Magento-opetusohjelma

Verkkokauppasivusto Magenton kanssaYrityksellesi sopivan verkkokauppaalustan valitseminen voi olla haastavaa. Harkittavana on useita vaihtoehtoja – mukaan lukien Magento ja Shopify – sekä useita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa päätökseesi.


Yhtenä markkinoiden johtavista verkkokauppialustoista Magento tarjoaa kattava ratkaisun Internet-vähittäiskauppiaille. Itse asiassa, yli 180 000 verkkokauppaa käytä sitä tuotteidensa näyttämiseen ja myyntiin. Hinnoittelussa on useita vaihtoehtoja, mukaan lukien jotkut, jotka riippuvat vuosituloistasi.

Tässä vaihe vaiheessa selitetään Magento-muunnosten väliset erot. Keskustelemme myös kaikesta, mitä sinun on tiedettävä verkkokaupan käynnistämiseksi tällä alustalla, mukaan lukien sopivan web-hosting-suunnitelman valitseminen. Mennään oikein siihen!

Mitä sinun pitäisi tietää Magento-ohjelmasta, ennen kuin aloitat verkkokauppasivustosi

Magento on osa Adobe Experience Cloudia. Yhden maailman suurimman ohjelmistokehittäjän tukeminen on osoitus sen vakaudesta. Se on suosittu valinta niille, jotka haluavat perustaa verkkokaupan, sijoitus numero kolme miljoonan verkkosivuston joukossa, joka käyttää verkkokauppaa:

Magento-verkkokauppapaikan kotisivu.

Osa suosioista saattaa johtua osittain sen monipuolisista tarjouksista. Magento toimii hiukan eri tavalla kuin WordPressin kaltaiset alustat. Kaikille käyttäjille tarkoitetun yhden ratkaisun sijaan siinä on erityisiä paketteja pienille yrityksille, yritystason sivustoille ja niiden väliin jääville.

Lisäksi alustasta on saatavana useita versioita eri hinnoilla ja erilaisilla hallintotasoilla. Keskustelemme näistä yksityiskohtaisemmin pian.

Magento-laitteen alkuperäisen asennusprosessin tulisi kestää vain noin viisi minuuttia. On kuitenkin hieman vaikeampaa arvioida, kuinka paljon aikaa sinun täytyy lisätä kaikki tuotesivut ja määrittää teema. Se riippuu siitä, kuinka suuri luettelo on ja kuinka monimutkaisten asetusten on oltava.

Tästä huolimatta on joitain arvokkaita ominaisuuksia, jotka voit tarkistaa, kun verkkokauppasivustosi on valmis ja käynnissä. Sinulla on esimerkiksi pääsy integroituihin markkinointiratkaisuihin, jotka kattavat useita kanavia. Tämä kulkee käsi kädessä Magennon lähestymistavan kanssa integroida saumattomasti fyysiset ja digitaaliset ostoskokemukset.

Ymmärtää Magennon verkkokehitystuotteiden perhettä

Jos etsit omaa verkkokaupparatkaisua, Magento tarjoaa paljon tarjottavaa. On kuitenkin tärkeää huomata, että tällä alustalla on kolme erillistä muunnelmaa, mukaan lukien:

 • Magento Open Source. Tämä painos on ilmainen käyttää, mutta joudut isännöimään uutta verkkokauppasivustoasi itse. Tämä tarkoittaa yleensä isännöintisuunnitelman maksamista. Vaikka tässä versiossa on vähemmän ominaisuuksia, sen käyttämiseen on silti monia etuja.
 • Magento-kauppa. Aikaisemmin nimellä Magento Enterprise, tämä versio tarjoaa enemmän ominaisuuksia, kuten Progressiivinen Web-sovellusstudio (PWA) ja vetämällä ja pudottamalla Page Builder. Sinun on edelleen valittava isännöintipalveluntarjoaja, mutta sinulla on pääsy ammatilliseen tukeen.
 • Magento Commerce Cloud. Magento-päätuotteen viimeisin muunnelma on hyvin samanlainen kuin edellinen vaihtoehto. Se käyttää kuitenkin alla olevaa Amazon Web Services (AWS) -pilviinfrastruktuuria, joka voi parantaa sivuston suorituskykyä, samoin kuin muita käteviä ominaisuuksia.

