Shopify-opas verkkokaupan luomiseen

Kuinka käyttää ShopifeaShopify on tilaaja ohjelmistopalvelulle, joka tarjoaa sinulle verkkosivuston luomisen ja heidän ostoskoriratkaisunsa tuotteiden myyntiin, lähettämiseen ja hallintaan. Heidän palvelunsa avulla pääset helppokäyttöiseen hallintapaneeliin, johon voit lisätä tuotteita, käsitellä tilauksia ja kirjoittaa tallennustietoja.


Kuukausittaisen tilauksen ollessa 29 dollaria kuukaudessa, voit rakentaa täysin toimivan verkkokaupan, jolla voit myydä digitaalisia tai fyysisiä tuotteita. Shopify tarjoaa myös rajoitetun ilmaisen kokeilujakson.

Jos haluat luoda verkkokaupan Shopifen avulla, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka käyttää Shopifea, jotta voit käynnistää verkkokaupan mahdollisimman pian.

Valmis? Aloitetaan…

Kokonaisaika verkkokaupan luomiseen Shopifyn avulla: ~ 1-2 tuntia
Taitotaso: Aloittelija

Kuinka perustaa oma verkkokauppa Shopifyn avulla

Täydellinen paljastaminen: Ansaitsemme palkkion, jos ostat Shopifyn tämän oppaan linkkien kautta. Tämä auttaa meitä pitämään WebsiteSetup ajan tasalla ja ajan tasalla. Kiitos tuestasi.

Rekisteröinti Shopifen kanssa ja kaupan aloittaminen ei voisi olla helpompaa, ja he tarjoavat jopa 14 päivän ilmaisen kokeilun, jotta pääset alkuun.

Sinun on kirjauduttava sisään tiliäksesi, jotta voit avata Shopify-myymälän.

1. Kirjaudu Shopifyn kautta

Käy Shopify.com-sivustossa. Luo tili tilillä kirjautumislomakkeen avulla.

Kirjoita vaadittavat tiedot ja napsauta ‘Aloita ilmainen kokeilu’ nappi.

Shopify-kotisivu

Kauppasi nimen on oltava yksilöivä tai Shopify pyytää sinua valitsemaan jotain muuta.

Tämän ensimmäisen näytön jälkeen sinulta kysytään muutama lisätieto, mukaan lukien nimesi, osoitteesi, maasi ja yhteystietosi.

Sinulta kysytään myös, onko sinulla tuotteita ja jos on, mitä aiot myydä. Jos yrität vain kokeilla Shopifea nähdäksesi, toimiiko se sinulle, voit valita “Pelaan vain ympäri” kohdassa ‘Onko sinulla tuotteita? ‘ avattava valikko ja ‘En ole varma’ että “Mitä myyt?” jakso.

Kun olet valmis, napsauta ‘Olen valmis’.

2. Aloita verkkokaupan asettaminen

Kun olet kirjautunut, sinut ohjataan suoraan myymälän järjestelmänvalvojan näytölle. Nyt olet valmis aloittamaan myymälän mukauttamisen, tuotteiden lähettämisen, maksujen ja lähetysten määrittämisen.

myymälä ylläpitopaneeli Kotisivun järjestelmänvalvojan näyttö kertoo kaiken, mitä sinun on tiedettävä saadaksesi sinut toimintaan.

3. Valitse teema tai asettelu

Shopifylla on oma virallinen teemakauppa. Kaikille näille teemoille taataan suunnittelijoiden täysi tuki, jotta tiedät, että myymäläsi on hyvissä käsissä.

Kaikissa teemoissa on kattava luettelo muutoksista, jotka voit tehdä koskettamatta koodiriviä. Ensiluokkaisissa teemoissa on enemmän muutoksia, mutta voit myös luoda upean sivuston ilmaisella. Nämä muutokset esitetään seuraavassa osassa.

Jos haluat tehdä teemakohtaisia ​​muutoksia, HTML: ään ja CSS: ään pääsylle on hyvin vähän rajoituksia. Älä huoli, jos sinulla ei ole koodauskokemusta. Shopififilla on kansainvälinen suunnittelutoimistojen ryhmä, jota he kutsuvat Shopify-asiantuntijoiksi ja jonka voit vuokrata verkkosivustosi räätälöimiseksi.

