One.com-arvostelu

Halpa ei ole yksi niistä ominaisuuksista, joita web-hosting-palvelut tunnetaan, mutta ihmiset One.com haluaisi kumota tämän ajatuksen. Yhdistynyt kuningaskunta tunnustetaan yhdeksi budjetin parhaimmista web-hosting-yrityksistä. One.com on tarjonnut kohtuuhintaisia ​​web-hosting-ratkaisuja sekä lähtötason ammattilaisille että ammattilaisille auttamaan heitä luomaan omia verkkosivustojaan ja luomaan online-läsnäolon ilman vaivaa tekemättä mitään todellista koodausta..


One.com-logo
KÄYTTÖASTE
975
NOPEUS
965
TUKI
950
HINTA
988
OMINAISUUDET
965
VIHREÄ
945
INNOVATIVE
950

Ilmainen ensimmäisenä vuonna – One.com on saanut nimensä itselleen tarjoamalla sen, mitä useimmat web-hosting-yritykset eivät uskalla tehdä – ilmainen web-hosting yhden vuoden ajan. Liittymällä Starter-pakettiin, sinulla voi olla oma verkkosivusto. Paketti koostuu yhdestä verkkotunnuksesta ja 15 Gt tallennustilasta, yhdestä tietokannasta, SSL parannetusta online-tietoturvasta ja 512 Mt RAM-muistia.

Vaikka aloitussuunnitelma ei ehkä salli verkkosivustosi valtavaa osaa dynaamista sisältöä, se pystyy ylläpitämään blogia tai yksinkertaista staattista verkkosivustoa, mikä tekee siitä hyvän suunnitelman lähtötason verkkosivustojen omistajille ja pienyrityksille.

Vaikka et maksa mistään isännöinti- tai tilausmaksuja tästä, One.com veloittaa tavallisen perustamismaksun, joka on 10,80 puntaa, mutta vain ensimmäisen vuoden. Menestyvät vuodet eivät vaadi perustamismaksua, vaikka päättäisit uusia jäsenyytesi web-hosting-yrityksen kanssa.

One.comin muut hosting-suunnitelmat Vaikka sen aloitussuunnitelma saattaa jo tulla varastamaan, One.comin muut web-hosting-suunnitelmat voivat kasvattaa ennakkoa tarjoamalla lisää ominaisuuksia ja ratkaisuja pitäen samalla kustannukset minimissä:

 • ammattilainen – One.com: n Professional-paketti, joka on 1,94 puntaa kuukaudessa, rakennettiin niille, jotka haluavat laajan valikoiman interaktiivista ja dynaamista sisältöä integroitua verkkosivustoilleen. Koska tämäntyyppisen sisällön lataaminen vaatii tilaa ja nopeutta, paketti tarjoaa 1 Gt RAM-muistia ja 100 Gt tallennustilaa verkkosivustosi tiedostojen tallettamiseen. Yhden verkkotunnuksen käytön tarjoamassa One.com-Professional-paketissa on myös useita tietokantoja, SSH, parannettu SSL ja 2 x CPU nopeuttaaksesi verkkosivustosi toimintoja ja prosesseja.
 • Professional Plus – Professional Plus -paketti, jota pidetään One.com: n Professional-isännöintisuunnitelman isovetenä, tarjoaa työkaluja ja ominaisuuksia, jotka sopivat niille, jotka haluavat perustaa oman WordPress-blogin. Professional Plus -suunnitelma, jonka kuukausikorko on 2,69 puntaa kuukaudessa, antaa sinulle 200 Gt tallennustilaa, 2 Gt RAM-muistia, useiden verkkotunnusten ja lukuisten tietokantojen käytön. Paketin loppuunsaattamiseksi One.com tarjoaa myös parannetun SSL- ja SSH-ominaisuuden sekä 4x-suorittimen. Näiden työkalujen avulla ei vain pystytä luomaan WordPress-blogia, vaan sinulle annetaan myös tarvittavat komponentit sen ylläpitämiseksi.
 • liiketoiminta – Yhdessä One.com: n edistyneimmäksi hosting-paketiksi liiketoimintasuunnitelma sopii yrityksille, jotka haluavat perustaa suuria ja monimutkaisia ​​verkkosivustoja. Tämä suunnitelma on 4,44 puntaa kuukaudessa ja tarjoaa sinulle valtavan 500 Gt tallennustilaa tiedostoillesi, useille verkkotunnuksille, useille tietokannoille, 4 Gt RAM-muistia, 8x CPU, SSH ja tiukka turvallisuus SSL: n kautta.

