Paras foorumi-ohjelmisto (ilmainen ja maksettu)

Paras ilmainen ja maksettu foorumi-ohjelmistoJos etsit parasta foorumiohjelmistoa tai parasta vapaa foorumi-ohjelmisto verkkoyhteisön luomiseksi, monien vaihtoehtojen määrä voi olla ylivoimainen.


Mutta on useita, jotka erottuvat parhaaksi foorumi-ohjelmistoksi – parasta, koska ne ovat luotettavia ja täynnä foorumi-ohjelmassa tarvitsemiasi ominaisuuksia.

Tässä oppaassa esittelemme sinulle 10 parasta foorumi-ohjelmistoa, joiden pitäisi helpottaa elämääsi etsiessäsi oikeita ohjelmistoja verkkoyhteisön rakentamiseksi..

Sukellaan sisään.

Paras foorumi-ohjelmisto

Oikean foorumin ohjelmiston valitseminen johtaa siihen, mikä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Et voi oikein mennä pieleen alla olevien ohjelmien kanssa. Joten voit myös kokeilla muutamia vaihtoehtoja ennen kuin pääset parhaalle foorumifoorumille.

Voi olla tärkeää huomata, että luettelossa olevien premium-optioiden hinnat ovat tarkkoja julkaisuhetkellä, mutta saattavat muuttua myöhemmin.

1 – vBulletin (Maksettu)

VBulletin-verkkosivusto. Se on yksi parhaista foorumi-ohjelmistoista.

VBulletin on premium-foorumin ohjelmisto, mutta se on luettelon kärjessä, koska se on nopea asentaa, sillä on hienostuneita ominaisuuksia ja sillä on mahdollisuus isännöidä foorumin ohjelmistoja itse tai niiden edullisen ja luotettavan pilvipalvelun kautta.

Tämä foorumi-ohjelma voidaan perustaa 15 minuutissa ja se on rakennettu SEO: lla ja suojausominaisuuksilla, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että lajittelit sen itse.

Siinä on myös AI-käyttöinen käyttäjän sitouttamisominaisuus, joka auttaa yhteisöäsi kasvamaan orgaanisesti.

Lisäksi tämä on yksi parhaista foorumi-ohjelmistoista, koska se on mobiililaitteille valmis. Matkapuhelinkokemus on jopa optimoitu automaattisesti. Joten verkkoyhteisösi näkyy hyvin kaikissa laitteissa ja työasemissa.

Hallintavaihtoehdot ovat myös yksinkertaisia, joten foorumin hallitseminen ei ole vaivatonta.

Voit isännöidä vBulletinia kerran kerralla 249 dollarilla, tai voit valita isännöidä foorumin ohjelmistoja pilvipalvelimillaan alkaen 15 dollaria kuukaudessa. Jos päätät isännöidä vBulletin-ohjelmalla, ylläpito- ja foorumiohjelmistopäivitykset ovat mukana ja niistä huolehditaan.

Se on ohjelmisto, joka sopii parhaiten kaikille, joka vaatii helppokäyttöisen foorumi-ohjelman.

2 – esitelmä (Maksettu)

Diskurssin verkkosivusto. Se on yksi parhaista ilmaisista foorumeista.

Diskurssi on ehdottomasti yksi parhaista ilmaisista foorumeista. Se on suosittu vaihtoehto, koska se on avoimen lähdekoodin ominaisuus, ja siinä on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia ja integrointeja.

Se sopii parhaiten jokaiselle, joka tarvitsee integrointia työnkulkujen virtaviivaistamiseksi.

Siellä on sijoitusjärjestelmä, jota ei käytetä vain erottamalla uudet jäsenet kokeneista käyttäjistä, vaan antamalla automaattisesti paremmat moderointitoiminnot käyttäjille, jotka ovat ansainneet riittävän paljon ansaitakseen sen.

Tällä tavoin yhteisösi voi moderoida itseään, ja uudet käyttäjät eivät voi lähettää tai yksityisiä viestejä kenellekään sopimattomasta.

Sitä voidaan käyttää myös WordPressin kanssa verkkosivustosi muuttamiseksi foorumiksi. Jokaisesta blogiviestistä tulee foorumin viesti. Se toimii myös Akismet WordPress -laajennuksen kanssa roskapostin hallitsemiseksi.

Diskurssi tarjoaa monia muita hyödyllisiä integraatioita, kuten Slack, IFTTT, Zapier, Zendesk, Patreon, GitHub, Google Analytics, Google Adsense, Amazon ja muut. Sosiaalisen median integraatiot, kuten Facebook, Instagram, Twitter ja muut, ovat myös edustettuina.

