LiquidWeb-arvostelu

9.2 Yleisarvosana
Suorituskykyinen VPS, WP ja omistettu hosting

LiquidWeb on hallinnoiduna web-hosting-yrityksenä hallinnut tätä tilaa, ja sillä on tällä hetkellä 3 kokonaan omistamaa tietokeskusta ja yli 30 000 asiakasta yli 150 maassa. Heidän innovatiiviset, laadukkaat ja asiakaskohtaiset web-hosting-ratkaisut on kerrostettu premium-asiakastuella. Ne palvelevat yrityksiä kaikkialla pienistä yrityksistä monikansallisiin yrityksiin.

PLUSSAT
 • Erilaisia ​​web-hosting-ratkaisuja
 • Poikkeuksellinen asiakastuki
 • Vapaa siirto
 • Vahvat tietokeskukset
 • Kierrä kelloa ennakoivaan valvontaan
 • Työkalujen ja palveluiden innovatiivinen puku
HAITTOJA
 • Korkeasti hinnoiteltu
 • Ei jaettua majoitusta
9.4 Blogin luokitus

Hinta
$ 34.5

Haluatko aloittaa blogin, etkä ole aivan varma, kuinka jatkaa sitä tai minne isännöidä? Älä huolestu, koska tämä on polku, jonka suosii paljon aloittelija-bloggaajia. Vaikka on totta, että markkinat ovat täynnä paljon blogin isännöintivaihtoehtoja, oikean valitseminen voi olla aika stressaavaa ja ylivoimaista..

LiquidWeb on yksi maailman johtavista tuotemerkeistä blogin isännöintitilassa. He ovat auttaneet tuhansia sivuston omistajia ympäri maailmaa ankkuroimaan bloginsa omalle alustalleen. Yksi asia, johon voit olla varma, on, että sisältösi ja blogisi ovat aina turvallisia LiquidWeb-sovelluksen kanssa. Tämä johtuu proaktiivisesta lähestymistavasta, jota yritys käyttää estämään ongelmia sen sijaan, että odottaisi, kunnes ne ilmenevät vastaamaan.

WordPress-alusta, jolla LiquidWeb isännöi blogiasi, on varustettu ennakoivalla hoidolla, joka koostuu:

 • Haittaohjelmien näyttö
 • Varmuuskopioinnin jälkeinen näyttö
 • Pre-PHP-päivitysmonitori
 • Pre-plugin päivitysmonitori

Muita LiquidWebin blogin isännöintipakettiin liittyviä etuja ovat:

Optimoidut latausnopeudet – Nopeampien latausnopeuksien takaamiseksi blogisivuillesi LiquidWeb käyttää tekniikoita, kuten kuvanpakkaus, koko sivuston välimuisti ja viivästynyt kuvan lataus.

Taattu käyttöaika – Jotta blogiisi näkyy kohdeyleisöllesi koko ajan, tukitiimi ja taustan teknikot ovat asettaneet useita kerroksia varmuuskopioita.

Central Multiple Blog Management – LiquidWebillä on vahva yhteistyö iThemesin kanssa, mikä tarkoittaa, että voit hallita useita blogisivustoja samalla tavalla kuin hallitset yhtä..

LiquidWebin avulla valitset helposti saavutettavan kumppanin, joka voi auttaa sinua maksimoimaan suorituskyvyn ja antaa sinulle mahdollisuuden skaalata hosting-arkkitehtuuria yleisösi kasvaessa.

 • 10 tai useamman sivuston ylläpitämiseksi (ei aloittelijoille)
 • Optimoidut latausnopeudet
 • Taattu käyttöaika
 • Keskeinen usean blogin hallinta
 • Hallinnoi jopa 100 sivustoa yhtä helposti kuin voit hallita yhtä. Asenna päivitykset tonneille sivustoille yhdellä napsautuksella.

.