Suosittelemme seuraavaa: löytääksesi tarpeitasi vastaavan teeman:

1. Selaa teemakauppaa

Kirjaudu sisään Shopifisiin ja käy Shopify-teemakaupassa osoitteessa themes.shopify.com. Löydät yli 70 teemavariaatiota, joista voit valita, mukaan lukien hyvä valikoima ilmaisia ​​vaihtoehtoja.

Voit myös löytää Kauppaa teemoja muilla markkinapaikoilla, kuten TemplateMonster yksi.
Valitse vain teema, luokka, ominaisuudet valitaksesi teema.

Voit suodattaa maksullisen tai ilmaisen toimialan ja ominaisuuksien perusteella. Voit myös lajitella teemoja hinnan, suosion ja uusimpien mukaan.

Shopify-teeman valinta

 Shopify-teemakauppa.

2. Tarkista toimivuus ja arvostelut

Kun olet löytänyt haluamasi teeman, napsauta teeman näytekuvaa. Sinulle annetaan lisätietoja teemasta, kuten esimerkiksi se, onko teema reagoiva / matkapuhelinvalmis muiden ominaisuuksien joukossa.

Vieritä alaspäin lukeaksesi arvosteluja siitä, mitä muut teemaa käyttävät e-räätäjät ajattelevat sitä.

3. Esikatsele teemaa

Napsauta -painiketta nähdäksesi teema toiminnassa Näytä esittely. Näet tämän vihreän Esikatsele teema myymälässä -painikkeen alla.

Jos teemalla on useita tyylejä, voit tarkastella myös eri tyylien esittelyjä napsauttamalla niitä.

4. Hanki teema

Kun olet löytänyt haluamasi teeman, napsauta vihreää painiketta.

Shopify pyytää sinua vahvistamaan, että haluat asentaa teeman.

Klikkaus Julkaise kaupan teemana.

Älä huoli, jos et ole 100% varma, että se on oikea teema sinulle. Voit aina muuttaa mieltäsi myöhemmin.

Kun teema on asennettu, Shopify ilmoittaa sinulle siitä ja antaa sinulle mahdollisuuden Mene teemahallintaan.

Teemanhallintaohjelma näyttää julkaistut teemat (sen, jonka olet asentanut tai aktivoinut viimeksi) ja julkaisemattomat teemat alla (aiemmin asennetut teemat).

Kauppaa teemoja

4. Muokkaa Shopify-asetuksia

Suurimmassa osassa Shopify-teemoja voit tehdä yksinkertaisia ​​muutoksia, jotka voivat merkittävästi muuttaa kaupan ulkonäköä, joten voit olla varma, että tiedät, että et päädy verkkosivustoon, joka näyttää tuhansien muiden kauppojen kloonilta..

shopify myymälämalleja

Nämä kaupat on rakennettu käyttäen samaa teemaa.

Valitse järjestelmänvalvojan näytöltä Teemat- vasemmasta navigointivalikosta. Tällä sivulla näet live-teeman ruudun yläosassa, ruudun oikeassa yläkulmassa on kaksi painiketta. Ensimmäinen on kolme pistettä, mikä antaa sinulle joitain perusasetuksien muutoksia. Yhden näistä avulla voit tehdä kopion teemasta. Suosittelemme, että teet tämän, jos teet joitain muutoksia, joista et pidä, voit poistaa kaksoiskappaleen ja aloittaa uudelleen.

Toinen painike sanoo Mukauta teemaa. Jos napsautat sitä, siirryt sivulle, joka hallitsee kaikkia myymälän perustoimintoja. Tämä on loistava aika pelata perusteellisesti asetuksilla ja testata kaikkia ominaisuuksia, jotta voit selvittää, mihin sivustosi pystyy.

myymälä mukautettuja teema-asetuksia

Teemasi mukautetuissa asetuksissa.

Yleisimpiä ominaisuuksia ovat:

 • ladataan logoja
 • ladataan dioja kotisivun karuselliin
 • asiaan liittyvien esinetoimintojen lisääminen tuotesivuille
 • valitsemalla kuinka monta esinettä näkyy kokoelmasivujen jokaisella rivillä
 • värimalleja
 • fonttivalinnat.

Joidenkin teemojen avulla voit myös muuttaa elementtien siirtämistä sivuille, esimerkiksi näyttää tuotekuvia sivun vasemmalla, oikealla tai keskellä. Voit myös valita, haluatko näyttää sosiaaliset like / tweet / pin / + 1 -painikkeet.

