Names.co.uk arvostelu

Names.co.uk tai yksinkertaisesti Namesco on brittiläinen yritys, joka on toiminut isäntä- ja verkkoliiketoiminnassa lähes kaksi vuosikymmentä. Verkkosivuston lisäksi se tarjoaa myös muita verkkokaupan ratkaisuja, kuten sähköpostin isännöinti, verkkosivustojen rakentaminen, erilliset palvelimet, VPS.


Yrityksen lyhyenä taustataustana, Namesco on osa eurooppalaista Dada-ryhmää, jolla on siipien alla lukuisia isännöinti- ja mainosyrityksiä. Names.co.uk sijaitsee Worcesterissa, vaikka Dadalla on toimipisteitä muualla Euroopassa, kuten Italiassa, Espanjassa, Ranskassa, Irlannissa, Alankomaissa ja Portugalissa. Names.co.uk palvelee pääasiassa brittiläisiä pienyrityksiä. Katso luettelo parhaimmista web-palveluntarjoajista Isossa-Britanniassa.

Names.co.uk Web-hosting-logo
KÄYTTÖASTE
965
NOPEUS
938
TUKI
935
HINTA
929
OMINAISUUDET
965
VIHREÄ
975
INNOVATIVE
938

Nopeus ja luotettavuus – Testasimme heidän palvelimensa Dallasista, TX: stä, ja latausaika oli vaikuttava 2,99 sekuntia sivukoko 1,4 Mt. Namescon käyttöaika on taattu 99,9%, joten asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että heidän sivustonsa ovat käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa ilman seisokkeja.

Namesco esitteli äskettäin läpimurtonsa SSD alustalla. Uusi NetApp-porrastettu tallennus helpottaa verkkosivuston suosituimman tiedon siirtämistä SSD-tallennustilaan. Tämä johtaa tietojen toimittamiseen loppukäyttäjälle vielä nopeammin.

Namescon Apache-verkkopalvelualustaa on myös vahvistettu F5 Viprion -kuormituksen tasauslaitteella, joka toimii käänteisenä välityspalvelimena jakaen verkkoliikennettä joillekin palvelimille. Tämä parannus antaa verkkosivustojen ylläpitäjälle tarjota keskeytymättömän kokemuksen asiakkailleen.

Lisäksi isännöintipalveluntarjoaja lisäsi äskettäin lisäominaisuuksia, joiden tarkoituksena on antaa asiakkailleen enemmän vastinetta rahoilleen. Namescon tarjoama laajempi valikoima ilmaisia ​​verkkotunnuksia. Namescon asiakkaat voivat myös suojata verkkosivustojaan ja asiakkaitaan paremmin yhden vuoden ilmaisella SSL-sertifikaatilla.Namesco on myös ylpeä siitä, että se on ensimmäinen Ison-Britannian isännöintipalveluntarjoaja. PHP 7 jaetussa isäntäympäristössä. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun yritys oli investoinut paljon datakeskukseensa, mukaan lukien laitteiston päivittäminen.

Yrityksen mukaan PHP-version isäntäpakettien etuna on, että se voi olla hakemistokohtainen. Asiakkaat voivat siten jatkaa PHP 5.6: n suorittamista verkkosivuillaan, samalla kun he voivat silti suorittaa testin verkkosivustojensa seuraavalle iteraatiolle PHP 7: n alahakemistossa murehtimatta sen vaikutuksesta nykyisiin verkkosivustoihin..

ominaisuudet – Namescon isäntäpaketit on kuvattu selkeällä kielellä, joten myös muiden kuin teknisten käyttäjien olisi helppo ymmärtää ehdot. Ei-teknisille käyttäjille annetaan myös paljon apua.

Namescon tarjoamia paketteja on neljä – aloitus-, ammatti-, premium- ja platinapaketit. Näille paketeille on kolme maksusuunnitelmaa tai ehtoa – kuukausittain, vuosi ja kaksi vuotta. Palkkiot ovat alhaisemmat yhden vuoden toimikaudella ja alhaisimmat kahden vuoden sopimuksessa tai järjestelyssä.

Esimerkiksi aloituspaketti on vain 48 puntaa yhden vuoden suunnitelmalla tai noin 3,99 puntaa kuukaudessa. Ammattipaketti on vain 72 puntaa vuodessa tai noin 5,99 puntaa kuukaudessa. Premium-paketti on sidottu 114 puntaan vuodessa tai noin 9,50 puntaan kuukaudessa. Sitten platinapakkauksen hinta on 210 puntaa vuodessa tai noin 17,50 puntaa kuukaudessa.

