Sivustojen siirtäminen pois WebHostingHubista

Voinko siirtää sivustoni pois WebHostingHubista?

Jos haluat siirtää WebHostingHubin ylläpitämän sivustosi toiselle isäntälle ja olet epävarma siitä, onko se mahdollista, vastaus on kyllä; voit ja voi siirtää sivustosi pois WebHostingHubista. Ensin on kuitenkin tehtävä selväksi, mitä sinun on tehtävä, haluatko siirtää verkkotunnuksesi toiselle verkkotunnuksen rekisteröijälle tai haluat yksinkertaisesti peruuttaa WebHostingHub-tilauksesi kokonaan. Mitä tulee tilauksen peruuttamiseen, kuka tahansa asiakas voi peruuttaa tilauksensa milloin tahansa heidän mielestään tarpeesta. Asiakkaille, jotka peruuttavat tilauksensa, maksetaan korvaus sen mukaan, kuinka kauan he isännöivät sivustoaan yrityksessä.


Voit kuitenkin siirtää verkkotunnuksesi myös toiselle verkkotunnuksen rekisteröijälle, mutta sallia silti WebHostingHub isännöidä verkkosivustosi tiedostoja. Tätä varten sinun on joko osoitettava tietue WebHostingHub-palvelimelle uuden rekisteröijän avulla tai voit muuttaa nimipalvelimen nimet WebHostingHubiksi siirron jälkeen..

On tärkeää, että ymmärrät, että verkkotunnuksesi rekisteröinti / hallinta ei ole sama ja että se on erillinen isännöinnistäsi, ja verkkotunnuksen hallintaoikeuksien siirtäminen ei millään tavalla vaikuta hosting-tiliisi, jonka tulee pysyä aktiivisena. Ainoa tapa estää isäntätili on peruuttaminen.

Mitä minun pitää tehdä siirtääksesi sivustoni pois WebHostingHubista?

Ennen kuin voit siirtää verkkotunnuksesi pois WebHostingHubista, yritys vaatii sinua toimittamaan pyynnön verkkotunnuksesi vapauttamisesta. Pyynnön tulee olla sähköpostin muodossa, ja se on lähetettävä osoitteeseen [email protected], ja sen tulee toimittaa tilisi vahvistus sekä järjestelmänvalvojan sähköposti. Tämä käynnistää verkkotunnuksen rekisteröintiprosessin, koska yritys tarvitsee näitä verkkotunnuksesi lukituksen avaamiseksi sinulle. On myös tärkeää huomata, että sinun on poistettava verkkotunnuksen yksityisyys verkkotunnukselta vaikuttaaksesi lukituksen avaamiseen.

Kun verkkotunnus on vapautettu ja sinulla on jo valtuuskoodi, jonka saat järjestelmänvalvojan sähköpostilla, voit siirtyä uuteen verkkotunnuksen rekisteröijään ja aloittaa verkkotunnuksensiirtoprosessi. Siirtämiseen kuluu tyypillisesti 7-10 päivää, vaikkakin valmistumisaika vaihtelee rekisterinpitäjän mukaan. On tärkeää, että tiedät, että aina kun DNS-muutoksia tehdään tai verkkotunnuksia siirretään, havaitaan DNS-etenemisjakso, joka kestää noin 7–24 tuntia, kun vaihtaja tapahtuu.

Mitkä ovat yleiset syyt, miksi ihmiset siirtyvät pois hosting-yrityksestä?

Syitä on niin monta syytä, että on yhtä monta henkilöä tai yritystä, jotka haluavat siirtyä toiseen web-hosting-yritykseen. Se vaihtelee arkipäiväisimmistä monimutkaisimpiin syihin. Näistä syistä ovat seuraavat:

 •  Asiakas voi olla pettynyt palveluun.
 •  Tarve lisää resursseja, kuten tallennustilaa ja kaistanleveyttä, samoin kuin lisäsovellusten tarve.
 • Asiakkaalla on ehkä ollut vaikea ylläpitää kuukausittaisten laskujen määrää ja hän on löytänyt paremman hinnan jostakin.
 • He voivat olla tyytymättömiä asiakaspalveluun.

Mitä perusvaiheita ja suosituksia minun on noudatettava siirtoprosessin aikana?

On olemassa muutamia perussuosituksia, jotka asiakkaiden on tehtävä ennen siirtoprosessia ja sen aikana. Nämä ovat:

 • Ensinnäkin, sinun on valittava sopivin web-palveluntarjoaja vertaamalla niitä nykyiseen tarjoajaasi. Harkinnan tulisi sisältää:
 •  Käytetyn käyttöjärjestelmän tyyppi, jonka tulee olla yhteensopiva verkkosivustosi vaatimusten kanssa;
 •  Levytilavaatimukset; ja
 •  Kaistanleveys;
 • Sinun tulisi tehdä varmuuskopio nykyisen verkkosivustosi kaikista tiedostoista lataamalla kaikki vanhat tilitiedostosi. Voit käyttää FTP Access -sovellusta tai viedä sen phpMyAdmin-sovelluksella riippuen siitä, mikä toimii. Yleensä etsi isäntä, joka tarjoaa FTP-pääsyn.
 •  Varmista, että pystyt vastaanottamaan sähköposteja tarkistamalla oikein, että sähköpostisi toimivat ja ovat aktiivisia.
 •  On suositeltavaa varmistaa, että verkkosivustosi ja verkkotunnuksesi sähköpostitilit ovat käytössä siirtoprosessin aikana pitämällä nykyinen web-hosting-tili auki, kunnes prosessi on valmis..
 •  Kun kaikki on valmis, älä unohda peruuttaa tiliäsi.

Mitä minun on otettava huomioon vaihtaessani uuteen verkkoisäntään?

Kun päätät vaihtaa uuteen verkkoisäntään, varmista, että pystyt huomioimaan kaiken tarvittavan. Yksi asia, joka sinun on muistettava, on, että sinun tulee etsiä syy siihen, miksi muutit isäntääsi ja käyttää sitä mittarina, jotta et joutuisi taas samaan ongelmaan. Jotkut näistä huomioista ovat:

 •  Et halua asiakkaidesi pettyvän verkkosivustoosi, jolla on paljon seisokkeja siirron ollessa voimassa. Tee siirto mahdollisimman saumattomasti.
 •  Sinun on tehtävä perinpohjainen tutkimus mahdollisesta Web-palvelimesta. Saatat joutua selvittämään seuraavat:
 •  Mitä tarkoittaa, että ne sallivat tiedostojen lähettämisen.
 • Hanki heidän DNS-tiedot ja varmista, että sinulla on verkkotunnustietosi valmiina, jotta voit muuttaa asetuksia niin pian kuin mahdollista.
 •  Varmista, että väliaikainen URL-osoite on valmis, jotta voit testata ennen DNS: n vaihtamista.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map