5. Lisää tuotteesi kauppaan

Valitse vasemmalla palkissa vasemmalla ‘Tuotteet’. Näet sitten sinisen ‘Lisää tuote’ -painike sivun keskellä. Lisää seuraava tuote näytön avulla niin paljon yksityiskohtia kuin tarvitset tuotteistasi. Katso erityisesti niitä, jotka auttavat hakukoneoptimoinnissa, kuten nimi, kuvaus ja URL. Sisällytä niin monta yksityiskohtia kuin mahdollista auttaaksesi asiakkaita tiedottamaan tuotteistasi.

Tässä näytössä lataat tuotekuvia. Kun kuvat on ladattu, voit järjestää ne uudelleen, joten älä murehdi niiden lähettämistä tietyssä järjestyksessä.

Tuotteen näyttö

Tuote-näyttö. Varmista, että olet täyttänyt mahdollisimman paljon tietoja.

Tuotekuvat voivat myydä myyntiä, joten varmista, että näytät tuotteesi parhaimmillaan ja korosta kaikki erikoiset tai ainutlaatuiset ominaisuudet lähikuvilla. Jotta myymäläsi näyttäisi siistiltä, ​​suosittelemme, että pidät kaikki kuvat samoina. Ellet aio tehdä kokoelmasivusi näyttämään Pinterest-taululta.

Kun kaikki on täytetty, muista aina napsauttaa Tallenna tuote -painike oikeassa ylä- ja alakulmassa.

Kokoelmien kokoaminen (tuoteryhmät)

Kokoelma on mikä tahansa tuoteryhmä, jolla on joitain yhteisiä piirteitä, joita asiakkaat voivat etsiä myymälässäsi käydessäsi. Asiakkaasi voivat esimerkiksi ostaa:

 • vaatteet erityisesti miehille, naisille tai lapsille
 • tietyn tyyppiset esineet, kuten lamput, tyynyt tai matot
 • kohteet myynnissä
 • esineitä tietyissä koossa tai väreissä
 • kausituotteet, kuten lomakortit ja koristeet.

Tuotteita voi esiintyä missä tahansa määrässä kokoelmia. Yleensä näytät kokoelmasi kotisivullasi ja navigointipalkissa. Tämä auttaa asiakkaita löytämään etsimänsä joutumatta napsauttamaan koko luetteloa.

Shopify lisäämällä tuotetta

Kokoelman asetusnäyttö toimii täsmälleen samalla tavalla kuin Tuote-näyttö

Manuaaliset ja automaattiset kokoelmat

Kun lisäät uuden kokoelman, voit valita kuinka tuotteet tulisi lisätä siihen. Nämä ovat kaksi vaihtoehtoa:

 • Manuaalisesti -Lisäät ja poistat tuotteet käsikokoelmasta erikseen.
 • Automaattisesti -Voit asettaa valintaedellytykset sisällyttää automaattisesti tuotteet, jotka täyttävät tietyt kriteerit.

Maksuyhdyskäytävät

Maksuyhdyskäytävän avulla voit ottaa maksun asiakkaidesi verkkosivustosi kautta. Hinta ja palkkioprosentti ovat tärkeitä, mutta on myös tärkeää nähdä, mitä ominaisuuksia ne tarjoavat. Kaikkia maksuyhdyskäytäviä ei luoda yhtäläisiä.

Sinun on tarkasteltava seuraavaa, kun valitset sinulle sopivan maksuväylän.

 1. Maksutapahtumat

Kun suoritat maksun, jotkut yhdyskäytävät pitävät pienen prosenttimääräisen tai kiinteän maksun (tai joskus molemmat) palvelun käyttämisen sallimisesta. Vertaa näitä odotetun myynnin perusteella.

 1. Korttityypit

Sinun on tiedettävä, minkä tyyppisiä kortteja valitsemasi maksupalvelumahdollisuus hyväksyy. Kaikki hyväksyvät VISA: n ja Mastercardin, kun taas useimmat hyväksyvät American Expressin. Paypal on myös tulossa suosituksi verkkomaksuissa.

 1. Kassan ulkopuolella

Jotkut yhdyskäytävät suorittavat maksun omilla palvelimillaan omalla lomakkeellaan. Tämä tarkoittaa, että asiakas viedään kassalta ja hän maksaa maksuportin tarjoamalla lomakkeella. Ne ohjataan sitten vahvistussivullesi, kun asiakas on onnistuneesti maksanut. Tämän avulla sinulla on hiukan enemmän hallintaa kassalle.

Voit kiertää Shopififin rajoituksia – ne eivät anna sinun muokata kassalle muuta kuin CSS: ää.