Jos olet vasta käynnistämässä tuotemerkkiäsi tai jolla on muuten erittäin tiukat budjetit, haluat todennäköisesti valita alustan avoimen lähdekoodin version. Niille, joilla on hieman enemmän joustavuutta hinnan suhteen, ensisijainen päätös on, oletko tyytyväinen Magennon AWS-isännöintiin vai haluatko etsiä toista tarjoajaa.

Kustannusten perusteella se, kuinka paljon käytät Magento Commerce- tai Magento Commerce Cloud -sovellusten käyttöön, määräytyy vuotuisen myyntitulosi perusteella. Pienet myymälät, jotka työskentelevät asiakaskunnan rakentamiseksi, voivat hyötyä tästä järjestelmästä. Siitä huolimatta siitä voi tulla melko kallista.

Magento tarjoaa myös useita lisätuotteita, kuten Bisnesvaisto alustalla. Siinä on edistynyt seuranta ja data-analyysi, kun taas Tilaustenhallinta -työkalun avulla voit hallita useita kauppoja yhdestä kojetaulusta. Voit kokeilla monia kolmannen osapuolen laajennuksia käyttämästäsi versiosta riippumatta.

Verkkokauppasivuston luominen Magento-avoimen lähdekoodin avulla (11 vaiheessa)

Magento voi aluksi tuntua hieman pelottavalta, mutta olemme hajonneet asennusprosessin puolestasi. Tarjoamme vaiheet, jotka tarvitset verkkosivuston luomiseen ja käynnistämiseen, jossa on alustan avoimen lähdekoodin versio.

Ennen aloittamista on parasta, jos sinä luo ilmainen Magento-tili. Tämä on erillinen portaali luomasi verkkosivustosta, mutta voit helposti siirtyä yhdestä toiseen. Käyttäjäsivusi antaa sinulle tietoja ostamistasi tuotteista, laskutuksesta ja muusta.

Vaihe 1: Tarkista Magento-palvelimen vaatimukset

Kuten useimmat verkkosivustojen kehitysalustat, myös Magento-ohjelmassa on tiettyjä vaatimuksia, jotka jokaiselle palvelimelle, joka aikoo isännöidä alustaa, on täytettävä. Haluat tehdä ne muistiinpanot ennen kuin aloitat ostoksia isännöintipalveluntarjoajaltasi, jotta voit varmistaa, että verkkosivustosi toimii oikein.

Jotta voit käyttää Magentoa, sinun on varmistettava, että sinulla on seuraavat asiat:

 • Käyttöjärjestelmä. Linux x86-64 ja muut Linux-levitykset, kuten Punainen hattu tai ubuntu. Voit myös kehittää paikallisesti Mac- tai Windows-käyttöjärjestelmässä virtualisointien avulla tai MAMP sovellukset.
 • Verkkopalvelin.  Voit käyttää kumpaakin Apache tai nginx Web-palvelimena. Jos valitset Apache, se suosittelee sinua tarkistamaan Magenton Apache-dokumentaatio tietyille moduuli-asetuksille.
 • Muisti. Kun kaikki on sanottu ja valmis, Magento-asetukset vaativat todennäköisesti vähintään 2 Gt RAM-muistia.
 • Tietokanta. Magento on yhteensopiva MySQL-version 5.6 ja 5.7 kanssa.
 • PHP: Magento suosittelee PHP 7.3: n käyttöä. Lisäksi on erityiset ohjeet heidän PHP-asennusoppaassaan, joka opastaa sinut varmistamaan tarvittavat laajennukset. Tämä dokumentaatio korostaa myös muita asetuksia, jotka auttavat Magento-asennuksesi sujuvaa toimintaa, kuten OPcachen käyttöönotto.
 • turvallisuus: SSL-varmenteita suositellaan suojattuun tiedonsiirtoon ja integrointiin PayPalin kanssa.