Mutta jos maksat kuukausipaketista, aloitussuunnitelma on 5,99 puntaa kuukaudessa; ammattipaketti on melkein 9 puntaa. Premium-paketti on 19 puntaa verrattuna 15 puntaan kuukaudessa yhden vuoden järjestelyssä, kun taas platinapaketti on 35 puntaa kuukaudessa.

Sekä käynnistys- että ammattisuunnitelmissa on perusominaisuudet, joita pienten yritysten omistajat haluaisivat hosting-suunnitelmasta. Kuten kahdesta halvimmasta suunnitelmasta voidaan odottaa, tallennukselle ja tietokannalle on rajoituksia. Jopa sähköpostitilit ovat rajoitetut – 10 aloituspaketilla ja 100 ammattipaketilla.

Käynnistyspaketti on saatavana Linuxissa tai Windowsissa. Loput paketit ovat saatavana kaksoisympäristösuunnitelmina. Käynnistyspaketin Web-tila on rajoitettu 50 Gt, kun taas kolmella muulla paketilla on rajoittamaton verkkotila.

Käynnistyspaketti voi isännöidä vain yhtä verkkotunnusta. Ammatillinen paketti voi isännöidä jopa viittä verkkotunnusta, kun taas platina- ja premium-paketteissa ei ole rajoitettu verkkotunnusten määrää.

Käytetystä suunnitelmasta riippumatta Namesco lupaa seuraavan: rajaton kaistanleveys, UK-pohjainen 24/7-tuki ja 99,9 prosentin käyttöaikatakuu. Voit käyttää isännöintityökaluja myös mukautetun ohjauspaneelin kautta. Lisäksi usein käytettävät tietosi tallennetaan Namescon nopeisiin SSD-levyihin.

Yksi Namescon tärkeimmistä myyntikohdista on sen tarjoama rajaton kaistanleveys. Tämä tarjous on saatavana jokaiselle yrityksen web-hosting-paketille. Ennustettavasti se pyytää asiakkaitaan ottamaan huomioon heidän jaetun isäntänaapurinsa. He pyytävät asiakkaita myös noudattamaan yrityksen hyväksyttävää käyttöä koskevaa käytäntöä.

Jos asiakkaan verkkosivusto houkuttelee valtavasti liikennettä, joka voi vaikuttaa Namescon jaetun isäntäklusterin muiden verkkosivustojen suorituskykyyn, yritys voi siirtää kyseisen verkkosivuston omistettuihin tai pilvipalvelimiin..

Kaikissa neljässä web-hosting-paketissa on ilmainen verkkotunnus ja ilmaiset yhden napsautuksen asennukset tavallisista sisällönhallintajärjestelmistä (CMS), kuten Joomla ja WordPress.

Namescon suunnitelman tilaajat voivat myös saada jopa 40 prosentin alennuksen varastokuvista Shutterstockista. Tämä on hieno tarjous, jota verkkosivustojen omistajien tulisi hyödyntää, koska nämä kuvat voivat herättää verkkosivustonsa elämään.

Yksi verkkosivustojen omistajien tärkeimmistä asioista on tuki, jota he saavat web-palveluntarjoajalta.

turvallisuus – Namesco ymmärtää, että tietoturva on yksi verkkosivustojen omistajien tai ylläpitäjien suurimmista huolenaiheista. Se tietää myös, että monet hakkerit ovat kehittyneempiä menetelmissä hankkia henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka voivat altistaa heidän asiakkaansa tietojen varastamiselle. Joten se torjuu tätä ottamalla käyttöön FTP-lukituksen.

Tuki – Puhelinnumero näkyy näkyvästi Namescon verkkosivustolla. Valitettavasti teknikot eivät ole valmiustilassa ympäri vuorokauden. Asiakkaat voivat soittaa vain arkisin kahdeksasta aamusta seitsemään iltaan ja viikonloppuisin klo 10 aamusta kuuteen iltaan..

Mutta jos siihen on hopeavuori, sen on oltava lyhennetty puhelun odotusaika. Mukaan Namescon Twitter-kahva, keskimääräinen puhelimen odotusaika on 1 minuutti ja 30 sekuntia. Asiakkaiden on ehkä jouduttava tekemään muita asioita, kuten tarkistamaan sähköpostinsa tai kirjoittamaan viesti, odottaessaan vuoroaan Namescon asiakastukihenkilöstön avustamista..

Twitteristä puhutaan, että yrityksen Twitter-tili on aktiivinen. Jotkut asiakkaat menevät sinne kommunikoimaan web-hosting-palvelujen tarjoajan kanssa ja välittämään aiheistaan ​​tai huolensa. Yrityksen Twitter-järjestelmänvalvoja yleensä pyytää asiakkaita lähettämään suoria viestejä, jotta he voivat lähettää yksityiskohtaisia ​​ohjeita asiakkailleen.

