Kuinka lisätä sähköpostiuutiskirje tilaukseen verkkosivustollesi

Kuinka lisätä sähköpostiuutiskirje


Jos haluat tietää, kuinka lisätä sähköpostiuutiskirje tilauksesi verkkosivustollesi, meillä on täällä joitain vaiheittaisia ​​ohjeita sinulle.

Seuraava on a aloittelijaystävällinen opetusohjelma siitä, kuinka lisätä hyvännäköinen tilauslaatikko WordPress-verkkosivustoosi, ja kuinka yhdistää se sähköpostimarkkinointipalveluun. Mikä parasta, tämä ei maksa sinulle senttiäkään.

Asiat, joita tarvitset ennen kuin voit lisätä sähköpostiuutiskirjeen tilauksen verkkosivustollesi

Hyvät uutiset täällä; et tarvitse periaatteessa mitään sen lisäksi, mikä sinulla jo on:

 • toimiva WordPress-verkkosivusto
 • järjestelmänvalvojan tili kyseisellä verkkosivustolla
 • noin 15 minuuttia ajasta

Koko prosessissa on vain kolme vaihetta:

 1. �� Kirjaudu jatkuvan yhteyshenkilön kautta
 2. �� Luo uutiskirjeen rekisteröintilomake
 3. �� Lisää lomake sivustoosi

Näin pääset läpi kaikki ne (ei tarvita koodaustaitoja).

Vaihe 1: �� Rekisteröidy jatkuvalla yhteyshenkilöllä

“Mikä on jatkuva yhteyshenkilö?” – kuulemme sinun kysyvän. Yksinkertaisesti sanottuna, Pysyvä yhteyshenkilö on työkalu, joka huolehtii uutiskirjeen tilaajista ja toimittaa sähköpostiviestisi heille.

“Okei, mutta miksi en voi vain lähettää uutiskirjeitäni Gmailista?” Tämä on yleinen kysymys. Ja perustellusti – kysymys on intuitiivinen asia.

No, yhtä paljon kuin Gmail toimii hyvin kun lähetät yhden sähköpostiviestin yhdelle henkilölle (klassinen henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettu tapa), asiat eivät toimi yhtä hyvin, kun aloitat saman viestin lähettämisen useille vastaanottajille – kuten uutiskirjeen avulla.

Jonkin ajan kuluttua siitä, sähköpostisi merkitään roskapostiksi, ja niiden lähettäminen lopetetaan kokonaan vastaanottajille. Siksi haluat jonkun muun huolehtivan sähköpostien todellisesta lähettämisestä. Ihannetapauksessa tämän pitäisi olla yritys, jolla on hyvä maine ja joka ei saa viestejäsi merkitsemään.

Täällä jatkuva yhteys tulee peliin.

Tässä on mitä sinun tulisi tietää jatkuvasta kontaktista, kun käytät sitä sivustosi sähköpostisi uutiskirjeiden tilauksen integrointiin:

 • Käytettävissä on 30 päivän ilmainen kokeilu, joten voit testata alustan ja nähdä, miten pidät siitä.
 • Sen avulla voit käsitellä sähköpostisi visuaalisessa käyttöliittymässä vedä ja pudota -toiminnolla.
 • Siinä on edistyneet sähköpostimarkkinoinnin automaatiominaisuudet, jotka auttavat sinua vuorovaikutuksessa tilaajien kanssa tehokkaammin.
 • Pysyvä yhteyshenkilö huolehtii tilaajaluettelon pitämisestä turvallisena ja kansainvälisten tietosuojalakien mukaisesti.
 • Pysyvä yhteyshenkilö käsittelee myös uusia tulevia tilauksia ja varmistaa, että kaikki, jotka ovat valinneet vastaanottamaan uutiskirjeitä sinulta, todella vastaanottavat ne.
 • Jatkuva yhteys voidaan integroida sivustollesi helposti.
 • Saat lisää sosiaalisen median työkaluja (uusien päivitysten lähettämiseen) ja jopa verkkosivustojen rakentajan ilmaiseksi.

Pysyvä yhteys alkaa 20 dollaria / kk. Tästä hinnasta voit lähettää rajoittamattoman määrän sähköposteja 500 tilaajan luetteloon.

Aloita Constant Contact -palvelun käyttäminen siirtymällä ConstantContact.com-sivulle ja napsauttamalla merkittyä painiketta ILMOITTAUDU NYT.