Rahat takaisin takuu
10x korvaus
Levytila
100–300 gigatavua
Verkkotunnus
N / A
9.9 Omistettu luokitus

Hinta
$ 189

Jos sinulla on paljon liikennettä käsittelevä verkkokauppasivusto, tarvitset hosting-ratkaisua, joka antaa sinulle parhaan mahdollisen suorituskyvyn. LiquidWebillä on monipuolisia omistettuja palvelinohjausratkaisuja, jotka ovat sekä Linux- että Window-pohjaisia. Nämä palvelimet takaavat sinulle 100% verkon käyttöajan 24/7 ennakoivasta sonarin seurannasta, palvelimen kovettumisesta ServerSecure-palvelun ja sankarillisen tuen avulla.

Sinulla on joustavuus valita valmiiksi määritetty kokonaan hallittu paketti tai räätälöity ratkaisu, jonka avulla voit ottaa vastuun omista omista palvelimista, mutta saada silti tukea.

Dedikoidun palvelimen isännöinti

Dedicated server hosting -ratkaisulla on joukko etuja ja vastinetta rahalle. Joitakin jäljellä olevia näkökohtia ovat:

Yhden ja kahden prosessorin palvelimet

Yhden prosessorin palvelimet tarjoavat asiakkaille lukitun suojauksen ja korkean suorituskyvyn millä tahansa verkkosivustolla. Tämä paketti on hieno tietokantojen isännöintiin, tiedostopalvelimien ylläpitoon ja suuren liikenteen sivustoihin. Heidän hinnoittelu alkaa 199 dollaria kuukaudessa.

Kaksoisprosessori puolestaan ​​pakata enemmän prosessointitehoa palvelemaan vaativimpiakin sivustoja. Voit valita kaksoisprosessorille omistettuja palvelimia, jos isännöit useita sivustoja tai haluat suuren tietokannan isännöintiratkaisun. Kaksoisprosessorin halvin paketti alkaa 399 dollarilta kuukaudessa.

CloudFlare CDN

LiquidWeb antaa asiakkailleen ilman lisämaksua yhden maailman vahvimman CDN-levyn täyden hallinnan. Tämä auttaa parantamaan sivustosi nopeutta ja turvallisuutta.

Sisäänrakennetut varmuuskopiot

Jokaisella erillisellä palvelimella on sisäänrakennettu paikallinen varmuuskopio. Lisäksi voit ostaa ylimääräisen varmuuskopiokerroksen Guardian Backup -järjestelmän kautta.

Parannettu turvallisuus

Varmistaaksesi, että verkkosivustosi resurssit, mukaan lukien asiakastiedot, ovat turvallisia, LiquidWeb sisältää ServerSecure-palvelun jokaisella erillisellä palvelinostoksella.

johtopäätös

LiquidWebillä on ratkaisuarkkitehtitiimin avulla tarvittava tuki sinulle ominaisuusrikasten ratkaisujen avulla, joita päivitetään jatkuvasti ja ammattimaisesti hallitaan. Ainoa huolenaihe on näistä ratkaisuista peritty korkea hinta. Kuten kaikissa laadukkaissa palveluissa, maksat kuitenkin siitä, mitä saat.

 • ILMAINEN saapuva kaistanleveys ja käyttöjärjestelmän valinta
 • Intel Xeon 4-28 ytimellä ja 8 Gt – 125,8 Gt RAM-muistilla
 • Salamannopea SSD-tallennustila RAID1- tai RAID10-laitteisiin
 • Mukautetut kokoonpanot SSD: llä ja välitön käyttöönotto
 • Ilmainen CloudFlare CDN, varmuuskopiot, DDoS-suojaus ja ServerSecure ™ paransivat tietoturvaa

.


Rahat takaisin takuu
10x korvaus
Levytila
250 Gt – 500 Gt SSD
Verkkotunnus
N / A
9,8 VPS-luokitus

Hinta
$ 59

LiquidWebin tarjoama virtuaalisen yksityisen palvelimen (VPS) isännöintiratkaisu on kiistatta yksi asiakkaidensa suosituimmista palveluista. Yksi syy tähän on se, että heidän suunnitelmansa alkavat paljon halvemmalla kuin muut, ja se on ainoa pääsyikkuna LiquidWebin premium-hosting-ratkaisuihin sen jälkeen, kun heidän jaetun isäntänsä lopetettiin huhtikuussa 2016..