Tähän päivään mennessä Namescon Twitter-tilillä on yli 2000 seuraajaa.

Jos Twitter ei ole sinun juttusi, on muita tapoja ottaa yhteyttä verkkosivustojen ylläpitäjään. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä asiakastukeen online-ohjauspaneelin kautta, johon pääsee osoitteessa http://admin.names.uk. Siihen pääsee myös muiden sosiaalisen median kanavien, kuten Google plus ja Facebook.

Namescon verkkosivustolla on myös tukikeskus, jota asiakkaat voivat selata, jos he haluavat lisätietoja saamistaan ​​hosting-ratkaisuista tai jos heillä on ongelmia, jotka heidän mielestään voidaan ratkaista kysymättä apua Namescon tukitiimiltä..

Tässä verkkosivuston osassa asiakkaat voivat ladata pikaohjeita online-ohjauspaneeliin, verkkotunnusten hallintaan, sähköpostien hallintaan ja verkkotunnuksensa isännöintiin..

Oppaat-osio on erittäin hyödyllinen asiakkaille, etenkin niille, jotka ovat hämmentyneitä käyttämissään verkkosivustojen isännöintipaketeissa tai haluavat tietää kuinka maksimoida isännöintisuunnitelmansa.

tekninen

 • 99,9% Uptime-takuu
 • 1-napsauta Asennukset
 • SSD-tallennustila
 • Ilmainen ja välitön asennus
 • Linux, Windows tai Molemmat
 • Upouusi tietokeskus, joka sijaitsee Thamesin laaksossa
 • Erittäin turvalliset tietokeskukset
 • He käyttävät PHP 7: ää jaetussa isännöinnissä
 • Emme löytäneet yhtään

Tuki

 • 24/7 tekninen tuki
 • Sisäiset kehittäjät ja järjestelmänvalvojat
 • Ilmainen päivittäinen varmuuskopio
 • UK-pohjainen tuki
 • Online-tukikeskus
 • Sinulla ei ole live chat-tukea
 • Puhelintuki ei toimi ympäri vuorokauden (maanantaista perjantaihin klo 8–19 Viikonloppuisin klo 10–18)

hinnoittelu

 • ILMAINEN verkkotunnus
 • Ilmaiset Fotolia-lainat
 • Verkkokauppa ja ostoskori
 • Alkaa £ 3.99 / m.
 • Hieman kallis useille sivustoille (9,50 puntaa / m.)

Taustaohjelman katsaus

Namesco uudisti ohjauspaneelinsa hiljattain tarkoituksenaan helpottaa asiakkaiden käyttöä tai määrittämistä. Namesco oli saanut valituksia siitä, että sen ohjauspaneelit näyttävät päivättyjä ja hankalia käyttää. Sen ohjauspaneeli on nyt yksinkertaisempi ja nopeampi käyttää kaikissa laitteissa.

Namescon suuri muutos koskee kahta asiakasta kiinnostavaa aluetta – uutta laskutusta ja uusimista. Ohjauspaneeli esittelee nyt nämä kaksi aluetta yhtenä sivuna. Sivu on optimoitu siten, että asiakkaat voivat helposti nähdä ostettujen suunnitelmien tilan ja löytää minkä tahansa tietyn palvelun.

johtopäätös

Names.co.uk tarjoaa melko kohtuulliset hosting-pakettihinnat. Se palvelee myös pääkohdettaan – brittiläisiä pienyrityksiä, joilla on henkilöstöä, jotka eivät ole tarkalleen perehtyneitä verkkosivuston ylläpidon teknisiin ominaisuuksiin. Sellaisina sen paketteissa on ominaisuuksia, joista voi olla hyötyä liikemiehille ja henkilöstölle, jolla ei ole tarpeeksi aikaa ja tietoa keskittyä verkkosivuston hallinnan teknisiin näkökohtiin..

Suurin kritiikki tästä isännöintipalveluntarjoajasta on 24/7-asiakastuen puute, mikä on melko standardi useimmissa verkkosivustojen isännöintipalveluntarjoajissa. Tämän huolen lisäksi Namesco on hyvä web-hosting-palvelujen tarjoaja pienyrityksille, joilla on rajoitettu budjetti verkkosivujen ylläpitämiseen, ja henkilöstölle, jolla on rajalliset tiedot verkkosivuston ylläpidosta. Suosittelemme, että tutustu Siteground-arvosteluun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map