Kuinka luoda laadun johtajia yrityksellesi WordPressin avulla

On vain kolme tapaa kasvattaa yritystäsi:


 • Löydä uusia asiakkaita
 • Saa nykyiset asiakkaat käyttämään enemmän
 • Nosta hintaa

Hallitsetpa ruokia myyvää tiilimyymälää, omaa eläinlääkintäkäytäntöäsi tai verkkokauppaa, tuottaaksesi enemmän tuloja, sinun on ryhdyttävä toimiin jollain tai kaikilla yllä mainituista.

Hinnan korottaminen on alhaalla roikkuvaa hedelmää, koska se ei vaadi vaivaa, mutta siihen liittyy kaksi ongelmaa:

 • Voit estää uusia asiakkaita käyttämästä palveluasi ja syrjäyttämään nykyiset asiakkaat
 • Se ei ole skaalautuva tai kestävä ratkaisu jatkuvaan kasvuun

Joten antaa sinulle numerot 1 ja 2.

Seuraavan kuuden minuutin aikana aion näyttää sinulle vaiheittaisen oppaan siitä, kuinka luoda viittauksia WordPressin kautta, joita kuka tahansa yrityksen omistaja tai markkinoija voi seurata.

Kuuden minuutin kuluttua opit:

 • Mitä plugineja ja sähköpostityökaluja käytetään WordPressiin (tarvitset vain kaksi)
 • Kuinka luoda oikea sisältö johtaa tuottaa
 • Kuinka ajaa johtaa verkkosivustoosi
 • Kuinka laittaa koko lyijyn luomisprosessisi auto-pilottiksi
 • Kuinka varmistaa, että uudet asiakkaasi käyttävät rahaa yrityksesi kanssa
 • Pienyritysten omistajat tekevät neljä suurinta virhettä lyijyn luomisessa

Aloittamiseen tarvittavat työkalut

Tarvitset vain kaksi työkalua aloittamiseen; niiden asentaminen vie vain muutaman minuutin ja olen selittänyt koko asennusprosessin blogissani, Kuinka perustaa vakioyhteys ja OptinMonster WordPressiin.

Työkalu 1 – OptinMonster

Ensimmäinen tarvitsemasi työkalu on jonkinlainen muoto, jonka avulla verkkosivustojen kävijät voivat antaa sinulle tietonsa (sähköpostiosoite).

Johto määritelmän mukaan on seuraava:

”Markkinoinnissa lyijyn luominen on kuluttajien kiinnostuksen tai tutkimuksen aloittamista yrityksen tuotteille tai palveluille. Liidit voidaan luoda esimerkiksi luettelonmuodostukseen, sähköisen uutiskirjeen luetteloiden hankkimiseen tai myyntitapahtumiin. ” – wikipedia

Sinun tulisi koskaan kysyä vain johtohenkilön nimeä ja sähköpostiosoite enintään. Saatat ajatella:

“Bleh, eikö heidän puhelinnumeronsa ole parempi?”

Totta, se voi olla, jos myyt korkea lippu-esineitä, mutta et voi automatisoida lyijynmuodostusprosessiasi hankkimalla matkapuhelinnumeroita. Voit myös kysyä heidän puhelinnumeroaan myöhemmin sähköpostitse, kun olet lämmittänyt johtoa hieman enemmän.

Yrityksen omistajana tiedän, että et halua viettää tuntikausia päivittäin lyijyjen tuottamisessa, ja siksi sähköposti on paras vaihtoehto.

Ja siellä OptinMonster tulee sisään.

Se toimii WordPress-sovelluksen ulkopuolella, ei vaadi koodausta ja siinä on erittäin helppo käyttöliittymä lomakkeiden asettamiseen.

OptinMonster näyttää verkkosivustosi kävijöille lomakkeen, jonka avulla he voivat syöttää tietonsa, ja he tallennetaan luetteloosi. Se toimii myös kymmenien sähköpostipalveluiden kanssa, jotka voivat sitten lähettää liidillesi automatisoituja sähköposteja ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään (selitetty tässä artikkelissa).

