StartLogic-arvostelu

StartLogicin ytimessä on visio, jonka avulla pienyritykset voivat löytää potentiaalinsa verkossa antamalla heille mahdollisuuden luoda verkkosivustoja. Yrityksellä on halu antaa yrityksille tilaa ja alustan paitsi menestyä myös kasvaa myös verkossa. Yritysten perustamisesta lähtien, vuodesta 2003 tähän päivään mennessä, yritys on kasvanut valtavasti nykyiseen asiakaskuntakantaansa, joka on selvästi yli 100 000 ja joka on levinnyt ympäri maailmaa..


StartLogicilla on yli vuosikymmenen kokemus liiketoiminnasta, ja se voi nyt ylpeillä siitä, että he ymmärtävät täysin kuluttajien vaatimukset web-hosting-toiminnasta. Pienyritysten kokemuksesta, tarpeista ja tarinasta riippumatta StartLogic on päättänyt tarjota asiakkailleen erinomaisen verkkokokemuksen ja parhaan vastineen. Yhtiö tarjoaa edullisimpia hosting-ratkaisuja henkilökohtaisille blogeille, online-portfolioon ja täysimittaisiin verkkokauppasivustoihin.

Heidän yhteistyönsä Googlen kanssa vuonna 2011 näki heidän pyrkimyksensä auttaa yrityksiä luomaan jalanjälkensä verkossa. StartLogic käynnisti yhdessä Internet-jättilän kanssa ohjelman, jonka nimi on ”Hanki yrityksellesi online” ja joka tarjosi hyödyllisiä verkkosivustojen rakennustyökaluja, koulutusta ja tietoa kasvaa ja menestyä verkossa..

Seuraava kuvaus maalaa onnistuneen web-hosting-yrityksen, mutta useimmat ihmiset säännöllisesti kysyvät verkossa seuraavaa: Voiko StartLogic täyttää lupauksensa?

Edellä esitettyyn kysymykseen ja moniin muihin huolenaiheisiin vastaamiseksi mielestäni on tärkeää tarkastella joitain StartLogicin isännöintipalveluun integroituja ominaisuuksia. Tähän sisältyy hosting-suunnitelmat, hinnoittelu, asiakastuki, käytettävyyden ennätys muiden ominaisuuksien lisäksi. Katsauksessa tarkastellaan myös mahdollisia etuja ja haittoja niin, että kun päätät isännöidä verkkosivustosi StartLogicilla, ymmärrät, mihin saat itsesi.

StartLogicin Web-hosting-suunnitelmat

Ennen kuin tutkitaan isännöintisuunnitelmien ja niiden ominaisuuksien monimutkaisuutta, on tärkeää ymmärtää, että StartLogic on investoinut moniin pieniin yrityksiin suunnattuihin hosting-suunnitelmiin. Tästä syystä niiden hinnoittelu tapahtuu pienille budjeteille tyypillisesti, mikä on tyypillistä näille pienille yrityksille. He tarjoavat yhteensä 6 isäntäsuunnitelmaa, joista 3 on jaettua hosting-suunnitelmaa ja muut 3 virtuaalisen yksityisen palvelimen (VPS) suunnitelmaa. Tämän lisäksi voit ostaa verkkotunnuksia suoraan StartLogicista, samoin kuin monia muita tuotteita ja palveluita, jotka auttavat ankkuroimaan yrityksesi verkkoon menestyksen varalta.

Jaettu Web-hosting

StartLogic käyttää Linux-pohjaisia ​​palvelimia Microsoftin sijasta jaetussa web-isännöinnissä. Alkuhinta on 4,50 dollaria kuukaudessa, mikä on kiistatta yksi halvimmista web-palveluntarjoajien keskuudessa. Jaetussa web-isännöinnissä pienyritysten verkkosivustot sijoitetaan samaan palvelimeen ja niiden sallitaan jakaa isännöintitilaa. Taustalla palvelimia hallinnoi StartLogic, mikä tarkoittaa, että palvelinohjelmistojen asennukset, tekninen tuki ja tietoturvapäivitykset on huolehdittu. StartLogicin etuna verkkosivustojen ylläpitämisessä Linux-käyttöjärjestelmälle on turvallisuus ja luotettavuus.

