Onko FatCow-hosting-tarjouksia / alennuksia?

Onko FatCow-tarjouksille nyt tarjolla tarjouksia / alennuksia?

Kyllä: Nyt voit hankkia FatCow for $ 49 / vuosi vain 37,8 dollaria vuodessa (3,15 dollaria kuukaudessa).


Alennus on suuri tekijä etenkin niille, jotka ovat vasta aloittamassa verkkosivustonsa perustamista. Luotettava palveluntarjoaja FatCow tarjoaa säännöllisesti kuponkikoodeja ja alennuksia uusille asiakkailleen kuponki- tai promo-koodin kautta. Tässä on tarkistusluettelo tarjouskoodin saamiseksi ja alennuksen soveltamiseksi suunnitelman normaaliin hintaan:

 •  Löydä alennuskuponki tai tarjouskoodi FatCow-sivuston tai alennuskupongisivun kautta.
 •  Kun sinulla on erityinen koodi, löydät myös linkin, jota sinun on napsautettava ohjataksesi FatCowin markkinointisivulle.
 •  Tarkista vielä kerran ja varmista, että sivu vastaa sinulla olevaa alennuskoodia
 •  Suorita normaali rekisteröintiprosessi.

On olemassa joukko isännöintipalveluntarjoajia, jotka ovat aina valmiita auttamaan verkkosivustosi asettamisessa ja hallinnassa, ja yksi heistä on FatCow. FatCow on toiminut tässä liiketoiminnassa vuodesta 1998 ja yrityksen tavoitteena oli tarjota erottuva palvelu muista isännöintipalvelun tarjoajista..

FatCow tarjoaa erilaisia ​​palveluja. Verkkokaupan palvelut, jaettu hosting ja verkkotunnuksen rekisteröinti ovat joitain tärkeitä palveluita, joita FatCow voi hyödyntää. Se tarjoaa myös useita hosting-paketteja ja tämä sisältää Mini Moo -paketin, joka sopii käyttäjille, jotka haluavat laittaa verkkosivuston lyhyessä ajassa. Kustannusten suhteen FatCow’n isännöintisuunnitelma on huomattavasti alhaisempi kuin muiden web-hosting-palvelujen tarjoajien tarjoamat suunnitelmat uhraamatta isännöintiratkaisujensa laatua..

Miksi valita FatCow hosting-tarpeitasi varten?

Fatcow erottuu muista web-hosting-yrityksistä tai palveluntarjoajista, koska se tarjoaa yksinoikeuksia tai erikoispaketteja. Yksi FatCowin tarjoamista suunnitelmapaketeista maksaa 44,04 dollaria vuodessa, mutta tämä määrä voi vaihdella riippuen muista vaatimuksista, jotka haluat lisätä online-sivustoosi. Tämä perussuunnitelma sisältää jo rajoittamattoman määrän levytilaa, kaistanleveyttä, verkkotunnuksia, postilaatikoita, MySQL-tietokantoja ja muita. Se sisältää myös työkaluja, joiden avulla voit asentaa Joomlan, WordPressin, phpBB: n ja paljon muita komentosarjoja.

FatCow menestyy myös erittäin hyvin turvallisuuden ja luotettavuuden suhteen. Siinä on datakeskus, joka tekee varmuuskopioita päivittäin, siinä on virrantuottaja ja ympärivuorokautinen verkonvalvonta. Sen asiakastuki ja erittäin asiantuntevat teknikot ovat myös saatavana päivisin ja öisin, ja heihin voidaan ottaa yhteyttä ilmaisella puhelinnumerolla tai luomalla tukilippu aina, kun ilmenee jokin ongelma. 30 päivän rahat takaisin -takuu on hyvä osoitus siitä, että yritys uskoo vakaasti antamaansa huippuluokan palvelua ja luotettavuutta..

Mitä lupaavia ominaisuuksia FatCow-hosting-paketti sisältää?

Jos etsit tehokasta ja hillopakattua ympäristöä tai alustaa verkkosivustosi ylläpitämiseksi, FatCow tarjoaa ratkaisun huolenaiheisiisi. Alla on luettelo FatCowin tarjoamista hyödyllisistä ja lupaavista ominaisuuksista.

 •  Rajoittamaton levytila ​​verkkosivuillesi
 •  Kaistanleveyden tai liikenteen rajoittamaton käyttö
 •  Mahdollisuus isännöidä useita verkkotunnuksia yhdellä tilillä
 •  Verkkosivun rakennustyökalun käyttö ilmaiseksi
 •  Rajoittamaton määrä sähköpostitilejä
 •  Olemassa olevat ja käyttövalmiit teemat ja mallit
 •  Ohjattu Oneclick-ohjelman asennus
 •  Paypal-integraatio
 •  Päivittäiset palvelimen varmuuskopiot
 •  Rekisterinpitäjän siirto veloituksetta
 •  Ilmaiset mainonta- ja markkinointihyvitykset

Mitkä ovat saatavilla olevat FatCow-hosting-paketin hosting-hinnat?

Fatcow-palveluun tarjotaan kolme säännöllistä majoitussuunnitelmahintaa, jotka luokitellaan asiakkaan haluaman ajanjakson tai ajanjakson mukaan.

 •  36 kuukauden aika, jonka laskutus on 7,49 dollaria kuukaudessa tai 269,64 dollaria koko ajanjakson ajan.
 •  24 kuukauden aikaväli, jonka laskutus on 8,49 dollaria kuukaudessa tai 203,76 dollaria koko ajanjakson ajan.
 •  12 kuukauden toimitusaika, jonka laskutus on 9,49 dollaria kuukaudessa tai 113,88 dollaria koko ajanjakson ajan.

Toisaalta, FatCow tarjoaa usein rajoitetun ajan alennuksia, kuponkikoodeja tai erikoistarjouksia. Nämä alennukset tai kuponkikoodit ovat nähtävissä tai saatavissa FatCow’n verkkosivustolta tai joiltakin alennuskupongin verkkosivustoilta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map