VPS-isännöintiratkaisun asiakkailla on pääsy sekä Linux- että Windows-käyttöympäristöihin ja he voivat valita joustavasti monenlaisista käyttöjärjestelmämalleista, kuten Ubuntu, Fedora, Debian, CentOS 6,7 ja Windows Server 2012 R2. Vaikka VPS-isännöinti on ydinhallintaa, LiquidWeb varmistaa myös asiakkaiden pääsyn itsehallintoihin.

Ylläpito-VPS-isännöinnin etuja

Tämä ratkaisu antaa sinulle toisaalta omistetun palvelimen suorituskyvyn ja toisaalta pilvipalvelimen joustavuuden.

Erilaiset suunnitelmat varmistavat, että saat juuri sen, mitä etsit suorituskyvyn ja hinnoittelun suhteen. Käytettävissä on 2 Gt: n, 4 Gt: n, 8 Gt: n virtuaalinen yksityinen palvelinsuunnitelma, joka vaihtelee 2–8 ydinprosessoria ja jopa 300 Gt: n SSD-levytilaa.

Kaikkia VPS-hosting-suunnitelmia tukee 100%: n yhdysvaltalainen sankarillinen tuki, joka on saatavana sähköpostitse, chatissa ja puhelimitse ympäri vuorokauden..

LiquidWebin VPS erottuu kilpailijoihin, kuten Amazon, DigitalOcean ja Rackspace, verrattuna. VPS-hosting-ratkaisussa on ilmainen verkkotunnus, ilmainen SSL-varmenne sekä cPanel, webhost manager ja plesk.

LiquidWeb VPS-hosting-miinukset

Hinta on merkittävä este asiakkaille, jotka haluavat siirtyä tähän hosting-ratkaisuun. VPS: n halvin paketti maksaa 59 dollaria kuukaudessa. Jos harkitset päivityksiä, kuten kaistanleveyttä, käyttöjärjestelmää, päivittäistä varmuuskopiointia ja lisäksi IPS: tä, kulutat varmasti enemmän.

Aloittelijalle tietokanta-osa näyttää satunnaiselta ja kattaa nykyiset trendit, joista kuka tahansa voi etsiä. Jos luokkia voidaan laajentaa siten, että asiakkaat pääsevät käyttöoppaisiin ja vastauksiin isäntäpakettiensa perusteella, siitä voisi olla apua.

johtopäätös

Kuten aina, LiquidWebin palvelun laatu on huippuluokkaa, mutta hinta on suhteellisen korkea. Jos etsit käyttöaikaa, luotettavuutta ja huippulaitteistoa, ja kustannukset eivät ole ongelma, tämä on kiitettävä tarjoaja.

 • Erilaisia ​​suunnitelmia vastaamaan tarpeitasi
 • Poikkeuksellinen suorituskyky ja palvelinten joustavuus
 • 100% yhdysvaltalainen sankarillinen tuki

.


Rahat takaisin takuu
10x korvaus
Levytila
40–300 Gt
Verkkotunnus
N / A
9,3 WordPress-luokitus

Hinta
$ 34.5

Liittyen WordPressin suosioon, LiquidWeb päätti erikoistua tähän sisällönhallintajärjestelmään ja tarjota WordPress-hosting-palveluita. Lyhyesti sanottuna, yritys tarjoaa concierge-palvelun, jossa LiquidWeb hoitaa WordPressin hallinnoinnin tekniset näkökohdat talossa. Tämän isännöintiratkaisun idea on tarjota sinulle vaivatonta kokemusta, jotta voit keskittyä 100-prosenttisesti yrityksen johtamiseen.

Ylläpito WordPress-isännöinnin plussat

WordPress-isäntä on uskomaton ja LiquidWebissä se on vieläkin jännittävämpi. Tämän ratkaisun etuihin kuuluvat muun muassa:

Blazing Fast Speeds – Hallitut WordPress-isäntäpalvelimet on erityisesti määritetty WordPressiä varten. Vaikka verkkosivustosi liikenteessä olisi ollut nousua, nopeudet eivät muutu.

Sisältö ja sivustoturvallisuus – LiquidWeb-asiantuntijatiimi pyrkii estämään asioita vaikuttamasta verkkosivustosi suorituskykyyn. Ne tarjoavat ennakoivaa hoitoa kaikille WordPress-isännöintiratkaisun alla oleville sivustoille. Heillä on haittaohjelmamonitori, varmuuskopioinnin jälkeinen näyttö, laajennusta edeltävä päivitysmonitori ja pre-PHP-päivitysmonitori.

