– Tarjoaako WebHostingHub kuukausimaksua?

Tarjoaako WebHostingHub kuukausimaksun?

Useimmat uudet verkkosivustojen omistajat pitävät WebHostingHubia hyväksi verkkoisäntävalintana, koska se käyttää Dell-palvelimia. Näitä Dell-palvelimia pidetään tehokkaina koneina, koska 24 Gt: n muistipiirit, 24 Intel Core -prosessori ja RAID 10: n nopea tallennustila sisältyvät suorittimiin. Tämä tarkoittaa sitä, että käytetyt laitteet ovat luotettavia ja tehokkaita, mitä tukee WebHostingHubin tarjoama 99% käyttöaikatakuu.


Useimmat Web-palveluntarjoajat paljastavat kuitenkin, että heillä on parempi käyttöaikatakuu 99,99%, mikä on vain vähäinen, kun kahta verrataan. Syynä tähän on se, että WebHostingHub käyttää useita datakeskuksia useimpien Web-palveluntarjoajien tavallisen sijaan.

Useita tietokeskuksia

WebHostingHubilla on kaksi tärkeintä tietokeskusta, jotka sijaitsevat Yhdysvaltojen itärannikolla ja länsirannikolla. Siksi se tarkoittaa, että länsirannikon verkkosivustojen omistajien ei tarvitse odottaa pidempään, kun tiedot kulkevat verkkosivuston vierailijan ja verkkoisäntäpalvelimen välillä. Tämä tarkoittaa, että verkkosivuston käyttäjäkokemus paranee, mikä johtaa parempaan palautteeseen tai tilastoihin verkkosivuston omistajalle. Tämän lopputuloksena on, että verkkosivuston omistajan sijoitus maksimoidaan. Tämä perustuu siihen tosiseikkaan, että WebHostingHubin tietokeskukset luokitellaan luokkaan A, koska niiden kaikki laitteet ovat PCI-yhteensopivia.

Tietokeskuksien lisäominaisuuksia ovat, että ne käyttävät useita ohjattuja tukiasemia, joissa on useita energialähteitä, jotka käyttävät dieselvoimaa. Vaikka WebHostingHub käyttää dieselvoimaa, sillä on vihreä isäntäsertifikaatti, mikä tarkoittaa, että energiankulutus minimoidaan tietokeskuksissa. Toinen kahden tietokeskuksen etu on, että sitä käytetään palvelemaan verkkosivustojen omistajia, jotka perustuvat muihin maihin, kuten:

 •  Etelä-Amerikka
 •  Afrikka
 •  Eurooppa
 •  Etelä-Tyynenmeren alue
 •  Aasia
 •  Australia ja Uusi-Seelanti

Sisällönhallintaohjelmistoa WordPressä käyttävä verkkosivusto voi ladata 1,5 s nopeudella kansainvälisissä maissa toimiville yrityssivustoille. WebHostingHub alentaa edelleen latausastetta vain sekuntiin Yhdysvaltain yrityssivustoilla, koska tietojen on kuljettava vain lyhyempi matka, koska käytetään useita tietokeskuksia.

Säännölliset kuukausittaiset hinnat

WebHostingHubilla on erilaiset kuukausimaksut riippuen siitä, minkä palvelun vuotta verkkosivuston omistaja ostaa. WebHostingHubin tarjoama korkein kuukausikorko on 8,99 dollaria ja alin 6,99 dollaria. Kuukausittaiset hinnat ja palvelusajat jakautuvat seuraavasti:

 •  12 kuukautta – 8,99 dollaria kuukaudessa
 •  24 kuukautta – 7,99 dollaria kuukaudessa
 • 36 kuukautta – 6,99 dollaria kuukaudessa

Valitettavasti uusien verkkosivustojen omistajille suurin osa Web-palveluntarjoajista sallii heidän maksaa vain vuosittain. Tämä on huolimatta siitä, että useimmat Web-palveluntarjoajat mainostavat ja tarjoavat web-isäntäpalveluitaan kuukausittain. Suurin syy useimmille vuosittaista suunnitelmaa tarjoaville verkkopalveluntarjoajille on, että monet verkkosivustojen omistajat voivat unohtaa maksaa kuukausimaksunsa ja siksi verkkosivusto voi muuttua passiiviseksi.

Tätä pidetään verkkosivuston omistajalle epäedullisena, koska verkkosivuston kehittämiseen ja ylläpitoon käytetty aika kuluu helposti viikon kuluessa sopimuksen päättymisestä. Lisäongelma on, että useimmat verkkosivustojen omistajat eivät pysty palauttamaan vakiintunutta verkkosivustoaan, jos he maksavat uusimisjakson jälkeen. Syynä tähän on se, että suurin osa verkkotunnuksista vapautetaan automaattisesti web-palvelimen sopimuskauden päätyttyä. Tämä johtuu siitä, että suuri joukko ihmisiä haluaa hankkia vakiintuneen yrityksen verkkosivuston verkkotunnuksen.

Kuukausimaksun käytön haitat

Yksityisten henkilöiden, jotka ovat hankkineet vakiintuneen verkkosivuston, on tehtävä vähemmän myynninedistämistoimia, koska edellinen omistaja on jo tehnyt kovan osan heidän puolestaan. Useimmat verkkosivustojen omistajat voivat unohtaa maksaa säännöllisesti kuukausimaksun verkkosivustoilleen, koska niitä ei pidetä merkittävänä osana heidän kuukausittaista aikatauluaan. Kuukausimaksun unohtaminen tarkoittaa, että heidän yrityssivustojensa ajan ja rahan sijoittamista pidetään tappiona.

Web-palveluntarjoajilla ei ole hallintaa verkkotunnusten vapauttamisesta, koska tätä tehtävää hoitavat yleensä verkkosivustojen sääntelijät, kuten nimettyjen nimien ja numeroiden kansainvälinen Corporation (ICANN). ICANN edellyttää verkkosivustojen omistajilta, että heidän yrityssivustoillaan on rekisteröity seuraavat tiedot:

 •  Rekisteröijän nimi
 •  Postitusosoite
 •  Sähköpostiosoite
 •  Puhelinnumero

Rahat takaisin takuu

Syynä siihen, että useimmat Web-palveluntarjoajat eivät salli kuukausimaksusuunnitelmaa, on se, että WebHostingHubilla on ongelma 90 päivän rahat takaisin -takauksen toteuttamisessa. Useimmilla muilla Web-palveluntarjoajilla on alhaisempi rahojen palautustakuu, kun taas WebHostingHubilla on pisin jakso – 90 päivää.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map