Kaupan perustaminen – Kun suunnitelma on valittu, seuraava vaihe on päättää luotavan verkkosivuston tyyppi. One.com tarjoaa kolme erityyppistä tyyppiä, jotka asiakkaat voivat rakentaa, ja jokaisella on ainutlaatuinen työkalusarja heidän perustamiseensa:

Ohjauspaneelissa heillä on mahdollisuus automaattinen päivitys Joomla ja WordPress, ja mitä päivitetympi CMS on, sitä pienempi riski saada haittaohjelmiin pääsy siihen. Suojatun verkkosivuston luominen edellyttää suojattua palvelinta!

  • Isännöity sivusto – Isännöity sivusto voi kaikista perustamisvaihtoehdoista olla mitä tahansa yrityksen verkkosivulta henkilökohtaiseen. One.com on tehnyt luomisprosessista yksinkertaisen ja helposti ymmärrettävän tarjoamalla sen eri ominaisuudet ruudulle ja vetämällä ja pudottamalla -liittymän kautta. Vasemmassa yläkulmassa näkyy, kuinka paljon levytilaa voit työskennellä yhdessä oikealla olevan vaihtoehdon kanssa saadaksesi lisää vapaata tilaa. Verkkosivustosi voi luoda jopa joku, joka ei ole perehtynyt koodaukseen, koska One.com-sivuston rakentaja tarjoaa pääsyn 45 ennalta suunniteltuun ja neljään tyhjään verkkomalliin. Kun olet valinnut käytettävän mallin, voit aloittaa verkkosivujen luomisen One.comin edistyneellä sisältöeditorilla. Sisältöeditori tarjoaa myös erilaisia ​​online-työkaluja, jotka voidaan integroida verkkosivustollesi, mukaan lukien galleriaosuuden määrittäminen, YouTube-videoiden upottaminen, sosiaalisen median linkkien lisääminen, kuvien lähettäminen ja taulukkojen luominen.
  • WordPress-blogi Yhden napsautuksen WordPress-asetusominaisuuden avulla WordPress-blogin käyttäjät voivat nyt blogejaan isännöidä ja ylläpitää One.com-palvelussa. WordPressin 1 napsautuksella -vaihtoehto avaa ohjatun asennustoiminnon, jossa asiakkaat voivat luoda käyttäjänimen ja salasanan. Saatuaan tarvittavat tiedot pystyt integroimaan WordPress-blogin ja ylläpitämään sitä One.com-sivuston kautta. Yhden napsautuksen WordPress-ominaisuuden lisäksi, sen helppo määrittäminen, se tarjoaa myös seuraavat työkalut – muokattavissa olevat web-mallit, sisällönhallintaominaisuus käyttäjäystävällisillä CMS-työkaluilla, laaja valikoima laajennuksia, erilaisia ​​WordPress-mobiilisovelluksia ja sosiaalinen media liittäminen.
  • Verkkokauppa Yrityksille, jotka haluavat hyötyä verkkokaupastaan, One.com tarjoaa mahdollisuuden rakentaa sellaisen verkkokaupan sisällönhallintajärjestelmien manuaalisen integroinnin avulla. Verkkokaupan sisältöjärjestelmä on ladattava, koska One.com ei tarjoa verkkokaupan työkalua. Se antaa asiakkaille mahdollisuuden yhdistää vain muita verkkokauppaalustoja omien kauppojensa luomiseen. Yhden asennuksen asettaminen ei ole niin helppoa kuin miltä näyttää, koska joudut lataamaan koko verkkokaupan paketin verkkosivustollesi FTP: n kautta ja tekemään sitten muutokset CMS: n asennustoiminnolla.

Sisäänrakennettu verkkosivustojen rakentaja – One.com korostaa sitä tosiasiaa, että voit rakentaa verkkosivustosi heidän kanssaan tietämättä kuinka koodata. Tämä on mahdollista heidän verkkosivujen rakentajan kautta. Se tarjoaa suoraviivaisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, johon voit vain lisätä kuvia ja kirjoittaa sisältöä valitsemasi ensisijaisen verkkomallin jälkeen. Se on niin nopeaa ja helppoa.