Näiden vaatimusten ymmärtäminen ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen voi säästää aikaa ja mahdollisia sydämensärkyjä. Et halua käyttää rahaa isännöintisuunnitelmaan liittymiseen vain sen ymmärtämiseksi, että se ei tarjoa tarpeeksi muistia tai että yritys käyttää esimerkiksi Windows-palvelimia.

Vaihe 2: Valitse verkkoisäntä ja verkkotunnus

Seuraavaksi sinun on otettava luettelo järjestelmävaatimuksista ja lähdettävä etsimään verkkoisäntää. Suurin osa tarjoaa laitteita ja työkaluja, jotka tarvitset Magennon ajamiseen. Tästä huolimatta on viisasta pelata se turvallisesti ja valita palveluntarjoaja, joka sisältää tukea erityisesti käytettävälle alustalle.

Joitakin suosittuja koneita, jotka tarjoavat yhden napsautuksen asennusvaihtoehtoja Magentoon, ovat:

 • Bluehost
 • Hostinger
 • DreamHost

Kunkin näiden yritysten suunnitelmien hintojen tarkastelun lisäksi on viisasta ottaa huomioon muun muassa suorituskyky, turvallisuus ja se, onko tililläsi muita ominaisuuksia, joihin voit puuttua..

Tärkeä tekijä oikean isäntän turvaamisessa Magento-myymälöllesi on varmistaa, että valitsemasi suunnitelma sisältää SSL-varmenteen. Suurin osa heistä tekee. Jos aiot integroida verkkokauppasivustosi suosittuihin maksuyhdyskäytäviin, tämä on tärkeä osa turvallisuusstrategiaasi.

Kun olet siinä, on fiksu idea turvata verkkotunnus myös tässä vaiheessa. Tämä toimii verkkosivustosi osoitteena ja on tärkeä osa tuotemerkkiäsi, joten haluat valita viisaasti.

Monet palveluntarjoajat tarjoavat verkkotunnusten rekisteröinnin osana hosting-pakettia. Jos valitsemasi suunnitelma ei ole, sinun on etsittävä muualta suorittaaksesi tämä vaihe.

Vaihe 3: Lataa ja asenna Magento Open Source

Kun olet ostanut suunnitelman isännöintipalveluntarjoajalta ja perustanut tilisi, voit asentaa Magento Open Source -palvelun siirtymällä tuotesivulle ja napsauttamalla Aloittaa painike:

Magento avoimen lähdekoodin verkkokauppapaikan kotisivu.

Seuraavaksi voit tarkistaa avoimen lähdekoodin alustan ja Magento Commerce -ominaisuuksien vertailutaulun. Napsauta kaavion alareunassa Lataa avoin lähdekoodi:

Magento-tuotteiden ominaisuusvertailutaulukko.

Tämä vie sinut Magento Tech Resources -sivulle. Täällä on useita vaihtoehtoja Magento Open Source -sovelluksen lataamiseen. Kehittäjät suosittelevat käyttöä Säveltäjä, vaikka voit valita toisen muodon.

Voit myös määrittää, ladataanko käyttöjärjestelmä alustan kanssa vai ilman. Tätä Magento-opetusohjelmaa varten me valitsemme ajan tasalla olevan täydellisen julkaisun, joka sisältää näytetiedot:

Magento Tech Resurssien lataussivu.

Jos asennat alustan manuaalisesti web-hosting-tilillesi, sinun on tapaava useita edellytyksiä. Itse asiassa, jos harkitset tätä reittiä, suosittelemme tarkistamista Magennon asennuksen etenemissuunnitelma.

Aloittelijat voivat silti saada Magento Open Source -sovelluksen käyttöön ja ajaa yhden napsautuksen asennusprosessilla, jos isäntä tarjoaa sellaisen. Voit tehdä tämän cPanelissa siirtymällä kohtaan cPanel > Autoinstallers:

Magento-automaattinen asennusohjelma cPanelissa.

