Sivustosi siirtäminen BlueHostista WebHostingHubiin

Voinko siirtää BlueHost-isännöimäni verkkosivustoni Web Hosting Hubiin?

Jos sinulla on jo BlueHostin ylläpitämä verkkosivusto ja haluat jotenkin siirtää sen toiselle web-palveluntarjoajalle, kuten Web Hosting Hub, yritys mukauttaa sinut mielellään ja auttaa sinua.


Web Hosting Hub (tai lyhyt The Hub) on yksi parhaimmista ja luotettavimmista web-hosting-yrityksistä, joka tukee ja auttaa asiakkaita siirtämään tai siirtämään verkkosivustojaan tarjoamalla ilmaisia ​​palveluita. Lisäksi ne tarjoavat “ei seisokkien siirtoprosessia”, mikä tarkoittaa, että verkkosivustollasi ei ole koskaan mitään seisokkeja todellisen siirtoprosessin aikana.

Sinun ei tarvitse huolehtia sivustosi siirtämisestä BlueHostista Web Hosting Hubiin, koska se on helppoa ja helppoa. Koko prosessin loppuun saattaminen voi viedä vähän aikaa, mutta prosessi itsessään ei ole rakettitiede.

Yleisin tapa siirtää sivustosi on lataamalla vanhat tiedostot ja päivämäärä FTP-asiakkaan avulla ja lähettämällä sitten ne Web Hosting Hubiin..

Miksi valita Web Hosting Hub?

On monia syitä, miksi ihmiset päättävät siirtää verkkosivustonsa toiselle web-hosting-yritykselle. Nämä syyt vaihtelevat, joista osa voi jopa vaikuttaa verkkosivuston tulevaisuuteen ja ehkä jopa itse yritykseen.

Miksi sinun pitäisi valita Web Hosting Hub satojen alan web-hosting-yritysten joukosta, vastaus on, että tämä yritys on yksi johtavista laadukkaiden web-hosting-palveluiden tarjoajista, etenkin nopeuden ja luotettavuuden suhteen. Se on huippuluokan valinta monille verkkosivustojen omistajille ja verkkokehittäjille huippuluokan asiakastuen ja erittäin nopeiden palvelimien ansiosta – tekijät, jotka ovat erittäin tärkeitä verkkovastaaville. Kaikki nämä, samoin kuin monet muut hienot ja hyödylliset ominaisuudet, sisältyvät isännöintisuunnitelmiin – ja ne tulevat erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Tämä antaa Web Hosting Hubille tarvittavan etulyöntiaseman verrattuna muihin web-hosting-yrityksiin.

Mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin siirrät verkkosivustosi Web Hosting Hubiin

Joitakin asioita, jotka sinun on tiedettävä, ennen kuin harkitset verkkosivustosi siirtämistä BlueHostista Web Hosting Hubiin, ja se sisältää seuraavat:

 • Siirtoprosessia voidaan käyttää vain verkkotunnuksissa, joissa on .com, .net, .org, .biz ,. .us- ja .info-laajennukset;
 • Koko siirtoprosessi voi kestää jopa 10 päivää;
 • Et voi tehdä muutoksia WHOIS-tietoihin, mikä tarkoittaa, että yhteyshenkilö ei enää muuta, ei nimipalvelimia / DNS-muutoksia siirron alkaessa;
 • Et voi siirtää tiliä, jolla ei ole vielä vanhentunut uusien verkkotunnusten 60 päivän ajanjaksoa ja uusittujen verkkotunnusten 45 päivän ajanjaksoa.Jos verkkotunnuksesi koskee jotakin näistä kahdesta, on erittäin suositeltavaa odottaa 60 päivää tai 45 päivän jakso päättyy ennen sivustosi siirtämistä.
 • Siirtyminen toiselle web-palveluntarjoajalle siirtää vain verkkotunnuksen eikä vaikuta millään tavalla tietokantoihin tai sivustosi tiedostoihin ja muuhun tärkeään tietoon.

Sivustosi siirtäminen BlueHostista Web Hosting Hubiin

Sivustosi siirtäminen pois BlueHostista edellyttää, että noudatat muutamaa yksinkertaista vaihetta. Näiden vaiheiden pitäisi toimia missä tahansa, kun päätät siirtää sivustosi.

 1. Kirjaudu sisään BlueHost-ohjauspaneeliin.
 1. Klikkaa Verkkotunnuksen hallinta.
 1. Napsauta verkkotunnusta korostaaksesi sen. Välilehdet tulevat näytön oikealle puolelle.
 1. Alkaen LUKKO välilehti, avaa verkkotunnus.
 1. Poista yksityisyyden asetukset käytöstä YKSITYISYYS
 1. Muokkaa nimipalvelimia NIMENPALVELIJAT -välilehti osoittaaksesi verkkosivustosi uusiin nimipalvelimiin.

[merkintä: Älä tee tätä, ellet ole valmis, että KAIKKI palvelut osoittavat uuteen palvelimeen.]

 1. Alkaen Siirto EPP -välilehti, hanki EPP / valtuutuskoodi.Sinun on annettava tämä koodi Web Hosting Hubille siirtoprosessin aikana.
 1. Varmista, että yhteystiedot ovat oikeat ja päivitetyt.Tämä voidaan tehdä YHTEYSTIEDOT Nämä tiedot sisältävät rekisteröijän, järjestelmänvalvojan ja laskutuksen tiedot. Järjestelmänvalvojan yhteyshenkilön sähköposti on päivitettävä, koska vahvistusviesti, valtuutuskoodin ja väliaikaisen URL-osoitteen lisäksi, lähetetään sähköpostitse.
 1. Alkaen Verkkotunnuksen hallinta, Napsauta verkkotunnusta, jonka haluat siirtää, ja napsauta sitten SIIRTO EPP Sinun pitäisi nähdä kaksi linkkiä sivulla: yksi hyväksyä siirto ja toinen kieltää se.

[Merkintä: Jos et löydä linkkejä, se voi tarkoittaa, että Web Hosting Hub ei ole lähettänyt siirtopyyntöä sähköpostiosoitteeseesi.]

 1. Napsauta välilehteä, joka hyväksyy siirron. Siirtoprosessin pitäisi alkaa heti. Koko siirtoprosessi voi kestää vähintään 3 päivää.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map