Midway – Responsive Travel WP -teeman yksityiskohtainen arvostelu

Matkailuala on nyt yksi suurimmista ja nopeimmin kasvavista toimialoista maailmassa, ja sen miljardit dollarit tekevät kuukausittaisia ​​liiketoimia ympäri maailmaa. On vain järkevää, että yksityishenkilöt ja yritykset hyödyntävät tätä mahdollisuutta saada rahaa ja tuottaa hyviä tuloja matkailuun liittyvien yritysten, kuten matkatoimistojen, hotellien, lomakohteiden, kylpylien jne. Kautta..


Siellä on kuorma-autolatauksia uskomattomia WordPress-matkateemoja, ja käyttäjät – etenkin uudet – voivat helposti sekoittaa, minkä valita. Onneksi sinulle, olet laskeutunut oikeaan paikkaan, koska tänään teemme haun sinulle helpoksi esittämällä joitain parhaimmista premium-matkateemoista, jotka sopivat täydellisesti valitsemasi markkinarakoosi. Yksi ThemeForest-markkinoiden myydyimmistä WordPress-teemoista on Midway – Responsive Travel WP -teema. Tällä hetkellä sillä on jopa 4.5 tähden luokitus! Joten mikä tekee siitä tyylikkään WordPress-teeman matka- ja elämäntapa-verkkosivustoille? Otetaan selville tässä Midway – Responsive Travel WP -teeman yksityiskohtaisessa katsauksessa!

Yleiskatsaus

Midway – Responsive Travel WP -teema on kauniisti muotoiltu premium-luokan WordPress-matkateema, jonka pikselitäyteinen muotoilu on ihanteellinen mihin tahansa matkailuun liittyvään blogiin tai verkkosivustoon. Se on myydyin teema, jonka on kehittänyt ja suunnitellut ThemeForest Elite Author, Themex. Se on käyttäjäystävällinen teema, jolla on runsaasti mukautusvaihtoehtoja, ja se on täynnä tehokkaita työkaluja matka- tai varaussivuston luomiseen ja hallintaan. Teema on 100% reagoiva, siinä on 4 mukautettua postityyppiä ja liukusäädintä, jotta sivustosi näyttää entistä ammattimaisemmalta.

Midway on luotu matkailuun liittyvissä blogeissa ja verkkosivustoissa. Siihen sisältyy varauslomake ja maksutoiminto, josta hotellit ja lomakohteet ovat erityisen hyödyllisiä, sekä räätälöidyt postityypit, jokaisella on omat kentät ja editointityökalut. Siellä on kätevä galleriajohtaja, kohdepohjainen luokkasuodatin matkoille ja paljon muuta. Nyt tärkeiden matkaominaisuuksien, kuten matkapakettien, kannustimien, kuvagallerioiden, asiakkaiden suositusten ja kuvaesitysten hallinta on pelkkä lasten leikki!

Design

Midway – Responsive Travel WP -teema yhdistää vaivattomasti kaikenlaisen median ja tekstisisällön yhdessä paketissa. Se on suunniteltu erityisesti matkatoimistoille, matkanjärjestäjille ja all-inclusive-lomayhtiöille, mukaan lukien hotellit ja lomakohteet. Sen pikselitäydellinen muotoilu ja tapa, jolla se korostaa sisältöäsi, inspiroivat seikkailua kaikille asiakkaillesi ja sivuston kävijöille. Esitetyt kuvat esitetään polaroid-tyylillä, joka muistuttaa jotenkin vanhoista aikoista, jolloin matkavalokuvia vaalittiin perheen muistoksi. Samaan aikaan kotisivu on jaettu hienosti osioihin, joissa on hyvä käyttää valkoista tilaa korostamaan sisältöalueesi. Voit myös lisätä virkistävän taustakuvan, joka ei vain lisää mukavaa visuaalista vetovoimaa sivustollesi, vaan myös tekee siitä näyttämisen helpoksi.

Kaunilla kotisivulla, joka yhdistää muodon ja toiminnon, Midway on avaimesi tullaksesi parhaaksi valinnaksi matkustajille ja turisteille. Voit olla kevyt tekstisisällölle, mutta painava mainosarvolle, sillä siinä ei ole vain upeita kuvia eri matkakohteista, vaan myös lento- ja majoitusvarauswidgetti sekä blogiosa. Suuren valikoiman malleja avulla voit helposti organisoida sisältösi, kiertuepaketit ja erikoistarjoukset. Jos haluat lisätä uusia kohteita, voit tehdä sen helposti täysikokoisella valokuvien integroinnilla ja tekstisisältöpohjilla. Niiden avulla voit esitellä parhaita tarjouksiasi etukäteen ja antaa asiakkaillesi ja vierailijoillesi mahdollisuuden helposti napsauttaa tiettyihin kohteisiin tarvittavia tietoja.