Kustannustehokkaat suunnitelmat – One.com: n web-hosting-suunnitelmat ovat halvempia muihin hosting-suunnitelmiin verrattuna, joten melkein kenen tahansa on helppo kirjautua siihen. Lisäksi alhaisesta hinnasta huolimatta One.com ei piiskaa ominaisuuksista, joten saat silti oikeat resurssit, joita tarvitset verkkosivun luomiseen ja oikean toiminnan ajamiseen.

Nopea hosting Uptime – Vaikka odotit One.comin tarjoavan erittäin heikkoa käyttöaikaa alhaisten hintojensa vuoksi, One.com tarjoaa yllättävän nopean käyttöajan, yli 99%: n onnistumisasteella. Seurauksena on, että olet varma, että verkkosivustosi pysyy yllä ja toimii koko ajan.

Joustavuus Plan Upgrade -sovelluksessa – Joillakin web-hosting-yrityksillä on taipumus saada sinut kiinni nykyisestä suunnitelmastasi. Näin ei ole One.com-sivustossa. Yrityksen avulla voit aloittaa perussuunnitelman kanssa ja sitten päivittää uudempaan, jos tarvitset sitä myöhemmin./p>

Miksi sijoitimme One.comin sijalle # 4

Kaikissa One.com-suunnitelmissa on ilmainen sivustonrakentaja, joten sinun ei tarvitse sekoittaa koodausta tai ohjelmointikieliä sivustosi suunnittelussa.

Katso One.com-sivuston rakennuspaneeli

One.com on ylpeä siitä, että heidän verkkosivustojen rakennuspaneeli ei vaadi käyttäjiä tekemään mitään koodauksia verkkosivuston käyttöönottamiseksi. Tämän työn tekemiseksi yritys suunnitteli paneelin siten, että kaikki käyttäjän tarvitsema on helposti esillä.

Yksinkertainen ja selkeä, kaikki työkalut on sijoitettu laatikoihin, joissa on kuvia ja lyhyt kuvaus, jotta tiedät mitä kukin tekee. Vaikka jotkut saattavat tuntea käytettävissä olevien työkalujen olevan rajallisia verrattuna muiden web-hosting-yritysten tarjoamiin ominaisuuksiin, tämä yksinkertaisuus tekee One.comista suositun asiakkaiden keskuudessa, koska heidän ei tarvitse huolehtia asioiden selvittämisestä tai heidän tarvitsee mennä sisään- syvyys ja ymmärrä, mitä kukin työkalu tekee.

Asiakkaat voivat aloittaa asiat Web Editor -työkalulla, jossa he voivat valita 45 ennalta suunnitellusta web-mallista, joita he voivat käyttää verkkosivuillaan. Se tarjoaa vetämällä ja pudottamalla -liittymän, jonka avulla on helppoa lisätä tekstiä, lisätä kuvia ja jopa upottaa videoita. Editor-ominaisuudessa on myös mobiilinäkymäominaisuus, joten näet miltä verkkosivustosi näyttää, kun sitä katsellaan mobiililaitteella. Mukautettujen HTML-koodien ja JavaScriptin käyttöönotto antaa myös antaa kehittäjille enemmän liikkumavaraa verkkosivustojensa rakentamisessa.

Toinen ohjauspaneelin tarjoama työkalu on sen oma File Manager -ominaisuus, jonka avulla voit lähettää ja tallentaa verkkosivustollesi tarvitsemiasi tiedostoja. Tiedostot voidaan ladata erikseen samalla tavalla kuin lataat tiedostoja WordPressissä tai muissa sisällönhallintajärjestelmissä.

One.com tarjoaa myös oman pilvitallennuksen Bix-työkalunsa muodossa. Asiakkaiden on vain kirjauduttava ilmaiseksi sisään, ja he voivat lähettää ja jakaa tiedostojaan muiden ihmisten lataamista varten.

VIERAILLA ONE.com-logo JA SAA 50% ALENNUS

tekninen

 • 99,9% Uptime-takuu
 • Kaikkien suunnitelmien SSD-asemat
 • Täydellinen perussivustoille, blogeille ja sähköpostien ylläpitoon
 • Käyttäjäsovellusten automaattiset päivitykset
 • One.com-palvelussa on 3 tietokeskusta
 • cPanel & SSH Access
 • One.com tekee tiivistä yhteistyötä HP: n, IBM: n ja Dellin kanssa, jotka toimittavat kaikki palvelimet tietokeskuksiin
 • One.com -yrityksellä on oikeus jäädyttää tili, jos kyseiselle verkkosivustolle suuntautuva liikenne vaikuttaa muihin asiakassivustoihin. Syy tähän on, että suuren liikenteen käyttämä kaistanleveys voi vaikuttaa muiden verkkosivustojen suorituskykyyn. Haittapuoli on se, että et tiedä, onko verkkosivustosi lähestymässä keskeyttämistä, koska One.com ei tarjoa asetettua kaistanleveysrajaa, johon sinun tulisi noudattaa.

