Paljonko lisäverkkotunnukset maksavat WebHostingHubissa?

WebHostingHub tarjoaa rajattomat ominaisuudet erilaisissa isännöintisuunnitelmissaan, mikä poistaa paineen verkkosivustojen omistajille, jotka huolehtivat resurssien allokoinnista ja kuukausikiintiöistä. Tämä johtuu siitä, että WebHostingHub-sivuston peruspaketti sisältää:


 •  Ilmainen verkkotunnus
 •  cpanel
 •  Verkkokaupan työkalut
 •  Ilmaiset sivuston rakennustyökalut
 • Suojattu sähköposti
 •  Jaettu SSL-varmenne 

Useimpien pienyritysten omistajien ei tarvitse ostaa erillistä verkkosivustoa, koska he haluavat maksaa kohtuullisen summan yrityksen verkkosivustolta. Tästä syystä useimmat uusien yritysten verkkosivustojen omistajat mieluummin tarkastelevat verkkoisäntätoimittajien, kuten WebHostingHub, tarjoamia paketteja..

Tekniset edut

WebHostingHubs erikoistuu verkkosivustojen omistajille, jotka aikovat käyttää verkkosivujaan blogeina tai pieninä yrityksinä. Tämä tarkoittaa, että WebHostingHub pystyy hallitsemaan suurta määrää verkkosivustojen verkkotunnuksia useille henkilöille. Syynä tähän on se, että verkkopalveluntarjoaja käyttää optimoituja Dell-palvelimia, jotka tarjoavat 99%: n käyttöajan, joka on alhaisempi kuin kilpailijoiden 99,99%: n. Kuitenkin jopa alhaisemmalla käytettävyysnopeudella lähetysnopeuden eroa pidetään vähäisenä, koska WebHostingHub käyttää useita datakeskuksia. Dell-palvelimien katsotaan olevan tehokkaita ja toimivia, koska se käyttää:

 •  24 Gt muistisiruja
 •  24 Intel Core -prosessoria
 •  RAID 10 -nopea tallennus

Kaksi tärkeintä tietokeskusta

WebHostingHub käyttää kahta datakeskusta, jotka sijaitsevat Los Angelesissa, Kaliforniassa ja Washington DC: ssä. Syynä tähän on se, että se minimoi tietojen tarpeen kuljettaa pidemmän reitin verkon isäntäpalvelimelta verkkosivuston omistajalle ja heidän verkkosivujen kävijöille. Kaksinkertaisen datakeskuksen seurauksena tiedonsiirron nopeus kasvaa huolimatta alhaisemmasta käytettävyysajonopeudesta. WebHostingHubin tärkein etu suuremmalle osalle yritysomistajia on, että sillä on vihreä isännöintisertifikaatti. Tämä tarkoittaa, että kunkin datakeskuksen energiankulutus on huomattavasti pienempi kuin lähimpien kilpailijoiden energiankulutus, vaikka WebHostingHub käyttäisi dieselpolttoainetta.

Luotettava asiakaspalvelu

Tärkein etu Web-hosting-suunnitelman ostamisessa WebHostingHubilla on, että asiakastukitiimi on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa. Vaikka verkkosivuston omistaja soittaisi epätavallisella hetkellä, asiakastuen henkilökunnan katsotaan silti olevan ystävällistä ja tukevaa verkkosivuston omistajan teknisiin ongelmiin. Tärkein tapa ottaa yhteyttä tukitiimiin on yleensä puhelimitse, mutta on myös muita yhteydenottomenetelmiä, kuten:

 •  Sähköposti
 •  Online-keskustelu 

Kummankin yllä mainitun yhteystavan käyttäminen johtaa tukilippuun, jotta verkkosivuston omistaja voi seurata teknisten ongelmiensa tai huolenaiheidensa ratkaisemista. Valitettavasti hyvä asiakastukijärjestelmä on haittapuoli, koska WebHostingHub-verkkosivusto ei tarjoa usein kysyttyjä kysymyksiä tai tukifoorumia. Syynä tähän on se, että WebHostingHub kannustaa verkkosivustojen omistajia ottamaan heihin yhteyttä, jotta väärä diagnoosi ei pahentaisi nykyistä teknistä ongelmaa entisestään.

Useita verkkotunnuksia yhdellä tilillä

Verkkosivuston omistajan yleisin ongelma on, kun heidän on laajennettava nykyisen yrityssivustonsa useisiin verkkosivustoihin. Verkkosivun omistaja toteuttaa tämän helposti hyödyntämällä WebHostingHubissa useita verkkotunnusten isännöintipalvelua. Verkkosivun omistaja voi kehittää uusia verkkosivustoja uuden markkinasegmentin kohdistamiseksi rekisteröimällä uuden verkkosivuston uudelle verkkotunnukselle. WebHostingHub-tilillä voi helposti käsitellä useita verkkosivustoja, koska verkkosivuston omistaja saa lisätä rajoittamattoman määrän verkkotunnuksia. Jotkut yleisimmistä tavoista tehdä tämä on käyttää pääverkkotunnuksen vaihtoehtoisia versioita. Verkkotunnuksen rekisteröinti on olemassa kahdella tavalla:

 •  Voit tehdä sen itse
 •  Jos haluat Web-palveluntarjoajan tehdä sen sinulle 

Valitettavasti tämä verkkotunnuksen rekisteröinti maksaa huomattavia kustannuksia alussa, koska jokaisen käytetyn verkkotunnuksen on oltava rekisteröity. Verkkotunnuksen rekisteröinnin etuna on, että se estää muita käyttämästä samaa nimeä. Päällekkäiset verkkotunnukset ovat vaikeita verkkosivustojen omistajille, koska potentiaaliset vierailijat voivat käydä toisella verkkosivustolla omasi sijaan. Yrityksesi verkkosivuston maine voi olla vaarassa, jos toinen verkkosivusto käyttää verkkotunnustaan ​​vilpillisiin toimiin.

Verkkotunnuksen kustannukset

Ylimääräisen verkkotunnuksen yleisin hinta on 9,99 dollaria vuodessa, jos verkkosivuston omistaja on rekisteröinyt sen. Tämän katsotaan kuitenkin olevan enemmän aikaa vievää, koska rekisteröintivirastolle on asetettava erilaisia ​​vaatimuksia. Yksi vaihtoehto on saada isäntäpalveluntarjoaja rekisteröimään verkkosivuston omistajalle korkeammalla hinnalla, vain 11,95 dollaria. Tämän korkeamman maksun etuna on, että verkkopalveluntarjoaja pystyy suorittamaan rekisteröintiprosessin nopeammin ja muistuttamaan verkkosivuston omistajaa, kun se on uusittava..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map