OptinMonster ei lähetä lyijysähköpostiviestejä – se on vain työkalu kerätä liidit.

Työkalu 2 – jatkuva yhteys

OptinMonster näkyy WordPress-verkkosivustosi etuosassa; kaikki voivat nähdä sen, ja sen ensisijainen tavoite on kerätä sähköposteja.

Jatkuva yhteys toimii backend verkkosivustollesi ja on työkalu, joka käsittelee kaikki liidit, sijoittaa ne eri segmentteihin ja lähettää heille automaattisia sähköposteja.

Se sopii parhaiten pienille yrityksille ja on uskomattoman helppo asentaa.

Nämä ovat ainoat kaksi työkalua, joita tarvitset kymmenien johtojen tuottamiseen päivässä.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja OptinMonster- ja Constant Contact -sovellusten määrittämisestä WordPress-verkkosivustollasi.

takaisin valikkoon ↑

Kuinka luoda oikea sisältö johtaa tuottaa

Joten kun olet optimoinut verkkosivustosi voidaksesi vastaanottaa viitteitä, sinun on nyt luotava (tai ulkoistettava) sisältöä ohjataksesi ihmisiä verkkosivustoosi keräämään heidän sähköpostinsa.

Sisältö on mitä tahansa sivun teksti-, visuaalisia tai lausuntaelementtejä. Esimerkiksi tämä nyt kirjoittamasi blogiteksti on sisältöä tekstin ja kuvien muodossa.

Laadun johtajien luomiseksi sinun on annettava heille a syy vierailla verkkosivustollasi ja luovuttaa heidän tiedot. Kukaan ei luovuta sähköpostiosoitettaan, koska he nauttivat mainosviestien vastaanottamisesta.

Millaista sisältöä sinun pitäisi luoda?

Jos olet eläinlääkäri, haluat ehkä luoda sisältöä tavoista, joilla lemmikkieläinten omistajat voivat suihkuttaa koiriaan vähentääkseen mahdollisuuksia saada täitä.

Jos olet kiinteistönvälittäjä, voit luoda lyhyen videon tai e-kirjan, joka antaa ensimmäisellä kerralla ostajille tietää, mitä heidän tulisi ajatella ostaessaan kiinteistöä..

Jos ylläpidät tiili- ja laastiruokakauppaa, voit luoda visuaalisen blogiviestin, jossa näkyvät eniten myydyt tavarat, tai lyhyen videon, jossa esitetään erilaisia ​​reseptejä.

sisältösi tavoite on yksinkertainen: tarjota lukijalle arvoa ja jättää mielikuva yrityksesi luottamuksesta ja uskottavuudesta.

Tässä on esimerkki HubSpot-sivuston laadukkaasta ilmaisesta blogiviestistä 6 vaihetta agentuurijohtajien muuttamiseksi johdonmukaiseksi sisällöntuottajaksi, ja lopussa heillä on valinnainen lomake, jonka avulla saat enemmän sisältöä sellaisenaan.

Sinun on tehtävä täsmälleen sama yrityksesi kanssa.

Tarvitset vain 2-4 kappaletta laadukasta sisältöä.

Älä kuulu ansaan kirjoittaa kymmeniä blogin viestejä kuukaudessa; sinun ei todellakaan tarvitse tehdä sitä, ennen kuin verkkosivustosi alkaa tuoda tuhansia uusia kävijöitä päivässä, tai yrität parantaa verkkosivustosi SEO.

Sisällön lyijymagneetin luominen

Joskus OptinMonster-lomakkeen käyttäminen ei ehkä riitä varmistamaan johtoasi.

Kuluttajat tietävät, että he saavat kymmeniä sähköposteja, jos he antavat sähköpostiosoitteensa, eivätkä sen vuoksi anna sitä kevyesti.