Maksuyhdyskäytävämaksut lisätään Shopiffin omien transaktiomaksujen yläpuolelle. Marraskuusta lähtien Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian kaupat voivat käyttää Shopify-maksuja. Shopify-suunnitelmasi mukaan voit säästää näihin ylimääräisiin kustannuksiin. Suunnitelmasi mukaan saat nämä erittäin houkuttelevat hinnat.

 • Basic 2,4% + 20p
 • Professional 2.1% + 20p
 • Rajaton 1,8% + 20p

Sen mukaan kuinka monta transaktiota teet kuukaudessa, voi olla syytä päivittää hyödyntääksesi näitä säästöjä.

6. Hanki verkkokauppasi “LIVE”

Ennen kuin sivustosi voi siirtyä näkyviin, sinun on lisättävä muutama lisätieto yrityksestäsi ja siitä, kuinka aiot toimittaa toimituksia ja maksaa veroja.

yleinen

Varmista, että kaikki yritystietosi on täytetty vasemmassa alareunassa. Varmista, että käytät Google Analytics -ominaisuutta. Tämä voi osoittautua korvaamattomaksi lähteeksi myymäläsi kävijöiden seuraamisessa.

Shopify-asetukset

verot

 1. Siirry Tuotteet-sivu järjestelmänvalvojan paneelista.
 2. Napsauta tietyn tuotteen nimeä.
 3. Vieritä alas kohtaan, jota kutsutaan ”Vaihtoehdot”.
 4. Varmista, että vieressä olevat valintaruudut ovat Lataa veroja ja Vaatii kuljetuksen valitaan, jos sinun on sisällytettävä nämä tuotteisiisi.
 5. Joidenkin kauppojen ei tarvitse periä veroja tai lähettää tuotteita kuten digitaalisia tuotteita. Toisaalta T-paitakaupan on todennäköisesti veloitettava molemmat.
 6. Jos aiot lähettää tuotteesi asiakkaille, muista kirjoittaa tuotteen paino asianmukaiselle kentälle.

laivaus

Jos lähetyshinnat ovat liian kapeat tai et anna tarpeeksi vaihtoehtoja, voit menettää osan myynnistä. Shopify laskee asiakkaiden toimituskulut vain järjestelmänvalvojan lähetyssivulla määrittelemien sääntöjen perusteella. Varmista, että et menetä myyntiäsi:

lisäämällä mukautettuja verkkotunnuksia shopify-verkkoon

 1. Siirry myymäläsi ylläpitäjältä Asetukset> Lähetyssivu.
 2. Katso “Lähetyshinnat” -osiosta, onko olet asettanut painoon perustuvan lähetysnopeuden ja säädä sitä tuotteen eritelmien mukaan.

Testaa tilausjärjestelmäsi

Voit testata järjestelmääsi simuloimalla tapahtuman Shopifyn Bogus Gateway -sovelluksella.

Väärä yhdyskäytävän käyttäminen:

 1. Kaupastasi admin, klikkaus asetukset, sitten maksut mennä sinun Maksuasetukset
 2. Jos luottokorttiyhdyskäytävä on käytössä, poista se käytöstä ennen jatkamista. (Klikkaus Muokata, sitten Poista käytöstä, vahvista sitten deaktivointisi.)
 3. vuonna Hyväksy luottokortit napsauta Valitse luottokorttiyhdyskäytävä avataksesi avattavan valikon.
 4. Vieritä luetteloa kohtaan muut, napsauta sitten (testausta varten) Väärä portti.
 5. Klikkaus Aktivoida (tai Uudelleenaktivoi, jos olet käyttänyt väärää yhdyskäytävää aiemmin).
 6. Mene myymälällesi ja tee tilauksesi asiakkaan tapaan. Kirjoita kassalla seuraavat luottokorttitiedot aitojen numeroiden sijasta:

Todellisen maksuyhdyskäytävän testaaminen aitolla tapahtumalla:

 1. Varmista, että olet asentanut maksuväylä haluat testata.
 2. Tee ostoksesi myymälästäsi niin kuin asiakas, ja suorita kassalle aitoja luottokorttitietoja.
 3. Peruuta tilaus heti, hyvittääksesi itsesi ja välttämättä transaktiomaksujen maksamista.
 4. Kirjaudu sisään maksuyhdyskäytävään varmistaaksesi, että varat ovat käyneet läpi.

Onko tämä ilmainen?