Pysyvän yhteyden rekisteröinti

Rekisteröintiprosessin aikana sinun on annettava henkilökohtaiset tietosi ja annettava myös maksutapasi tiedot (sinulta ei veloiteta maksua ensimmäisen 30 päivän aikana)..

Jos kaikki menee hyvin, saat vahvistusviestin ja voit kirjautua sisään käyttöpaneeliin.

Oletuksena Pysyvä yhteyshenkilö luo sinulle yhden ensisijaisen luettelon kontakteista ja lisää siihen oman sähköpostisi – joten olet ensimmäinen tilaaja. Tässä on myös kaikki sinun todellinen tilaajat saavat tilauksensa, kun he kirjautuvat vastaan ​​uutiskirjeitäsi. Löydät luettelon yhteystiedoista napsauttamalla Yhteydet päävalikosta.

Vakioyhteystiedot

Tässä on vain muut osiot, jotka ovat saatavana kojelaudan päävalikon kautta, jotta voisit antaa kuvan siitä, mitä Pysyvä yhteyshenkilö voi tehdä sinulle:

 • kampanjat – tässä haluat lähettää uusia uutiskirjeitä
 • raportointi – kun olet lähettänyt muutaman uutiskirjeen, näet täällä raportteja kampanjoidesi tehokkuudesta, napsautuksista, avautumisista ja muusta
 • Ilmoittautumislomakkeet – tässä voit luoda uusia rekisteröintilomakkeita lisätäksesi ne sitten verkkosivustollesi
 • Kirjasto – Constant Contact antaa sinulle pääsyn arkistovalokuvaukseen yhteistyössä Shutterstockin kanssa
 • sosiaalinen – tämä on jatkuvan yhteystiedon bonusominaisuus, jonka avulla voit lähettää päivityksiä suoraan sosiaalisen median profiileihin
 • integraatiot – luettelo mahdollisista integraatioista kolmansien osapuolien työkalujen ja palvelujen kanssa
 • Verkkosivusto – täysin varusteltu verkkosivustojen rakentaja.

Vaihe 2: �� Luo uutiskirjeen rekisteröintilomake

Erinomainen paikka aloittaa varsinainen työsi jatkuvan kontaktin kanssa on luomalla uusi rekisteröintilomake – eli lomake, jota ihmiset käyttävät päästäksesi uutiskirje-luetteloosi.

Aloita napsauttamalla Ilmoittautumislomakkeet ylävalikossa.

Jatkuva yhteys uusi muoto

Napsauta seuraavaksi Luo kirjautumislomake painiketta. Pysyvä yhteyshenkilö antaa sinulle valita neljästä erityyppisestä lomakkeesta:

Pysyvät yhteyslomakkeet

Koska keskustelemme tänään siitä, kuinka lisätä sähköpostiuutiskirje / tilauksesi verkkosivustollesi, olet todennäköisesti kiinnostunut joko Ponnahdusikkuna tai Linjassa muodostavat. Menemme jälkimmäisen kanssa.

Oikealla portilla, Pysyvä yhteyshenkilö näyttää lomakkeen perusversion:

Vakioyhteyden peruslomake

Voit mukauttaa tätä lomaketta haluamallasi tavalla napsauttamalla sivupalkissa olevia vaihtoehtoja, kirjoittamalla oman kopion, säätämällä taustaa, kirjautumispainiketta ja valitsemalla myös joukon kenttiä, jotka haluat laittaa lomakkeeseen (jatka vain sähköposti laskee yleensä enemmän tilaajia – ilmoittautuminen on vaivaa heille).

Tehokkaan kopion kirjoittamisesta tämä on jotain, joka joudut selvittämään itse. Sinun tulisi miettiä, kuinka tehdä viestistä ainutlaatuinen verkkosivustollesi ja minkä tyyppiselle yleisölle haluat tavoittaa.

Kun olet valmis käsittelemään lomaketta, napsauta Julkaista -painike oikeassa yläkulmassa.

Näet menestysviestin ja joitain ohjeita siitä, mitä tehdä seuraavaksi.

Jatkuva yhteyslomake menestys

 • Klikkaa Sisäinen koodi linkki (katso yllä oleva kuvakaappaus) ja kopioi ja liitä se jonnekin käteväksi – kuten uuteen tiedostoon työpöydälläsi.
 • Tee samoin Universal Code.