Siksi tarvitset ladattavaa sisältöä (nimeltään lyijymagneetti), joka on liitetty sisältöön varmuuskopiona. Esimerkiksi aiemmin linkittänyt HubSpot-blogin viesti tarjoaa vierailleen myös ilmaisen sosiaalisen median strategiapaketin.

Kun napsautat kuvaa, he pyytävät sähköpostiosoitettasi, jotta voit lähettää sinulle ilmaisen oppaan latauksen.

Tässä on toinen heidän blogin viesteistä nimeltään Kuinka luoda Facebookin johtavia mainoksia: Aloittajan opas, mutta tällä kertaa he käyttivät erilaista lyijymagneettia:

Pidä lyijymagneettia sisällön jatkeena.

Jos esimerkiksi tarjoat ensimmäistä kertaa asunnostajille tapoja saada paras asuntolaina, tarjoa ilmainen asuntolainan laskin tai laskentataulukko, joka voi auttaa heitä ymmärtämään paremmin kodin ostamisen todelliset kustannukset, kun pystyt lataamaan sen..

Heille raportin näyttäminen parhaista paikoista ostaa aikaosuutta tai ylellisyyttä tarjoava huvila olisi merkityksetöntä heidän tarpeidensa kannalta, eikä heillä olisi mitään syytä ladata sitä.

Tässä blogin viesti käyttäjältä Elements omaisuus näytä välittäjille kuinka ottaa parempia kuvia. Alareunassa he tarjoavat ladattavan ILMAISEN valokuvauksen e-kirjan oppaan.

Niiden sisältö ja lyijymagneetti pelaavat toisiaan, ja niillä on korkea muuntamisaste johtojen keräämiseen.

takaisin valikkoon ↑

Kuinka ajaa johtaa verkkosivustoosi

Jos luet tätä opasta, aion arvata, että WordPress-verkkosivustosi ei saa liian monta ainutlaatuista näyttökertaa päivässä.

En aio kyllästyttää sinulle tapoja tuottaa ilmaista liikennettä, kuten kommentoida foorumeita, luonnollista sosiaalisen median lähettämistä tai hakukoneoptimointia, koska se vie kuukausia ja paljon aikaa – aikaa, jota sinulla todennäköisesti ei ole.

Sen sijaan aion kertoa sinulle, mitä jo tiedät, mutta et tee.

Mene mihin tahansa suurimpaan verkkoliikenteen kauppaan ja osta itsellesi kohdistettua verkkosivustojen liikennettä. Rakastan käyttämistä:

 • Facebook
 • Google

Facebookissa voit käyttää heidän yksityiskohtaisia ​​kohdistusvaihtoehtoja segmentoidaksesi liidit iän, sukupuolen, sijainnin, valtion, kaupungin, postinumeroin ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Kun pelaat asetuksilla ja hioa kohdemarkkinoillasi, voit saada itsellesi jatkuvan kohdennetun liikenteen virran joka päivä.

Facebook on mahtava, koska sen avulla voit kirjoittaa tietoja ihanteellisesta potentiaalistasi ja niin se on vain näytä mainoksesi kyseiselle ryhmälle.

Toisaalta Google sallii sinun kohdistaa avainsanat ja sijoittaa verkkosivustosi liittyvien avainsanojen haun ensimmäiselle sivulle.

Google ja Facebook ovat nopein ja tehokkain tapa ohjata liikennettä sisältöösi.

Voit aloittaa mainostamisen molemmilla alustoilla alkaen vain 5 dollarista päivässä.

takaisin valikkoon ↑

Kuinka laittaa koko lyijyn luomisprosessisi auto-pilottiksi

Tähän mennessä sinun olisi pitänyt tehdä seuraavat asiat:

 • Aseta verkkosivustosi keräämään liidit
 • Luo arvokasta sisältöä verkkosivustosi liikenteen näyttämiseen
 • Käytetty Google tai Facebook ohjata liikennettä sisältösi

Viimeinen lyijyn sukupolven kanava on kirjoittaa (tai ulkoistaa) sähköpostisarja, joka lähetetään liidillesi heti, kun he valitsevat luettelon automaattisesti.

