SiteBuilder.com-arvostelu


Vaikuttaa siltä, ​​että SiteBuilder.com antaa sinulle helpon vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentajan ilmaiseksi.

“Vapaa”…

Hmm, pidetään sekunnin ajan! Onko SiteBuilder oikea yritys käydä mukana?

Otetaan selvää…

Huomaa: Ennen kuin tarkistamme SiteBuilderin, haluan paljastaa sinulle kaksi asiaa:

 1. SiteBuilder.com on täsmälleen sama verkkosivustojen rakentaja, jota WebsiteBuilder.com käyttää.
 2. He antavat sinun tehdä erittäin rajoitetun, perustason verkkosivuston ilmaiseksi, ja tekevät nikkelistä ja huijaa sinut mahdollisiin lisäominaisuuksiin. Jos esimerkiksi haluat verkkokaupan, sinun on päivitettävä korkeimpaan suunnitelmaansa – 20 dollaria kuukaudessa.
 3. Minä henkilökohtaisesti suosittelen ystäviäni ja asiakkaitasi EI saa käyttää mitään verkkosivustojen rakentajia. Tämä johtuu siitä, että jos rakennat sivuston heidän alustalleen, sitä ei voi siirtää muualle, jos tarvitset sitä tulevaisuudessa. Suosittelen, että käytät WordPressiä kaikissa hyvissä verkkopalvelupalveluissa (katso luetteloa vuoden 2017 parhaiten arvioiduista kohtuuhintaisista web-palvelimista), kuten BlueHost, HostGator tai iPage.

Joten nyt tiedät miltä minusta todella tuntuu …

Minun täydellinen arvostelu SiteBuilder.com -yrityksestä on alla, niin puolueeton, kuin pystyin tekemään sen:

Kolme vaihetta verkkosivustosi tekemiseen

Verkkosivun rakentaminen verkkosivujen rakennusaineella on kolme helppoa vaihetta. Kun olet käynyt verkkosivustolla, prosessi on seuraava:

 • Valitse verkkotunnus: SiteBuilder edellyttää, että valitset verkkotunnuksen uudelle verkkosivustollesi. Verkkotunnus on täysin ilmainen, mikä on positiivinen ominaisuus, jos yrität pysyä budjetissa.
 • Valitse malli: Selaa mallia ja valitse tarpeitasi vastaava malli.
 • Käynnistä Sivusto: Melko itsestään selvä vaihe ja helppo päästä siihen.

Kaiken kaikkiaan arvioidessasi oman verkkosivustosi rakentamisprosessia SiteBuilderissä, koko prosessi on erittäin helppo ja se toimii erityisen hyvin ihmisille, jotka ovat uusia verkkosivustojen luomisprosessissa..

Kauniit ja ammattitaitoiset mallit: tuhansia valmiita vaihtoehtoja tai räätälöityä mallia

Verkkosivustollasi on monia tärkeitä komponentteja, mutta yksi komponentti, joka antaa vahvimman vaikutelman, on verkkosivuston ulkoasu ja muotoilu. Seurauksena on, että kun valitset mallin verkkosivustollesi, sinun pitäisi voida valita monista vaihtoehdoista. Onneksi SiteBuilder tarjoaa sinulle tuhansia valmiita malleja. Mallit luokitellaan tyyliin ja asetteluun. Lisäksi, jos et löydä tarpeitasi vastaavaa esiasennettua asettelua, SiteBuilder tarjoaa käyttäjille myös mahdollisuuden tilata mukautettu malli.

Mahdollisuus tilata mukautettu malli verkkosivustojen rakennuspalvelusta ei ole yleinen, joten tämä ominaisuus on ehkä yksi lupaavimmista toistaiseksi. Jos sinulla on mahdollisuus tilata mukautettu verkkosivusto, sinulla voi olla sivusto, joka on suunniteltu juuri haluamallesi. Lisäksi, jos sinulla on mahdollisuus tilata räätälöity verkkosivusto, voit myös asettaa sivustosi edelleen syrjäyttämään.

Verkkotunnus ja sähköpostiosoite: ilmainen

Toinen hieno SiteBuilder-ominaisuus on, että verkkotunnus ja sitä vastaava sähköposti ovat täysin ilmaisia. Verkkotunnukset käyvät yleensä muutamalla dollarilla kuukaudessa, mutta valitsemalla ilmaisen vaihtoehdon voit säästää rahaa ja sijoittaa sen verkkosivustosi alueelle, joka todella tarvitsee enemmän keskittymistä. Mitä sähköpostiin tulee, se ei ole vain ilmainen, vaan sinulla on myös mahdollisuus valita haluamasi sähköpostiosoite omalle sivustollesi. Jos sinulla on sähköposti paikallaan, pystyt virtaviivaistamaan kaikki verkkosivustosi sähköpostiviestit sivustollesi määrittämään sähköpostiosoitteeseen. Tämä helpottaa verkkosivuston rakentamis- ja järjestämisprosessia.

Vaikka alkuperäinen verkkotunnus on ilmainen, jos päätät, että haluat lisää verkkotunnuksia, sinun on ostettava ne SiteBuilderin kautta.

