Justhost arvostelu

“Aikaisemmin ollut viekas. Sain ostettu, uudistettu ja parannettu. En silti ole suosituin valinta, mutta hyvä budjettiisäntä. ”

Kun kyse on isännöintisuunnitelmista, halvemmat usein osoittautuvat vähemmän luotettaviksi. Tämä ei ole totta justhostin tarjoamassa suunnitelmassa.

Kohtuuhintaisista isännöintipalveluistaan ​​tunnettu Justplan-hosting on täydellinen paitsi yksilöille myös yrityksille, jotka haluavat siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Vain 2,95 dollarilla kuukaudessa saat kaikki isännöintisuunnitelman perusominaisuudet. Tämä tarkoittaa, että saat rajattomia resursseja, kuten kaistanleveyttä, verkkotunnuksen isäntä, sähköpostituki, sähköpostitilit, sivustonsiirto ja tallennustila. Tämä on hienoa, koska tarjoaa sinulle joustavuutta, jota tarvitset, jos haluat laajentaa tai kasvattaa yritystäsi verkossa.

Syy, miksi suunnitelma on niin halpa, johtuu siitä, että linux-palvelimet tuottavat palvelua. Tämä toimii parhaiten kehittäjille, jotka haluavat olla käytännöllisempiä tai vaativat tiettyjä ohjelmointikieliä.

[layerlider id = ”6 ″]

Hinta kuukaudessa$ 2,95AIKA ja nopeus80%
LEVYTILAUNLIDOMAINIVAPAA
BANDWIDTHUNLIYLEISARVOSANA8/10

Ominaisuudet ja helppokäyttöisyys

Mainittujen rajattomien ominaisuuksien lisäksi justplan sisältää myös seuraavat:

• Valitun verkkotunnuksen ilmainen rekisteröinti
Jos olet valmis tekemään merkinnän verkossa, verkkosivustollesi on hankittava verkkotunnus. Tällä tavoin voit parantaa näkyvyyttäsi ja helpottaa asiakkaiden muistamista. JustHost kattaa verkkotunnuksesi rekisteröinnin koko vuodeksi yhdelle verkkotunnukselle.

• Sivustojen rakennustyökalujen ja mallien ilmainen käyttö
Käynnistäessäsi yritystä verkossa sinun on löydettävä lakko, kun se on kuuma. Joten sinun on rakennettava verkkosivusto mahdollisimman pian. Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi luoda huono näköinen. Laajat tai houkuttelemattomat verkkosivut voivat ajaa asiakkaat pois.

JustHost tarjoaa ilmaiset mallit luodakseen hyvännäköisiä sivuja hetkessä. Sinun tarvitsee vain mukauttaa tämä ja verkkosivustosi on valmis.

• Ostoskärryjen ja muiden verkkokaupan työkalujen ilmainen käyttö

Monet luovat verkkosivujaan toivoessaan ansaita rahaa verkossa. Jotta voit esitellä tuotteitasi, sinun on tehtävä verkkokauppa.

Tämä eroaa tavallisesta verkkosivustosta, koska se edellyttää ostoskorin sisällyttämistä, luettelon luomista, maksujen vastaanottamistapoja ja turvallista tapaa pitää asiakkaidesi taloudelliset tiedot. Kaikki nämä ja muut kuuluvat kattavaan suunnitelmaan. Saat varmennegeneraattorit, neljä ostoskärryvaihtoehtoa ja salasanasuojauksen arkaluontoisten tietojen suojaamiseksi.

• Ilmainen komentojonokirjaston käyttö
Skriptit ovat valmiita sovelluksia, joiden on tarkoitus toimia verkkosivustollasi. Tämän ansiosta sinun tai verkkovastaavallesi ei tarvitse oppia koodaamaan vain verkkosivustosi toimivuuden varmistamiseksi.

Tässä on vain muutama komentosarjatoiminto, joita voit käyttää kirjautumalla justplan-suunnitelmaan:

Viestifoorumi
Sosiaalinen verkostoituminen
Kuvien galleriat
Kysely tai kysely
Postituslistat
Projektinhallinta
Blogin tuki suosituille alustoille, kuten b2evolution ja wordpress

JustHost tekee asiakkaidensa erittäin helpoksi hallita tiliään hallintapaneelinsa vuoksi. Ilman koulutusta edes aloittelija pystyy löytämään tiensä käyttöliittymän ympärille.

Luotettavuus

JustHostilla ei ole erityistä käyttöaikatakuuta. Siitä huolimatta he varmistavat edelleen, että heidän palvelimensa ovat täydessä kunnossa 24/7. Jos jokin kysymys nousee esiin, heidän tukitiiminsä varmistaa, että siihen puututaan mahdollisimman pian. Heidän käyttöaikaansa on kuitenkin valitettu.

Jotkut asiakkaat ilmoittivat, että heidän verkkosivustonsa laskivat päiviä. He kuitenkin kommentoivat, että JustHost pystyi ratkaisemaan tämän ajoissa.

Asiakas- ja tekninen tuki

Ympärivuorokautinen suorakeskustelu on vain yksi tapa tavoittaa Justhostin tekninen ja asiakastuki edustaja. Aina kun ilmenee ongelma, olipa kyse tilistäsi, verkkosivustostasi tai isännöintipalvelusta, voit napsauttaa chat-painiketta ja ottaa yhteyttä tukihenkilöön.

Jos et halua jutella ja tarvitset välitöntä apua, voit myös soittaa heille. Henkilöille, jotka eivät halua puhua suoraan toiselle, sähköpostin lähettäminen on myös vaihtoehto. JustHost ylpeilee siitä, että pisin odotusaika, jonka asiakas on koskaan kokenut soittaessaan, on viisi minuuttia. Heidän verkkosivustollaan on myös foorumeita ja hyödyllisiä oppaita, joista voit tutustua.

Lopullinen tuomio

JustHost on suhteellisen uusi peli vuosien toimintavuosien suhteen. Yhtiö on kuitenkin ehdottomasti rakentanut nimen itselleen kohtuuhintaisten isännöintisuhteiden ja erinomaisten isäntäominaisuuksien ansiosta. Jos haluat, että verkkosivustosi isännöi linux-palvelimia, JustHost on harkitsemisen arvoinen yritys.

AKTIIVISUUS 3,50 dollaria KUPONI
PLUS, SAA 175 dollaria ILMOITUSLUPIT GOOGLE, FACEBOOK JA YAHOO!

Aktivoi kuponki ja avoin sivusto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map