PowWeb-arvostelu

PowWeb on yksi monista Endurance International -konsernin omistamista verkkosivustoista. Ne perustettiin vuonna 1999, ja heillä oli melko vahva palvelu tyydyttää asiakkaitaan ennen kuin EIG vuonna 2006 otti haltuunsa.


Jos et ole tietoinen, EIG: n tiedetään olevan alan asiakastukimurhaaja. Melkein jokainen heidän omistama isäntä keskittyy tarjoamaan käyttäjille itseapua koskevia ohjeita ja vahvaa tietopohjaa alentamalla heidän asiakastukeaan ja teknisiä asiantuntijoita.

Tarkastellaanpa mitä PowWeb tarjoaa, jotta saat paremman kuvan siitä, vastaavatko ne yksilöllisiä tarpeitasi:

Ominaisuudet ja hyödyt

Vaikka PowWeb ei varmasti mene pois heidän tapaansa luoda paljon houkuttelevia ominaisuuksia, joita tarjotaan käyttäjille, ne näyttävät kattavan kaikki perusasiat. Lisäksi niiden ominaisuuksien ja lisävarusteiden yksinkertaisuus tekee niistä yhden markkinoiden käyttäjäystävällisemmistä verkkosivustoista..

Tässä on tarkempi katsaus PowWebin tarjoamiin tärkeimpiin ominaisuuksiin ja etuihin:

Sivuston rakentaja

Napsauta ja osoita -sivuston rakentaja, jota PowWeb tarjoaa, on luultavasti heidän mielenkiintoisin ominaisuus. Se on uskomattoman helppokäyttöinen ja sopii erinomaisesti aloittelijoiden verkkosivustojen omistajille, jotka etsivät yksinkertaista tapaa luoda ammattimainen verkkosivusto.

Ei sekaannusta

Jos on yksi asia, joka erottaa PowWebin kilpailijoista, se on se, että he eivät todellakaan salli sekaannusta sivullaan. He tarjoavat vain yhden paketin, ja käyttäjät, jotka valitsevat kyseisen suunnitelman, pääsevät sitten kaikkeen tarjoamaansa. Tämä voi olla virkistävää käyttäjille, jotka ovat viettäneet tunteja tutkiessaan erilaisia ​​suunnitelmia muista verkkosivustojen isännistä.

Analytics

PowWebin tarjoamat analyyttiset työkalut ovat ehdottomasti samat kuin monet muut sivuston isännät tarjoavat koko teollisuudelle. Ne antavat sinulle pääsyn Webalizerin ja Awstatsin web-tilastoihin sekä tarjoavat kaistanleveysraportin ja reaaliaikaisen lokitiedon. Kaiken kaikkiaan niiden tarjoamat analyyttiset työkalut kattavat kaikki perusasiat, jotka haluat tietää jatkuvasti parantamaan ja optimoimaan verkkosivustoasi.

Sähköposti

Niiden tarjoama sähköpostiominaisuus on myös melko vakio alalle, vaikkakin on huomattava, että niiden avulla käyttäjät voivat luoda rajoittamattomia postilaatikoita. Kaikkiin postilaatikoihin on liitetty roskapostisuodattimia, ja kaikkiin tileihin voi päästä verkkopostin kautta. Heillä on myös sähköpostin edelleenlähetysvaihtoehto käyttäjille, jotka haluavat luoda sähköpostiluettelon sisällön ja tiedon jakamiseksi tehokkaammin.

E-Commerce

Vaikka he tarjoavat vain yhden suunnitelman, paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset saadaksesi pienen verkkokaupan toimintaan. Heillä on sisäänrakennettu osCommerce-ostoskori ja turvallisuuden vuoksi mukana on jaettu SSL-varmenne. On myös huomattava, että voit hyväksyä PayPal-maksut heti kaupan avaamisen yhteydessä.

Luotettavuus

Valitettavasti PowWeb näyttää siltä, ​​että todella jää jälkeen kilpailustaan. Vaikka käyttäjät eivät näytä käyttöaikaa koskevia tietoja eivätkä tarjoa minkäänlaista käyttöaikatakuuta, monet käyttäjät ovat valittaneet säännöllisesti salaperäisistä sähköposti- ja palvelinkatkoksista, jotka voivat kestää useita tunteja. Tämä ei todellakaan ole asia, johon useimmat verkkosivustojen omistajat voivat ottaa riskin, ja joillekin se saattaa olla kaupan rikkoja.

Asiakaspalvelu

Kuten melkein kaikkien Endurance International Group -konsernin omistamien verkkosivustojen isäntien kanssa, asiakastuki pyörii enimmäkseen runsaasti omatoimista tietoa. Heillä on laaja tietokanta ja käyttöohjeet, jotta voidaan löytää paljon vankkaa tietoa, ja he tarjoavat myös tyypillisiä live-chatteja, sähköpostia ja puhelintukea.

Vaikka he eivät esitä tukihenkilöstönsä vastausaikoja julkisesti, useimpien käyttäjien mielestä se on melko säälittävä. Jo pitkäänkin käyttäjät ovat valittaneet, että teknistä tukea ei ole juurikaan ja suurin osa asiakaspalvelun edustajista osoittaa sinulle oppaita tai ohjeita sen sijaan, että opastaisi sinua kuinka korjata erilaisia ​​ongelmia.

Haittoja

Asiakastuki on tietenkin merkittävä huolenaihe kaikille käyttäjille, joilla ei ole jo paljon teknisiä taitoja. Ellet ole hyvin kuullut ongelmien ratkaisemisesta yksin, ei ole epäilystäkään siitä, että joudut turhautumaan yleiseen asiakaspalvelukokemukseen.

Toinen huolenaihe on se, että käyttäjille on tarjolla hyvin vähän vaihtoehtoja heidän verkkosivustojensa mukauttamiseksi paremmin. Vaikka verkkosivustojen rakennustyökalun tai ohjauspaneelin käyttö on melko yksinkertainen prosessi, kokeneet verkkosivustojen omistajat eivät todennäköisesti ole tyytyväisiä käytettävissä oleviin mukautettaviin ominaisuuksiin.

hinnoittelu

Kuten on jo mainittu, PowWeb tarjoaa käyttäjilleen vain yhden suunnitelman. Vaikka suunnitelman hinta on säännöllisesti 11,95 dollaria / kk, he tarjoavat säännöllisesti alennustarjouksia niinkin alhaiselle kuin 3,88 dollaria / kuukausi. Voit jopa säästää muutama sata dollaria pitkällä aikavälillä, jos teet päätöksen sitoutua kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi.

Lopullinen sana

Kaiken kaikkiaan vahvan asiakastuen ja luotettavuuden puute tekevät PowWebistä vain budjettiperusteisen vaihtoehdon verkkosivustojen omistajille. Jos etsit jotakin, joka on edullinen ja jonka avulla voit nopeasti ja helposti luoda ammattimaisen verkkosivuston, heillä voi olla mitä etsit. Jos toisaalta haluat luoda yrityksen, jota voit jatkuvasti parantaa ja kasvattaa, ne eivät todennäköisesti ole paras vaihtoehto.

On huomattava, että niissä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten saattaa olla syytä kokeilla verkkosivustojen rakentajaa, jos etsit jotain halpaa ja helppokäyttöistä. Muuten paras veto on välttää nämä kaverit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map