Mainontahyvitykset: Muutama ilmainen

Mainontahyvityksiä käytetään PPC-markkinointikampanjoihin. Mainoshyvitysten tarkoituksena on houkutella käyttäjiä verkkosivustollesi mainosten avulla. Mainokset tapahtuvat yleensä Google Adwordsin, Microsoft AdCenterin ja Google AdWordsin kautta.

SiteBuilder tarjoaa käyttäjilleen myös 300 dollaria ilmaista mainoshyvitystä. Siksi, rekisteröitymällä SiteBuilderiin, et voi vain luoda verkkosivustoa ja käydä nopeasti, vaan voit myös aloittaa mainonnan ilmaiseksi. Tämä on loistava tilaisuus varmistaa, että verkkosivustosi näkyy heti, kun käynnistät sen.

SEO-työkalut: Paranna sivustosi näkyvyyttä

Verkkosivua rakennettaessa yksi verkkosivustojen rakennuspalvelun tärkeimmistä ominaisuuksista on mahdollisuus nähdä, kuka vierailee verkkosivustollasi, kuinka monta kävijää siellä on, mistä nämä vierailijat tulevat ja mitä mainoksia napsautetaan päästäksesi verkkosivusto. SiteBuilderillä on myös useita SEO työkaluja, joiden avulla voit mitata verkkosivustosi suorituskykyä. SEO-työkalujen avulla voit seurata sivustoasi ja siirtää se hakukoneiden tulosten kärkeen.

Onko se hyvä verkkokauppaan / verkkokauppaan?

SiteBuilder on myös verkkokaupan kanssa yhteensopiva, mikä tarkoittaa, että voit helposti asettaa verkkosivustosi ja perustaa kaupan myymällä tuotteitasi verkossa.

Järjestelmän avulla voit myös vastaanottaa tilauksia, vastaanottaa maksuja ja seurata voimassa olevia tilauksia.

Totta puhuen, suosittelisin kuitenkin Shopifea tästä, koska Shopify on parhaiten sopiva verkkokauppaalusta.

Tukitoiminnot: Perusteet

Tukitoimintojen suhteen SiteBuilder tarjoaa käyttäjille perustiedot. Verkkosivusto tarjoaa esimerkiksi teknistä tukea, laskutusta ja sähköpostitse tapahtuvaa viestintää. Jos sinulla on kiireellinen ongelma, saatat joutua ongelmaan, koska SiteBuilder ei ota puheluita käyttäjiltä.

Se EI ole todella ilmainen. Freemium on enemmän kuin se.

Vaikka SiteBuilder tarjoaa monia ilmaisia ​​ominaisuuksia, alkuperäinen kotisivu voi olla harhaanjohtava, koska siinä ei mainita, että on ominaisuuksia, joita et saa, ellet päätä maksaa niistä. Jos esimerkiksi haluat toteuttaa muita SiteBuilder-sivustoja, joudut maksamaan niistä. Rakenne on seuraava: 50 ylimääräistä sivustoa käy 50 dollaria kuukaudessa, 100 ylimääräistä sivua käy 10 dollaria kuukaudessa ja 500 ylimääräistä sivustoa käy 25 dollaria kuukaudessa.

Lisäksi, jos haluat päivittää palveluitasi ja ominaisuuksiasi, käytettävissä on neljä vaihtoehtoa:

 • Henkilökohtainen: 8,99 dollaria kuukaudessa saat verkkotunnuksen nimen ja 375 dollaria ilmaisia ​​mainontahyvityksiä. Lisäksi verkkosivustosi on täysin mainokseton.
 • Pro: 7,68 dollaria kuukaudessa saat verkkotunnuksen, ilmaiset mainoshyvitykset 375 dollaria, ei mainoksia ja sähköpostin asennus.
 • Premium: 11,98 dollaria kuukaudessa saat samat ominaisuudet kuin edellä mainittiin, ja lisäksi saat valikoiman SEO-työkaluja ja prioriteettituki.
 • verkkokauppa: 18,45 dollaria kuukaudessa saat yllä olevat ominaisuudet ja lisäksi mahdollisuuden avata verkkokauppa, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet.

Hinnoittelurakenteen suhteen tulokset ovat erilaisia. Verkossa on varmasti myös muita verkkosivustojen rakennuspalveluita, jotka tarjoavat sinulle enemmän ominaisuuksia vähemmän rahaa. Lisäksi SiteBuilder näyttää piilottavan tosiasian, että osa niiden ominaisuuksista tai niiden ominaisuuksista on tarkoitettu vain maksaville asiakkaille. Jos jotain, maksujärjestelmä tekee palvelusta hieman epäluotettavaa. Useimpien ihmisten kannalta yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on läpinäkyvyys, ja SiteBuilder näyttää puuttuvan tällä alueella.