Kun napsautat Magento-kuvaketta, sinulla on mahdollisuus aloittaa asennusprosessi määrittämällä järjestelmänvalvojan asetukset.

Vaihe 4: Määritä järjestelmänvalvojan asetukset

Ennen kuin asennat Magento-sovelluksen, sinun on mukautettava järjestelmänvalvojan käyttäjänimi ja salasana. Sinua pyydetään tekemään niin ennen asennuksen suorittamista.

Seuraavaksi sinun on määritettävä, missä Magento-asennus asuu palvelimellasi ja minkä haluat URL-osoitteen polun järjestelmänvalvojan kirjautumissivulle. Kun olet valmis mukauttamaan nämä asetukset, napsauta Asentaa. Kun prosessi on valmis, saat vahvistusviestin:

Magento-asennuksen onnistumisviesti.

Nyt voit napsauttaa Hallinnollinen URL-osoite ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka olet luonut asennuksen aikana. Tämä vie sinut uudelle Magento-kojelaudalle, jossa voit aloittaa uuden verkkokauppasivustosi rakentamisen.

Vaihe 5: Valitse ja asenna teema kauppaan

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka haluat ehkä tehdä, on valita myymälän teema. Tämä määrittää sivustosi ulkoasun. Monissa tapauksissa voit muokata valitsemaasi vastaamaan tuotemerkkiäsi.

Jotta voit ladata ja asentaa teemoja Magento Marketplacesta, sinun on ensin haettava käyttöavaimet. Löydät nämä käyttäjätililtäsi (jonka suosittelemme luomaan ennen vaiheen 1 aloittamista) siirtymällä kohtaan Kauppapaikka> Omat tuotteet> Pääsyavaimet:

Luodaan Magento-käyttöavaimia.

Päällä Näppäimet -sivulla sinua pyydetään luomaan uusia avaimia ja antamaan niille jokaiselle nimi. Kun olet suorittanut tämän vaiheen, joudut kopioimaan julkiset ja yksityiset avaimet. Takaisin Magento-myymälän kojetaulullesi voit nyt navigoida Asetus> Verkon asennusvelho> Extension Manager:

Magento-ohjatun asennuksen asetukset.

Kun napsautat Laajennuspäällikkö, sinua pyydetään antamaan juuri luomasi käyttöavaimet. Kun olet yhdistänyt Magento Marketplacen avaimet verkkosivustosi järjestelmänvalvojapaneeliin, kaikki ostetut ja asennettavat teemat tai laajennukset näkyvät Laajennuspäällikkö lista:

Magento Extension Manager.

Jos esimerkiksi vierailet markkinoilla ja etsit ilmaista teemaa, voit lisätä sen ostoskoriin ja tarkistaa integroidaksesi sen verkkosivustollesi. Kun napsautat Asentaa, se lisätään Extension Manager -sovellukseen verkkosivustosi hallintapaneelissa.

Sinun on palattava takaisin järjestelmänvalvojapaneeliin ja navigoitava kohtaan Asetukset> Ohjattu verkkoasennus> Extension Manager> Tarkista ja asenna. Tämä tuo esiin luettelon kaikista laajennuksista tai teemoista, jotka ovat valmiita asennettavaksi.

Selaa luettelossa haluamaasi teemaa. Valitse tiedoston vasemmalla puolella oleva ruutu ja napsauta sitten Asentaa oikealla aloittaaksesi prosessin. Sen jälkeen sinua opastetaan a Valmiuden tarkistus varmistaaksesi, että verkkosivustosi on yhteensopiva. Jos ei, sinun on korjattava ongelma ennen jatkamista.

Vaihe 6: räätälöi teemaasi

Kun uusi teema on asennettu, voit käyttää sitä avaamalla Sisältö> Kokoonpano. Sitten voit aloittaa sen asetusten muokkaamisen valitsemalla mukautettavan verkkosivuston asetukset. Täältä löydät käyttöliittymän logon ja muiden elementtien muuttamiseen tai lähettämiseen verkkokauppaan:

Magento-verkkosivuston mukautusvaihtoehdot.