Pysyvän yhteystiedon avulla sinun on kirjoitettava nämä sähköpostit vain kerran, ja se lähettää ne automaattisesti jokaiselle uudelle liidille tietyn ajanjakson ajan, jonka voit asettaa.

Sähköpostisarjasi voi näyttää tältä:

Sähköposti 1 (lähetetään heti, kun he ilmoittautuvat) – Tämä tervehdysviesti. Jos tarjoat lyijymagneettia, tämä on sähköposti, johon heidän pitäisi saada se.

Sähköposti 2 (24 tuntia myöhemmin) – Tämä voi olla linkki muihin blogiviesteihin, lisävinkkejä tai asiakaskokemuksia. Email 2: n tavoitteena on rakentaa luottamusta ja uskottavuutta.

Sähköposti 3 (48 tuntia myöhemmin) – Tämä on myyntipiste. Voit lähettää heille tositteen lunastaaksesi myymälässäsi (tositteet toimivat myös suurina lyijymagneeteina), linkin ydintuotteesi ostamiseen tai pyytämään heiltä puhelinnumeroa, jos myyt kalliita tuotteita (omaisuus tai kallis SaaS) ).

Nämä sähköpostiviestit on kirjoitettava vain kerran, ja Pysyvän Yhteyden kautta ne voivat olla 100% automatisoituja, minkä olen osoittanut oppaani täällä.

Tässä on tosielämän esimerkki siitä, mitä selitin juuri Agora Pulse -sivustolta.

Ensin he tarjoavat minulle ilmoituksen blogikirjoitukseen, ei yksi heidän tuotteistaan.

Heidän ilmoituksensa näytetään minulle, koska he yrittävät tavoittaa ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita sosiaalisen median markkinoinnista.

Koska olen kaiken kyseisen sosiaalisen median markkinoinnista, napsautin heidän ilmoitustaan ​​ja he johtavat minut blogin viestiin.

Heti oikealla puolella näet heidän ilmoittautumislomakkeen. Kun kirjoitin tätä virkettä, he menivät erittäin aggressiivisiksi ja näyttivät sitten myös pop-up-muodon.

Menin eteenpäin ja kirjauduin heidän sähköpostiluetteloonsa ja muutaman sekunnin kuluessa ilmoittautumisesta he lähettivät minulle tervehdysviestin.

Muutamaa päivää myöhemmin minulle lähetettiin uusi sähköposti.

Ja siinä se on. Käyttämällä OptinMonsteria, Pysyvää Yhteystietoa, sisältöä ja joko Facebookia tai Googlea, voit laittaa koko johtosukupolvasi auto-pilottiksi, kuten Agora Pulse.

Kuinka saada uusia asiakkaita kuluttamaan rahaa yrityksesi kanssa

Tämä on helpoin osa.

Kun muunnat viittauksen asiakkaaseen, sinun tarvitsee vain lähettää lisää sähköposteja, jotta hän voi käyttää rahaa.

Jokaisesta sähköpostimarkkinointiin käytetystä 1 dollarista vuonna 2016 yritykset tuottivat 38 dollaria vuonna myyntivoitto, ja sähköpostimarkkinoinnista äänestettiin ROI: n kärkikanavana.

Pysyvän yhteystiedon avulla voit perustaa uusia sähköpostisarjoja, jotka lähetetään asiakkaillesi varmistaaksesi, että he jatkavat menoja yrityksesi kanssa..

takaisin valikkoon ↑

Neljä virhettä pienyritysten omistajat tekevät lyijyn luomisessa

Älä tee mitään näistä virheistä ennen tämän oppaan käyttöönottoa pienyrityksellesi, koska se maksaa sinulle liian paljon aikaa tai rahaa.
Testaa liikaa Älä kysy itseltäsi tällaisia ​​kysymyksiä, ennen kuin ajat satoja kävijöitä verkkosivustoosi joka päivä:

 • Toimiiko vierityspalkki paremmin kuin ponnahdusikkuna?
 • Pitäisikö minun muuttaa vaihtoehtoni väriä?
 • Luodaanko toinen e-kirjani kuva lisää viittauksia?