Sivuston hallinta on helppoa – LiquidWebin ja iThemesin välinen kumppanuus on tehnyt asiakkaille suhteellisen helpon hallita joukko verkkosivustoja ikään kuin he johtavat sivustoa. Yhdellä napsautuksella voit ottaa käyttöön päivitysketjun hyvin moniin verkkosivustoihin.

Plugin Updates – LiquidWebin hallittu WordPress-hosting-ratkaisu auttaa päivittämään laajennuksia. He etenevät jopa askeleen eteenpäin testataksesi päivitykset huipputeknisillä visuaalisilla vertailutyökaluilla varmistaaksesi, että mikään ei ole muuttunut. Vasta päivitysten hyväksymisen jälkeen ne tulevat voimaan sivustossasi.

Huonot puolet

Kustannusten kannalta LiquidWebin hallinnoiman WordPress-isännöintiratkaisun tilaaminen on kallista. Yrityksen halvin suunnitelma on 119 dollaria kuukaudessa.

Koska palvelinarkkitehtuuri on räätälöity WordPress-alustalle, toisen verkkosivuston, joka ei ole WordPress-alustapohjainen, käyttäminen voi olla haaste.

tuomio

Jos olet sellainen verkkosivuston omistaja, joka ei halua antaa hallintaa jollekin toiselle, tämä hosting-ratkaisu ei ole sinulle. Muutoin LiquidWebin hallinnoima WordPress-hosting-ratkaisu on suorituskyvyn kannalta paras.

 • Blazing nopea nopeus
 • Sisällön ja sivuston turvallisuus
 • Sivuston hallinta on helppoa
 • Plugin-päivitykset

.


Rahat takaisin takuu
10x korvaus
Levytila
100–300 gigatavua
Verkkotunnus
N / A

LiquidWeb on hallinnoitu web-hosting-yritys, joka on toiminut tällä verkkotunnuksella vuodesta 1997 ja ylpeilee tällä hetkellä 3 kokonaan omistamaa tietokeskusta ja yli 30 000 asiakasta levisi yli 150 maahan. LiquidWeb on yksi yllättävistä voimista web-hosting-alalla, ja se on osoittanut järkkymätöntä omistautumista parhaiden asiakastuella kerrostettujen parhaiden hosting-tuotteiden suunnitteluun ja käyttöönottoon..

LiquidWeb, jolla on 20 vuoden kokemus sen takana, on käynyt läpi muutokset teknologiateollisuudessa, mukaan lukien 2000-luvun alun teknologiakupla. Nöyrästä alusta alkaen yritys on kasvanut ja monipuolistanut verkkopalvelupalvelujaan kattamaan kaikenlaisia ​​yrityksiä pienistä yrityksistä monikansallisiin yrityksiin.

Kun etsit web-hosting-yritystä, yksi näkökohdista, jolla sinulla ei ole varaa unohtaa, on, kuinka maadoitettu yritys on tarjoamiensa palveluiden leveyden ja syvyyden suhteen. LiquidWeb on vakiinnuttanut asemansa viranomaisena tällä alueella tarjoamalla enemmän kuin isännöinnin välttämättömyyttä. Sen tuotevalikoima sisältää:

 • Ylläpito WordPress-hosting
 • Virtuaalisen yksityisen palvelimen (VPS) isännöinti
 • Dedicated hosting
 • Pilvipalvelu

Yllä olevien tuotteiden tukemiseksi yritys tarjoaa myös palveluita, kuten varastointi ja varmuuskopiointi, verkkopalvelut, ohjelmistopalvelut, valvontapalvelut, turvallisuuspalvelut, sähköpostin isännöinti ja lokien hallinta. Yhtiö on palkannut tarjota luotettavia web-hosting-ratkaisuja, ja se on palkannut yli 400 paikan päällä olevan tukihenkilöstön osallistumaan jatkuvasti kasvavaan globaaliin asiakaskuntaan.