Jos olet yritys tai henkilö, joka etsii yksinkertaisia ​​verkkosivustoratkaisuja, StartLogic voi ehdottomasti auttaa sinua jaettavien web-hosting-suunnitelmiensa kautta. Ymmärrettyään, että jopa jaetussa isännöinnissä on eriytettyjä tarpeita, yritys päätti mukauttaa isäntäpakettinsa ja luokitella ne kolmeen: Express, Pro ja Supercharge. Jokainen näistä suunnitelmista odotetusti antaa sinulle pääsyn laajaan valikoimaan ominaisuuksia ja työkaluja, joita tarvitaan verkkosivustosi käynnistämiseen kuluttamatta paljon resurssejasi.

Express-suunnitelma

Sinun ei tarvitse kokemusta verkkosivustosta, jotta voit aloittaa verkkosivun. Tämä on viesti, jonka StartLogic lähettää Express jaetun hosting -suunnitelman kautta, joka maksaa 4,50 dollaria kuukaudessa. Tämä on yksinkertaisesti täydellinen ratkaisu, jota yritykset ovat etsineet, etenkin pienet pienyritykset, aloittelijat, henkilökohtaiset sivustot ja tekofobit. Tämä suunnitelma sopii myös henkilöille, joiden aikataulut ovat niin kiireisiä, etteivät he pysty istumaan verkkosivuston kokoamiseen. Tämän suunnitelman tilaaminen takaa sinulle täysin toimivan verkkosivuston, joka on valmis muutamassa minuutissa.

StartLogicilla on Site Expresso -niminen sivustonrakentaja, joka tekee raskaita nostoja ja kaikkia verkkosivun perustamiseen liittyviä monimutkaisia ​​asioita. Sivuston rakentaja menee eteenpäin jopa ainutlaatuisen sisällön luomiseksi verkkosivustollesi, jotta voit säästää paljon rahaa ja aikaa sisällön kuraattorissa. Sisältöä luotaessa Site Expresso käyttää perustietoja, joita annat verkkosivuston perustamisessa. Sinun on vastattava vain muutamiin kysymyksiin, kun perustat verkkosivustoa, ja sinulla on nopeasti valmis sivusto, joka on täysin räätälöity tarpeisiisi..

Muita ominaisuuksia, jotka nautit tämän suunnitelman nojalla, ovat 5 Gt levytilaa, 100 Gt kaistanleveyttä, 5 sähköpostiosoitetta ja 175 dollaria ilmaisia ​​mainoshyvityksiä. Sivustojen enimmäismäärä tiliä kohden on vain yksi ja sinulla on pääsy myös yhteen MySQL-tietokantaan.

Pro-suunnitelma

Tämä jaettu web-hosting-suunnitelma on suunnattu yrityksille ja henkilöille, jotka haluavat tehdä tehokkaamman jalanjäljen verkossa. Se antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa omaa verkkosivustoasi. Jos olet pieni yritys, bloggaaja, voittoa tavoittelematon organisaatio tai luova ammattilainen, etsit ihanteellista ratkaisua joustavien verkkosivustojen rakentamiseen, StartLogicin Pro-suunnitelma on todellinen juttu.

Alkaen 5,99 dollaria kuukaudessa, Pro Plan tarjoaa sinulle rajoittamattoman levytilan, skaalautuvan kaistanleveyden, rajoittamattoman verkkosivuston tiliä kohden, rajoittamattoman sähköpostiosoitteen, ilmaiset mainontahyvitykset 175 dollarin arvosta ja 10 MySQL-tietokantaa.

Tämän suunnitelman avulla voit rakentaa verkkosivuston suoraan tyhjästä joustavasti ja helposti käyttämällä niiden vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakentamista, Weeblyä ja Site Expressoa. Prosessissa ei ole mitään hyötyä siitä, että joudut alttiiksi monimutkaisille ohjelmille tai hankalille koodeille, kaikki mitä koet on sujuva prosessi, joka antaa sinulle vihdoin uuden verkkosivuston nopeasti..

Supercharge suunnitelma

Tämä on StartLogicin jaetun web-hosting-suunnitelman crème de la cr29ème. Sen ekosysteemi on suunniteltu sopimaan suurille ja runsaasti liikennettä hoitaville verkkosivustoille, jotka vaativat suurta nopeutta, turvallisuutta ja optimaalista suorituskykyä. Jos olet yrittäjä, edistynyt web-kehittäjä, verkkokauppasivuston omistaja tai käytät nopeasti kasvavaa verkkosivustoa, tämä suunnitelma on sinulle. Tämän suunnitelman hinta on 8,99 dollaria kuukaudessa.

