Tarjoaako eHost kuukausimaksua?

eHost tarjosi kuukausimaksuvaihtoehdon maaliskuuhun 2016 saakka, ja sitten he poistivat sen.


Vuonna 2017 ne suljetaan, joten jätän vain tämän sivun SEO-syistä, joten jos joku etsii eHostia, hän löytää totuuden eHostista sivustoltasi..

Kuinka paljon enemmän kuukausittain maksaminen maksaa sinulle?

Olin utelias, joten rypistin numeroita. Veroin eHostin hinnoittelua HostGatoriin, joka on yksi maailman parhaista verkkopalveluntarjoajista.

Katso alla olevasta taulukosta nähdäkseni mitä löysin …

Rajoittamaton verkkosivustojen määrä yhdellä tilillä?
Erikoistarjous
3,98 dollaria / kuukausi kuponkikoodilla BUILDPATH
Ilmainen verkkotunnus?
($ 12,95 / vuosi)
WordPress
45 päivän rahat takaisin -takuu?
Kuukausittainen maksu
Ei kuukausimaksua. 4,78 dollaria ensimmäisestä kuukaudesta. Uusiutuu 11,95 dollarilla kuukaudessa
Ensimmäisen vuoden loppuun mennessä olet maksanut yhteensä 136,23 dollaria, jos valitset kuukausimaksun.
12 kuukauden alennus
Ei ole enää käytettävissä. 57,36 dollaria (4,78 dollaria x 12 kuukautta)
Säästä 78,87 dollaria tällä suunnitelmalla!
24 kuukauden alennus
Ei ole enää käytettävissä. 125,11 dollaria (4,78 dollaria x 24 kuukautta)
Säästä 154,52 dollaria tällä suunnitelmalla!
36 kuukauden alennus
Ei ole enää käytettävissä. 163,27 dollaria (3,98 dollaria x 36 kuukautta)
Säästä 259,76 dollaria tällä suunnitelmalla!
Mitään kuponkeja?
Ei ole enää käytettävissä. 3,98 dollaria / kuukausi aktivointilinkki
Käy sivustolla
Ei ole enää käytettävissä. Käy HostGatorissa

Koska molemmat yritykset turvaavat ostoksesi 45 päivän rahat takaisin -takuulla, voi olla järkevää napata 12, 24 tai 36 kuukauden suunnitelma lukitaksesi voimakkaasti diskontattu korko, jos päätät pitää tilisi.

Jos pidät edelleen kuukausittaista vaihtoehtoa, vaikka pitkällä aikavälillä se maksaa enemmän, HostGator tarjoaa hieman halvemman, edullisen kuukausimaksumahdollisuuden ilman sopimusta. Lisäksi minulla on yksinomainen kuponki joka antaa sinulle 60% alennuksen!

Käytä vain kuponkikoodia BUILDPATH osoitteessa whpg, säästät heti 60% normaalista hinnoittelusta.

Suositeltu sinulle: Katso tämä ilmainen harjoitusvideo, jossa Steffany näyttää sinulle kuinka luoda hieno verkkosivusto vaihe vaiheelta WordPressin avulla HostGatorissa.

Vielä parempi, HostGator kunnioittaa heidän 45 päivän rahat takaisin -takuuaan. Kuvittelen sinun mieluummin ostaa jotain, kun tiedät sen olevan riskitöntä. HostGator tekee siitä sinulle riskitöntä seuraavasti:

Yksinkertainen, todellinen 45 päivän rahat takaisin -takuu

Ostosi on suojattu heidän 45 päivän rahat takaisin -takuulla. Se kattaa kaikki tarjoamansa suunnitelmat.

Mutta onko se todella niin yksinkertaista?

Jos olet kuin minä, olet epäilevä, kun näet tällaisen takuun. Saatat ihmetellä, onko piilotettuja “käsittelymaksuja” ja muita maksuja, joten niiden ei tarvitse antaa sinulle 100% rahat takaisin.

Sinulla on ilo kuulla, että HostGatorin takuu ei sisällä piilotettuja maksuja tai outoja ehtoja:

Jos et ole tyytyväinen HostGatoriin, palautamme sinulle rahat. Ei kysymyksiä. Ensimmäisten 45 päivän aikana hyvitämme palvelumaksusi kokonaisuudessaan. Jos yrität meitä ja päätät, että HostGator ei vain ole sinulle, mielestämme sinun pitäisi saada rahat takaisin.

Jos et halua pitää tiliäsi jostain syystä, he antavat sinulle kaikki rahat takaisin ilman rippuja. Tätä et näe monien palveluntarjoajien tekevän. HostGator voi tehdä tämän, koska kilpailijoihinsa verrattuna useammat asiakkaat pysyvät pidempään. Upea tuote ja palvelu menee pitkälle asiakkaiden säilyttämisessä, jolloin HostGator voi tarjota sinulle massiivisen arvon erittäin edulliseen hintaan pakottamatta sinua ostamaan vuoden tai enemmän etukäteen.

Johtopäätös: eHost vs Hostgator kuukausimaksu

Toivon, että voisin sanoa: “kyllä, eHost tarjoaa alhaisen kuukausimaksun”, mutta he eivät enää tarjoa sitä. Nyt ne pakottavat sinut ostamaan vähintään yhden vuoden isännöinnin etukäteen. Ne eivät ole enää käyttökelpoinen vaihtoehto, jos haluat kuukausimaksun eikä sopimuksia.

Jos eHost olisi halukas olemaan kilpailukykyinen ja seisomaan tiukasti palvelunsa takana, he tarjoavat kuukausimaksun. Tässä vaiheessa on minulle selvää, että eHost ei ole täysin varma siitä, että pysyt asiakkaana, jos maksat kuukausittain. Joten he haluavat lukita sinut vähintään vuodeksi etukäteen. Rehellisesti sanottuna tämä on tavanomainen käytäntö 99 prosentilla tarkistamiani ja testaamiasi hosting-yrityksiä, joten en ole yllättynyt ollenkaan. Mielestäni se, että HostGator tarjoaa kuukausittaisia ​​maksuja ilman sopimuksia tai sitoumuksia, sanoo kuitenkin kaiken. He ovat vakuuttuneita siitä, että pysyt asiakkaana, koska he tarjoavat erinomaisen isännöinnin ja asiakastuen.

Käytän HostGatoria useissa sivustoissani, ja suosittelen niitä hyvin sinulle. Joten jos yrität HostGatoria, muista käyttää kuponkikoodia BUILDPATH HostGatorissa saadaksesi 60% alennuksesi isäntästäsi.

Toivotamme sinulle menestystä verkkosivustollasi,

Johnny
WHPG

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map