Pysyvän kontaktin sisäinen koodi

Vaihe 3: �� Lisää uutiskirjeen ilmoittautumislomake sivustoosi

Viimeinen jäljellä oleva asia on lisätä uutiskirjeen rekisteröintilomake verkkosivustollesi.

Pysyvä yhteyshenkilö ei rajoita millään tavoin sitä, mitä voit tehdä täällä. Voit sisällyttää lomakkeen tehokkaasti mihin tahansa haluat – sivupalkkiin, blogiisi alla, etusivulle, kirjaimellisesti mihin tahansa.

Tämä kaikki tehdään käyttämällä kahta koodipalaa, jotka sinulle annettiin edellisessä vaiheessa: Universal Code ja Sisäinen koodi.

Me teemme Universal Code ensimmäinen.

Constant Contact -koodinumero

Pysyvä yhteyshenkilö neuvoo liittämään sen suoraan ennen sulkemista tunniste sivustosi lähdekoodista. Mutta älä huolestu, jos et ole aivan varma, mitä tämä tarkoittaa. Käytännössä täällä on kätevä ratkaisu, jota voimme käyttää.

Aiomme käyttää sivustollemme widgetit hoitaa Universal Code osallisuutta. Koska widgetit ovat yleensä kaikilla WordPress-verkkosivuston alisivuilla, koodin pala lisääminen widgettiin toimii samoin kuin sen lisääminen ennen sulkemista tag.

Mene WordPress-hallintapaneeliin Ulkonäkö → Widgetit. Tartu Muokattu HTML widget ja vedä se yhdelle käytettävissä olevista widget-alueista – mieluiten jollekin alatunnisteen alueelle. Liitä Universal Code siellä. Niin kuin:

widget alatunnisteessa

Klikkaa Tallentaa.

Tässä vaiheessa olet puolivälissä lisätäksesi uutiskirjeen tilauslomakkeen sivustoosi!

Nyt aiot ottaa Sisäinen koodi ja liitä se tarkalleen mihin haluat tilauslomakkeen näkyvän.

Kaksi suosittua mahdollisuutta:

 • (a) Tilauslomakkeen sijoittaminen blogiviestien alle
 • (b) Tilauslomakkeen sijoittaminen sivupalkkiin tai toiseen widget-alueeseen

(a) Tilauslomakkeen sijoittaminen blogiviestien alle

Kun työskentelet blogiviestissä, napsauta ”+” -painiketta lisätäksesi uuden lohkon, ja valitse Muokattu HTML estää luettelosta.

mukautettu html

Liitä Sisäinen koodi lohkoon. Niin kuin:

koodi lohkossa

Kun olet tallentanut viestin, tilauslomake näkyy tarkalleen siinä paikassa, johon olet sijoittanut mukautetun HTML-lohkon.

(b) Tilauslomakkeen sijoittaminen sivupalkkiin tai toiseen widget-alueeseen

Tilauslomakkeen lisääminen sivuston sivupalkkiin tai muulle widget-alueelle on luultavasti suosituin tapa, jota useimmat ihmiset käyttävät.

Voit tehdä niin, mene vain Ulkonäkö → Widgetit WordPress-hallintapaneelissa. Valitse widget-alue (sinun sivupalkki, esimerkiksi) ja lisää Muokattu HTML sille tarkoitettu widget – se on samantyyppinen widget, jota käytimme Universal Code pari askelta yllä.

Tällä kertaa liitä omaan Sisäinen koodi siellä ja napsauta Tallentaa.

Tässä vaiheessa uutiskirjeen kirjautumislomake on lisätty widget-alueelle ja se on täysin toiminnassa. Jokainen verkkosivustossasi käyvä voi nähdä sen!

Valmis ja valmis! ��

Se siitä; olemme juuri onnistuneet lisäämään sähköpostitse uutiskirjeen tilauksen verkkosivustollesi. Oletko tyytyväinen siihen, kuinka ilmoittautumislomakesi on osoittautunut? Voimmeko auttaa jotain muuta??

Jos haluat lisätietoja WordPress-sivuston rakentamisesta ja siitä, miten sitä voidaan käyttää yrityksen markkinointiin, meillä on lisätietoja sivustosta:

 • Kuinka luoda sähköpostitilejä verkkotunnuksellesi
 • Kuinka luoda verkkosivusto
 • Kuinka perustaa verkkokauppa
 • Kuinka perustaa blogi
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map