Midway sisältää myös Suositeltavat viestit -sivun, jossa paras sisältösi näytetään keskikokoisena pikkukuvien luettelonäkymässä. Jokaisessa viestissä on iso kuva ja videopostin otsikko sekä suuri tekstisisältöalue. Teema on widget ja sivupalkki valmiina, ja mukana on joitain valmiiksi rakennettuja widget-alueita, kuten uutiskirje, sosiaalinen media ja valitut viestit.

Mutta vaikka Midwayn vahvuus on sen vahvassa mainossuunnittelussa, sen mukana tulee myös blogiosa niille, jotka rakastavat jakamaan kokemuksiaan ja seikkailujaan. Siinä on puhdas ja yksinkertainen valkoinen asettelu interaktiivisen multimediaintegraation päällä, joten se on ihanteellinen teema vuorovaikutteiseen matkablogiin tai online-yhteisöön matkustajille. Blogit ovat tärkeitä nykyään, etenkin matkailuyrityksille, koska on todennäköistä, mihin lisäät asiakaskuvia ja heidän tarinoitaan sekä suosituksia ja arvosteluja eri matkoista ja kohteista. Haluamme nähdä lisää blogivaihtoehtoja ja -ominaisuuksia lisätäksesi persoonallisuutta teemaan, mutta kaiken kaikkiaan se sopii niille, jotka eivät harkitse blogiosion tekemistä sivustonsa painopisteeksi.

Kaiken kaikkiaan Midway on yhtä tyylikäs kuin toimiva. Lisäämällä parhaat palvelut tai houkuttelevimmat mainoskuvasi ja rakentamalla voittoa tarjoava online-keskus matkapaketeille, on juuri sinun ulottuvillasi tämän hämmästyttävän teeman avulla!

Avainominaisuudet

Midway – Responsive Travel WP Teeman laajoilla mukautusvaihtoehdoilla voit helposti luoda oman matka- ja elämäntapaverkkosivustosi. Yksi sen tärkeimmistä myyntikohdista on sisäänrakennettu teemavaihtoehtopaneeli, jossa voit mukauttaa ja muuttaa fontteja, värejä, taustoja, liukusäätimen asetuksia, sivun asetteluja, luoda sivupalkkeja ja paljon muuta. Lyhyesti sanottuna, voit muuttaa melkein kaiken tämän teemasta tehdäksesi siitä oman!

Voit käyttää myös sisäänrakennettuja mukautettuja postityyppejä gallerioihin, liukusäätimiin, suosittelutoimiin ja matkoihin. Jokaisella näistä mukautetuista postityypeistä on omat työkalut ja kentät. Esimerkiksi Tours-postityyppi antaa sinun lisätä tietoja matkapaketin määränpäästä, kohdasta ja kestosta, mukaan lukien yksityiskohtaisempi päiväaikataulu, Osta nyt -painike jne. Tämän avulla on helppo rakentaa toimiva ja ammattimainen verkkosivusto.

Haluatko tietää mitä muuta Midway on sinulle varastossa? Tässä on täydellinen luettelo ominaisuuksista:

 • Täysin reagoiva
 • Teemavaihtoehdot-paneeli
 • 4 mukautettua postityyppiä
 • Retket-sivu (ruudukko, luettelo tai pudotusvalikko)
 • 3 esiasennettua sivun asettelua
 • dioja
 • 2 liukusäädintyyppiä (yksinkertainen tai liike)
 • Dia Linkit
 • Upotettu video
 • galleriat
 • Suositukset
 • 4 mukautettua käyttäjälomaketta (haku, varaus, kysymys, yhteyshenkilö)
 • 3 mukautettua widgettiä (uutiskirje, Twitter-syöte, valitut viestit)
 • Varaus ja maksut
 • Rajoittamaton sivupalkki
 • Lyhytkoodien toimittaja
 • Käyttäjälomakkeiden rakentaja
 • Google Analytics -integraatio
 • Esittelysisältö sisältyy
 • Käännös valmis

Tietenkin, Themex tarjoaa laadukasta tukea kaikille heidän premium-teemoilleen, mukaan lukien Midway. Joten jos sinulla on aiheeseen liittyviä ongelmia, voit siirtyä tukifoorumiin, rekisteröidä ostokoodillasi ja pyytää apua teemakirjailijalta. Suosittelemme lukemaan olemassa olevat tukiliput ja asiakirjat ensin ennen lipun lähettämistä.

