Tarjoaako BlueHost SEO-palveluita?

Oman verkkosivustosi luominen ei välttämättä ole niin yksinkertaista kuin odotit sen olevan, etenkin jos olet uusi Web-kehitys. Mutta BlueHostin kaltaisten verkkopalveluntarjoajien ansiosta jokaisella – jopa niillä, joilla ei ole kokemusta verkkokehityksestä – on nyt mahdollista luoda omia sivustojaan käymättä läpi HTML-kaltaisia ​​juttuja. Tämä on hyvä uutinen myös kokeneille käyttäjille, koska täydellisen, ammattimaisen verkkosivuston luominen on helpompaa kuin koskaan.


Mutta juuri kun ajattelit, että kaikki on katettu, kun sivustosi on valmis ja käynnissä, huomaat, että tekemistä on vielä paljon. Toimivan verkkosivuston omistaminen ei riitä, että ihmiset ympäri maailmaa tietävät yrityksesi tai brändisi. Tätä varten on hakukoneoptimointi (SEO).

Mutta mikä on SEO, joka tapauksessa?

SEO on olennainen osa kaikkia online-markkinointistrategioita. Se auttaa parantamaan verkkosivustosi sijoitusta suurten hakukoneiden, kuten Google, Bing ja Yahoo, luonnollisissa tuloksissa!.

[Tiedosto # csp8368650, lisenssi # 1337480] Lisensoitu http://www.canstockphoto.com kautta loppukäyttäjän lisenssisopimuksen (http://www.canstockphoto.com/legal.php) mukaisesti
(c) Can Stock Photo Inc. / kbuntu

Esimerkiksi, kun teet tutkimusta verkossa, voit käyttää siihen joko Google tai Bing. Kun kirjoitat avainsanan tutkittavaasi, sinut ohjataan hakutulossivuille, joilla luetellaan osuvimmat sivustot. Näitä kutsumme luonnollisiksi tuloksiksi tai joskus kutsutaan myös “orgaanisiksi tuloksiksi”. Nämä perustuvat verkkosivustosi soveltuvuuteen tiettyyn avainsanaan ja tarkoituksena on, että verkkosivustosi näkyy luonnollisten tulosten päällä, jotta houkutellaan lisää kävijöitä ja lisätään online-näkyvyyttä..

Hakukoneiden tulokset voidaan luokitella kahteen osaan:

 • Luonnollinen / orgaaninen haku
 • Maksettu haku

Maksetun hakutuloksen suhteen verkkosivuston omistaja mainostaa tarkoituksella verkkosivustoaan hakukoneissa tietyllä hinnalla sijoittuakseen paremmin hakutulossivuilla. Tämä saattaa toimia joillekin, mutta muista, että 77% hakukoneiden käyttäjistä haluaa napsauttaa orgaanisia kuin maksettuja yritystietoja.

Mitä Web-isäntä sinun pitäisi mennä?

Jos olet tosissasi ansaita tuloja verkkosivustostasi, kaunis verkkosivusto ei vain tekisi. Muista, että päätavoitteesi on houkutella mahdollisimman monta kävijää. Päättäminen, mihin Web-isäntään kirjautua, määrittää sivustosi tulevaisuuden.

BlueHost -sovelluksella saat kaiken tarvitsemasi verkkosivustollesi, sen yleisestä toiminnallisuudesta aina enemmän kävijöiden houkutteluun. He tarjoavat erilaisia ​​SEO-työkaluja, joiden avulla voit ohjata enemmän liikennettä verkkosivustollesi tarjoamansa rajoittamattoman levytilan ja kaistanleveyden lisäksi.

Kuinka BlueHost parantaa verkkosivustoni hakukoneiden sijoitusta?

BlueHostin SEO-pakettien avulla sivustosi sijoittuminen eri hakukoneissa paranee varmasti nopeasti. Pakkauksiin sisältyvät seuraavat:

 • Voit milloin tahansa käyttää markkinointiohjelman hallintaa kyselyihisi milloin tahansa. BlueHost antaa sinulle palautetta ja suosittelee avainsanoja, jotka maksimoivat sivustosi relatiivisuuden.
 • Bluehostin SEO-tiimi tarjoaa sinulle enemmän saapuvia linkkejä sivustoosi ja suorittaa linkkien luomista ulkopuolella, kuten sosiaalisten kirjanmerkkien luomista ja artikkeleiden jakelua, parantaaksesi sivustosi sijoitusta..
 • Saat viikoittain raportteja seurataksesi avainsanojesi etenemistä ja sijaintiasi hakukoneissa.

Jokainen BlueHost-hosting-suunnitelma sisältää ilmaisen hakukoneiden lähettämisen. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse odottaa ikäisiä verkkosivustosi tuntemiseen hakukoneissa. BlueHost tekee työsi puolestasi. Näiden lisäksi BlueHost tarjoaa myös ammatillisia SEO-palveluita niille, jotka haluavat tosissaan tehdä sijoituksensa korkeammaksi. Seuraavat sisältyvät tämän tyyppisiin paketteihin:

 • SEO-linkitys. BlueHost luo lisää linkkejä sivustoosi kirjoittamalla ja jakelemalla alkuperäistä sisältöä kuukausittain.
 • SEO kirjoittaminen. BlueHostin ammattimaiset hakukoneoptimoijat (SEO copywriters) luovat räätälöityä sisältöä, jota sivustosi tarvitsee erottumaan muiden joukosta.
 • Analyysi ja raportointi. Ryhmä tuottaa tuloksia ja palautetta saadaksesi sinut tietoiseksi sivustosi menestyksestä.

Onko vielä kiusausta? Liity BlueHostiin tänään!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map