Supercharge-suunnitelma on ainoa jaettujen web-hosting-suunnitelmien joukossa, jolla on yritystason tekniikka, joka antaa sinulle virtaa ja salaman nopeaa latausnopeutta tehokkaiden verkkosivustojen ylläpitämiseen. Lisäksi se tarjoaa sinulle erilaisia ​​verkkosivustojen rakentajia. Siellä on Site Expresso, vedä ja pudota -sivuston rakentaja ja Weebly.

Tämän suunnitelman avulla voit käynnistää tehokkaan verkkosivuston, jolla on huippunopeat nopeudet ja edistynyt suojausprofiili. Itse asiassa ihmiset, jotka ovat liittyneet tähän suunnitelmaan, ovat kuvanneet sitä mahdollisuutena nauttia molempien maailmojen parhaista ominaisuuksista – huippuluokan suorituskyvystä ja verkkosivujen rakentamisen yksinkertaisuudesta..

Muita Supercharge-suunnitelman ominaisuuksia ovat rajoittamaton levytila, skaalautuva kaistanleveys, rajoittamaton verkkosivusto tiliä kohden, rajoittamaton sähköpostiosoite, ilmaiset mainontahyvitykset 175 dollarin arvosta, verkkokaupan toiminnot ja rajaton MySQL-tietokanta.

Verrattuna muihin verkkoisäntäihin, kuten BlueHost, StartLogic tarjoaa suunnilleen samat tarjoukset, mutta se on hinnoittelusta hieman halvempi. Todennäköisesti tämä on syy siihen, miksi StartLogic ei tarjoa mitään myynninedistämis- tai erityisiä esittelyhintoja jaetulle web-hosting-suunnitelmalle..

Virtuaalisen yksityisen palvelimen hosting-suunnitelma

Ottaa jaetun hosting-suunnitelman on kiitettävää etenkin käynnistyksen yhteydessä. Suunnitellulla tavalla jaettu web-hosting ei kuitenkaan mahdu raskaan liikenteen verkkosivustoihin, koska hosting-resurssit ovat rajalliset. Kun pääset kohtaan, jossa tunnet, että jaettu hosting-suunnitelma estää tavalla verkkosivustosi kasvunäkymiä, voit siirtyä virtuaaliseen yksityiseen palvelimeen. StartLogic ei halua sinun muuttavan, vaan päivittää tilavampaan hosting-suunnitelmaan, joka antaa sinulle tilaa laajentua.

Jos tarvitset silti vakuuttavaa siirtyäksesi VPS-isännöintiin, harkitse tätä:

StartLogicin VPS-isännöinnistä ei aiheudu ylläpitokustannuksia. Yhtiö uskoo, että koska he ovat verkkoisäntäsi, huollon suorittaminen on heidän tehtävänsä. Lisäksi virtuaalinen yksityinen palvelin voidaan veistää useiden yksittäisten virtuaalikoneiden tuottamiseksi. Tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla pääsy useisiin virtuaalikoneisiin samassa palvelimessa tai jakaa palvelimesi muiden käyttäjien kanssa ilman, että he vaikuttavat kielteisesti toimintaasi.

VPS-hosting-palvelun avulla saat osion palvelinresursseja ja tämä antaa sinulle ja liikenteelle mahdollisuuden kokea joitakin nopeita latausaikoja. Kuten ehkä tiedät, verkkosivut, jotka latautuvat hitaasti, voivat häiritä sivuston käyttäjiä, ja niitä on korostettu useita kertoja yhtenä tärkeimmistä poistumisprosentin syistä. Tilavalla RAM-muistilla, tehokkaalla keskusyksiköllä ja lisää levytilaa voit taata, että sivustosi suorituskyky on uskomaton.

Toinen lähtökohta jaetulle isännöinnille on, että VPS-isäntä antaa sinulle vapauden valita asennettavat sovellukset tai ohjelmistot. Rajoituksia ei ole, ja olet pohjimmiltaan oma pomo. StartLogicin VPS-isännöinnin suurin etu on hinnoittelu. Toisin kuin omistettu isännöinti, jossa sinulla on oma erillinen palvelin, VPS-isäntä on jaetun isännöinnin ja omistetun isännöinnin yhdistelmä. Täällä voit jakaa ylläpitokustannukset muiden käyttäjien kanssa, jotka käyttävät samoja palvelinresursseja kuin verkkosivustosi. Tämä tarkoittaa, että palvelut ja työkalut tulevat paljon halvemmalla vaarantamatta suorituskykyä.