Plussaa LiquidWeb

Paljon on sanottu vaikeuksista, joihin potentiaaliset asiakkaat pääsevät läpi tarjouksessaan löytää heidän liiketoiminnan tarpeisiinsa sopiva web-hosting-ratkaisu. LiquidWebillä on laajasti mitä tarvitset tuotevalikoiman, asiakaspalvelun ja toimituskanavien suhteen web-hosting- ja Internet-ratkaisujen tarpeisiin. Niiden alueiden joukossa, joihin LiquidWeb excel kuuluu:

Erilaisia ​​web-hosting-ratkaisuja

LiquidWebillä on jalanjäljet ​​jokaisessa web-hosting-tuoteryhmässä, paitsi jaetulle web-hosting-palvelulle. Esimerkiksi niiden pilvipalveluratkaisut tarjoavat yrityksille etuna skaalaamalla heidän infrastruktuurinsa vastauksena liikenteen nousuun. Tämä on erityisen kriittistä yrityksissä, joilla on kausiluonteista myyntiä ja joiden suorituskykyyn vaikuttavat suhdannesuhdanteiden nousut ja laskut..

Tietoturvallisuuden ja palvelimen seisokkiriskien takia kannattaa vuokrata fyysinen palvelin verkkosivustosi isäntäksi. LiquidWebillä on omistettu isännöinti, joka takaa sinulle, että vain verkkosivustosi ylläpidetään palvelimella, joten et jaa resursseja kenenkään kanssa. Tämän palvelun avulla et todennäköisesti näe verkkosivustosi hidastuvan.

Jos etsit osiota sekä omistetusta isännöinnistä että jaetusta isännöinnistä, LiquidWebin virtuaalisen yksityisen palvelimen (VPS) isännöintiratkaisu on todennäköisesti paras veto. Siltä osin kuin kukin virtuaalinen yksityinen palvelin jakaa joitain laitteistoresursseja muiden kanssa, sinulla on omistettu osuus laskentaresursseista. Sinänsä voit olla varma, ettei kukaan isäntänaapureistasi tuhoa sivustoasi. VPS-isännöinnissä on erilaisia ​​suunnitelmia, joista halvin maksaa vain 59 dollaria kuukaudessa.

Oletpa aloittelija tai vakiintunut monikansallinen, yksi perustotuuksista, joita et voi kumota, on se, että WordPressistä on vähitellen tulossa web-rakennusalustojen Google. WordPressin suosio pakotti LiquidWebin tarjoamaan hallittua WordPress-hosting-palvelua. Tämän isännöintiratkaisun avulla yritys sitoutuu pitämään kaikki WordPress-asennuksesi nopeudella suojaamalla sivustoasi uhkaavilta turvallisuusuhilta ja porsaanreikiltä, ​​joita hakkerit voivat hyödyntää.

Riippumatta teollisuudestasi, yrityksesi laajuudesta ja kapeasta, on todennäköistä, että löydät yhden näistä isännöintiratkaisuista erittäin hyödyllisen.

Poikkeuksellinen asiakastuki

Jos on jokin näkökohta, josta LiquidWeb ylpeilee, on heidän 24/7/365 paikallinen sankarillinen tuki, joka käsittää yli 400 teknikkoa. Ryhmässä on sekä Windows- että Linux-sertifioituja teknikkoja, jotka ovat käytettävissä puhelimitse tai live-chatissa, joiden vastausaika on alle 59 sekuntia. Heillä on myös laaja tietokanta joka tapauksessa, jos haluat selata.

Maailmassa, jossa asiakastukea automatisoidaan ja palveluntarjoajat käyttävät yhä enemmän ei-ihmisen käyttöliittymää, se auttaa luomaan asiantuntevan ryhmän, joka voi hoitaa asiakkaita. LiquidWeb on tehnyt siitä suuria pisteitä.

Vapaa siirto

Oletko koskaan isännöinyt verkkosivustoasi palveluntarjoajan kanssa, joka kirjaimellisesti pitää sinut lunnaalla ja vaatii sinua maksamaan sinun siirtää heidän palvelimilleen? No, LiquidWeb on mennyt pidemmälle. Itse asiassa heillä on valmiustila, joka auttaa sinua muuttamaan sisään nykyiseltä isäntältäsi. Web-isäntäsiirto voi olla suhteellisen sumuinen prosessi ja ellet ole saanut laadukasta apua, voit turhautua. Live-chatin kautta voit saada apua tästä LiquidWebissä.