Lisäksi voit käyttää Sisältö> Elementit -valikko, jolla voit muokata verkkosivustosi sivuja ja widgettejä sekä lohkoja, jotka muodostavat sivuston rakenteen.

Esimerkiksi, jos valitset sivut näet luettelon nykyisestä sisällöstäsi, jota voidaan muokata, samoin kuin asettelusta ja teemoista, joita jokainen sivu käyttää:

Sivun valitseminen muokattavaksi Magentossa.

Magento-sisällönmuokkausrajapintaan sisältyy useita hienoja ominaisuuksia. Erityisesti se sisältää Hakukoneoptimointi (SEO) -paneeli kullekin sivulle, mikä voi auttaa parantamaan sivustosi näkyvyyttä.

Magento-sisältöhierarkian ymmärtäminen

Kannattaa hetken aikaa sukeltaa hiukan syvemmälle siihen, miten Magento järjestää sisältöä. Eri elementtien kanssa, joiden kanssa sinun on työskenneltävä, on hierarkia:

 • sivustot. Kun asennat Magento, aloitat automaattisesti yhdellä verkkosivustolla. Tätä kutsutaan sinun Pääsivusto. Voit myös luoda uusia verkkosivustoja samalla asennuksella.
 • varastot. Voit luoda useita kauppoja yhdelle verkkosivustolle. Jokaisella voi olla oma päävalikko. Vaikka kaikki verkkosivuston kaupat jakavat luettelon, ne voivat sisältää erilaisia ​​tuotteita.
 • Kaupanäkymät. Tämä on toinen tapa tarjota joustava kokemus asiakkaillesi. Magento-kaupoissasi voi olla useita näkymiä. Voit käyttää tätä ominaisuutta esimerkiksi eri kielille. Tässä tilanteessa asiakkaasi voivat valita kielen etusivulta vaihtaaksesi kaupan näkymää.

Kaikkien näiden elementtien ympärille Magento-kehittäjät viittaavat ”laajuuksiin”. Tämän elementin avulla voit käyttää asetuksia tietyssä yhteydessä, joka tarkoittaa maailmanlaajuinenverkkosivustomyymälä, tai myymälänäkymä taso.

Voit helposti havaita ominaisuuden laajuuden Magento-kojetaulussa – se osoitetaan hakasulkeilla. Esimerkiksi [verkkosivusto] laajuus näkyy asetusten vieressä, jotka koskevat kaikkea verkkosivustohierarkian tasoa.

Vaihe 7: Tutustu lisätoimintojen laajennuksiin

Magento-kauppapaikka on myös sieltä, missä löydät laajennuksia, jotka voivat lisätä toimintoasi kauppaan. Tähän sisältyy kaikki Instagram-widgetistä kassalle:

Magento Marketplace -laajennukset.

Voit lisätä laajennuksen myymäläsivustollesi noudattamalla samoja vaiheita kuin hahmottelimme uuden teeman lisäämiseksi. Voit suodattaa laajennuksia markkinoilla useilla parametreilla, mukaan lukien hinta. Kun olet valinnut yhden ja tarkistanut, voit ladata ja asentaa sen.

Missä laajennuksissa sinun tulisi käyttää, valinta on todella sinun. Kaikki riippuu verkkokauppasivustosi tavoitteista. Joitakin yleisiä luokkia, joihin voit pyrkiä, ovat:

 • turvallisuus. On olemassa useita tietoturvaan liittyviä Magento-laajennuksia, mukaan lukien sellaisia, jotka voivat lisätä a Google reCAPTCHA kassallesi sivulle estääksesi robotteja.
 • Markkinointi. Strategiastasi riippuen kannattaa ehkä tutkia asiaa Beeketing myyntiä ja ristiinmyyntia varten tai blogin laajennus sisältömarkkinointiin.
 • Analytics-seuranta. Asiakkaiden käyttäytymisen seuraaminen voi auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä sivustosi parantamiseksi. Laajennus tietojen keräämiseen ja raporttien luomiseen voi olla hyödyllinen.
 • Maksuyhdyskäytävät. Tarvitset maksuyhdyskäytävän, jotta asiakkaat voivat tehdä ostoksia sivustollasi. Suositut, kuten PayPal ja Stripe, auttavat myymälääsi näyttämään luotettavammalta ja tekevät ostoksista kävijöille.
 • laivaus. Jos myyt fyysisiä tuotteita, on fiksu lisätä ominaisuuksia sivustoosi auttaaksesi asiakkaita seuraamaan kuljetusten etenemistä. On myös laajennuksia, jotka voivat auttaa sinua tilauksen hallinnassa.

Et välttämättä tarvitse tai halua laajennuksia kaikista näistä luokista, mutta ne ovat käytettävissäsi eri hintapisteissä, jos.

Vaihe 8: Muokkaa myymäläasetuksiasi

Viimeinen asia, johon haluat puuttua ennen kuin aloitat tuotteiden lisäämisen myymälääsi, on muokata verkkokauppasivustosi asetuksia. Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Kaupat> Asetukset> Kokoonpano:

Kuinka tallentaa asetukset Magentoon.

Tässä on paljon harkittavia vaihtoehtoja, mutta joitain tärkeimpiä kohokohtia ovat:

 • Sijainti-, aikavyöhyke- ja valuutta-asetukset
 • Sähköpostiosoite, jota käytetään tapahtumailmoituksiin
 • Hintojen tulisi olla [globaali] tai [verkkosivusto]
 • Asiakastilin asetukset
 • Toimitus- ja maksutavat

Lisätyt laajennukset, joilla on mahdollisesti mukautettavia asetuksia, näkyvät myös tässä mahdollisten kokoonpanojen luettelossa. Kun olet tehnyt muutokset, sinun on napsautettava Tallenna kokoonpano -painiketta, jotta ne astuvat voimaan.

Vaihe 9: Asenna tuotesivut hinnoilla ja kuvilla

Tuotteiden asentaminen Magento-myymälääsi vie vain muutaman vaiheen. Jos menet Katalogi> Tuotteet näet luettelon nykyisistä tuotteistasi ja Lisää tuote painike:

Kuinka lisätä uusia tuotteita Magentoon.

Jos napsautat sitä, voit valita lisättävän tuotetyypin avattavasta valikosta:

 • Yksinkertaiset tuotteet: Tavallinen fyysinen tuote.
 • Konfiguroitavat tuotteet: Yksinkertaisia ​​tuotteita, joita on saatavana useina variaatioina.
 • Ryhmitetyt tuotteet: Kokoelma yksinkertaisia ​​tuotteita, jotka voi ostaa erikseen tai yhdessä.
 • Virtuaalituotteet: Palvelut, verkkokurssit tai muut ”tuotteet”, jotka eivät vaadi lähettämistä tai lataamista.
 • Bundle-tuotteet: Kokoelma esineitä, joita ei voi ostaa erikseen.
 • Ladattavat tuotteet: Ladattavat digitaaliset tuotteet, kuten e-kirjat.

Valitsemasi tuotetyyppi määrittelee mallin, jota käytät vastaavan sivun luomiseen. Sinun on aina ilmoitettava nimi, hinta ja SKU-numero. Valinnaisia ​​tietoja ovat paino ja mitat, varastomäärä ja kuvaus.

Seuraavaksi voit lähettää kuvan tai videon tuotteestasi. Tämä on viisasta, koska suurin osa ihmisistä haluaa nähdä miltä esine näyttää ennen ostamista. Vaikka myyt virtuaalisia tai ladattavia tuotteita, saatat haluta lisätä kuvan tai grafiikan, joka edustaa palvelusi tai digitaalisia tavaroitasi.

Kun olet valmis, napsauta Tallentaa -painike oikeassa yläkulmassa. Jos olet valmis, että tuotteesi ilmestyy sivustollesi, varmista Tuote verkossa kytkin kytketään myös päälle. On kuitenkin joskus parasta odottaa, kunnes kaikki esineesi ovat valmiita asiakkaille, ennen niiden julkaisemista.