VPS-hosting-suunnitelma on jaettu kolmeen osa-alisuunnitelmaan: Logic, LogicPro ja LogicPremium, joiden hinta on vastaavasti 29,99 dollaria, 39,99 dollaria ja 49,99 dollaria..

vDeck Muokattava ohjauspaneeli

Tämä on täyden palvelun ohjauspaneeli, jonka StartLogic on tarjonnut asiakkailleen. Siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja se heijastaa cPanelin toimintoja. Se on tehokas ja pystyy suorittamaan kaikki web-master-toiminnot saumattomasti. Noin 10–30 minuutin oppimiskäyrällä vDeck on helppo käyttää etenkin aloittelijoille.

StartLogicin käyttämä vDeck-versio on 3.0. Tämä versio on täydellinen automatisoitu hosting-ratkaisu, jonka avulla voit hallita web-hosting-tiliäsi. Vielä houkuttelevampaa on, että et tarvitse mitään koodaustaitoja vDeckin ammattimaiseen käyttöön. Käyttöliittymässä voit suorittaa useita tehtäviä, kuten sivustomarkkinoinnin, verkkosivustojen luomisen, sähköpostitilien luomisen ja tilastoanalyysin point-and-click-tekniikalla.

Voit tehdä seuraavat vDeck: n avulla:

 • Käytä ja tarkista sähköpostisi
 • Tarkastele ja analysoi verkkosivustosi tilastoja
 • Seuraa levytilan käyttöä ja kaistanleveyttä
 • Lataa tiedostot
 • Hallinnoi tiliäsi ja laskutustietoja

VDeck on täysin muokattavissa, jolloin voit lisätä yrityksesi logon, muuttaa fontteja ja värejä sekä lisätä ohjauspaneelin tuotemerkkisivustollesi. Voit tehdä kaiken tämän käyttämällä hypertekstin merkintäkieltä (HTML). Koska voit hallita verkkotunnuksiasi helposti täältä, sinulla on tarvittavat työkalut ja palvelut liiketoiminnan kasvattamiseksi.

vDeck on ratkaisu, jota tarvitset hallitsemaan yrityksesi kasvua pääsemällä kaikkiin verkkosivustoosi yhdellä yksinkertaistetulla ohjauspaneelilla. Ainoa vDeck-ohjauspaneelin haittapuoli on, että se käyttää MOJO Marketplace Installer -sovellusta, joka on tosin hieno, mutta voi olla toisinaan hieman hidas. Monet StartLogic-asiakkaista olisivat mieluummin käyttäneet Softaculous Installer -sovellusta.

Verkkokaupan perusteet

StartLogic tarjoaa sinulle työkalut, joita tarvitset helposti verkkokaupan käynnistämiseen. Verkkokauppaalustalla voit lisätä ostoskorin, käsitellä luottokortteja ja suojata asiakastietojasi. Ominaisuus, jota ei löydy monista verkkokauppaalustoista, on tuotehaku. StartLogic sisälsi tämän haun, jotta asiakkaiden olisi helppo tehdä ostoksia verkkosivustollasi. Virtuaalisen ostoskorin avulla asiakas voi napsauttaa ja lisätä tuotteita ennen uloskirjautumista.

On monia tapoja integroida ostoskori StartLogic-verkkokauppasivustollesi. Voit käyttää ShopSite-ostoskoria, PayPal-maksupalvelua, Agoran ostoskoria, Weebly-verkkokauppaa ja osCommerce-ostoskoria..

Asiakastietojen suojaamisessa StartLogicilla on positiivinen SSL-varmenne. Jos kuitenkin tarvitset korkeampaa tietoturvaa, voit valita Comodon laajennetun validointitodistuksen.

StartLogicin edut

StartLogic on erinomainen web-hosting-ratkaisuissaan. Ne antavat yrityksille etenkin aloittelijoille alustan, jota he tarvitsevat kasvattaakseen liiketoimintaansa. StartLogicin etuihin kuuluvat muun muassa:

Luotettavuus ja suorituskyky

Tämä yritys tarjoaa 99,9%: n takuun käyttöaikana, mikä joidenkin käyttäjäryhmien mukaan on enemmän teollisuuden normi. StartLogic yrittää kuitenkin minimoida seisokit ja kokemusten mukaan niiden keskimääräinen käyttöaika on noin 99,95 seurattu 10 päivän testausjakson aikana. Sivun latausnopeus testattu samalla ajanjaksolla on noin 1,4466. Tämä asettaa sen tasolle suosituimpien verkkoisäntäkoneiden, kuten iPage ja eHost, kanssa.