Hyvät ja huonot puolet

Jos etsit WordPress-teemaa, jolla ei ole vain upea muotoilu ja erottuva ilme, vaan myös erittäin muokattavissa olevat vaihtoehdot ja huippuluokan tuki, et voi mennä pieleen Midway – Responsive Travel WP -teeman kanssa. Mutta ennen muuta, selvitä hyvät ja huonot puolet maksullisen matkateeman, kuten Midwayn, käytöstä.

Plussat
 • Ensiluokkaisilla teemoilla, kuten Midway, on myös premium-tuki foorumin, sähköpostin, puhelimen jne. Kautta.
 • Premium-teemoja päivitetään useammin kuin ilmaisia ​​vastaavia, ja suojataan siten sivustosi tietoturvauhilta ja virheiltä.
 • Midwayn mukana tulee runsaasti valmiita ja käyttövalmiita sivuasetteluita, joita voit käyttää laatikosta laajentaaksesi sivustosi toiminnallisuutta..
 • Midway on erittäin muokattavissa, joten voit luoda ainutlaatuisen ilmeen ja tuntuman valitsemallesi liiketoimintarakoille.
 • Ensiluokkaisissa teemoissa on hienoja liitännäisiä ja paljon sisäänrakennettuja toimintoja, kuten liukusäätimiä, kuvagalleria, portfolio, blogiosa ja paljon muuta.
Haittoja
 • Ensiluokkaiset teemat ovat hinnalla, joten sinun täytyy käyttää rahaa saadaksesi sen, mikä ei ehkä sovellu niille, joilla budjetti on rajoitettu.
 • Jotkut premium-teemoista, toisin kuin ilmaiset teemat, eivät käy läpi WordPressin virallista tarkistusprosessia. Vielä pahempaa, jotkut maksetut vaihtoehdot jättävät huomioimatta WordPress-kehitysstandardin ja eivät ole sen mukaisia.
 • Tavoitteena tulla monipuolisimmaksi premium -teemaksi joihinkin teemoihin on ladattu valmiiksi paljon ominaisuuksia ja lisäosia, joita ei välttämättä tarvita joillekin käyttäjille, mikä tekee teemasta raskaan ja paisuneen..

Nyt kun tiedät Midwayn kaltaisen maksetun teeman käytön mahdolliset edut ja haitat, viime kädessä päätät päättää, haluatko käyttää sitä vai tyydyttääkö vain ilmainen teema. Ensinnäkin, jos budjetti on tiukka ja haluat vain rakentaa perussivuston tai haluat luoda blogin harrastuksena, ilmaisen teeman valitseminen saattaa olla parempi vaihtoehto. Ennen kuin valitset WordPress-teeman, on parasta tarkistaa ensin sen ominaisuudet ja toiminnot ja selvittää, vastaako se tarpeitasi. Löydä myös teema, jota on helppo käyttää ja mukauttaa. Ja tietysti teeman on oltava yhteensopiva uusimman WordPress-version kanssa ja sen on toimittava sujuvasti lisäosien kanssa. Näitä silmällä pitäen voit rajata vaihtoehdot helposti ja löytää täydellinen teema matka- ja elämäntapa-verkkosivustollesi!

Lopullinen tuomio – tyylikäs ja monipuolinen teema matka- ja vapaa-ajan sivustoille

Midway – Responsive Travel WP -teema on selvästi suunniteltu matka- ja elämäntapa-verkkosivustoille. Sillä on hyvin suunniteltu kotisivu, jonka avulla voit esitellä viehättäviä kohteita muuntaaksesi sivuston kävijät asiakkaiksi. Se on täysin reagoiva ja helppo mukauttaa, ja siihen on ladattu juuri oikeat työkalut retkien hallintaan, varaamiseen ja etsimiseen. Vaikka sillä on hyvin yksinkertainen asettelu oletusversiossaan, oikeille mukautuksille on paljon potentiaalia. Tästä teemasta on vaikea löytää vikaa, ja se on todennäköisesti syy siihen, että monet käyttäjät valitsevat sen minkä tahansa muun markkinoilla olevan WordPress-teeman yli. Joten jos etsit korkeaa ja alhaista tyylikäs WordPress-teema matka- ja elämäntapa-verkkosivustoille, Midway – Responsive Travel WP -teema saattaa olla vain vastauksesi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map