Vaihe 10: Valitse maksu- ja lähetysvaihtoehdot

Maksu- ja toimitusmahdollisuuksilla on usein suuri vaikutus siihen, suorittaako asiakas ostoksen verkossa vai ei. Onneksi Magenton kanssa sinulla on laaja valikoima vaihtoehtoja molemmille elementeille.

Kuten lyhyesti mainitsimme vaiheessa 8, löydät nämä asetukset siirtymällä Kaupat> Asetukset> Kokoonpanot. Sitten, Maksutavat luetellaan kohdassa Myynti vasemmanpuoleisen sivupalkin kokoontaitettavassa valikossa:

Kuinka määrittää maksutavat.

Tässä voit määrittää Magennon mukana tulevat maksutavat. Jos päätät käyttää laajennuksia laajentaaksesi asiakkaidesi vaihtoehtoja, tämä prosessi voi viedä hetken, koska joudut perustamaan useita alustoja.

Jokaisella käytettävissä olevalla maksuyhdyskäytävällä on Määritä -painiketta voit napsauttaa avataksesi sen täydellisen luettelon. Sinun on sitten lisättävä tietoja, kuten sallitut korttityypit ja tallennetaanko luottokorttitiedot tulevia ostoja varten.

Valitettavasti Magennon sisäänrakennettu lähetysalusta on suljettu syyskuusta 2019 alkaen. Voit silti helposti luoda ratkaisun tuotteiden toimittamiseen laajennuksen avulla. Koska asetukset vaihtelevat valitsemasi mukaan, tarkista työkalun dokumentaatiosta lisäohjeet.

Vaihe 11: Esikatsele ja käynnistä verkkosivustosi

Suoran sivuston muokkaaminen voi olla hämmentävä kävijöille, jotka löytävät sen edelleen käynnissä, sekä aiheuttaa muita mahdollisia ongelmia. Näistä syistä on aina parasta käyttää a lavastusympäristö tai kehitä paikallisesti ja siirrä sitten muutokset palvelimellesi.

Jos olet kehittänyt sivustoasi paikallisesti, viimeinen vaihe on siirtää kaikki Magento-tiedostosi verkkopalvelimellesi. Voit tehdä tämän paikallisen kehityssovelluksen kautta tai FTP (File Transfer Protocol) -asiakkaan kanssa. Tämä julkaisee verkkosivustosi Internetissä, jotta käyttäjät voivat löytää ja nauttia:

Esikatsellaan Magento-ohjelmalla tehtyä verkkosivustoa.

Viime kädessä Magento tarjoaa vähän jotain kaikille, jotka haluavat perustaa verkkokaupan. Vaikka oppimiskäyrä voi olla jyrkempi kuin muut suositut verkkokauppapaikat tai laajennukset, Magento on huippuluokan valinta Internet-kauppiaille.

johtopäätös

Magento on yksi monista verkkokaupan alustoista, joiden suosio kasvaa. Monet verkkosivustojen ylläpitäjät tarjoavat jopa yhden napsautuksen asennusvaihtoehtoja sen asettamiseksi verkkoon. Uuden verkkokaupan asentaminen ja haluamallasi tavalla toimiminen voi silti viedä jonkin aikaa.

Sinulla pitäisi olla tarpeeksi tietoa tästä opetusohjelmasta prosessin siirtämiseksi nopeammin. Jopa niin, saatat löytää lisätietoja, jotta asiat voidaan viedä askeleen pidemmälle. Onneksi verkossa on saatavana joitain hyödyllisiä lähteitä, kuten:

Kuten muutkin suuret avoimen lähdekoodin kehityshankkeet, Magento -kehittäjäyhteisö on varsin hyödyllinen.

Oletko valmis aloittamaan verkkokauppasivustosi Magennon kanssa? Jaa kaikki meille asennusprosessia koskevat kysymyksesi alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map