Pakkausten vertailu

henkilökohtainenammattilainenpalkkioVerkkokaupan
Hinta $ 8.99 / mo $ 7,68 / kk $ 11,98 / kk $ 18,45 / kk
Verkkotunnus Ilmaiseksi elämälle Ilmaiseksi elämälle Ilmaiseksi elämälle Ilmaiseksi elämälle
Rahat takaisin takuu
Yli 1 000 verkkosivumallia
Verkkosivun rakennustyökalu
Ei verkkosivumainoksia
Ilmainen sähköposti
SEO-työkalut
Ensisijainen tuki
verkkokauppa

Tuomio: Lupaava alusta, anna nikkeliä ja himmentää ominaisuuksia

Kaiken kaikkiaan SiteBuilder on lupaava alusta. Sillä on verkkosivujen rakentamispalvelun perus- ja välttämättömät ominaisuudet, ominaisuuksia on helppo käyttää, ja se on rakennettu siten, että voit avata verkkosivuston muutamassa minuutissa. Toisaalta yksi tämän verkkosivustojen rakennuspalvelun merkittävimmistä kysymyksistä on, että siitä puuttuu avoimuus hinnoittelun ja saatavissa olevien palveluiden suhteen. Tiedä vain, että jos haluat saada tiettyjä päivityksiä, joudut maksamaan niistä.

Lisäksi, jos olet ammattilainen ja tunnet hyvin verkkosivustojen luomisprosessin, SiteBuilder ei ehkä ole paras vaihtoehto sinulle. Verkossa on kymmeniä muita palveluita, jotka tarjoavat sinulle enemmän ominaisuuksia parempaan hintaan. Lisäksi Sitebuilderin tukitoiminnot eivät ole yhtä käyttäjäystävällisiä kuin muut. Siksi, jos todella yrität ammattimaisesti, saatat tarvita verkkosivustojen rakennuspalvelua, joka voi tarjota sinulle enemmän tukea.

Viimeinkin, koska Sitebuilder on ainutlaatuinen, sillä ei myöskään ole kyseistä aluetta. Suurin osa siitä, mitä Sitebuilder tarjoaa, on täysin vakio, ja ainoa erikoisuus on mahdollisuus saada räätälöity verkkosivusto. Seurauksena on, että jos haluat palvelun, joka on ainutlaatuinen, monipuolinen ja pystyy tarjoamaan mielenkiintoisempia palveluita ja ominaisuuksia, kannattaa ehkä valita jotain muuta. Kaiken kaikkiaan tämä verkkosivustojen rakennuspalvelu on hyvä verkkosivujen rakentaja aloittelijoille ja täyttää odotukset yksinkertaisimpien ominaisuuksien suhteen.

SUOSITTELEE sinulle: Ajattele todellista isäntää, kuten HostGator. Tästä syystä …

 • Heidän web-hosting-suunnitelmansa ovat edullisempia kuin SiteBuilder
 • Kuukausimaksuvaihtoehto käytettävissä, joten sinun ei tarvitse ostaa vuotta tai enemmän etukäteen
 • Sopimuksia ei. Peruuta milloin tahansa.
 • Ei ominaisuuksien rajoituksia.
 • 45 päivän rahat takaisin -takuu.
 • SiteBuilderin kaltaiset alustat pakottavat sinut pysymään heidän luonaan tai kadottamaan sivustosi. Todellisen Web-isännän, kuten HostGator, avulla voit siirtää sivustosi toiseen Web-isäntään, jos haluat tulevaisuudessa.
 • cPanel-ohjauspaneeli automaattisella WordPress-verkkosivuston asennuksella.
 • Pyysin HostGatorilta kuponkia WHPG-kävijöidemme auttamiseksi, ja he toimittivat! Voit käyttää tarjouskoodia BUILDPATH HostGatorissa saadaksesi 60% alennuksen isännöinnistäsi..

…mitä?? WordPress? Kyllä, käyttämällä ilmaista laajennusta, jota kutsutaan SiteOrigin Page Builder (avaa YouTube-videon uudessa välilehdessä), voit luoda loistavan verkkosivuston WordPressissä käyttämällä helppoa vedä ja pudota -käyttöliittymää, aivan kuten verkkosivuston rakentaja. Itse asiassa, ennen kuin ostat minkä tahansa isäntä- tai verkkosivustojen rakentajaa, suosittelen, että katso alla oleva opetusvideo, josta näet kuinka tehdä verkkosivusto WordPressilla, vaihe vaiheelta! ��

Kerro minulle, jos sinulla on kysyttävää SiteBuilder tai SiteBuilder vs HostGator; ja jätä alla arvostelu, jossa kerrotaan kokemuksestasi SiteBuilder-asiakkaana.

Kippis,

Johnny
WHPG

4.5 Yleisarvosana
SiteBuilder: Ei suositella

Lupaava alusta, jota vähentää hinnoittelun avoimuuden puute ja mitä oikein saavat vs. mitä sinulta pyydetään maksamaan tarvittaessa. Lisäksi, jos rakennat sivuston tänne, olet kiinni heidän elämästään. Suosittelen, että käyt hyvällä cPanel-web-isännällä, kuten BlueHost tai HostGator. Voit myös mennä tänne vertailemaan parhaiten arvioituja cPanel-palveluntarjoajia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map