Tuki

 • 24/7 tekninen tuki
 • Oppaat ja UKK
 • 24/7 eurooppalainen tukilinja
 • 24/7 chat-tuki
 • Sähköpostituki 24 tunnin vastausikkunassa
 • Emme löytäneet yhtään

hinnoittelu

 • Se on halpaa, todella halpaa
 • Joustavat suunnitelmat
 • Voidaan ostaa kuukausittain
 • Vaikka One.com antaa asiakkaille rahat takaisin -takuun, se ei ole niin kauan verrattuna muihin web-hosting-yrityksiin. Yrityksen takuu kestää vain 15 päivää yhdessä vaatimuksen kanssa maksaa mahdolliset perustamismaksut heti, kun päätät sulkea tilisi.

Taustaohjelman katsaus

Täällä tarjoamme sinulle kuvia One.com: n taustajärjestelmästä (mukautettu paneeli). Se on hyvin yksinkertainen, ensimmäinen sisäänkirjautuminen, ponnahdusikkuna tulee näkyviin ja voit valita sähköpostin tai verkkosivuston luomisen välillä. Paneelissa voit tehdä paljon asioita, kuten:

 • Postihallinto
 • Aktivoi virus- ja roskapostisuodatin – Kun tämä on aktivoitu, One.com-virus- ja roskapostisuodatin analysoi saapuvat viestit tunnistaakseen, ovatko ne roskapostia, ja tarkistaa, sisältävätkö ne viruksia vai voivatko ne olla millään tavalla haitallisia.
 • Käytä verkkosivustojen rakenninta
 • Luo verkkokauppa – One.com-työkaluilla – Kauppa on ilmainen 14 päivän ajan. Sinun tulisi päivittää tilauksesi kokeilujakson päätyttyä, kello 10.00 puntaa kuukaudessa.
 • Hallitse tiedostojasi
 • Näytä verkkosivustojen tilastot
 • Hallinnoi varmuuskopioita ja vastineita
 • Hallitse DNS-, PHP- ja MySQL-tietoja, verkkotunnuksen yksityisyyttä, levyn käyttöä, SSL: tä ja jne.

Takaisin perusteisiin One.com-palvelun avulla

Vaikka se ei välttämättä ole yhtä tuotteliainen työkalujen ja ominaisuuksien suhteen, One.com tarjoaa yksinkertaisen ja helppo ymmärtää järjestelmän, joka tekee verkkosivustojen rakentamisesta nopeaa ja vaivatonta erittäin kohtuulliseen hintaan. Verkonrakennuksen peruspaneelin ja kustannustehokkaiden suunnitelmien avulla jokaisella voi olla verkkosivusto verkossa nopeasti.

Web-isäntäsuoritus

One.com-testitulokset

Ensimmäinen ja todennäköisesti tärkein työkalu on Ping-testi:

Pingin avulla voit testata isännän saavutettavuuden ja mitata edestakaisen ajan viesteille, jotka lähetetään alkuperäiseltä isäntältä kohdetietokoneelle.

Check-host-tulokset osoittavat nopeaa pingistä Yhdistyneestä kuningaskunnasta – 20 ms

One.com-testitulokset

Pingdom testi nopeuden suorittamiseksi heidän Amsterdamin palvelimelta.

Kuten näette, testattu verkkosivusto, joka on täysin toimiva vuosien ajan, latautui 76% nopeammin kuin muut testatut sivustot, joiden suorituskykyluokka 83/100.

Sivuston latausaika oli 1.80s.

One.com-testitulokset

LoadImpactin stressitesti auttaa määrittämään kyvyn käsitellä tiettyä määrää käyttäjiä (lataa) verkkosivustollasi. Tavoitteena on nähdä, kuinka verkkosivustosi toimii, kun siihen kohdistuu sekä odotettua että stressaavaa määrää kuormaa.

Jopa 25 käyttäjän selaamalla verkkosivujamme, latausaika on yhtä suuri (2,5 s) heille kaikille.

Nämä ovat hyviä merkkejä.

Voit tarkistaa täältä myös muut UK: n suosituimmat web-hosting-yritykset, arvostelut ja vertailut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map