Jos haluat mieluummin hallitun isännöintiratkaisun foorumin ohjelmiston itsenäisen isännöinnin sijasta, siihen on vaihtoehto ja se alkaa 100 dollarista kuukaudessa.

3 – phpBB (Vapaa)

PhpBB-foorumiohjelman verkkosivusto.

PhpBB on yksi vanhimmista, ilmaisista foorumiohjelmavaihtoehdoista. Se on avoimen lähdekoodin ja itse isännöity foorumin ohjelmisto.

Siinä on kaikki foorumin ohjelmistossa tarvittavat perusominaisuudet, mukaan lukien käyttäjän moderointi, yksityiset viestit, ilmoitukset, mahdollisuus asettaa käyttöoikeudet jne..

Paitsi, että siinä on myös sisäänrakennetut suojaus-, roskapostin esto- ja välimuistiominaisuudet.

Sinulla on myös mahdollisuus käyttää laajennuksia lisätäksesi ominaisuuksia, jotka eivät tule loppuun.

PhpBB: n suunnittelu on reagoiva. Joten sinun ei tarvitse huolehtia, jos jäsenet haluavat käyttää yhteisöäsi mobiililaitteillaan.

Vaikka sen perusominaisuudet eivät välttämättä näytä kovin erityisiltä, ​​koska niiden tulisi olla vakiona kaikissa foorumiohjelmistoissa, erityiset ominaisuudet ovat melko vahvat.

Esimerkiksi yksityinen viestijärjestelmä on suunnilleen yhtä hyvä kuin sähköpostin lähettäminen mille tahansa käyttämällesi palveluntarjoajalle. Voit lisätä liitteitä, luoda osoitekirjan, luoda luonnoksia, lisätä liitteitä, katsella viestejä keskustelutilassa ja paljon muuta.

Se on vakaa vaihtoehto, minkä vuoksi se on vahvistettu yhdeksi parhaimmista ilmaisfoorumin ohjelmistoista.

Muista kuitenkin, että vaikka phpBB on ilmainen, se on itse ylläpidetty vaihtoehto, joten tarvitset palveluntarjoajaa.

4 – SMF (Vapaa)

SImple Machines -foorumin verkkosivusto: Foorumi-ohjelmisto, joka sopii parhaiten niille, joilla on budjetti.

Simple Machines Forum (SMF) on avoimen lähdekoodin ohjelma, ja siinä on kaikki ominaisuudet, joita foorumi-ohjelmistossa voi odottaa. Se sopii parhaiten jokaiselle, jolla on budjetti, joka edelleen tarvitsee ammattimaista foorumiohjelmistoa.

Sen käyttöliittymä (UI) on puhdas ja yksinkertainen, joten se näyttää melko ammattimaiselta.

Siinä on myös edistyksellinen paketinhallinta, joten voit tehdä muutoksia muutamalla napsautuksella, joka ottaa muutokset nopeasti käyttöön myös suurissa yhteisöissä. Joten voit unohtaa päivät, jolloin useiden muutosten tekeminen laajaan foorumin jäsenten tietokantaan kesti tunteja.

SMF tukee myös useita kieliä samanaikaisesti. Tällä tavalla kukaan ei tarvitse tuntea itsensä syrjäytyneeksi, mikä on hienoa.

Se on suunniteltu optimaaliseen suorituskykyyn ja skaalautuvuuteen sekä parannettuun SEO ja välimuistiin. Joten se on rakennettu suurille yhteisöille. Siksi myös sen edistyneet lupa- ja käyttäjänhallinta-asetukset ovat erityisen tervetulleita.

5 – xenForo (Maksettu)

XenForo-verkkosivusto.

XenForo on itse isännöity premium-ohjelmisto, joka sopii parhaiten yrityksille. Se käyttää gamificationia käyttäjien sitoutumisen lisäämiseen ja integroituu Facebookiin, jotta käyttäjät voivat rekisteröityä sosiaalisen median kautta. Se myös helpottaa jakamista Facebookille.

XenForolla on viimeaikainen aktiviteettisyöte, joten jäsenet voivat nopeasti saada ajan tasalle. On myös ilmoituksia, joiden avulla on entistäkin selkeämpää olla tekemisissä yhteisön kanssa.

Sillä on tyylikäs, tyylikäs ja ammattimainen käyttöliittymä sekä sisäänrakennettu SEO-optimointi foorumin toiminnallisuuden lisäämiseksi.

Tarjolla on yli 2000 lisäosaa, jotka vaihtelevat erilaisista gamification-ominaisuuksista hallintoon, ja parannettuja haku-lisäosia, kuten suosittu ja tehokas ElasticSearch-ohjelmisto..

On todennäköistä, että löydät kaikki tarvitsemasi lisäosat, mutta jos et halua, ne voivat auttaa sinua kehittämään omaa puitteistasi.