Kyllä – muista vain perua ja palauttaa tilauksesi pian sen jälkeen, kun olet tehnyt sen.

Jos laskutusjaksosi osuu testitilauksen tekemisen jälkeen, mutta ennen peruuttamista, tapahtumamaksut näkyvät laskussa. Voit silti peruuttaa maksamasi laskun Shopifylle, mutta saat hyvityksen tilisi tapahtumahyvityksenä. Voit käyttää tapahtumahyvityksiä tulevien transaktiomaksujen maksamiseen.

7. Lisää verkkotunnus

Tarvitset verkkotunnuksen saadaksesi sivustosi eläväksi. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa.

Ensinnäkin voit ostaa verkkotunnuksen Shopifesta ja se lisätään kauppaan automaattisesti. Tämä säästää aikaa, varsinkin jos sinulla ei ole tietoa verkkosivuston ylläpidosta. Nämä verkkotunnukset maksavat yleensä 9–14 dollaria dollaria vuodessa. Toinen vaihtoehto on ostaa verkkotunnus kolmannelta osapuolelta, kuten GoDaddy. Nämä verkkotunnukset alkavat 10,00 dollarista vuodessa. Haittapuoli on, että joudut itse ohjaamaan DNS-tietueet, mikä voi aluksi olla pelottava.

Jos et pysty keksimään hyvää verkkotunnusta, lue vinkit hyvän verkkotunnuksen valitsemiseen.

Tässä on vaiheet, joilla uusi Shopify-kauppa saatetaan käyttöön kolmannen osapuolen verkkotunnuksella.

 1. Lisää uusi verkkotunnus Shopifisiin

Siirry Shopify-järjestelmänvalvojan vasemmalla navigointipainikkeella kohtaan asetukset ja sitten verkkotunnukset ja lisää verkkotunnuksesi nimellä ‘Lisää olemassa oleva verkkotunnus’ nappi.

 1. Päivitä DNS-tietueet

Kirjaudu verkkotunnuksen rekisteröijällesi ja tee seuraavat muutokset DNS-tietueisiin:

 • Korvaa @ tai päätietue seuraavalla IP-osoitteella: 23.227.38.32
 • Lisää tai korvaa www-CNAME kaupalla name.myshopify.com (eli myymäläsi Shopify -linkki ilman HTTP: tä, jonka voit nähdä verkkotunnusten asetussivulla)
 1. Poista kaikki myymäläsalasanat

Muuten kukaan ei pääse sivustoosi edes sen ollessa aktiivinen.

 1. Aseta ensisijaiseksi tarvittaessa

Ollessani sisään Verkkokauppa> Verkkotunnukset, voit valita päätoimialueesi käyttämällä ruudun yläosassa olevaa avattavaa valikkoa:

ensisijainen myymäläverkkotunnus

Varmista, että tarkistat myös “Ohjaa kaikki liikenne tähän verkkotunnukseen”. Tämä tarkoittaa, että liikenne kaikkiin muihin verkkotunnuksiin ohjataan ensisijaiselle verkkotunnuksellesi. Tämä on ratkaisevan tärkeää hyvän SEO kannalta.

 1. Muiden verkkotunnusten lisääminen 

Voit toistaa vaiheet 1 ja 2 muilla omistamillasi verkkotunnuksilla. Kaikki verkkotunnukset uudelleenohjataan ’Ensisijainen’ verkkotunnus, jota voit muuttaa milloin tahansa ‘Merkitse ensisijaiseksi’ -vaihtoehto kunkin verkkotunnuksen vieressä.

Huomaa, että omistamillasi verkkotunnusten määrällä ei ole vaikutusta hakukoneoptimointiin.

lisäämällä mukautettuja verkkotunnuksia shopify-verkkoon

Onnittelut, uusi Shopify-myymäläsi on valmis!

Jos olet onnistunut tällä tavalla – onnittelut. Sinulla pitäisi nyt olla täysin toimiva verkkokauppa. Jos haluat tutkia vaihtoehtoja, katso alla:

Vaihtoehtoja Shopifylle?

Voit käyttää WooCommerce-palvelua myös verkkokaupan perustamiseen. Se on vähän halvempaa, mutta vaatii jyrkemmän oppimiskäyrän. Joko niin, se voi olla loistava vaihtoehto.

Tarkempi kuvaus näiden kahden välillä, lue tämä – Shopify vs. WordPress (WooCommerce). Täältä löydät myös muita verkkokauppasivustoja, joiden avulla voit luoda verkkokaupan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map