Saako InMotion omistaa sivustosi?

Antaako InMotion omistaa sivustosi?

Monille meistä, etenkin verkkosivustojen aloittelijoille, verkkosivustojen omistajuutta koskeva kysymys voi tuntua järjetömältä. Monet meistä ajattelevat, että koska olet viettänyt huomattavia summia rahaa ja koska maksit verkkosivuston ylläpitämiseen tarvittavista palveluista, olet verkkosivustosi omistaja ja sinulta kysytään, kuka verkkosivusto omistaa, kuulostaa naurettavalta. Oletko kuitenkin oikeasti verkkosivustosi omistaja? Voit heti vastata kyllä ​​tähän kysymykseen, mutta näin ei aina ole. Ellei sopimuksessa nimenomaisesti määrätä, että omistat verkkosivustosi, et ole teknisesti koskaan sen omistaja.


Tämän keskustelun ymmärtämiseksi on tärkeää, että ymmärrämme ensin termin “oma” merkityksen. Verkkotunnuksen omistus on teknisesti kuin kotisi puhelinnumeron omistaja, jota et koskaan itse omista, mutta vuokraa sen puhelinyhtiöltä..
Tämä kysymys on kuitenkin melko hankala, koska kaikki hosting-yritykset eivät salli verkkosivustosi omistamista. InMotionin palvelusehtojen / käyttäjäsopimuksen ja tietosuojakäytännön osan 4.ai mukaan Asiakas on Asiakkaan sisällön ja sen kaikkien osien omistaja tai voimassa oleva lisenssinhaltija, ja Asiakas on varmistanut kaikki tarvittavat lisenssit, suostumukset, luvat, luopumiset ja julkaisut Asiakassisällön ja sen kaikkien elementtien, mukaan lukien rajoituksetta, kaikki niihin sisältyvät tavaramerkit, logot, nimet ja vastaavuudet käyttöä varten, ilman että yhtiöllä on velvollisuutta maksaa palkkiota, jäännöksiä, kiltamaksuja tai muuta minkäänlaista korvausta kenellekään tai kokonaisuus; ” (Www.inmotionhosting.com/terms-of-service). Tämä säännös tarkoittaa, että asiakas omistaa koko verkkosivuston sisällön, mutta ei itse verkkosivustoa, koska se vuokrataan vain asiakkaalle.

Miksi en voi omistaa verkkosivustossani?

Yksinkertaisesti sanottuna, et voi omistaa verkkosivustoltasi niin paljon kuin verkkosivustosi koostuu tosiasiassa monista osista, joista osa sinä omistat, kun taas toiset vuokraat vain palveluntarjoajalta. Tässä on yksinkertainen opas siitä, mitä omistat ja vuokraat.

 •  Et omista web-palvelinta.
 •  Verkkopalvelin on tietokone, joka ajaa verkkosivustoasi ylläpitävää palvelinalustaa. Yleensä datakeskus omistaa web-palvelimen ja vuokraa sen sinulle. On selvää, että et omista verkkosivustoasi, ellet osta sitä itsellesi.
 •  Et omista Web-palvelinalustaa.
 •  Esimerkkejä tästä ovat Linux, Apache, MySQL, PHP (LAMP), ASP.NET, Windows IIS + ja Microsoft SQL Server.
 •  Et omista sisällönhallintajärjestelmää (CMS), kuten WordPress, Joomla ja Drupal.
 •  Sinulla voi olla oma CMS, jos kirjoitat lähdekoodin ja kirjoitit sen itse. CMS: n omistaja on sen luoja, ja sinulla on vain käyttöoikeus siihen.
 •  Et omista tietokantaohjelmistoa, kuten MySQL.
 •  Tietokantaohjelmiston omistaminen ei koskaan tarkoita myös sitä, että et omista myöskään todellista tietokantaa, mutta omistat verkkosivustotiedot ja tietokantaan tallennetun sisällön edellyttäen, että kirjoitat sen.
 •  Yleensä et omista verkkosivuston lähdekoodia, ellet itse kirjoita sitä.
 •  Lähdekoodi on Web Server Platform -kielellä luotu ohjelma, joka sisältää liittimet muihin ohjelmistoihin ja jota käytetään myös kommunikointiin ulkopuolisten järjestelmäpalvelimien kanssa. Sitä käytetään HTML / CSS / Java-komentosarjan luomiseen, jotta selain toimii näytössä.
 •  Et omista selainta, sinulla on vain käyttöoikeus siihen.
 •  Yllättävintä on, että et omista verkkotunnuksesi nimeä.
 •  Nyt tämä saattaa tulla yllätyksenä, mutta et itse omista verkkotunnusta, vaikka olet sen rekisteröity verkkotunnuksen omistaja. Vuokraat vain.

Mitä saan sitten omistaa?

Sivustosi omistajana oleminen tarkoittaa yksinkertaisesti seuraavien omistamista:

 •  Olet HTML / CSS / Java-komentosarjojen kielten, verkkosivustosi rakennuspalikoiden ja selainten ymmärtämien kielten omistaja.
 •  Omistat verkkosivustosi visuaalisen suunnittelun.
 •  Tähän sisältyy ulkoasu ja graafiset resurssit, kuten värit, typografia, käyttöliittymän luomisessa käytetty valokuvaus, verkkosivuston luettavissa oleva sisältö ja sen sisältämät kuvat ja videot.
 •  Omistat sivustosi tekstisisältöä.
 •  Tämä sisältää kaiken luettavan, muotoilun, kopioinnin ja liittämisen sekä indeksoinnin hakukoneen verkkosivutekstissä, joka voidaan tehdä selaimellasi. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee olla tekstisisällön kirjoittaja tehdäksesi siitä oman.
 •  Omistat sivustosi valokuvat.
 •  Tämä ehto on totta, jos ja vain jos otit valokuvia itse, muuten, jos kopioit sen vain jostain, valokuva on vain lisensoitu sinulle.

Mitä minun on ymmärrettävä verkkosivustojen omistamisen laillisuudesta?

Saatat olla yllättynyt kuullessasi, että et ole verkkosivustosi omistaja. Vaikuttaa naurettavalta, että vietettyäsi aikaa ja rahaa verkkosivustoosi saat sinulle tiedon siitä, että et oikeastaan ​​omista sitä.
Seuraavat tärkeät tosiasiat, jotka sinun on ymmärrettävä verkkosivustosi omistajuuden oikeudellisesta todellisuudesta. Ensinnäkin, sinun tulee muistaa, että et koskaan voi laillisesti omistaa verkkopalvelin-alustaa, verkkotunnustasi, verkkoalustaa, tietokantaohjelmistoa, CMS: ää ja jopa kieltä, jota sivustosi rakentamiseen käytetään. Toiseksi, et koskaan pääse omistamaan palvelinta, joka isännöi verkkosivustosi, ja että sinulle myönnetään vain lisenssi verkkosivun luojan immateriaalioikeuden ja sen rakentamiseen käytetyn alustan käyttämiseen. Kuitenkin, omistat laillisesti verkkosivustosi sisällön, vain silloin, kun olet itse kirjoittanut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map