XenForo palauttaa sinut takaisin 160 dollaria, ja siellä on myös lisäosia, kuten asennuspalvelu, tuotemerkkien poisto ja muut vaihtoehdot. Sinun on myös ylläpidettävä sitä itse, kuten aiemmin mainittiin.

6 – Vaniljafoorumit (Maksettu)

Vanilla Forums -sivusto.

Vanilla Forums on hallittu foorumi-ohjelmisto, joka soveltuu parhaiten suurille yrityksille, jotka tarvitsevat foorumiohjelman, joka aikoo pakata vakavan lyönnin käyttäjän sitoutumisesta.

Ne tarjoavat laajemman valikoiman käyttöoikeusrooleja ja -ominaisuuksia. Tämä antaa käyttäjille enemmän kannustimia olla yhteydessä yhteisöön.

Käyttäjien sitoutumisen lisäksi keskitytään myös tehokkuuteen. Joten, jos olet yrityksen omistaja, joka haluaa käyttää tätä foorumiohjelmaa tukilippujärjestelmänä, voit. Se on rakennettu käyttäjäkokemusta ajatellen, jotta pystyt vähentämään tukeen kuluvaa aikaa.

Se auttaa myös sitä, että Vanilla Forumsissa on tietopohjajärjestelmä, joten yritykset voivat vähentää tukilippujen määrää tarjoamalla itsepalvelumahdollisuuden.

Voit merkitä Vanilla-foorumeita kokonaan, ja se reagoi myös täysin kaikkiin mobiililaitteisiin. Siinä on edistynyt raportointi, joten voit vaivattomasti seurata suorituskykymittareita varmistaaksesi, että joukkue pysyy tavoitteella.

Suunnitelmat vaihtelevat 689–10 000 dollaria, ja siellä on myös mukautettu vaihtoehto, joka ylittää tämän hintaluokan, jos olet yritysyritys, jolla on kasvavat tarpeet.

7 – MyBB (Vapaa)

MyBB-verkkosivusto.

MyBB on avoimen lähdekoodin itse isännöity foorumi-ohjelmisto, joka sopii parhaiten yrityksille, jotka tarvitsevat tyylikkään, mutta kustannustehokkaan foorumiohjelman.

Kun luot keskustelun MyBB: n kanssa, se on uskomattoman tyylikäs, herättävä ja ammattimainen. Siellä on myös loistava käyttökokemus sen häiriöttömällä ulkoasulla ja suunnittelulla.

Sen käyttöliittymä on suoraviivainen, ja tämä sisältää myös hallintasivut.

MyBB: llä on kaikki tarvitsemasi perustoiminnot, mutta siellä on satoja ilmaisia ​​laajennuksia ja teemoja, jos haluat laajentaa ominaisuuksia tai jos haluat muuttaa suunnittelua ja asettelua.

Siihen kuuluu monia laajennuksia ja teemoja, joten todennäköisesti pystyt löytämään tarvitsemasi. Esimerkiksi välimuisti, minimointi, CDN, gamification, turvallisuus, roskapostin torjunta ja järjestelmänvalvojan laajennukset ja monet muut.

MyBB: n takana on myös vahva, pitkäaikainen yhteisö, joka on kääntänyt sen yli 30 kielelle, ja on olemassa vaihtoehtoja lisätä käyttäjien sitoutumista pelaamiseen.

Kaikki yllä oleva tekee siitä yhden parhaista ilmaisista foorumi-ohjelmistoista sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

8 – Flarum (Vapaa)

Flarumin verkkosivusto. Se on uudempi, ilmainen foorumi-ohjelmisto.

Flarum on uusi haastaja foorumin ohjelmistomarkkinoilla. Vaikka tämä avoimen lähdekoodin foorumiohjelmisto on parhaillaan beetatestauksessa, se on silti jo ammattimainen ja tyylikäs ratkaisu, jossa keskitytään voimakkaasti käyttökokemukseen.

Flarum on täysin reagoiva ja erittäin mobiiliystävällinen. Siinä on suurempia painikkeita, ääretön vieritys, sujuvat animaatiot ja näytöllä kelluva viestin säveltäjä. Joten, voit jatkaa selaamista sivulla tarvitsematta poistua viestiruudusta ja kadottaa kirjoittamasi.

Sen ominaisuudet muistuttavat sosiaalisen median sivustoa, esimerkiksi Pusher-laajennuksen avulla käyttäjät voivat elää chatissa. On myös ilmoituksia, jotka järjestetään keskustelujen avulla, joten niiden kulutus on helpompaa.

