tai Joomlan ja saada se valmiiksi 30 sekunnissa (mukaan lukien napsautukset).

Saat a CPanel joten saat kaikki tarvittavat työkalut siirtääksesi projektisi palvelimelle nopeasti. Kanssa Softaculou käytettävissänne voit asentaa suosikkisovelluksesi ja saada sen toimimaan 30 sekunnissa.

Tuki

Hyviä asioita TMD-tuessa on, että saat nykyisen projektisi ilmaisen siirron. Tukipalveluhenkilöstö on kokenut, talossa, Euroopassa, ja lippujärjestelmän avulla saat ongelmasi ratkaistuksi keskimäärin 15 minuutissa (meidän tapauksessamme molempiin lippuihin, jotka lähetimme testin aikana, vastattiin 7 minuutissa)

Mitä pidämme TMDhostingista, on heidän asenteensa tukeen. Tässä he ovat vastanneet kysyessään heiltä sitä:

“Emme ulkoista yhtä toimipaikkaa tilojemme ulkopuolella. Laadukkaamman laadun tarjoaminen kullakin palvelutasolla – infrastruktuurilla, asiakaspalvelulla ja teknisellä tuella – vaatii paljon ihmisiä, jotka työskentelevät samalla tavalla. Tätä tapahtuu harvoin ulkoistettujen työpaikkojen suhteen, eikä laatua uhrata koskaan. Meillä on asiakaspalvelu, tekninen tuki ja järjestelmänvalvojat käytettävissä ympäri vuorokauden, jopa lomien aikana.

Pyynnöt toimitetaan alun perin 15 minuutissa ja pyrimme antamaan resoluution mahdollisimman nopeasti keskimäärin noin 20 minuutin kuluttua alkuperäisestä vastauksesta. Se riippuu kuitenkin suuresti pyynnöstä, mutta useimpiin vastataan ensimmäisen 15 minuutin kuluessa niiden jättämisestä. Monimutkaisempien yläosat kestävät 20-30 minuuttia ja jos jotain on todella vaikeaa, se voi viedä jopa tunnin, mutta se on melko harvinaista. “

Haittapuoli on se, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa ei ole tuen puhelinnumeroa, emmekä löytäneet live-chat-vaihtoehtoa käyttöalueelta (etusivulla on live-chatti), joten jos sinulla on kiireellinen ongelma, voit kokeilla niitä, he olivat hyödyllinen testattaessa palvelua).

Sivuston Oppaat-osio on myös vanhentunut. Mutta se kompensoidaan vapaalla muutolla ja nopealla tuella. Joten muista – jos sinulla on kysyttävää – lähetä tukilippu.

Tietoturva

Yksi tärkeimmistä asioista top5hosting-ohjelmassa luetteloitujen web-hosting-yritysten luokittelussa on kuinka vakavasti he suhtautuvat tietoturvaan ja kuinka turvallisia tietosi ovat heidän kanssaan. Amsterdamin tietokeskuksessa, johon palvelimet sijoitetaan, on armeijan suojaus. He sanoivat, kun kysyimme heiltä, ​​kuinka he käsittelevät yrityksen tietoja:

“Otamme tietoturvaa erittäin vakavasti ja meillä on tiukka varmuuskopiointiaikataulu kaikilla alustoillamme (jaettu, jälleenmyyjä, VPS / Cloud, omistettu) – otamme tiedostojen / kansioiden tilannekuvia vähintään kerran viikossa, kun teemme kopioita MySQL: stä ja muu tietokantaan liittyvä sisältö päivittäin säilyttäen ne jopa 7 päivää takaisin.

Prosessi on automatisoitu, mutta järjestelmänvalvojamme tarkistavat päivittäin, varmistamalla, että otokset otetaan oikein. Kaikki varmuuskopiot tallennetaan etäpaikkaan. Järjestelmänvalvojien tiimissämme on ihmisiä, jotka ovat omistautuneet käyttämiesi ohjelmistojen mahdollisten tietoturvauhkien tai korjaustiedostojen seurannalle. Reagoimme turvallisuusuhkiin ja käytämme korjauksia “niin pian kuin mahdollista” -käytäntömme kanssa.