Vahvat tietokeskukset

LiquidWebillä on 3 yksityisomistuksessa ja hallinnassa olevaa datakeskuksen tilaa. Korkeasti koulutetut teknikot miehittävät näitä palveluita ympäri vuorokauden, ja tarjoavat siten nopeimman nopean vastausajan, jonka ala on koskaan nähnyt.

Tämän lisäksi tietokeskuksissa on lukuisia vyöhykkeitä lisävarmennuksia varten, ja ne on varustettu redundanssilla virta-, jäähdytys- ja turvajärjestelmillä. Tämä tarkoittaa yrityksellesi sitä, että voit olla varma milloin tahansa, tietosi ovat turvassa. Yhden tietokeskuksen vika ei vaikuta tietoturvaasi ja verkkosivustosi suorituskykyyn.

Kierrä kelloa ennakoivaan valvontaan

Sivustolla on koko olemus, jotta voit pysyä verkossa. Yrityksesi laajuudesta ja sen riippuvuudesta Internetin kanssa jopa minuutti offline-tilassa voi aiheuttaa suuria tappioita. LiquidWebillä on poikkeuksellinen valvontajärjestelmä, joka tunnetaan nimellä Sonar Monitoring. Se tarkistaa kirjaimellisesti verkossa mahdolliset ongelmat. Jos tarkkailuryhmä huomaa ongelman, he käsittelevät sitä ennakoivasti siten, että et ymmärrä koskaan esiintynyttä ongelmaa. Valvonta on perusteellista ja koskettaa sekä ohjelmistoja että laitteistokomponentteja.

Työkalujen ja palveluiden innovatiivinen puku

LiquidWeb on luonut työkaluja jokaiselle isännöintiympäristölleen, jotka tekevät hosting-kokemuksesta mielenkiintoisen asiakkailleen. Yrityksille annetaan pääsy helppokäyttöiseen hallintakonsoliin, jonka avulla ne voivat pitää välilehtiä tapahtumien kanssa sekä palvelin- että verkkosivustotasolla kerrallaan. Näihin työkaluihin kuuluvat:

 • Jatkuvat varmuuskopiot – Ei voida korostaa tarpeeksi, että tietoturvallisuus on ensiarvoisen tärkeää liiketoiminnassa. LiquidWeb toimittaa Guardian-varmuuskopiointi- ja palautusratkaisunsa kautta poikkeuksellisia ulkopuolisia varmuuskopioita, jotka kaappaavat jatkuvasti koko järjestelmän kokoonpanon, jotta voit käyttää kaikkia tarvitsemiasi palautustietoja.
 • Yhden napsautuksen asennukset – Jos haluat aloittaa blogin tai tarvitset vain verkkosivustosi elää, yhden napsautuksen asennuksella on ehdottoman helppo laittaa verkkosivustosi ja käynnistää se. Joitakin löydettävistä skripteistä ovat WordPress, Drupal, Magento, MediaWiki ja Joomla.
 • Hallintarajapinta – LiquidWeb tunnistaa, että jotkut asiakkaat ovat itse luomiseen kotoisin olevia asiakkaita ja he haluaisivat hoitaa asiat itse. Siksi heidän antamansa 24/7 -tuen lisäksi ne antavat sinun käyttää myös verkkosivustosi tilastotietoja ja laskutustietoja, luoda palvelimia ja tehdä paljon enemmän interaktiivisen hallintaliittymänsä kautta.
 • Turvallisuuspalvelut– LiquidWeb suhtautuu tietoturvallisuuteen vakavasti. Ne tarjoavat PCI-yhteensopivuuden, SSL-sertifikaatit, palomuurit ja suojatut VPN: t, jotta voit olla suojattu milloin tahansa. Tällaisista korkean tason turvatoimenpiteistä hyötyvät se, että sivustollesi tulevalle liikenteelle luotetaan siihen, että he ovat vuorovaikutuksessa ja jättävät tiedot turvalliselle portaalille. Asiakasturvallisuuskompromissien ja identiteettivarkauksien lisääntyessä se auttaa nojaamaan palveluntarjoajaan, joka täyttää kaikki turvallisuusstandardit.