Kun heittää tosiasia, että voit lähettää mainintoja muille käyttäjille, kuten Twitter, Flarum siirtyy tavallisesta foorumiohjelmasta yhdeksi parhaimmista ilmaisfoorumin ohjelmistoista. Se voi kilpailla jopa parhaita foorumi-ohjelmistoja, joilla on premium-vaihtoehdot.

WordPress-integraatio on tällä hetkellä toimissa yhdessä monien muiden ominaisuuksien kanssa, kuten roskapostin torjunta, tilastot, pikanäppäimet, yksityiset viestit, pelaamisvaihtoehdot ja paljon muuta.

Se on tyylikäs foorumi-ohjelmisto, joka soveltuu parhaiten yksilöille ja yrityksille.

9 – Näkyvyyslauta (Maksettu)

Invision Power Board -sivusto.

Invision Power Board on premium-foorumi-ohjelma, joka sopii parhaiten yrityksille. Vaikka se voi silti olla hieno henkilöille, jotka ovat julkishallinnon henkilöitä, tai niille, jotka haluavat olla sosiaalisen median vaikuttajia.

Voit käyttää sitä vain foorumina, mutta voit käyttää sitä myös tukilippujärjestelmänä, eCommerce-alustana, CMS, tiedostojenjakojärjestelmä, blogi ja paljon muuta.

Siinä on rikas tekstieditori, joka tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen, ja sitä on myös helppo hallita järjestelmänvalvojana. Se on myös reagoiva, joten se toimii hyvin kaikissa mobiililaitteissa.

Invision Power Board on myös uskomattoman joustava, mikä tarkoittaa, että voit jopa räätälöidä aktiviteettisyötön käyttäjäkohtaisesti.

Koska kyse on foorumiohjelmasta, käyttäjät voivat myös auttaa toisiaan lieventämään yrityksen tukitiimin työmäärää.

Invision Power Board on hallittu ratkaisu, jonka suunnitelmat vaihtelevat 45–130 dollaria kuukaudessa.

10 – NodeBB (Maksettu)

NodeBB-verkkosivusto.

NodeBB on yksi parhaista foorumi-ohjelmistoista, koska sen moderni muotoilu ja joustavuus.

Sen hallintapaneeli on intuitiivinen, silmiinpistävä ja antaa sinun hallita ehdottomasti kaikkea foorumiasi. Itse foorumilla on myös herättävä, luonnollinen muotoilu ja ulkoasu.

Se todella tarjoaa upean monipuolisen käyttökokemuksen kaikille.

NodeBB on premium-vaihtoehto, jota hallitaan, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että saat isännöidä erikseen. Se käyttää pilvipalvelua varmistaaksesi, että foorumisi latautuu nopeasti.

Integrointeja on myös monia, kuten WordPress, Slack, MailChimp, Facebook, Google Adsense, Twitter, Amazon S3, Twilio ja lisää muita.

NodeBB ei lopu siihen. On myös kirjasto laajennuksia laajentaaksesi foorumin ominaisuuksia. Siellä on kaikkea käytännöllisistä turvallisuuden lisäosista, samoin kuin tehokkuuden, pelaamisen ja käyttäjän sitoutumisesta.

Voit esimerkiksi asentaa laajennuksen, jonka avulla käyttäjät voivat mainita muita jäseniä muilla sosiaalisen median alustoilla, kuten Twitterissä.

Sillä on ensin mobiililaite, se on optimoitu SEO, siinä on analytiikan kojetaulu ja käyttäjät voivat keskustella reaaliajassa.

NodeBB on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jonka hinta on 250 dollaria kuukaudessa. Kaikkien suunnitelmien mukana tulevat myös automaattiset päivittäiset varmuuskopiot ja rajoittamaton henkilöstön määrä sekä yhteisön jäsenet.

Käärimistä

Siellä se on: Nämä eivät ole vain parasta foorumi-ohjelmistoa, mutta jotkut niistä ovat myös parhaita vapaa foorumin ohjelmistovaihtoehdot.

Toivomme löytäneesi sopivimman ohjelmiston, joka sopii tarpeisiisi.

Seuraavat vaiheet verkkoyhteisön rakentamiseksi olisivat seuraavat:

  • Asenna valitsemasi foorumi-ohjelmisto hosting-suunnitelmaan.
  • Verkkotunnuksen valitseminen ja yhdistäminen foorumi-ohjelmaan.

Voit tarkistaa, kuinka valita verkkotunnus, ilmoittautuminen Bluehostilla ja WordPressin asentaminen ja kuinka paljon verkkosivusto maksaa..

Pystyitkö valitsemaan tarpeitasi parhaiten sopivan foorumin ohjelmiston? Mitä etsit foorumiohjelmistosta? Mikä on mielestäsi paras foorumi-ohjelmisto tai paras vapaa foorumin ohjelmisto? Jaa ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map