Olemme tiiviissä suhteessa kaikkien ohjelmistotoimittajiemme, kuten CloudLinuxin ja cPanelin, kanssa, ja se ei ole harvinaista, että asennat korjaustiedoston ennen kuin se edes julkaistaan ​​yleisölle. Meillä on myös joukossa näihin hankkeisiin osallistujia useita “.”

Asiat, jotka muistetaan laulaessa

Pidä kirjautumissähköpostiosoitteesi turvassa, DNS-tietojen ja palvelimen IP-osoitteen pitäisi olla siellä, jos etsit sitä (koska sitä ei löydy käyttäjäalueelta). Jos sinulla on kysyttävää, lähetä tukilippu, ne ovat erittäin hyödyllisiä. Ja voit testata sen itse tällä tavalla :)

Varmista, että projektisi on asennettu Amsterdamin palvelimelle. Jos et tiedä miten, pyydä tukea siirtääksesi sitä. (Tietenkin, jos kohdistat Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, ei Yhdysvaltoihin tai Aasiaan.)

Tehdä yhteenveto

TMDHosting on tunnettu siitä, että se tarjoaa huipputeknologiaa edulliseen hintaan erinomaisella asiakastuella, joka on ilmainen. Se on hienoa ihmisille, joilla ei ole teknistä tietämystä tai jota on vähän, koska he voivat hyötyä siitä ja säästää aikaa ja rahaa sovellusten, moduulien jne. Asentamisessa. Heillä on myös 2 kuukauden rahat takaisin -käytäntö, joten suosittelemme, että testaat TMDHostingin ja pysyt heille, jos pidät palvelusta.

VIERAILLA tmdhosting-logo JA SAA 50% ALENNUS

tekninen

 • 99,9% Uptime-takuu
 • Ilmainen asennus; Siirtää
 • Rajoittamaton liikenne, sähköpostit, tietokannat
 • Ilmainen viikoittainen varmuuskopio
 • cPanel
 • Ilmainen CloudFlare CDN
 • Paras verkkosivuston suorituskyky SuperCacherilla
 • Automaattinen asennusohjelma helppoon käynnistykseen
 • Uudet nopeat palvelimet erinomaisella suorituskyvyllä
 • Lähin datakeskus on Amsterdamissa

Tuki

 • 24/7 tekninen tuki
 • Ilmainen asennus; Siirtää
 • 24/7 eurooppalainen tuki
 • SysAdmins hoitaa lippusi 15 minuutissa
 • Ne tarjoavat asiantuntijasovellustukea isännöinnin lisäksi (WordPress, Joomla, Magento)
 • Ei UK-puhelinnumeroa tukeen
 • Ei live-keskustelua käyttäjän alueella

hinnoittelu

 • Joustavat suunnitelmat
 • Voidaan ostaa kuukausittain
 • Alkaa hinnasta 1.75 £ / kk.
 • 60 päivän rahat takaisin
 • Emme löytäneet yhtään

Taustaohjelman katsaus

Täällä tarjoamme sinulle joitain kuvia TMD-ylläpidon taustasta (cPanel), jotta saat paremman kuvan siitä intuitiivisesta käyttöalueesta, jonka saat rekisteröinnin yhteydessä.

Web-isäntäsuoritus

tmdhosting-testitulokset

Pingdom testi nopeuden suorittamiseksi heidän Amsterdamin palvelimelta.

Kuten voitte nähdä, testille tekemämme oletus WordPress-asennus ilman välimuistin laajennuksia tai nopeuden säätöä suoritettiin 85% nopeammin kuin kaikki testatut sivustot.

Verkkosivun latausaika oli 1.29s.

tmdhosting-testitulokset

LoadImpactin stressitesti auttaa määrittämään kyvyn käsitellä tiettyä määrää käyttäjiä (lataa) verkkosivustollasi. Tavoitteena on nähdä, kuinka verkkosivustosi toimii, kun siihen kohdistuu sekä odotettua että stressaavaa määrää kuormaa.

Jopa 25 käyttäjän selaamalla verkkosivujamme Brasiliasta, latausaika on keskimäärin 2 sekuntia.

Nämä ovat hyviä merkkejä.

Voit tarkistaa täältä myös muut UK: n suosituimmat web-hosting-yritykset, arvostelut ja vertailut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map