Tarjoaako InMotion verkkosivumalleja?

Jokaiseen InMotion-hosting-pakettiin sisältyy kaksi ilmaista, mutta tehokasta verkkosivustojen rakentajaa, joita asiakkaat voivat käyttää verkkosivustojen luomiseen ja rakentamiseen. Nämä verkkosivustojen rakentajat, nimittäin Premium Web Builder ja PowerWebBuilder, ovat sovelluksia, jotka on täynnä ominaisuuksia, jotka ovat elintärkeitä ja hyödyllisiä verkkosivustosi luomisessa. Näiden verkkosivustojen rakentajien ominaisuuksien joukossa on galleria satoja ilmaisia ​​verkkosivustojen malleja, jotka ovat valmiita käyttämään asiakas aina kun sitä tarvitaan.
Mutta ennen kuin voit käyttää mitä tahansa heidän ilmaisista malleista verkkosivustollesi, sinun on ensin asennettava Web-sivuston rakentaja.


Kuinka voin asentaa Premium Web Builder -sovelluksen verkkosivustolleni?

Kaikki InMotion-hosting-paketit ovat mukana ilmaisella Premium Web Builder -sovelluksella; ohjelmistoa ei kuitenkaan ole asennettu valmiiksi paketin mukana. Tämä tarkoittaa, että ennen kuin voit käyttää sitä, sinun on asennettava se verkkosivustollesi AMP: n Tilinhallinta-paneelin kautta.
Asentaaksesi Premium Web Builder -sovelluksen, sinun tarvitsee vain suorittaa muutama yksinkertainen vaihe.

 •  Ensimmäinen askel on kirjautuminen tilinhallintapaneeliin (AMP);
 •  Kun olet kirjautunut sisään, napsauta “Asenna suosittu ohjelmisto” -linkkiä.
 •  Vieritä seuraavalla sivulla alas ja valitse sitten ”Asenna Premium Web Builder” napsauttamalla sitä;
 •  Napsauta sitten “Request Website Builder” -välilehteä ja kirjoita sitten sen verkkotunnuksen nimi, johon haluat asentaa Premium Web Builderin, ja napsauta sitten “Next”;
 •  Jos asennat ensimmäistä Premium Web Builder -tiliä, sinun on tarkistettava ja vahvistettava tiedot ennen kuin napsautat Lähetä-painiketta. Jos kuitenkin asennat ylimääräisen web-rakennustilin, joudut maksamaan 12 dollaria verkkotunnusta kohden vuodessa lisälisenssistä.
 •  Napsauttamalla “Lähetä” -painiketta hyppää käynnistymään asennusprosessi, ja Premium Web Builder -sovelluksen pitäisi olla asennettuna verkkotunnukseesi muutamassa sekunnissa. Odota asennuksen vahvistusviestiä ja sitten heti saatuaan voit käyttää sivua kirjautuaksesi sisään Premium-sivuston rakentajaan napsauttamalla sisäänkirjauslinkkiä ja aloittamalla oman verkkosivustosi rakentamisen.

Voinko valita minkä tahansa mallin kaikille luomilleni verkkosivustoille?

Sivuston omistajana, johon Web Builder on asennettu, joko Premium Web Builder tai PowerWebBuilder, sinulla on oikeus valita ja käyttää mitä tahansa yli 500 ilmaisesta mallista, jotka löytyvät Web Builderin galleriasta. On kuitenkin tärkeää muistaa, että sinun on valittava oikea malli, joka sopii hyvin ja sopii rakennettavan verkkosivustotyypin sekä verkkosivustosi tarjoamiin palveluihin ja tuotteisiin.

Mitä ohjeita minun tulee noudattaa valittaessa verkkosivustojen malleja?

Vaikka verkkosivumallien valitseminen on oman maun ja mielialan asia, on aina hyödyllistä, että verkkosivustossasi on malli, joka sopii hyvin verkkosivustosi tyyppiin, palveluun ja tuotteeseen sekä tulevien verkkosivustosi kävijöiden makuun..

Ensimmäisen ohjeen valitsemasi mallin valinnassa tulisi olla luomasi sivustotyyppi. Yleensä Web-rakennussovellus auttaa sinua tässä tehtävässä. Kun olet käynnistänyt rakennusprosessin napsauttamalla Käynnistä-painiketta, sinulle annetaan mahdollisuus valita, minkä tyyppinen sivusto haluat rakentaa, on se sitten tavallinen verkkosivusto, valokuvagalleria tai blogi. Kun valinta on valittu, Builder käyttää tietoja ja suosittelee useita sivuja ominaisuuksilla ja toiminnallisilla esiasetusilla, joita saatat haluta sivustollesi. Jos et ole varma tai et pidä esitetyistä vaihtoehdoista, voit valita vain vaihtoehdon ja muuttaa sen myöhemmin. Kun olet tehnyt haluamasi valinnan, napsauta Seuraava-painiketta, joka löytyy sivun oikeasta alakulmasta.
Jos haluat valita mallin, sinun on siirryttävä Suunnittelu-sivulle napsauttamalla Suunnittelu-painiketta oikeassa yläreunassa olevalla työkalurivillä. Suunnittelu-sivulta löydät useita malleja, joita voidaan mukauttaa. Itse asiassa malleja voidaan etsiä kolmella eri tavalla:

 •  Yksi käy läpi luokkatyypin mukaan, missä voit valita malleja, jotka vastaavat luokkaa, joka löytyy avattavasta valikosta;
 •  Toinen on hakumenetelmä, jossa haet malleja käyttämällä avainsanoja tietyntyyppisille malleille; ja
 •  Selaamalla käsin malleja sivua kohden, mikä voi kuluttaa aikaa, mutta voi olla tehokkaampaa.
 • Kun olet pystynyt valitsemaan haluamasi mallin, valitse se napsauttamalla sitä.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map