24/7 tekninen tuki

Asiakaspalvelu on tärkeä minkä tahansa verkkosivuston toiminnalle, ja StartLogic on päättänyt tarjota asiakkailleen 24/7 tukea live-chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Heidän asiakastuensa on asiantuntevaa ja ystävällistä. Siellä on myös laaja tietokanta ja kattava käyttöopas, joka yhdistää video-oppaita ja hyödyllisiä ohjeita.

Edullinen hosting -suunnitelmat

StartLogicilla ei ole paljon isännöintisuunnitelmia, mutta heidän jakamallaan ja VPS-isännöinnillä on edullinen hinta, jotta se mahtuu yksilöihin ja yrityksiin, etenkin aloittaviin. Jaettu suunnitelma alkaa 4,50 dollaria, kun taas VPS-suunnitelma alkaa 29,99 dollaria.

Usean verkkotunnuksen isännöinti

Valitsemastasi suunnitelmasta riippuen verkkotunnuksillesi voi olla rajoittamaton isännöinti. Oikeastaan ​​ainoa suunnitelma, joka rajoittaa verkkotunnuksesi isännöintiä, on Express Shared -sivusto-suunnitelma.

Ilmainen verkkotunnus

Kun kirjaudut hosting-suunnitelmaan, sinulle annetaan valitsemasi ilmainen verkkotunnus, joka alentaa online-käyntikustannuksiasi.

StartLogic on myös Google luottamus, ja se on näkyvyyden plus.

Huono puoli

Omistetun isännöinnin ja hallitun WordPress-isännöinnin puuttuminen on heikentänyt StartLogicin luokitusta ja mieltymyksiä. Lisäksi se, että kaikkia sivustoja ylläpidetään Linux-pohjaisilla palvelimilla, lukitsee asiakkaat, jotka pitävät parempana Window-pohjaisia ​​palvelimia. Koska vDeck ei ole yleisesti käytettyjen ohjauspaneelien joukossa toisin kuin cPanel, jotkut asiakkaat pitävät oppimiskäyrää hieman hankalana. Asiakastukea on myös parannettava, koska ihmiset ovat valittaneet pitkistä odotusajoista ja vastaamattomista kyselyistä.

Pohjaviiva

StartLogic ei ehkä ole kaikille suosituin web-hosting-palvelujen tarjoaja, mutta heidän palvelujensa laadussa he ovat ylittyneet. Heidän kumppanuutensa Googlen kanssa innovatiivisten ratkaisujen tarjoamisessa pienyritysten omistajille on riittävän todiste siitä, että he eivät ole tavallisia isäntiäsi. Budjettiystävällisillä isännöintisuunnitelmillaan ja 30 päivän rahat takaisin -takuulla voit kokeilla heitä.

8 Yleisarvosana
StartLogic-arvostelu

StartLogic on räätälöinyt hosting-, web-rakennus- ja verkkokaupparatkaisut kaikille, mutta enimmäkseen pienille yrityksille, jotka tarvitsevat ylimääräistä nopeutta ja edistynyttä tietoturvaa. Verkkosivustosi ylläpito palvelimillesi takaa sinulle salamannopeat nopeudet, ilmaisen markkinointiluoton, 24/7 -tuen ja verkkoturvan.

PLUSSAT
 • Useiden verkkotunnusten isännöinti
 • Edullinen hosting-suunnitelmat
 • Ilmainen verkkotunnus, kun tilaat isännöintisuunnitelman
 • Erinomainen käyttöaikaennätys 99,95%
 • Google luottaa
 • Helppo ymmärtää ja hallita isännöintivaihtoehtoja
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Erinomaiset verkkokaupan ominaisuudet ja palvelut
HAITTOJA
 • Pitkä odotusaika asiakastuessa
 • Rajoitettu Linux-pohjaisiin palvelimiin
 • Puute omistettu web- ja WordPress-hosting
 • VDeck-ohjauspaneelin oppimiskäyrä
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map