Älä tuhlaa aikaa erilaisten elementtien testaamiseen tulosten lisäämiseksi, kunnes sinulla on riittävästi liikennettä ja kannattava lyijynmuodostussuppilo. Olen nähnyt yritysten omistajien viettävän tunteja päivittäin mikroelementtejä, jotka voivat lisätä lyijyn syntyä 1-2%.

Keskity perusasioiden saamiseen töihin ennen kuin päätät optimoida jotain.

Oman sisällön kirjoittaminen, jos et ole kirjailija – Jos et osaa kirjoittaa sisältöä, luoda magneetteja tai käyttää Facebook-mainoksia, ulkoista se jollekin. Sivustoilla, kuten Upwork ja Freelancer, on tuhansia freelancereita, jotka voit palkata tarvittaessa auttamaan sinua kaikessa mainitsemassani.

Älä vie 10 tuntia kirjoittamalla e-kirjaa, kun voit ulkoistaa tehtävän 80 dollarilla, koska olen varma, että 10 tuntia päivästäsi on yli 80 dollarin arvoinen.

Halpojen työkalujen käyttäminen – Kaikilla hyvillä sähköpostipalveluntarjoajilla on yleensä pieni kuukausimaksu palvelujensa käyttämisestä. Olen käyttänyt suurimman osan ilmaisista sähköpostipalveluista auringon alla … ja ne kaikki imevät.

Suurimmalla osalla ilmaisista palveluista on heikko sähköpostin välitys, automaation puute, ja monet eivät toimi WordPress-laajennusten, kuten OptinMonster, kanssa..

Ehdotan joko jatkuvaa yhteyttä (paras pienille yrityksille) tai vastausta (yritystason yrityksille); molemmat toimivat OptinMonsterin kanssa.

Annetaan liian pian – Kun luot ensimmäisellä kerralla lyijomagneettisuppilon, on hyvät mahdollisuudet epäonnistua ja tehdä virhe jokaisessa vaiheessa.

Ja se on okei, kaikki tekee.

Liidien luominen ja liiketoiminnan kasvattaminen ei ole lineaarista prosessia. Vaikka kaikkien yritysten perustavanlaatuiset vaiheet ovat samat, törmäät pienteisiin esteisiin asettaessasi mainoksia tai etsiessäsi oikeita viestejä sähköposteista.

Saatat joutua tiukentamaan kohdistusta tai lisäämään ylimääräisen sähköpostin sekvenssiin tulosten lisäämiseksi. Se on kaikki osa peliä.

Onko WordPress-lyijyn sukupolvi automaattiohjaajassa?

Lyijyn luominen on vaikeaa, kun et tiedä mistä aloittaa tai kuinka luoda johtoja.

Lyijyn luominen on helppoa, kun tiedät käytettävät työkalut ja miten suppilosi asennetaan.

Tässä oppaassa olen kuvaillut yksinkertaisen, mutta tehokkaan lyijyn sukupolven, jota käytetään kaiken kokoisissa yrityksissä monilla markkinarakoilla, joita voit soveltaa yritykseesi tänään..

Jotta voit kasvattaa yritystäsi ja tuottaa viitteitä WordPressin kautta, sinun on vain suoritettava jokainen vaihe tai ulkoistettava se jollekin.

Oletko valmis aloittamaan vaiheen 1? Tutustu vaiheittaiseen oppaaseeni OptinMonster- ja Constant Contact -sovellusten asentamisesta viidessä minuutissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map