Miksi LiquidWeb ei välttämättä ole sinua varten

LiquidWebin myönteisistä asioista on sanottu paljon, ja nyt on aika tarkastella tämän web-palveluntarjoajan haittapuolia. On olemassa joitain asioita, jotka tekevät LiquidWebistä eräänlaisen toivomattoman.

Korkeasti hinnoiteltu

Web-hosting-ratkaisuja etsivillä yrityksillä on yleensä tietyt tavoitteet, jotka he haluavat saavuttaa, ja yksi niistä on hinnoittelu. Sikäli kuin mikään päätöksentekijä ei perusta valintaansa pelkästään hinnoitteluun, se on merkittävä komponentti. LiquidWebillä on erinomaiset premier-isännöintiratkaisut ja huippuluokan tuki. Niiden hinnoittelu on kuitenkin hiukan korkeampi kuin kilpailijoiden ja ulottumattomissa etenkin startup-yrityksille ja henkilökohtaisille sivuille.

Saadaksesi kuvan kuvan hinnoittelusta, harkitse seuraavaa:

 • Hallittu omistettu palvelinratkaisu alkaa 199 dollaria kuukaudessa. Korkein paketti tämän isännöintiratkaisun alla on omistettu paketti, joka antaa sinulle 64 Gt RAM-muistia, 5 Tt kaistaleveyttä, 1 Tt SATA-varmuuskopioaseman ja ensisijaisen aseman, joka on 2 × 250 Gt SSD, kaikki 509 dollaria kuukaudessa.
 • VPS-hosting – Tällä ratkaisulla on 4 suunnitelmaa, joista vähintään 59 dollaria kuukaudessa ja korkeinta 219 dollaria kuukaudessa.
 • Cloud hosting – Tämä alkaa 159 dollaria kuukaudessa ja heidän korkeimman suunnitelmansa hinta on 309 dollaria kuukaudessa. LiquidWeb on kilpailijoihinsa verrattuna kallista, mikä estää ihmisiä pääsemästä palveluihinsa.

Ei jaettua majoitusta

LiquidWeb lopetti jaetun isännöintisuunnitelmansa, ja lähin tähän on virtuaalisen yksityisen palvelimen isäntä. Vaikka jaetulla isännöinnillä on omat haittansa, yritykset, jotka ovat tulossa ja jotka eivät vie niin paljon resursseja verkkosivujen ylläpitoon, pitävät sitä kätevänä. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että kustannukset jaetaan ja siten jokainen verkkosivuston omistaja maksaa vähän siitä, että heidän verkkosivustonsa ovat palvelimella.

Syynä siihen, että LiquidWeb lopetti jaetun isännöinnin huhtikuussa 2016, oli se, että se halusi rajoittaa keskittymistään tarjoamaan tuotteita, jotka on räätälöity yritysomistajille, joilla on monimutkaiset vaatimukset. Jaettu hosting-alusta myytiin Deluxe Hosting -yritykselle, jaetun hosting-alustan johtajalle. Startupit ja henkilökohtaiset verkkosivustot ovat jälleen tämän vuoksi epäedullisessa asemassa.

Pohjaviiva

Jos olet yritys, joka on valmis ja kasvaa mennä, LiquidWeb antaa sinulle todellisen kaupan web-hosting. Heidän tehokas laitteisto ja tukitiimi, johon voit aina luottaa, ovat avainasemassa. Se, että he omistavat palvelimensa sen sijaan, että jakaisit niitä muiden web-hosting-palveluiden tarjoajien kanssa, on pelinvaihto, koska heidän painopiste on nyt siirtynyt rakentamaan uusia ratkaisuja, jotka tekevät elämästäsi helpompaa ja verkkosivustosi turvallisempia.

Jos olet kuitenkin pieni yritys, jolla ei ole riittävästi taloudellisia voimavarusteita, kannattaa ehkä tehdä ostoksia hiukan enemmän sopivalle web-hosting-ratkaisujen tarjoajalle..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map